Polen

Efter ungefär sex timmars sömn är jag fit fort fight igen. Eller ja, knappt. Ser extremt risig ut, mår lite illa och ska packa ner det sista nu. Frukost blir kokt ägg, mums! Se om jag mår lite bättre sen. Ska fräscha till mig nu, borsta ut håret, dölja min finne som är belägen mitt emellan underläppen och hakan och försöka bli några poäng snyggare, haha. Sen är jag hemma igen torsdag natt.

See you then.

Svin är vi allihopa

Säg vad fan ni vill, så är det.

Tjejer tycker det är förjävligt över alla dessa killar och män som beter sig förjävligt mot dem. Vilket de ofta gör också. Det är inte längre den eran där mannen uppvaktar kvinnan och förtjänar henne. NEJ, det är tiden då kvinnan ska underkasta sig mannen totalt, slicka honom i röven och stalka honom med samtal och sms för att få och förtjäna hans uppmärksamhet. Det är inte längre tider då mannen håller upp bildörren för kvinnan, utan då kvinnan springar efter bilen, slänger sig och håller sig fast i dragkroken för att åka med. Så är det.

Men det är också tiden då kvinnor behandlar män precis lika illa. Även vi kan vara otrogna, utnyttja dem som har känslor för oss, aldrig dyka upp på den där daten eller hångla upp en snygg man framför sitt ex. It happends everywhere, everyday. Suck it up.

Det är ett jävla tjat. Män hit och kvinnor dit gör det ena och det andra.
Antingen kan man ju utesluta alla dessa svin ur sitt liv, som motsvarar kanske 97% av jordens befolkning, eller så kan man gilla läget och spela med lite bättre i fortsättningen och bete sig som ett jävla svin själv? För någon förändring kommer det inte bli, tyvärr kvinnor och män som inte gillar svineriet. Kanske borde ni slå er samman och bilda en egen nation där svineri inte begås?

Det finns ju dessa huvudstolpar som gör folk till svin:

- KÄRLEK först och främst
- alkohol
- droger
- stress
- egoism


och det finns en miljon saker till att lägga till. Det finns människor som kombinerar alla dessa ovannämnda, och kanske är dem de värsta svinen av alla? Dem som inte överhuvudtaget har någon respekt för andra människor, som ser kärlek som något destruktivt, som super och knarkar sig redlös på helgerna för att stå ut med sig själva och som alltid ALLTID sätter sig själva i första hand.

Ja, vad fan ska man säga egentligen?
Jag kan bara tycka att man behöver inte ha dem i sitt liv mer än nödvändigt. Ha dem till det dem är bra på, sen räcker det. Eller så kan man spela samma spel som dem gör. För att leva ett liv utan dessa fullkomliga inkompetenta egoistiska korkade äckliga svin till idioter är oundvikligt.

Lägg upp en strategi. Starkast lever längst.


travel

Jag känner mig ganska säker just nu på att jag aldrig kommer att nöja mig med ett fast liv någonstans, i en tråkig förort med man och barn. Nej, mitt liv ska ägnas åt att resa, uppleva och upptäcka, varken mer eller mindre. Och Det låter alldeles underbart i mina öron. Ungar i all ära, men inte för mig inte.

Nu börjar jag få lite resfeber, har packat min barbieväska och är fit for fight!

Annars har jag några kvällsfunderingar, as usual, att dela med mig av.

Först och främst kollar jag på första avsnittet av Generation Kill på datorn och tog bara en snabb bloggpaus. Damn vilken bra serie säger jag bara! Sen så tänker jag lite på människor omkring mig. Jag har märkt att det till och från är svårt och avgöra vilken roll bekanta egentligen spelar i ens liv: utgör de en faktisk mening eller finns de där mest för att bara fylla ut tomrummen?

Jag kan ju säga som så att de flesta finns ju för att de utgör något meningsfullt för mig, jag är ingen som samlar på bekanta så att säga. Men hur gör man med de som bara fyller ut det där tomrummet då? Egentligen? Det finns ju, såvitt jag kan komma på, tre möjliga alternativ

1. fortsätta med att låta dem fylla ut det där egentligen meningslösa tomrummet med deras existens utan något som helst syfte för min egen del, egentligen. Bara ha kvar dem som back up alltså
2. flytta upp dem en nivå, göra något meningsfullt av dem och få in dem i livet på en eller annan vänster
3. tryck på delete knappen

Personligen tror jag att delete knappen är bäst. Men men, jag avvaktar och ser. Att låta saker fortgå som de är idag är inte helt fel det heller, och alla uppfyller ju något syfte på något vis trots allt. Kanske är det ett syfte som betyder mycket för mig? Då är ju handlingen av personen viktig, även om inte personen i sig är det. Då är det en meningsfull handling det handlar om, och inte vill man vara utan en sådan handling?

Hmm. Nu blev det kluddigt.

Back to Generation Kill


mmmm

huh

Nu packar jag om. Jag tar min superförstora cericerosa resväska, för man vet faktiskt aldrig vad man ska ha plats till på hemvägen som Mathilda så vist påminde mig om tack och lov.

Så nu ska jag packa klart, sen hej då bajs Sverige.

:)

USCH

JAG HATAR HATAR HATAR MÄNNISKOR SOM SKRATTAR FULT.

SÄTT EN JÄVLA MUNKORG PÅ DEM, SNÄLLA!!???!?!?!??

lou




Uppvaktning

Alltså, det finns ju faktiskt en miljon sätt att uppvakta någon man är intresserad av på. Det finns ju blommor, gulliga sms, en dålig replik på krogen eller att bjuda ut på middag. Också finns det ju Facebook.

Att det ens finns människor som skriver att man är vacker eller att man borde gå ut och käka någon gång är ganska hysteriskt, speciellt när det inte är någon som man känner eller ens bor i Sverige. Haha, galet. De tror att de vet man jag är genom några bilder, och det är inte riktigt klokt egentligen.

Men men, galna människor.

Nu packar jag väskan för fullt och är snart klar. Imorgon är det klassresa till Polen som gäller och jag är pepp som fan, kommer bli så otroligt roligt att KOMMA IFRÅN SVERIGE. Yeeeeeey, haha.

Sjukt seg annars, tre utgångar denna veckan och ändå ångrar jag lite att jag inte drog ut igår med, hade varit dökul. Men kom ju hem alldeles för sent för att hinna med allting ändå så det var väl lika bra med en hemmakväll.... På en lördag.... Haha... -.- Men är man tant så är man, som jag och Mathilda kommit fram till.

Det återstår ännu för idag:

tömma och ladda kameran
packla klart resväskan
packa ner paket som ska skickas iväg
bestämma hur mycket pengar jag ska ha med
ta en skön tupplur

Dags att sätta fart tror jag. Tschüs

I wanna dance

Nej om jag skulle ta och sticka in till stan och dansa.
Har ju haft två halvdana utgångar i rad, kanske borde man toppa med en awesome utgång ikväll?

almost

Torsdag: se alla på balen, middag på Oasen med töserna, supa
Fredag: Sex and the city 2, betygen sätts
Lördag: packa ner rummet inför nz
Söndag: packa inför Polen
Måndag - Fredag: Polen
Fredag: Avskeds- och studentfest
Lördag: Bakischill
Söndag: bio
Måndag - Torsdag: studentvecka
Fredag: STUDENT

Ja, det är väl det viktigaste som händer nu den närmsta tiden.

Shit

cioccolata


not a quiet moment

Idag har varit en så sjuk dag alltså.
Baksmällan slog emot mig en bit in på dagen, fast det var ganska väntat efter igår så som vi drack.. Haha, galet. Lunchade med Jonas, fick knappt i mig något alls dock. Men trevligt var det! Efter det åkte jag hem, provpackade inför i sommar så nu ligger hälften av mina kläder i min resväska, orkar inte packa upp... Haha.

Nu ikväll har annars jag grillat med Malin, Joel, Jonas, Amanda, Rikard och Thina, hur trevligt som helst och som alltid med dessa människor. På vägen hem fick jag och Malin dock uppleva en riktig nära döden upplevelse, kan bara säga att faaan scary!! Båda sitter och skriker rakt ut i bilen.. Synd att det inte filmades, haha!

Men ja, nu ska jag sova, blir en lång och bokstavligen full dag imorgon, oj oj oj. Ser fram emot vår middag på Oasen, OHYES!!

Ciao belli!

Livet <3

Jag är lite kärlekskrank idag, jag är kär i det bästa man kan vara kär i, nämnligen livet. Faktiskt så är jag alldeles störtförälskad i mitt liv idag. Det är verkligen underbart.

Jag har gjort mina sista prov i skolan och sista inlämningarna skickar jag in idag. Igår after workade jag med Jonas och det var hur trevligt som helst, slutade med en hederlig ölfylla, haha inte okey. Idag har jag varit på körskolan och det har gått superbra med det, finns nog en chans till körkort trots allt.
Ikväll blir det grill med Malin och Joel och det ska bli väldigt kul, efterlängtat som fan att få umgås med dem nördarna.

Innan dess ska jag ordna lösnaglar och provpacka min resväska hade jag tänkt.
Imorgon gäller Oasen och se alla snyggingar som går på balen och fota dem, kommer bli skitkul! På fredag är det bio, sen helgen är det bara chilledille. Och på måndag är det Polen.

Underbart, helt enkelt.

Louise <3 Livet

Slutspurt, igen

Haha, bra jobbat. Har ägnat denna dagen åt ganska mycket om jag får säga det själv.
Jag har hunnit fylla på förrådet med new shit, färgat håret, glömt bort koden till min resväska, kommit på koden till min resväska, pluggat internationell ekonomi x 2 (inl och prov), övningskört en lång runda i Helsingborg, mm.

Nu är jag snart klar med ekonomin, skönt ska det bli!! sen ska jag göra några smågrejer sen ska jag soooova!

Sova

Nu är filosofi uppgiften inlämnad, skönt!
Sitter och snackar över Skype, vilket är ganska trevligt faktiskt. Inte alls fel.
Men känner att det är dags att sova nu. Tolkien kallar.

Guten nacht!

New

Och jag har förresten nya grejjer.
Oja.

Två klänningar och ett linne. I like. <3

tack tack tack

Slutspurten

Nu jävlar. Nu jäääävlar.
Nu fan kär jag en sista spurt, min sista under min gymnasietid. FY FAN VAD GÖTT!!!!!!

Så jag bränner igång Kings Of Leon, skriver min filosofi inlämning och pluggar på resten, dricker vin. Fint.


We're going down

Hey!!
Fredag idag, även om det känns som typ tisdag, inte så ofta det. Hänger i skolan för närvarande, ska alldeles strax bli hämtad och åka till Malmö och stanna där tills imorgon om inget annat.

Det kommer bli så sjukt mycket plugg i helgen.. Har en inlämning tills på söndag, två prov på måndag, nationella på tisdag och inlämning på tisdag eller onsdag, sen är det säkert något mer.. Ja, en massa att göra som sagt.

Och jag är säker på ett IG i Matte c, vilket suger apröv, men men....
Ska inte tynga ner mig med det, har annat att oroa mig över liksom..

Have a nice weekend!

00:12

trött

sleep. now.

g'day mate!

Nailed it

Satte provet idag. Satte även min engelskauppgift jag lämnade in igår. OH THANK GOD. Det känns lite lättare i själen när jag har två saker mindre att tänka på.

Nu ska jag packa väskan, blir ju Malmö fre-lör. Sen tömma kameran, ladda iPoden, kolla extramaterial till Sagan om Konungens Återkomst och plugga religion.

Buona notte!

Solsken <3

Idag är det verkligen vackert väder. Istället för att vara tråkig och ta bussen gick jag ner till stan från skolan, bara njöt och solen och värmen och fotade lite när jag ändå var i stan runt kärnan och så. Hur mysigt som helst!

Men nu har jag käkat lite, stack hemom en runda, och ska ta bussen in till Ängelholm alldeles strax, teorilektion som gäller!

Hoppas alla andra hinner njuta mer av vädret än vad jag gör idag!

SOVA

Nuu är jag tröttare än fan. Har läst i teoriboken i en timme och blev precis förhörd på geografin, och det gick hur bra som helst. Allting kommer gå bra imorgon, och det lugnar mig lite. Ska satsa på att komma upp sex imorgon bitti, så ska stänga av datorn nu och bokstavligen slänga mig i sängen.
Hade tankar på om jag skulle rya på rummet, men hellre ha plugget gjort.

Natti.

Snackbreak

Nu ska jag skiva upp ett äpple, få i mig lite proteiner och hälla i mig litervis av sockerjuice, sen är jag på det igen. Teorin, here I come. Huh.

Do

- beställa visakort
- skriva klart och skicka in area of interest
- plugga geografi
- plugga religion
- plugga körkortsteori

only the cool kids wear hats

Jag ska köpa hatt.
It's the cuulest hat in the whole world!


waiting

Tja, vad ska jag säga. It sucks.

En bra sak är att jag har pluggat på geografin i några timmar på biblan idag, skrivit ner det viktigaste så nu har jag en sammanfattning att läsa på tills ikväll då jag ska bli förhörd. Just nu skriver jag på Area of interest och är klar alldeles strax, ska bara avsluta och sedan skicka in. Sen efter det ska jag bara läsa. Då ska jag läsa min geografisammanfattning, ett religionshäfte om tempelriddare och körkortsteori.

Det kändes så hopplöst innan, ville typ dö. Men jag har bestämt mig för att klara detta, att ta mig igenom detta. Jag vill inte vara den som viker mig. Jag SKA inte vara den som viker mig.

Jag ska vara den som går rakryggad ut från slagfältet.

Closer

Idag är en stressig, men ändå bra dag.
Tack vare Mathilda känns den bra. Bättre!
Har varit inom banken och gjort ett ärende, nu sitter jag på biblan. Gjorde en snabbvända inom datorn, sen tänkte jag parkera mig i en soffa här i lugnet och lyssna på Kings of Leon och läsa på geografin tills jag kan det.

Ha ha

Jag pallar inte att de sjunger som Askungens råttor på Mix Megapol just nu. Usch, låter förjävligt! Hahaha.

Men, oh happy day, solen skiner så för min del blir det shorts idag! Yey! Lite vårklädsel är faktiskt alltid uppskattat.

Och förresten, orka att jag låg och såg på extramaterial till Sagan om Konungens Återkomst igår i två timmar? Och palla att jag redan sett det tre gånger och redan vet allting? Och att jag ändå vill se det? Hahahha, känner mig som en supermeganärdtönt, men fan jag gillar det!

Jag låg och försökte inse igår att jag faktiskt ska dit de spelat in filmerna (vilket jag velat ända sedan jag såg Sagan om Ringen första gången). Hade en monolog i huvudet med mig själv som löd ungefär

- tänk att jag ska dit
- japp
- som jag velat nu i nio år
- kul
- en dröm som går i uppfyllelse
- jaha
- jag åker ju snart
- okey
- ...till Nya Zeeland
- jaja

Haha, nej det går faktiskt inte att inse. Eller jag tjatar om det hela tiden och tänker väldigt mycket på det, men jag har ändå inte fattat det. Det är liksom fortfarande svårt att inse. Det är så stort!? Det är något jag velat så länge, och allting har gått så snabbt. Haha, galet.

Enda jobbiga nu är om jag får studielån i tid eller inte. Det vore tråkigt om jag inte fick det. Men då får det lösa sig på ett annat sätt. Det måste det göra.

Buona sera

God morgon!!!!

Idag vaknade jag fan ta mig i tid, det trodde jag inte!

Alarmet har inte ens ringt..!?
Jag gick upp 05.17, klockan är nu 06.15 och alarmet ringer inte förrän 07.00, underbart att ha tid på mig! Ska ta bussen till körskolan och köra 07.40, så jag har gott om tid på mig. Jag har redan hunnit laga och käka frukost.. Det fick bli två kokta ägg och två mackor med stekt champinjon på. Gott!!

Så nu ska jag väll göra något.. Haha, har ju en och en halv timme på mig. Ska nog slå på tvn och se om det går något där att stirra bort tiden på.


Perfectly lonely

Såja, sitter ensam i köket med sällskap av denna extremt dryga datorn.
Kan nämna att jag bestämt mig för att gå ner några kilo. Jag har ju redan gått ner ett par, men förmodligen är det mina muskler som omvandlas till fett, och jag vill inte bli "fettig" eller vad man nu säger, speciellt inte innan sommaren. Så jag ska tänka mer på vad jag äter och kanske röra lite mer på mig om dagarna. Ska bli intressant att se hur det går. Sen känns det skumt att "banta" när jag redan ligger på gränsen till undervikt enligt BMI. Sen å andra sidan är BMI inget att lita på heller för den delen.

Och jag har insett att även om det suger att vara ensam, så är det bara att suck it up. Jag flyttar faktiskt snart... Så, det är väl lika bra att jag kommer över nojan och bara vänjer mig. Jag klarar mig faktiskt bra på egen hand, jag är en självständig individ som klarar mig själv!

Imorgon bitti har jag körlektion, så någon försovning blir det fan inte, det är inte värt 700 kronor att få sova en timme extra kan jag lova.

Så godnatt. Nu ska jag sova. Själv.


Hennes kropp <3

Schnyggt










I have to have you now

Kan inte någon komma hit, hålla om mig och se på en film med mig?
Kanske göra mina läxor och laga frukost åt mig imorgon bitti?
Säga att allting kommer att lösa sig och stressa av mig?

I alla fall göra mina läxor. Det hade varit skönt.

Fake love for an hour or so

Jag lyssnar på John Mayer, as usual, och pluggar. Hade helst gått och dött i några timmar, men jag får skylla mig själv och plugga på.

Det är så mycket som händer nu.
Denna veckan har jag två prov, en inlämning, en körlektion.
Nästa vecka har jag också två prov, en inlämning och en körlektion.

Det händer dock roliga saker också.
På lördag är det fest med min kära klass. Har funderingar på att åka till Malmö på fredag och sen hem igen på lördag, får se hur det blir med det.
Nästa vecka är det ju middag på Oasen på torsdag, bio på fredag och kanske ut på helgen?
Veckan efter det är jag i Polen, sen på lördagen har jag min student/avskedsfest.

Det är bra att man kan varva det jobba med lite roliga saker, som gör att hoppet hålls uppe. Jag är så trött. Trött på allt. Men jag ska klara det!

Några rader ur några låtar som jag gillar

(perfectly lonely)

Nothing to do
Nowhere to be
A simple little a kind of free
Nothing to do
No one but me
That's is all I need

And his is not to say
There never comes a day
I take my chances and start again
And when I look behind
On all my younger times
I have to thank the wrongs
That led me to a love so strong


(who says)

Who says I can't get stoned?
Call up a girl that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can't get stoned?

Who says I can't take time?
Meet all the girls on the county line
Then wait on fate to send a sign
Who says I can't take time?


How much it hurts


Huh?

Idag var jag duktig nog till att helt och hållet skita i att gå upp ur sängen. Det resulterade i att jag vaknar halv ett. BRA JOBBAT. SKITBRA LOUISE! Åh, jag blir så arg på mig själv, har även jag fallit och blivit skoltrött?

Så nu äter jag fruskost och kollar mina auktioner, sen ska jag duscha och fräscha till mig, sen ska jag plugga. Yes, jag ska plugga som en galning. Det kan jag lova.

Har en del som ska göras, så jag tänker inte slösa mer tid på att skriva detta inlägget. Duschen nu!

Sayonara

Lallala

Detta har varit en extremt påfrestande dag, men ändå en bra sådan. Dock är det inte alls roligt att sitta på körskolan och vilja prestera, men det går inte för man är så trött så man nickar till. Inte okey! Så jag åkte hem istället för att gå på lektion, stupid kanske men lika bra, onödigt att sova sig igenom en lektion där.

Och ja, jävla massa bloggande idag, och inte ett skit intressant har jag att skriva om heller. Haha, stackars satar som läser denna bloggen, någon är det allt som kikar var dag, säger bara stackars dig som inte har bättre saker för dig.

Annars skrivs det om mode, studentliv, festande, you name it. Jag skriver om... tja, mig. Och det är inte så jäkla mycket för världen att läsa om. Haha, galet. Men det är kul för mig att veta att någon tycker det är kul, ganska skrattretande nästan.

I alla fall så sitter jag här nu, typ halvt pluggar halvt kliar mig i röven och undrar vad fan jag egentligen håller på med. En fråga jag ställt mig många gånger idag angående diverse ting, och jag lär ställa mig den fler gånger. Kanske när jag går och lägger mig och sätter igång Sagan om konungens återkomst för ettusendesjuhundrafemtioandra gången? Ja, om jag inte sett den fler gånger, för många gånger är det. Ändock lika bra för det. Nörd? Svar: ja! And I love it.

Så nu är jag på mitt typiska kvällshumör, sådär halvt tjurig halvt skrattig, kan ju bara inte leda till något bra. Jag fick ett roligt sms innan, som inte ens var speciellt roligt. Egentligen var det inte det minsta roligt, men av någon anledning bara började jag skratta rakt ut med en frågande mamma sittandes mitt emot mig. Dirty mom as I have undrade hon om det var något snusk sms, vilket det verkligen inte var. Det var ett vanligt jävla sms och jag satt och skrattade åt det som aldrig förr. Trött? Svar: JA! Alldeles för trött. Alldeles för stor brist av sömn och hjärnceller för att överhuvudtaget släppas utanför porten i lilla samhället Varalöv.

Åeh, lilla älskade Varalöv. Kommer det bli tungt att flytta härifrån, eller så oerhört lättande? Haha, kan ju bli vilket som. Jag tror att jag är mer utav en storstadsmänniska jag. Lite mer fart i livet, ha nära till människor, ljud, trafik, fest, mat, allt.! Istället för "Ja men om du tar bussen som går om två timmar, så åker du den i 40 minuter och SEN är du framme hos mig", som är mindre lockande?

Landet i all ära, men storstad i mitt hjärta.

Eller kanske inte ens "storstad". Auckland har 1,2 miljoner invånare, vilket inte är speciellt mycket. Det är nog lagom för mig kan jag tänka mig. I alla fall till att börja med.

Today Auckland, tomorrow the WORLD. You heard me people, I'm gonna take over the world. MOOOOHAHA (Dr.Mugg skrattet).

Ja, det kanske är mitt kall. Haha, det vore ju något. En blondin på 160 cm som tar över världen med ett ondskefullt skratt. Skräckinjagande?

Nej, det var väll kvällens utlopp av för lite sömn + för mycket socker + för lite proteiner och vitaminer. That's it, OVER N' OUT!



Min diet

17 maj 2010.

Frukost: en macka med smör och salami
Mellanmål: -
Lunch: 1 potatis, 1/4 vegetarisk biff, 2 msk örtsås, 3 morötter, 1 knäckebröd, 2 glas citronvatten
Mellanmål: Mentos lakrits
Mellanmål igen: 2 mackor med skagenröra, sallad, gurka, champinjon, pesto, salami
Middag: ärtsoppa
Kvällsmål: 100 gram Fazer Salmiakki choklad

Hur länge överlever man på detta? Fantastiskt att jag lyckas hålla näringsintagen på det minimala, och socker/fettintagen på betydligt högre nivåer.

Grown up list

Det är ju en del saker som man gör när man är officiellt vuxen, och det är nog inte så många av dem som jag uppfyller. Men när jag flyttar kommer jag inte bara behöva lära mig de sakerna, jag kommer att bli tvungen att lära mig dem, vilket är absolut suveränt!

- laga mat
- deklarera
- betala skatt
- arbeta mer, festa mindre
- planera
- bo själv (även om det är med 2-3 andra studenter?)

Ja, bland annat. Men dessa är de viktigaste tror jag. Tänk att jag kommer laga all mat ensam, vem kunde tro det om mig, som bränner pasta och slänger kycklingen direkt i vattnet när den ska tinas? Haha, jag är inte bara dålig på matlagning, jag är direkt handikappad på det.

När jag kommer kommer jag kunna stå för matlagningen och inte vara den som sitter bredvid och tänker "är inte maten klar någon gång?" och det känns väldigt bra.
Ja, det börjar verkligen kännas att det är nära nu. 48 dagar, jag har en tickande klocka i huvudet som bara räknar neråt för var sekund som går, väntar ihärdigt på att den ska stå på 0, och inte 48..... Ooooh kan det gå snabbare?

Jag ser verkligen fram emot att få bli vuxen!

KRIS Louise?

Allt fler jag känner börjar prata om ålderkriser. Roligt nog är de flesta i 20 års åldern, då man bör njuta fullt ut av livet istället för att rädslas det. Men det är väl helt naturligt antar jag.

Jag för min del går och inväntar min kris, men den tycks liksom aldrig komma. Det faller sig väl in helt naturligt att krisa inför flytten? Jovisst, än så länge har jag hunnit krisa över alla de saker som egentligen inte är så viktiga.

- jag kommer inte åka med "mina" busschaufförer
- jag kommer inte kunna prata svenska bara sådär
- det är jobbigt att ladda hem skype

Så långt har jag kommit ännu i princip.. Och härnäst då? När kommer jag till det stadiet där jag kanske inte kan sluta gråta över allt jag lämnar bakom mig? Där någon sorts ångest kryper fram om en helt okänd framtid i ett helt okänt land?

Självfallet är det inte vad jag vill ska bli min reaktion, jag är nöjd som det är nu. Helst vill jag bara åka och ta itu med alla känslor därnere och inte här alls. Det kanske kommer på planet? Haha, det vore ju något..

Eller så är jag kanske rentav ganska stark i huvudet och redo för detta? Kanske är jag redo att införliva en dröm jag haft så hemskt länge, att sorgen är av midre betydelse och glädjen väger över så pass mycket att det inte blir några tårar?

Eller nej, tårar blir det, om inte på min avskedsfest så blir det när jag åker, hur kan man lämna familj och vänner utan det?

Det återstår att se..


Lace

Letar efter en snygg klänning i skrivande stund. Tanken var att kanske hitta en snygg tygbit jag kunde ha på min avskedsfest, inget överprådigt eller så. Yep, just nu pluggar jag religion, förutom att jag kollar klänningar då... Men slutar kolla klänningar NU och fortsätter med religionen.. Sen ska jag sova gott inatt..

Sandwich

Slängde alldeles nyss en lite annorlunda men ändå god macka.
I den hade jag: skagenröra, salladsblad, gurka, svamp, salami, mer gurka och svamp, pesto och mer svamp. Haha, gott som fan var det, så jag gjorde en till efteråt... ;)

Nu ska jag vila en stund, sen pluggaaaaaaa, ueh.

Blogggggggen

Nu har jag lagt ut massor massor av saker på Tradera, och jag har slängt väldigt många grejjer och mycket annat mög ska lämnas till loppisar. Haha, det är så tomt här, man kan knappt tro att någon bor här... Haha, men fan vad skönt att bli av med allt! Hoppas jag får det mesta sålt på Tradera nu bara, så jag blir av med det.

Uuuuueh, faan vad trött jag är!!!!! Jag är så jävla glaaaaaaaaaaad, för detta är en underbar dag!! Men lika trött för det.. Har ändå fått mycket gjort sen igår, och idag ska jag bädda rent, bli klar med Tradera och sen tömma klart garderoben.. Tar nog inte så lång tid tror jag. Har hunnit med ganska mycket.
Snart är det helt tomt här... SKÖNT ska det bli!

Lilly Allen - Not Fair

Freakin' love this song!!!



Skin

Jag har förresten hittat något så galet snyggt som jag nästan MÅSTE köpa. Skinnshorts och en bikinitop av skinn, jag döhöööör.

MUST HAVE MUST HAVE MUST HAVE
.

Klicka för att visa Megabild! Gestuz unik och äkta skinn shorts+bikinitopp!
Klicka för att visa Megabild!
Dock med viss tveksamhet, det skulle nog inte vara så snyggt om shortsen satt tight...
Men då får jag banta :D

You can refer to me as MYSTJEJEN

Haha, mystjejen. Härligt smeknamn ändå måste jag säga!

Just nu spelar jag Michael Jackson, BEAT IT! Wonderful.

I feel so happy today,.. :)
Sörjer dock att mitt billiga men goda tysklandsvin redan är slut... Eller ja, det återstår en liten slurp av det vita, men det kommer man ju inte långt på.. Haha, så går det.. Ska ju ändå köpa nytt om några veckor, när jag åker till Polen. Sprit ska jag köpa iaf, så det blir gjort!

Nu är jag hungrig. På dagens meny står pitabröd med creme fraiche röra och räkor.. MUMS!!!

Greetings from Mystjejen. Haha.

Klädutrensning

Jag har gjort en liten och snabb utrensning ur garderoberna, och nu är hea köksbordet fullt med käder som jag inte längre ska ha.. Galet! Hur kan man ha så mycket kläder egentligen? Och mer ska rensas bort kan jag lova.. Idag ska det bara vara 3 garderober med kläder, en ska vara helt tom. Jag ska även rensa ut skor och jackor, vilket är på tiden faktiskt, kan ju inte hamstra nu direkt..

Ska slänga upp en bild sen på allting, haha, det är så jäkla kalt på rummet.. Känns lite konstigt...

GALET!

Jisses!
Det är allt jag kan säga just nu..
Jag håller på att rensa ut rummet just nu, och det ser så tomt ut, även om jag inte fått ut så mycket än. Det kommer kännas konstigt att sova där inatt..

Och sen så ska en gammal vän iväg till Afghanistan och kriga eller något, och det känns hur skumt som helst.. Han ska iväg i augusti och vara borta i två år.. Ofta liksom???? Ja, det är galet....

Och jag har druckit alldeles för mycket vin ikväll känner jag... Men det var så gott så det var svårt att låta bli.... Haha, får gå tillbaka och rätta till det jag skrivit för det blir felstavt, stadigt??

Men ja, snart är jag klar med dagens uppgifter... Har rensat ut ganska ordentligt på rummet och en del återstår.

Men  ja, som sagt svårsmält att han ska ut och göra sitt i världen.... helt sjukt, modigt av honom tycker jag och jag är verkligen stolt över att känna någon som drar sitt strå till stacken.

Back to my life!

How can I be lost, I have no place to go?

Usch vad jag är trött!
Jag har fyllt nästan tre flyttlådor med böcker, foton och annat smågrejs som jag inte vill göra mig av med riktigt ännu.

Jag har dessutom lagt upp massor av grejer på Tradera som jag inte kan varken ha med mig eller spara på, skor bland annat. En hel del ska skänkas till loppisar också, så jag blir av med det.
Rummet börjar se lite kalt ut nu, alla min böcker som annars fyllt ut och fått allting att se så hemtrevligt ut är ju borta, och innan kvällen är slut tänkte jag tömma en av garderoberna helt och hållet, så 1/4 av det är klart redan nu, skönt att bli klar i tid liksom.

Nu ska jag fortsätta med mitt!

Fixarlördag

Idag har jag hunnit med följande

- fixa med flygbiljetten, ska bli kontaktad i veckan så jag kan boka
- övningskört
- köpt flyttlådor
- packat ner alla böcker bland annat
- börjat rensa så smått på rummet

kvar återstår följande

- städa klart med kläder, börja rensa ur vad som ska slängas/packas ner/med när jag flyttar
- rensa ur mer vad som ska slängas/packas
- börja välja ut vad som ska säljas & lägga ut det på tradera 

Friday on my own

Första fredagen på extremt länge är jag ensam. Mamma är också hemma, men på annat håll i lägenheten. Jag för min del sitter i köket, lyssnar på musik och bara andas. Tänkte låsa in mig på mitt rum och kolla klart på Titanic och småstäda under tiden.

Faktiskt skönt att vara själv. På senaste tiden har jag blivit så mycket mer beroende av sällskap än tidigare, kan inte riktigt komma fram till varför dock..

Ja, mer än detta orkar jag faktiskt inte. Ser fram emot att få somna tidigt ikväll!


Louise's fredagsmonolog

Oh, GODIS!! Gott.
Mm, min favorit till och med.
Bara en bit, okey två.
Några till, mm.
Nu börjar det bli för mycket.
Bara en till.
Nu är det inte gott längre.
OH fanns den sorten också? Måste ju ta en sån..
Hmm, inte lika god som jag minns den
Blir den godare om jag tar en till?
Svar: nej
En till då?
Nej, fortfarande inte god
Om jag tar en sån där då? Då kanske....
Nej, fortfarande inte gott
Illamående
Ont i magen
Dåligt samvete

Bara en bit till


Räkafton

Ikväll är det, enligt fredagstraditionen, räkafton. Mycket trevligt, det är ju så galet gott!
Jag inväntar även min sköna höna Elin som kommer på besök, lika kul som alltid. Annars tänkte jag försöka slappna av under kvällen med joggingbrallor, Sophie Zelmani och vin, inte helt fel!?

För tillfället kopplar jag bort de miljoner saker som ska göras och slappnar av i den lugna tillvaron. Jag är i frid med mig själv efter en rogivande skogspromenad och hoppas behålla lugnet under resten av kvällen. Sen imorgon kan jag återuppta paniken, ångesten och stressen över allt som ska bli gjort.

Deal!

Ho fatto la doccia

Nu bär det strax av till Helsingborg, ska träffa Alex över en fika.
Igår var en skön dag som började med lunch på Haket med Jonas, slutade med att vi delade en flaska vin och drack någon öl hemma hos honom efteråt och kollade på tv, hur skönt som helst en torsdag sådär, haha! Sen hemom sen vidare till Becca. Åt middag och träffade fam Gustavsson och fam Tengvall, som jag vuxit upp med. Hur roligt som helst. Vill ner till Skive och hälsa på Jessika, hade varit galet roligt ju!

Nu ska jag fräscha till mig, torka håret och sånt, sen drar jag alldeles strax. Sen ikväll kommer Elin mitt hjärta förbi.

Ha en skön friday! I know I will!

Tschüs

Freakin' CRAZY!

Alltså jag har nästan lite svårigheter att bestämma mig för om detta är en bra dag och om det blir en bra vecka, eller om allting bara är dåligt. Haha, fast egentligen har det varit en bra dag, och jag tror det blir en bra vecka, men jag nästan vill ha det till något dåligt. Inte så konstigt egentligen när man tänker på att jag har 2½ skoldagar och ändå så hemskt mycket att göra och såå lite tid över att hinna med allting på.

Om 55 dagar flyttar jag utomlands. Jag kan inte sluta undra hur jag ska hinna med allting innan dess, jag menar 55 dagar går så otroligt fort?

Hur ska jag hinna umgås med alla vänner, hinna äta på mina favoritrestauranger, äta svensk husmanskost och smyglyssna på när andra pratar på bussen?

Äh, det kommer ju såklart ordna sig, jag har ingen ångest över flytten, men jag är nervös. Och jag längtar. Jag längtar så hemskt mycket.

Och nu är jag så trött i mitt stackars huvud. Det känns som att jag har öpnnat det och bokstavligen tryckt in allt inom räckhåll och bara pressat in det och sen limmat igen huvudet igen. Så nu är det dags att jag tar och vilar ut det.

Är dessutom besviken över mig själv, fick tillbaka ett prov idag på religionslektionen, duktigt besviken. Fick vg, vilket oftast är bra men nej nej nej, inte bra i detta fallet. Fan också. FAN! Åh, ska sova bort min besvikelse...

Greetings from Malmoe

Var nere i Malmö en sväng idag för att gå på informationsmöte med IBS, blev inget annat än ännu mer exited inför flytten och vill bara bort bort BORT NU! Wah! Kan knappt bärga mig, blir helt stollig när jag tänker på det. Men nog om det.

Imorgon har jag blott en lektion mellan 10.10 - 11.30. Sen klockan 14.00 har jag en skrivning, härlig håla emellan? Inte. Lär bli att plugga på den, sen efter skolan ska jag hemom sen vidare till Lerberget där det är party! Vidare blir det Le Cardinal med min goa klass, och vi kommer ha så jäkla kul!

Nu är klockan tio och jag är trött som en galning. Tänkte ta och slänga mig i sängen snart och få ordentlig sömn inatt, dygnade nästan igår, uppe 06-02 så trött var jag..

Nehepp. Hoppas att alla har haft en bra dag, det har jag.

Ciao!

Ensam

Nej usch vad jag hatar att vara ensam, jag gillar det verkligen inte.
På tåget hem imorse satt jag och tänkte för mig själv över detta med den så kallade tvåsamheten, att dela sitt liv med någon annan, och vad det egentligen gör med människor. Att man är "codependent" alltså beroende av varandra och inte klarar sig på egen hand. Just då blev jag nästan irriterad över att inte alla insett hur bättre det är att vara ensam och därmed aldrig behöva förlita sig på någon annan och därmed försätta sig i en sårbar situation.

Det är någonting jag inte vill göra. Det är faktiskt det absolut sista jag vill göra av allt, att göra mig sårbar och plocka fram den lilla lådan långt inifrån som är fylld med alla känslor. För visst finns dem, dem finns hos alla. Men jag vill inte ha fram dem, och kanske beror det på att när de väl kommit fram så är det svårt att trycka in dem igen och återgå till det lite kyligare klimatet?

Att visa känslor är faktiskt både underbart och fruktansvärt på samma gång.

Om man ser det såhär: när man ignorerar känslor och bara gör det som faller en in, så slipper man att oroa sig över om man sa något dumt, man slipper stå framför spegeln och undra om man är fin nog, man slipper gå och vänta på att få höra den komplimangen som personen i fråga aldrig kommer säga ändå, man slipper få falska förhoppningar om något som aldrig kommer att ske och man undkommer det faktum att ens tankar mer och mer handlar om en annan person än mig själv.

Det är bara att inse att en av de viktigaste personerna i mitt liv är jag. Jag är extremt viktig i mitt liv, och jag skulle uppskatta om jag fick behålla min plats i centrum! Jag tänker mycket, och det mesta handlar om mig, utan att låta Paris Hilton egocentrisk så är det faktiskt så.

Å andra sidan, när det gäller att visa känslor, så kan det vara så underbart att ligga i en persons famn, hålla hand, säga det man känner och våga öppna upp sig. Våga engagera sig och visa att man bryr sig, visa att jag har känslor, jag vill finnas för dig, jag vill känna dig.

Men nej.

Hur vet man egentligen att det är någon som är värd tiden, känslorna, förhoppningarna? Det är ju där skon klämmer, man kan omöjligt veta, och vill jag hinna bli kär i 300 personer innan jag är helt säker på att nu är det rätt? Nej, det vill jag inte.

Jag vill inte längre engagera mig, jag vill inte längre grubbla. Inte heller vill jag anpassa mitt liv efter någon annan, hoppas på saker som aldrig kommer att ske.
Jag vill ha roligt, jag vill känna känslor. Jag vill faktiskt känna känslor utan allt det andra. Jag vill kuna ha ett rikt egocentriskt liv med någon inblandad, men någon istället för pojkvän.

Någon som är trevlig, snygg, rolig etc. Ja, jag behöver inte beskriva egentligen, jag vet och det är huvudsaken. Fin iaf!

Tanken har salgit mig om jag är för stenig. Är det verkligen okej att svara "tack!" om någon säger till mig att jag är fin, eller att skämta bort när jag får höra att någon tycker om mig?
Det är faktiskt okey, enligt mig. Vad annars ska jag göra? Om det är ömsesidigt spelar ju ingen roll, vill man inte säga det så vill man inte.

Det hade ju varit helt perfekt om jag hade en vän att resa tillsammans med och sova med, bara det hade uppfyllt så mycket i mitt liv.
Och nu efter fyra nätters mys är det ÅTERIGEN dags att sova ensam i min egen famn. Ingen hand att hålla, inga andetag i nacken, ingen arm om midjan. Bara mig själv, och det suger suger SUGER. Usch. Det vore väl ändå underbart att ha en vän som kunde ställa upp och hålla om mig var kväll och se till att jag sover lugnt?

Kanske kan jag somna till tvn ganska snabbt och sedan drömma att jag inte längre är ensam? Det vore skönt..
Jag ska ge det ett försök nu, mina ögon blir tyngre och tyngre, och imorgon ska jag upp tidigt och laga frukost hoppas jag.

Wonderful.



Home...

Nu är jag hemma igen. Upp sex imorse och efter sex timmar på tåget kom jag tillbaka till Sverige.
Kalla, trista, gråa Sverige.

Men det har varit några jäkla härliga dagar, verkligen kul att få se lite mer av världen, aldrig helt fel.

Om tre veckor är jag iväg igen, och det ser jag framemot.

Last minute

Jag är lite ovanligt spontan och åker till Tyskland ändå, lite kul får man fan ha här i livet. Så jag sticker ca 05.30 imorgon bitti och är hemma igen på måndag vid 12.00 ungefär, lagom och bra till matteprovet 15.00. Så nu ränner jag runt som en skållad get och packar och tvättar, sen drar jag till Helsingborg ikväll och sover hos Erica.

Kommer bli en såå skön helg!!

Nerd

Okey, nu känner jag mig bättre igen. Har pluggat lite annat än matteskit, och har lämnat in en samhällsuppgift och skriver som bara den på en engelskauppgift just nu, area of interest. Kan ni gissa vad jag skriver om? Härskarringen såklart, vad annars? Skriver en liten sammanfattning på böckerna/filmerna, alltså handlingen och karaktärerna och dyl, ganska roligt faktiskt. Ska se på Sagan om de två tornen ikväll nu när jag ändå är igång, wii! Sen ska jag ta tummen ur röva och läsa böckerna, måste bara läsa ut en annan bok först.. Usch, det går verkligen trögt på den fronten nu, har knappt tid och när jag väl har det finns det ingen ork till det, och ljudböcker? Det går bara inte, att läsa är ju hela grejen med böcker liksom..

Ska fortsätta med area of interest nu, vill lämna in det denna veckan och jag vill gärna inte få mindre än vg på det, vilket jag inte kommer få, men jag vill helst ha mvg och det är mindre tveksamt om jag får det..... Illa.

Sen en tanke som slog mig, en ny idé till tatuering, ohyes. Ska spåna mer på det (kommer aldrig göra det ändå) och FAN vad snyggt det hade varit.

Méllon

Some time in the future

Jag har ju tänkt på om jag skulle bli lite mer fit inför sommaren. Och det gick ju inte så bra kan jag konstatera. Haha, stackars min kropp alltså, den saknar nog den gamla goda tiden när jag behandlade dem som den förtjänade.. Men ja, här sitter jag med ostbågar, godis och cola. Nu mår jag nästan lite illa och vill bara spy när jag tänker på hur mycket skit jag har tryckt i mig, haha hälsosamt? Icke..

Men å andra sidan har jag kommit igång lite med träning, och det är ju inte helt fel. Kan lova att rent konditionsmässigt ger fotbollen 800% mer än vad gymträningen gjorde. Kan ju också bero på att jag tränade för att bli mer muskulös där, men ändå. Fotboll = bra kondition och förbränning! Inte helt fel det, skulle vilja ha den där platta sexiga muskulösa magen. Brrr, det är så snyggt!

Höhö, nej, självdiciplin är verkligen inget för mig. Men det är väl å andra sidan bra också, att man inte kan tvinga sig själv till att banta? Det är ju ett sjukt beteende trots alls. Och okey, visst kan jag göra så att jag går ner i vikt, har ju kunnat det innan. Men för att kunna det ska det till något extra, det är inget jag får för mig bara sådär att göra. Men kanske skulle jag ta och gå en promenad imorgon eller något med Malin, hade bara suttit fint. Ska försöka få med henne ut så jag kan förbränna mina 350 000 kcal jag har ätit idag.

Yey!


matematik

Gissa om jag ångrar bittert att jag valde Matte Ctill trean? Oh, för det gör jag. Väldigt mycket! Just nu pluggar jag till ett omprov, och det är svårt som fan. Jag försöker intala mig att det inte är omöjligt, men helt ärligt så känns det ganska omöjligt hur jag än gör. Och jag brukar inte känna mig dum, men det gör jag mer än något annat just på mattelektionerna, och jag avskyr att känna mig dum, det är inte kul alls..

Så just nu kollar jag på genomgångar på datorn på någon skiva man fick med boken, och det säger mig ju inte så värst mycket. Jag önskar att Siamak var här så han kunde hjälpa mig.

Innan idag hade jag mattelektion på morgonen, sen pluggade jag matte igen efter skolan med Lina och Alexander, gick sådär, fattade en del som jag glömt innan. Men nu när jag är hemma igen; POOF puts väck, förstår absolut ingenting. Usch, jag tappar modet och vill bara ge upp. Jag vill lämna landet och dessa jäkla problem bakom mig, jag vill strunta i de sista fem veckorna, ge upp, hoppa av gymnasiet och starta ett nytt liv i Sydamerikas djungel... Men sånt är tyvärr inte livet. Tyvärr måste jag gå dessa fem veckorna, och jag måste plugga som en galning inför provet.

Nästa vecka har jag en del, inte bara med matte.

Måndag: final exam i engelska c, prov i matte c, fotbollsträning
Tisdag: prov i internationell ekonomi, informationsmöte med IBS
Onsdag: körskolan

Övrigt i veckan ska jag boka flygbiljetter till Nya Zeeland

Ja, inte så väldigt mycket, men helgen kommer jag ha en massa att plugga ändå, vilket är mindre roligt..

Nej, jag är så trött på allting nu. Hela dagen har jag tänkt "skjut mig" och bara velat dö i princip. Känner mig nästan deprimerad över skolan och att det är mycket just nu. Jag önskar att jag bara kunde få träffa någon och få prata, slippa vara ensam.

Annars vill jag bara ta en lång dusch och bara, jag vet inte, gråta eller något. Haha, så patetiskt egentligen, men är det någonting som kan få mig att må sjukt dåligt så är det skolan.
Men ja, jag tänker inte gråta över att jag inte kan matten, så lågt ska jag inte sjunka. Ska försöka hålla mig över ytan och hoppas på att jag klarar provet. Hoppas på att jag förstår något mer när jag lägger mig ikväll och att jag kan ta en dusch utan att bryta ihop.

Sjukt.

Filosofiska Rummet

Något som är högst intressant är P1s Filosofiska Rummet, där de behandlar lite allt möjligt. Vi har som uppgift att välja ett filosofiskt samtal ochs kriva om det, och just nu lyssnar jag på några olika och kan inte välja vilken jag ska skriva om, ajaj.

Väntar nu på att jag ska plugga matte halv fyra, tills dess får jag se vad fan som händer. Köpa godis och tycka synd om mig själv? Haha, något i den stilen kanske,.

Mög

Inget Tyskland ändå, kom lite saker i vägen. Får bli någon annan helg hoppas jag.

Yey

Jaa, vad roligt! Gud vad glad jag är idag, för detta är en sån fantastiskt bra dag, och har varit det hela tiden dessutom. Skolan har gått bra, jag har träffat goa vänner och jag har bestämt att jag ska dra till Tyskland över helgen. Nu är det spikat och klart. Så jävla gött, bara dricka god öl och ta det lugnt och ha fantastiskt roligt i fyra dagar. Helt galet, åker ju om tre dagar.

Då kommer jag att besöka både Tysklad och Finland och kanske något land till. Wihu, ojoj vad jag älskar att resa, finns inget bättre, verkligen. Spelar fan ingen roll vart det är, bara det är bort.

Nu ska jag tagga som fan inför detta i tre dagar, sen är det auf wiedersehen Schweden. Hihi.

Tschüs!

Resa

Oops, det ser ut att bli en tredje resa redan till helgen för min del i år. Denna gången blir det en weekend i Tyskland, vilket aldrig är helt fel. Fy fan vad roligt, oh jag älskar att resa.. Helt sjukt. Ska spika ikväll om det blir av eller inte, sen blir det att ansöka om ledighet.

Mjau


Fotboll!!

Åh vilken härlig och underbar dag!!
Skönt i skolan med engelska, internationell ekonomi och filosofi som avslut, dvs kort dag. Efter det blev det Ebbas med Mathilda och Elin, där vi satt och snackade skit ett tag. Sen hemom och byta om och vidare för att träna. Och fy faan vad roligt det är att spela fotboll. Det är verkligen sjukt kul! Har velat spela så länge, men har inte riktigt vågat mig dit, men nu är barriären bruten och jag ska iaf träna var måndag om inget annat. Först tänkte jag att det var för konditionens skull, men det är det verkligen inte nu, nu är det endast för att det är så kul. Och lite för kondisen, vilken inte är i topp direkt... Haha!

Nej, en superbra dag alltså, och den vore ännu bättre om min Elin kom hit ikväll, vilket hon kanske gör. Ooo det skulle vara trevligt som bara den!!

Nu ska jag göra något annat, pilla på inbjudningar och sånt, de ska ju skickas ut i veckan.

Ciao!




need some sleep

Okey, jag kom precis fram till varför jag gärna drar ut på att gå och lägga mig.. Har ju sovit själv hela jädra veckan nu och jag blir galen av det. En enda mysnatt tar 10 ensamma nätter att ta igen, 10 jädra nätters ensamhet för att någorslunda "vänja" sig vid att vara just ensam. Vilket jag avskyr. USCH VAD JAG AVSKYR DET!!!!! Inte alls okey...

Men, jag får ta tjuren vid hornen och gå och lägga mig. Ska sätta igång en film var tanken och försöka glömma bort att jag ligger ensam i fosterställning istället för i en varm famn. Verkligen den absolut största nackdelen med att vara singel... Man har inte det här garanterade myset, men men. Det är inget jag inte överlever. Kommer ju inte sova själv i evigheters evighet liksom.. Snart får jag säkert ligga och skeda och mysa igen!

Hahaha, så sjukt att jag är så needy av mig. Jag som så gärna hade velat vara 100% självständig och totalt oberoende av någon annan (nej, jag är inte feminist). Och jag är ganska självständig, men fan inte när det kommer till att sova, för då är jag bara en mystjej som vill mysa.

Mystjej. Haha.

Godnatt.

...

frustrerad

Booooring

Jag kräks lite i munnen så tråkigt jag har det just nu. Har ägnat större delen av dagen på min kusins konformation, mycket trevligt var det! Pratade även väldigt mycket om Nya Zeeland, släkten är nyfiken kan jag lova, haha. Framstår som värsta hjälten iom att jag ska flytta, vilket känns lite fel.. Men kul var det att träffa alla iaf!

Men nu sitter jag i soffan och degar, har bytt om från klänning till en tunika och strumpbyxor, sköönt. Frågan är nu om jag kommer iväg till Helsingborg eller inte ikväll, ska ev till Erica och sova där inatt, men får se..

Sen imorgon är det skola som vanligt, efter skolan ska jag plugga matte med Lina och Alex och sen är det fotboll på kvällen. Sen är frågan match eller inte match på söndag? Jag har ju liksom inte så mycket att bidra med just nu, haha, är i så jäkla dåligt skick rent konditionsmässigt... Men det är ju bara att träna upp om inget annat.

Meeeeeen jag har så dötråkigt!!!!!!!! Waaaawawawawaaaaawwwwaaaa...... Ser fram emot den 11 och 12 maj, för då är det party!

Ciao..



...!

Jag bara räknar dagarna. Tro mig, jag räknar ner.. Till lite allt möjligt dock. Dels till sommaren, dels till studenten, dels till flytten, lite allt möjligt. Det är svårt att uppskatta nuet och allt vad det innebär, uppskatta gymnasietiden och människorna man träffar där var dag. Det är svårt att uppskatta någonting, fram tills dess att det har gått förlorat, kanske först då inser man vad som faktiskt betyder något?

Jag känner i alla fall att jag uppskattar det mesta i mitt liv. Å andra sidan kan det vara svårt att vara aktivt medveten om det man missar att uppskatta.. Men jag ser fram emot att skapa ett nytt liv med nya människor, det kommer att bli riktigt skönt faktiskt. Det är aldrig fel att bredda livet med nya vänner och kontakter.

Och min farmor är rädd för att jag ska träffa någon där nere och därmed aldrig komma hem igen. Vad svarar man på det? "Jo farmor, jag lovar att jag inte ska data någon icke-svensk där nere...." Nej, så kan man ju inte göra heller, ser ju fram emot snygga australienare, och det finns ett litet hopp inom mig att nya zeeländare är sådär lagom solbrända (året runt!!!), halvlångt mörkblont lockigt hår, vältränad fin kropp osv.... Inte för att jag har en klar mall om hur min sk "drömman" ser ut, men det är en bra start om inget annat...

Men jag överlever nog även om inte alla ser ut så. Haha, jag åker ju inte direkt endast i syfte för att hitta min drömman.. Det är ju inte ens säkert att det överhuvudtaget existerar en perfect match för mig, Louise Catalina Jasmine Jönsson. Det finns absolut inga garantier i hela världen som säger att jag, Louise, kommer att hitta någon som passar mig. Och det kan jag leva med. Det finns faktiskt viktigare saker. Eller?

Det är en liten kamp som pågår inom mig, där jag dras åt olika poler. Den ena är "förhållande" och den andra är "singel", och jag överlappar såklart på singel just nu, men å andra sidan blir jag lite då och då påmind om hur skönt det är att träffa någon (måste ju självklart inte betyda förhållande tack och lov).

Bland annat avskyr jag att sova själv. Att somna i någons famn, mysa och pilla i håret är någonting som jag nästan behöver. Inte på daglig dosis, men nästintill. Helst hade jag somnat i en mysig famn var kväll. Även att bara ha någon att sms:a med är något jag uppskattar i vardagen. Eller någon att träffa och umgås med. Ja, lite basics när det gäller att "träffa någon", kan vara helt och hållet villkorslöst till förhållande, och allt däremellan.

Men att vara singel all the way är också skönt. Att bara ha sig själv och sina egna planer att tänka på. Det faktum att love hurts, DET ÄR SANT! Förstås inte hela tiden om det är ett hälsosamt förhållande man befinner sig i, men t ex när man har bråkat eller dyl. Det är inget jag är ute efter.
Inte heller är jag ute efter att faktiskt vara beroende av någon annan. Att behöva daglig kontakt och känna ångest över att man inte ses tillräckligt ofta eller pratar i telefon tillräckligt ofta, vem vill gå runt och tänka på sånt?

Man blir dessutom väldigt löjlig när man är kär. Det är sant, och man inser det alltid när man är singel, och man förnekar det var gång man är kär på nytt. Att släppa allt omkring sig för att kunna träffa "sin älskade" låter inte speciellt hälsosamt i mina öron, och att förblindas och tro att världen är värd att försakas för denne person. Tyvärr så blir de flesta sådär kärfjolliga och skiter i allt och alla som inte har med "sin älskade" att göra. Kan man inte hålla det på ett jämnt plan, kärleken och resten av livet?

Det är så svårt hela alltet, kärlek överhuvudtaget.. Jag är knappast någon iskall player när det kommer till känslor, inte heller är jag en hopplös romantiker. Jag antar att jag är en svenssoncasanova som försöker hålla det på ett realistiskt plan, och inse när det bara är på lek och när det är på allvar, vilket ibland är alldeles för enkelt och ibland alldeles för svårt för att kunna avgöra. REALISM är det enda jag kan rekommendera, både till mig själv och alla andra.. Med realism i bakhuvudet kommer man långt, och med det kan man oftast fatta bra beslut och vara nöjd med dem. Med realism med sig ångrar man inte lika många val.

Okej att livet inte gått som en dans fram tills idag, och absolut har jag inte gjort klockrena val varken med skola, kärlek eller vänner. Men å andra sidan så är jag den jag är idag, och det är idag som jag är som mest nöjd med mig själv, så no regrets. Med annorlunda val följer annorlunda konsekvenser. Hade jag varit densamme om jag istället hade valt att inte träffa den personen eller gå ut den kvällen, vem fan vet?

Men men... Jag har alltså en massa tankar i huvudet, som vanligt. Jag begär inte att någon ska orka läsa allting ändå, jag hade i alla fall inte gjort det, haha. Ska låta min hjärna vila lite, imorgon väntar en ny dag och nya problem. Nya tankar och nya insikter.


Ska nog ha på mig detta imorgon..

Lördagen som tog slut

Högt ärade blogg. Hej!

Lördagen är slut, och även så helgen om inte alls lång tid. Jag ställer mig frågan vart all tid tog vägen, och är det verkligen lördag, och inte fredag idag? Nej, självklart är det lördag. Och snart söndag.

Igår var en helskön dag med middag på Big Buddha, drink på Harrys med familjen och sedan Tempel med Klara och Pelle. Det var hur roligt som helst, och större delen av kvällen ägnades antingen på dansgolvet, eller vid baren. Vid baren stod vi mest och fuldansade, körde bland annat busdriver och sprinkler, såg nog ganska löjligt ut utifrån, men vem fan bryr sig egentligen? Jag går ju ut för att ha roligt och inte vara något jävla utställningexemplar!!

Idag har jag först segat hemma hos Klara, och sedan här hemma. Jag har hunnit kolla på fyra (!) filmer, käka enormt mycket godis och popcorn och inte gjort så mycket nytta alls.. Det närmsta plugg jag har kommit fram tills nu är sms:ande, vilket är väldigt utbildande? Men först nu känner jag mig klar nog för att plugga, så jag har skrivit lite på Area of interest (eng c) som handlar om Lord of the Rings. Föga förvånande? Hehe..

Men jag är otroligt seg just nu, somnade sent och vaknade relativt tidigt, och jag har fått i mig alldeles för mycket socker under dagen, så jag ska faktiskt ta och hoppa i säng strax tror jag.

Imorgon står min kusins konfirmation på listan och lite plugg då med. Kanske städa rummet???

Aja... Ska sega vidare nu.. Ciao.


Damn who's a sexy bitch...

RSS 2.0