trettionde december

Åh, utgången på Le Cardinal igår var helt fucking crazy!

Jag och Malin köade i över en timme ute i kylan och mina 13 centimeters heels, och när vi äntligen var en halvmeter från ingången insåg jag att vi hade VIP kort, och hade kunnat komma in gratis en 45 minuter tidigare. Men vad ska man göra? Vi betalade 120 kr, blev två av de 99 första och fick gå upp på VIP skoavdelningen, där det fann en skoutställning. Vi valde varsitt par från Nelly.com som kommer hem på posten, förhoppningsvis snart!! Mina skor jag valde är supersnygga, runt 10 cm skulle jag tro, svarta med massvis av nitar. Riktigt grymma och rockiga.

När vi valt skor gick vi ner igen och köpte varsin cider och satt ner och tog det lugnt, men gav oss in på att dansa så småningom. Fast jag hade inte helt kul förrän vi kom upp igen, och det var dansgolv där. Superbra musik, snygga människor och en massa massa dansades. Helt underbart roligt! Dansade med ett par riktigt finingar, men jag har ju min Alexander, så dansa med dem räcker ju för mig. Malin fick sig ett hångel och ett nummer däremot, haha. Riktig stalkerkvalité på den.

Jag för min del blev ju tydligen uppskattad på dansgolvet av Mr Stoneface himself. En snygg kille i en ful tröjja som jag dansade ganska mycket med. Hade en massa ögonkontakt och försökte få honom att le, så jag log åt honom och försökte muka upp honom, men han hade en sån allvarlig min. Snygg, men allvarlig. Men det var lite läskigt, så gick iväg.

Men när vi var där nere så kom alla hans vänner till mig, och en av dem gick fram till mig och började berätta lite om Mr Stoneface, och att han gillade mig och ville ha chans på mig. Ja, han frågade om han fick chans på mig. Vafan liksom? Men jag tackade artigt nej och förklarade att jag har pojkvän.

Sen dansade jag med hans andra kompis och då blev han ledsen. Aww, stackars liten söte. Han var ju verkligen supersöt i sin töntiga tröja, och han dansade jättebra, men hallå?

Aja, min underbart snälla pojkvän hämtade mig och Malin vid tre tiden. Hade lätt stannat tills de stängde, men fick så fruktansvärt ont i fötterna. Aj aj aj.

Idag har jag sovit läänge, sen övningskört och det gick superbra! Ikväll ska jag hem till Erica, och vi ska käka pizza, kolla Victorias Secret och fixa lite inför imorgon.

Ciao belli!



Curly

Strax är jag klar med håret. Har lockat en gång, och ska göra det igen om någon timme eller så, lyfta upp det lite och spraya det så det håller sig. Jag kör alltså på lockigt ikväll, varken för mycket eller för lite enligt mig själv. Har lockat håret åt sidan så att det inte skymmer ansiktet, och lockat kanske nedre halvan av håret, alltså inte hela vägen upp. Då ser det mest naturligt ut, tycker jag.

Nu fuckar sig mina bilder, ska bara klara av dem, sen kan jag lägga upp en.

Annars så ringde Alexander precis, nyårsplanerna är färdiga, börjar kvällen med en nyårsmiddag med trevligt folk, sen crashar vi någon fest! Eller inte, nej, vi hittar väll någon fest att va på. Mathilda har dessutom något hemma hos sig som jag vill kika in på lite senare på kvällen.

Annars på tal om bilder, så hatar jag verkligen att kameror får med exakt alla skavanker man har, jag har ändå ganska fin hy tycker jag, och jag har sminkat mig idag. Inte i hela ansiktet, men pannan och under ögonen, och ändå ser hyn sådär halvbra ut, inte alls kul! Annars så kör jag på au naturale ikväll, det enda som ska sticka ut är läppstift! Det ska nog bli bra..


Jag ikväll


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gjorde något jag velat göra länge; gick och bokade en resa! Det har jag velat göra läänge, och nu är det gjort, och det har jag aldrig gjort tidigare!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mina "livslöften" förra året var att börja träna, sluta röka och sluta äta nattamad, och det höll sig ganska bra.
Jag feströker bara, äter väldigt sällan nattamad och tränar bra (i omgångar)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bekanta har blivit det, bland annat Sara aka Farmor. <3
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Sverige. Haha nej med Norge
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? RESA! Blir Prag och London, kanske något annat också?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Hehe har ingen aning :p 
8. Vad var din största framgång 2009? Skolan!
9. Största misstaget? Kan inte komma på något, brukar inte ångra saker jag gör speciellt mycket
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har varot lite förkyld, annars inget allvarligt
11. Bästa köpet? Hmm, mina nya heels, haha! Nej, jag vet inte, handlar inte så värst mycket
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mobiltelefon. Som var sönder. HATA telenor
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jadå en massa saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jag vete fan.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! Dock mer stressig och förvirrad, skolan är ju snart slut och vännerna (de flesta från gymnasiet) lär ju tyvärr försvinna ut ur livet. Det känns tråkigt. Annars har det varit ett underbart år, med massa "reunions" med gamla vänner.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest, har dock inte haft pengar till det, så finns ju inte så mycket att göra åt det
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Knarkat. Hehe nej jag vet inte, inget speciellt tror jag. Kunde ha spenderat midre tid framför tvn`?
18. Hur tillbringar du julen? Familjen!
19. Blev du kär i år? Har blivit ännu kärare i min pojkvän
20. Favoritprogram på TV? Allt, soffpotatis som man är. How I met your mother, Grey's Anatomy, Gossip Girl, Scrubs,
21. Bästa boken du läste i år? Antingen DaVinci Koden av Dan Brown, eller Phantoms av Dean Koontz
22. Största musikaliska upptäckten? Inget speciellt är jag rädd för
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick min älskade Fred Perry väska och min jacka
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, har fått mer än väl!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Inte så mycket, det var FN-rollspel som gällde i skolan, så det var full koncentration på det. Efter skolan gick jag och några vänner till Tempels Café och fikade! Kunde inte ha blivit bättre!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Blandad, som alltid! Med ett ökat intresse för högklackat och klänningar
29. Vad fick dig att må bra? Alexander, vänner och familj. Såklart
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Behöver jag ens svara på den? PAUL WALKER, vem annars? ;)
31. Vem saknade du? Alex, kan inte träffas för lite
32. De bästa nya människorna du träffade? Bra fråga, har jag lärt känna några nya i år?
Jag har i alla fall kommit närmre en rad människor, som Lina, Jasmine, Ebba, Elin, Malin, Erika m fl, och det har varit ett underbart inslag av året!
Lärde ju förresten känna Alexander Sellrup, den enda "nya" personen jag kan komma på. Det var klart ett plus!

Det bär av till Cardinal

Ikväll är det utgång med Malin, yeeeey. Kommer träffa en massa folk ute förmodligen, så det kommer bli absolut awesome! Så nu har jag snart fixat klart mig; har duschat lääänge och gjort alla duschritualer, typ scrubba och allt sånt. Sen så har jag sminkat mig, bara håret och kläderna kvar!
Tänkte köra på lockigt/vågigt, har en grym idé och tror det kommer bli skitsnyggt! Maha! Sen så har jag en väldigt snäll pojkvän som hämtar oss när vi är klara, lär inte bli innan tre inatt, så kan inget annat än att säga tack tack tack till honom!

Just nu laddar jag upp med en massa bra musik, bland annat Blink 182, Foo Fighters och The Sounds.

Sen så har jag ju en del att göra på lovet, åker till London om 9 dagar, sen är det nyår innan dess, sen så ska jag träffa lite folk  kanske och sånt. Trevligt trevligt, ett väldigt bra lov, det enda som fattas är plugget, he he. Aja, inte oroa sig över det nu!

Nu ska jag fortsätta med mitt, slänger upp en bild på mig kanske om jag giter, världen måste ju få se hur snygg man är (eftersom det går rakt åt helvete med utseendet ungefär en timme efter utgång, haha).

Ciao belli! ♥

Nyårslöften

Nu när julen är slut börjar det bli dags att tänka på nyårslöftena. Jag har redan börjat tänka på mina, och ja, det är mycket som ska åstadkommas eftersom jag tar studenten nästa år, och jag ska börja jobba.

När skolan är slut ska jag inte längre behöva vara den fattiga studenten längre, då ska jag minsann kunna resa fritt, shoppa lite extra då och då, och kunna festa någon kväll ibland utan att tänka på hur man ska ha pengar till bussen hem.

Vilket leder till nyårslöfte No 1

- TJÄNA PENGAR

And with great money, comes great responsibilty. Not. Pengar ska spenderas, inte fullt ut, men man ska leva. Och leva ska jag göra som fan när mina börjar rulla in, och det jag siktar på just nu, är att spara pengar till att fira jul utomlands! Thailand vore såklart det ultimata, och stannar man där länge så absolut, men det krävs ju pengar... Men OM jag har pengar, så leder det mig till nyårslöfte No 2

- FIRA JUL I ETT ANNAT LAND

Dock har jag ingen aning om vem jag skulle fira jul i Thailand med.. Inte min Malin, för hon vill inte ta sprutan.. Kanske Malin i klassen? Hon kan ju dessutom allt som finns i Thailand, och vi har snackat om det.. Någon annan kanske? Nej, jag vet ingen annan faktiskt. Förutom mamsen, men några år till på det.
Nej, jag går helt enkelt lita på Malin i klassen, och vill hon inte, får jag söva och kidnappa henne!..

Vad kan man annars åstadkomma på ett år egentligen? Jobb och resa är ju i princip allt. Jag lär komma på något mer så småningom, det får bli en uppdatering då!

Nu ska jag gå och lägga mig, kolla Sex and the city och ta det lugnt!

Ci vediamo!


en vacker dag..,


Vilket är snyggast?












Jag gillar det i mitten bäst!


Vilken dag!

Denna julaftonen har varit väldigt skön!

-För första gången i hela mitt liv, och skratta inte nu, har jag sovit länge, och inte rusat upp ur sängen när jag insett att det är julafton.
-För första gången i mitt liv, har jag firat julafton hos min morbror med att spela på hans xbox 360. Jag kan tillägga att jag kan vara den sämsta tv-spelaren i hela världen.
-För första gången har jag inte ätit mig superfet på en massa julgodis, bara vanligt godis och choklad i år!

Men jag har fått en massa jättefina presenter!
Berlocker till mitt Thomas Sabo armband, en wunderbar morgonrock, underkläder, megastora whiskeyglas, TRESemmé shampoo+balsam, irish coffee glas, choklad, presentförpackning från The Body Shop med body butter, body scrub, duschtvål, handtvål, lip balm och en sån tvålpuff, allt i KOKOS (den du Mathilda) och jag äälskar det! Sen har jag fått lite pengar som jag kan ha i London.

Säger bara TACK allihopa!!! Love you all!

Så det har varit en jättetrevlig jul, och jag fick träffa min älskling, som nog var det bästa av allt. <3 Min lille fine Allibaaalli.

Imorgon blir det utgång trots att jag inte ville från början, men blev så sugen nu ikväll, så ska träffa min Tildus imorgon i Helsingborg, sen möta upp Elin, sen blir det Wallmans om det inte är alltför mycket folk, då kan det fan kvitta!!

Trevlig kväll allesamman!!





Julafton

Jag vaknade inte så tidigt som jag hoppats på, och någon ork till promenad finns minsann inte. Istället ligger jag i min säng och kollar på Sex and the city. Farmor och farfar kom förbi och lämnade julklappar, och ja, kan inget annat än att säga tack tack tack tack!!! Men nu är klockan tolv, och vi ska äta middag vid ett, så idag gott folk, händer något som nästan aldrig händer på helgdagar; jag äter ingen frukost! Det är sant, jag är inte ens hungrig :s Skumt alltså..

Så jag ska hoppa in i duschen snart och prova mitt nya schampo och balsam jag köpte igår; mitt hår är extremt känsligt och lättskadat. Först tänkte jag köpa John Frieda eller Tony & Guy, men sen insåg jag att jag faktiskt inte har lust att lägga 200 kr på schampo och balsam, när Schwarzkopf Gliss fungerade grymt bra på  mitt hår när jag testade det sist; håret blev superlent och mjukt, och det höll sig fint hur länge som helst.

Det är det kluriga med hårprodukter, ibland säger inte priset eller märket allt om kvalitén, det är helt enkelt så att allas hår är olika, och behöver olika sorters produkter. En del fungerar bäst med Redken, medan andra inte alls kan ha det, utan fungerar bäst med Eldorado. Har man tur så fungerar det bäst med något mitt emellan, som inte är jättedyrt, men ändå ett märke.

Vi får se om de gör sitt idag, annars får jag leta vidare efter "mitt märke".

Men annars, ha en underbart GOD JUL allihopa, själv blir det xbox 360 för hela slanten!

Ciao


Priset för schampo och balsam ligger mellan 35-45 kr/st.

Still the same

Fortfarande Sex and the city, har redan sett de flesta i säsong två, men de är ju lika bra ändå! Snackade lite med min snygging i telefon innan, myys, saknar honom så mycket!!

Har kollat lite lägenheter i London, men hittar tyvärr inga som kostar något inom rimliga gränser, men skit samma, någonstans finns det ju något som passar mig! Och ja, jag känner mig väldigt rastlös. Jag hade kunnat skriva en välutvecklad roman på 600 sidor om alla tankar jag har inom mig.

Tankar.
Funderingar.
Förväntningar.
Nedgångar.
Förmodade framgångar?

Ja, en massa massa strunt som pågår där inne.

Men mest av allt längtar jag bara tills imorgon, vill komma upp tidigt och gå en promenad i det friska vädret, hade varot så underbart skönt. Det tråkiga är att infall som detta kommer alltid på kvällen, och på morgonen tycks man aldrig riktigt känna för det. Men hoppas kan man ju!
Kanske ska ta och plugga lite när jag väl är vaken? Huh, inte bra att inte kunna sova alltså, och har känt lite panik med projektarbetet.
Vet att jag inte borde det, och att jag verkligen inte borde klaga. Men ska ta en titt på det i alla fall. Sen om jag får något gjort, det är en annan femma.

Cya.



När jag väl tänker på det, så borde jag verkligen hitta en speciell plats, som jag hade när jag gick i grundskolan. Då åkte jag, varannan måndag, in till Ängelholm för att plugga i några timmar på biblan, och sedan tog en cappucino och läste igenom det jag åstadkommit på Café Marylin.

Dock så finns inte caféet längre, och att åka in till Ängelholms bibla känns som en otrolig omväg. Men ja, jag borde hitta en plats där jag kan finna så mycket ro som jag gjorde då, varannan måndag, och då jag kan plugga, läsa en bok och få lite saker gjort, utan att känna någon form av stress.

Tänkte skriva ner lite potentiella platser, som jag sedan får prova ut, med böcker och dator, för att sedan avgöra vilket som passar bäst. Hemma är alltid svårt för mig att plugga, kan inte alls koncentrera mig. Men inga caféer under tiden man pluggar, inte för att de är störande eller så (med undantag som alla "inne"caféer som alltid är proppfulla av fjortisar) men för att det kostar otroligt mycket om man ska fika för en hundralapp i veckan, bara för att få lite plugg gjort. Nej, kosta ska det inte göra.

Helsingborgs bibliotek
- har jag redan provat på. Nackdel är att man måste vara på hugget för att få en plats, eftersom så många vill plugga och jobba just där.
Fördel är att det är ett stort bibliotek med allt material man kan tänkas behöva till ett arbete eller en uppsats -eller projektarbetet! 

Skumt, där tog alternativen slut..? Konstigt, skolbiblan går ju inte, eftersom alla skrikiga cp olympiasär aldrig tycks kunna hålla käften, så istället för att sitta och plugga och göra det man ska, så sitter man och bara hatar, hatar och hatar. Det enda man kan tänka på, är hur man ska kunna döda dem alla, och komma undan med det.

Slutsats?
- Ängelholms bibla.
Fan alltså. Ska jag behöva asa mig dit nu var vecka bara för att plugga?
Men, om det är det enda som fungerar, så får det helt enkelt bli så!

Om inget annat har jag ju alltid farmor och farfar. Farmor är ju vääldigt pratglad, och det är ju klart inte kul att "dissa" farmor för att plugga, men annars är det alltid lugnt och skönt där.
Nackdel är att de inte har trådlöst internet, vilket kan vara bra att ha, typ alltid.

Har de trådlöst bredband på Ängelholms bibla då?
Får helt enkelt prova på.

Ciao


Sex and the city 2

Oh yes, trailern är ute och det kittlade lite i magen när jag såg den, vill ju bara se den nu direkt! Första filmen var riktigt bra, och i den andra är man nu 2 år framåt i tiden.

Kan inget annat än att se fram emot den, enjoy the trailer!



Lillejul hos Jönssons

Jul har vi firat idag här hemma, med julmat och julklappsspel.
Annars har jag varit i stan med Elin och fascinerat iakttagit alla människor som sista-minuten-handlar alla julklappar. Elin var en av dem! Haha, helt crazy med folk ute, är så glad att jag inte köper mina förrän i februari!! Inte lika kul för dem som får sina julklappar senare, men de kan ju nöja sig med att de kommer få något roligare än vad de skulle ha fått egentligen!

Just nu sitter jag i min säng, datorn i högsta hugg och kollar på Sex and the city.
Laddar mp3n, tänkte dra mig ut ocg gå en runda imorgon bitti, kan ju inte gå på spinning eller så pga av förkylningen, som bara blir värre och värre, men gå kan ju bara inte skada.. Så ska ladda den med ny och braa musik, tänkte köra på en massa Foo Fighters, ABBA och The Sounds för denna gången!! Yäy.

Nej, har inte så mycket att skriva.
Som vanligt surrar huvudet av tusen tankar. Jag försöker reda ut vad jag ska göra för att nå den framgång jag verkligen vill nå; ska jag skriva en bok som blir en storsäljare och filmatiseras efter någre år? Ska jag plugga röven av mig för att få ett välbetalt jobb på något kontor? Eller ska jag go with the flow och se hur fan det går..? Ska man ta chanser, eller ska man säkra sin plats?

Men ja, jag håller väll med om att författare genomsnittligt knappt tjänar något. Dessutom är det ett extremt tidskrävande extraknäck; man ska ha en grym idé, en berättarförmåga, man ska vara strukturerad och kunna leverera hela storyn. Sen så ska skiten sälja också. Men jag har alltid tänkt att jag kommer skriva något, så något får det bli. Men en storsäljande bok tror jag inte.

London känns bättre. Jag vet inte, det är ett stort steg, och det är mycket man lämnar bakom sig. Men jag tror att man måste ta det stora steget för att kunna bryta sig loss från "ungdomslivet" för att träda in i det vuxna livet, där man klarar sig själv, och inte måste luta sig tillbaka på någon vad det än gäller. Att flytta till London skulle vara det perfekta sättet, då har man inget annat val än att klara sig själv.

Nej, framgång ska nås, sen skiter jag faktiskt i hur det sker.. Blir bara frustrerad när jag inte vet hur... Men ska fortsätta med att slappa nu..

Ha en god jul!!


Hey oh, snow

Oj vad det snöar, herregud alltså!
Dagen har ägnats hemma hos min farmor och farfar, där vi diskuterat allt mellan himmel och jord, men dessa var de mest populära samtalsämnena i alla fall:

- Matematik
- Anna Anka
- Bedrägerier


Och lite annat smått och gott.
Mysigt mysigt som vanligt!!
Elin kommer senare ikväll, vi ska kolla Sex and the city och bara löka oss, sitta uppe hela natten lär det bli. Sen fram tills dess får jag se vad som händer.

Men nu ska jag hosta och nysa vidare ^^ Känner mig inte dödssjuk eller så, men inte frisk helelr för den delen. Hoppas bara på att jag blir bättre innan London, annars kan det kvitta.


Tre timmar

Ungefär så länge har jag suttit och skrivit nu. Non stop, i princip. Och ja, jag tror jag har en ganska bra idé faktiskt, man har ju sina moments, ni vet. Så det är möjligt att jag stannar uppe hela natten, för att avsluta det jag har påbörjat. Flyttade precis in i sängen nu för att fortsätta skrivandet där, vi får se hur det hela slutar, om det är något värt att bry sig om.

Natti!

London (sucks?)

Faaaaaan! Fan fan fan fan fan vad irriterad man blir.
Att det ska vara så jävla omständigt, hur orkar dem egentligen?
Alltså jag fattar ju visserligen att man måste ha ett hyreskontrakt i London innan man får jobb där. Men sen så måste man ha jobb för att skaffa ett NI nummer, och man måste ha ett NI nummer för att kunna skaffa bankkonto.
Och hur fan hade den tänk att man ska ha råd att bo där när månadshyran ligger på runt 600£ och veckolönen 290£? Är dem sjuka i huvudet eller?

Jag kommer aldrig någonsin kunna ha råd att flytta dit som det ser ut nu, för att förutom kunna lägga halva lönen (på ett jobb jag inte ens har) på hyra, så ska man ju dessutom betala deposit, som kan vara allt mellan 1-6 månaders hyra. Var ska jag få alla dem pengarna ifrån egentligen? Anledningen till att jag vill dit är ju för att det inte finns några jobb :s

Nej, nu blev jag helt jäkla besviken på detta. Tänker definitivt inte flytta någonstans där man knappt har råd att leva pga för höga hyror, oavsett vart man bor.
Ska kolla om det finns några bättre alternativ i Dublin istället, som tydligen ligger inom EU (vilket jag inte trodde) och man tjänar mer + skattar inget alls, så är hyrorna bättre där så får jag helt enkelt ställa in mig på det istället.

God kväll bloggen

Nu sitter jag här igen med mina kvällsfunderingar.
Eftersom jag har sökt jobb och skrivit ett personligt brev på engelska till mina ansökningar nu den senaste timmen eller så vid datorn, så är det ju såklart det mina tankar kretsar kring.
Först och främst så undrar jag ju hur mycket egentligen det hjälper att söka alla dessa jobb, om jag ändå inte kan börja förrän i juli? Ja, hur många tänker på det redan nu?

Förhoppningsvis är det väll någon av alla de jäkla jobb jag sökt som tänker i de banorna, för jag vill ju verkligen veta redan nu vad som händer. Kan ju inte stå där sen om ett halvår utan någon som helst plan bara för att jag inte fick ett jobb i London. Då får jag kör på någon annan stad istället. Dublin hade ju varit kul, frågan är om jag hade klarat av dialekten. Nej, londondialekten är nog bra att börja med tror jag.

Jag läste precis lite i Blondonbellas blogg, och visst är det respektingivande att vara 19 år och mångmiljonär, men hur många kan ärligt säga att hon hade kommit lika långt utan sin pappas hjälp? Pengar föder pengar, och that's it, sånt är det. Det är ju helt enkelt så att de som föds rika kommer alltid ha det enklare än de som föds i en fattig familj, face it. Skit samma om Svensk Damtidning påstår det motsatta, jag är socialitiskt lagd och varför?

Jo, för jag ser hur samhälle fungerar från medelklassens synsätt, och jag märker klart och tydligt vilka som är vänster och vilka som är höger precis vart man än går; de i skolan med rika föräldrar är höger. Varför? Jo, för att om de röstar blått så har de råd att köpa en tredje bil nästa år som är dyrare och finare än de förra, eller råd att anlägga en ny pool.
Hur ser man vilka som är vänster då? Jo, det är dem vars föräldrar förlorat sina jobb och som kräver mer stöd från staten, men inte kommer få det för det den vill satsa på är att de rika ska bli rikare och de fattiga ska bli fattigare.

Fy fan vad sur man blir, det är ett sjukt jävla system, och jag kan inget annat än att hoppas att socialdemokraterna får tillbaka makten efter nästa val. Vill överklassen leva det livet, så kan de flytta till USA och leva det där, eftersom det är land som tänker i deras banor. Låt människor klara sig själva, har de inga pengar är det helt och hållet deras eget fel. Förjävligt!

Nej, ska inte tänka mer på det nu, blir bara uppstissad...
Klockan är ju knappt sex ens en gång, så jag får ta och lista ut vad jag ska göra idag. Kanske läsa klart Änglar och demoner... Har drygat ut på den boken som fan.

Eller något, tiden får utvisa vad som sker!
Ha en bra måndag.

3 dagar till julafton
17 dagar till London
100 (cirka) dagar till Prag
172 dagar till studenten



PS Nyttig läsning, en krönika ut HD.se som också för den delen hänger på vårt kylskåp här hemma, ett citat ur artikeln här följande:

"Cancersjuka ska stå till arbetsmarknadens förfogande, deltidssjukskrivna ska lämna fasta anställningar, violinisters sjukskrivning får bekostas av andra än den kollektiva sjukförsäkring vi trodde att vi alla hade"

Artikeln från HD.se

Fjärde advent

Idag är det sista adventsdagen för detta året. Inte för att jag bryr mig, men ändå.
Imorgon ska jag träffa Malin, finally!! Sen blir dett att fixa med lite saker.. Städa rummet, tvätta?.. Ja, jag har en del att fixa,,.

Aja, har inte så mycket att skriva.
Längtar tills den eventuella pokerkvällen som kanske skaäga rum denna vecka eller nästa, kommer bli awesome! Om inget annat är det festen den 29 december som jag räknar ner till. Yäy. Back to life..

Trött...

Usch vad jag är trött nu.. Efter att ha vänt på dygnet och varit vaken till fyra på morgonen de två senatse nätterna, börjar det äntligen vända! Skolan är äntligen slut för ett par veckor framöver, och det kommer bli så skönt med tid över till att fixa allt som nu behöver fixas.. Här kommer en liten lista på vad jag skulle behöva/ska bli klar med innan lovet är slut

- skriva om tre terroristdåd till samhälle
- skriva ett personligt brev på engelska tills när jag ska till London
- hämta min cykel så jag kan cykla till körskolan på lovet?
- ut och röra på mig, t ex gå med Tyson?
- få något skrivet på mitt projektarbete


Ja, det är väll det viktigaste just nu antar jag. Men klockan är över elva på kvällen nu, jag är trött och vill sova, men ja, jag känner helt inte att jag kommer kunna göra det.. Ska jag vara ärlig så vill jag kolla sagan om ringen och somna in till det, men om det skulle bli så att jag sitter uppe hela natten, kan det komma att bli som så att jag fixar lite med jobbansökningar och kollar upp mer om England och så..

Visst, arbetsförmedlingen hade en del fakta om att arbeta utomlands, men inte i närheten så mycket som jag hade hoppats på (på hemsidan alltså) och på deras kontor var de inte så hjälpsamma heller, bara placerade mig framför en dator. Som om jag inte hade kunnat göra det hemma bara... Men ska nog boka möte med en på något kontor som har hand om just utlandsarbete och gå igenom allting, sen måste jag inom banken och prata med dem, angående om jag ska öppna bankkonto där också, så behöver jag papper etc. Ja, det är en del som ska fixas alltså.. Tror inte att jag kommer kunna hålla koll på allting, framför allt inte genom att bara läsa det på någon hemsida... Så ett möte skulle verkligen göra susen!

Ja, vi får se hur det blir med det. Har tusen tankar och funderingar i huvudet just nu. Det enda jag kunnat tänka på den sista tiden är framtiden; vad kommer hända och kommer det gå bra etc etc etc.... Ja, jag tröttar ut mig på såna frågor.

Men jag ska ta och försöka sova lite nu..
Ha en fin helg, och ett fint lov!

Monopolkväll

Idag började jullovet, och det firades med att jag, Elin och Mathilda har spelat monopol här i Varalöv ett bra tag, och snackat och myst. Något drickande blev det inte (främst på grund av att vi inte hade något, förutom några cl tequila) och vi kom fram till att vi minsann kan umgås som vuxna människor utan alkohol, och ha kul ändå (med Elin som undantag, eftersom hon drack öl). Så ja, så kan det gå! Men sen snacka vi om pokerkväll i veckan med lite vodka och drinkmixar, då minsann kommer det bli ös, men inget är bestämt ännu. Håller dock tummarna.

Men nu har de två filurerna åkt hem, och klockan till trots så känner jag mig riktigt trött. Det kan bero på att jag har ätit sjuttiofemtusen negerbollar idag, och att det gör mig seg. Kanske, vet ju inte säkert.
Så nu tänkte jag sätta igång en film, alternativt se på Underworld: Revolution (som faktiskt är helt ok) och kanske poppa lite popcorn senare.

Ja, jag vet. Hur fan kan jag inte vara fet när jag bara äter och äter och aldrig tränar. Min teori är att allt helt enkelt kommer sen på en gång när man inte är beredd på det, usch.. Nej, inte tänka så nu, he he he.

För att vara jullov är jag faktiskt inte så pepp. Hoppas bara att jag kan få extraknäcket i början av januari, ha en bra tid i London och börja skolan utan att känna ångest, vilket jag inte ser någon anledning till att göra visserligen.

Men back to life, ska slöa i soffan, feta mig och bara ta det lugnt. Hade faktiskt inte orkat en vild utekväll idag, och även om det var supermys att ha de andra här, så är det skönt att ligga helt ensam i soffan i lugn och ro och kolla film. Jag är ju en sån ibland. Att uppskatta ensamhet är bara nyttigt!

See ya!


Wooork

Har suttit nu ikväll och läst om hur dte är att arbeta i England, hur det fungerar med olika tillstånd och en massa massa annat, och det ser riktigt ljust ut! Har jag tur har jag även en roommate där, så det är bara att hålla tummarna! Annars är det bara att fortsätta i samma spår, så kommer det nog gå hur bra som helst.

Kvällen har ägnats med Elin, först en runda på stan, sen hem till mig och äta, göra negerbollar och kolla film. Bridget Jones, vad annars?

Nu ska jag (försöka) sova!

Good night babes! <3 

Eight Below

Åh, herregud alltså!
Igår natt var helt sjukt. Jag låg och grät mig igenom nästan hela filmen, den var så fin alltså (och snygg). Brukar ju inte gråta till så många filmer direkt, men jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film som till den igår.

Det är en Disney film som handlar om hundföraren Jerry (spelad av Walker) som åker ut till ett berg på Sydpolen med en forskare för att hämta en sten från rymden.
Men forskaren skadar sig, och Jerry med när han tar tillbaka honom till lägret, så de måste alla åka direkt tillbaka till "civilisationen" för att kunna rädda dem, men lämnar hundarna för att hämta dem senare. Men det gör dem aldrig, på grund av en storm.
Filmen handlar mest om hundarna klarar sig själva när de är fast i snölandskapet, och hur det går för Jerry och hans vänner.

Vad ska man säga? Finns det något som gör mig ledsen, så är det att se djur lida. Och barn. Finns absolut inget värre än det.
Men det var en väldigt, väldigt fin film, kanske barnslig enligt vissa (det är trots allt en Disney film) men inte mindre bra för det!

Back to real life, ska kolla slutet på Simpsons filmen, sen måste jag sova. Börjar 9.00 och kan inte sova förbi det...

Ciao!


Filmtime!

Jag har hittat en ny film med min älskling Paul Walker, och den ska jag se nu, sen ska jag sova sött och drömma mumsiga drömmar <3

Förlåt Alex baby, jag får drömma om dig imorgon istället! <3


Ååååh!! Finns det något som jag tänder på förutom smarta killar, så är det killar med djur.. RAWR!! Fast det är klart.. Såg ju en film där denna godingen var bad boy.. Och ja, han var fanimig lika het ändå.. Attans.. <3
Nej, jag säger bara introt i Fast and Furious, där snyggingen jagar någon tjuv i kostym.. Mjao.

Nej, nu känner jag mig lite som en fjortisstalker.. Men what the hell. Nu ska jag kolla film..

Rawr,.

Ägg -bra för håret!

Hade ju i rått ägg i håret idag innan jag duschade. Det fungerar riktigt bra; håret känns inte alls stripigt, snarare tjockare och har mer volym, och jag har inte ens borstat det sen jag duschade. Ja, detta med ägg är verkligen något alla borde prova. Däremot är det ju individuellt med vad som fungerar för vem.. Men det gäller att testa sig fram ;)


Scrubs

Här kommer en av mina favoritscener ur Scrubs. Såg den nyss på tv och ja, jag blev glad =) Jag tycker att den är så härlig med tanke på all passion och allt stök ^^ Nej jag vet inte, gillar den bara. Och bakgrundsmusiken!


CV

Nu har jag skrivit lite på mitt engelska cv och finslipat det. Skrev även ett europass, men tycker att det är både enklare och bättre med ett vanligt cv, fast på engelska. 

Då återstår bara själva jobbsökandet. Yees..

En sån lista..

OM DIG

Namn - Louise
Bor - N. Varalöv
Syskon - Yes
Ålder - 18
Född - 21 oktober 1991
Ögonfärg - Gröna/Gula
Längd - 160 cm
Skostorlek - 38
Höger- eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Våg
Hårfärg - Blond
Födelseort - Ängelholm


DAGENS:
Låt
- Ingen speciell
Saknad
- Älskling..
Kläder
- Jeans & skön polokofta
Mat - Julskinka
Godis
- Mentos


SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plockasvamp?
- Har aldrig provat, men kan tänka mig att jag skulle älska det!
Tycker du om godis? - Alltid
Hur många gånger i veckan äter du godis? - Alltid
Äter du oftast nyttig mat? - Ja faktiskt
Tycker du att du själv är söt/snygg? - Ja
Du ger mycket komplimanger till andra? - Ja jag antar det
Är du nöjd med ditt förnamn? - Japp
Tycker du att du själv är smart? - Ja lite i alla fall
Vad är det sämsta hos dig? - Pratar först och tänker sen
Vad är det bästa hos dig? - Snäll!
Har du bra självförtroende? - Jorå
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - Beror på
Du tycker om att vara med det andra könet? - Ja för fasen
Gillar du dina grannar? - Hehe jo det gör jag väll
Gillar du skolan? - Jo, det gör jag faktiskt.
Har du någon gång skolkat? - Ja
Spelar du något instrument? - Njä, inte direkt. Gjorde innan
Sporter/aktiviteter du har gått på? - Dans, ridning, fotboll, innebandy, boxning, simning och nu gym. Glömde jag något?
Har du några tatueringar? - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - Några gånger. Har en spegel i korridiren, och den går vi förbi 1000 gånger om dagen ju..
Tycker du om djur? - Ja!!


BRUKAR DU...

sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Snusa - Nej
Klä dig i svart - Händer
Lita på folk - Ja, fast försöker sluta upp med det ;p
Drömma mardrömmar - Ja :(
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Nej
Vilja dö - Nej


HAR DU...
För många vänner?
- Nejdå
Någon psykisk sjukdom?
- Nej, inte vad jag vet (eller har insett ännu, hehe)
Skadat någon? - Ja, men det var ju inte meningen...
Färgat håret?
- Ja
Några piercingar? - Bröstvårtan och i öronen
Några tatueringar? - Nope
Egen dator? - Ja
Gjort bort dig rejält? - Hehe det är ju jag..

ÄR DU....

Snygg - Lite
Söt - Ja
Kort - Ja
Klantig - En massa!!


Idag

Idag har inte varit en lång dag direkt.. Efter skolan tränade jag, sen åkte hem och åt.
Sen gjorde jag en ägg-kur för håret, hade i lite ägg och lät det verka i en kvart ungefär, med håret invirat i en handduk. Sen tvättade jag av det med schampo, sen hade jag i hårinpackning från Aussie.
Filade även fötterna, scrubbade ansiktet och kroppen och annat smått och gott.

Efter duschen smörjde jag in mig med aloe vera gel, som stramar åt huden ordentligt och tar bort all skit.. Underbart! Så även om jag är lite deppig ikväll, så är jag i alla fall fräsch och luktar udnerbart gott från inpackningen och aloe vera gelen.

Back to europass och "red red wine", den perfekta depp låten.


Jealosy is a sin..

Fy fan vad jag är avundsjuk! Ja, jag är det! Och jag kan erkänna det också,. Jag är så jävla avundsjuk på tjejer som Isabella Löwengrip, som fyllde 19 den 21 oktober detta året, och redan har ett företag (flera företag kanske snarare sagt) som är värt över 5 miljoner kronor. 5 miljoner kronor!! Och hon är ett år äldre än mig!
Julen firar hon i USA, där hon kan göra precis vad hon vill utan att oroa sig över hur pengarna ska räcka till. Ja, jag är avundsjuk!

Det är inte det att jag är en materiell person, utan att hon har lyckats med något stort, och det har inte jag. Det känns så ruttet och som om jag aldrig kommer komma dit själv. Jo, lite materialistisk är jag, för jag vill också kunna leva det livet att man köper precis (nästan precis) vad fan man vill utan att behöva vända på slantarna, bo fint och köra en fin jävla bil. Men det ser ju inte så ljust ut än så länge. Jag kom dessutom på idag att det får bli jeans för mig på nyår, någon klänning lär det ju inte bli. Men vad fan ska man göra, jag är visserligen student, och jag får inga jobb, vad ska man göra? Prostituera? Nej tack, även om det ibland känns som att det skulle vara det enda som jag faktiskt hade kunnat tjäna pengar på. Men nej. Gränsen går långt innan det.

Så jag sitter just nu på arbetsförmedlingens hemsida och skriver europass, ett europeiskt cirriculum vitae som man kan ansöka med inom hela EU. Planen är ju att lämna ut en drös när jag är i London, för just nu är det dit jag vill. Dels för att jag inte kommer komma in på någon utbildning direkt efter gymnasiet, dels för att jag med 99% säkerhet inte kommer få något jobb, och dels för att jag helt enkelt vill.
Men det är ju inte så kul heller att lämna familjen och livet bakom sig här. Men jag känner inte att jag har något val. Man måste leva!! Jag kan inte ruttna här i Varalöv utan jobb eller plugg, bara för att jag är rädd för förändring. Det är den rädlsan som hindrar människor från att bli något stort.. Och även om det inte känns så, så vill jag så gärna tro att jag är just det, ämnad för något. Jag hoppas det.

Så jag fårr väll skriva klart mitt europass, tjura över att jag fortfarande är en fattig jävla student och se hur det går. Har jag tur, så går det lite bättre med det än sist.

Ha en bättre kväll än vad jag har!

Ultimate Summer Song


Politik

Visst har jag fått höra ett par gånger att jag borde bli politiker.. Inte för att jag har det sk "brinnande intresset" för politik, utan för att om jag väl har en åsikt, så kan jag tala och argumentera för den. Oavsett vad, faktiskt. Och ja, jag vet inte hur många gånger detta året som jag har sagt "om jag vore politiker skulle jag förändra...." och verkligen menat det. Det finns så mycket i vårt samhälle som jag anser är oacceptabelt.. Jag är socialist, inte bara för att jag är uppvuxen på "den sidan", utan för att jag har ju på senare år själv fått uppleva hur vårt samhälle ser ut, hur de olika samhällsklasserna utvecklas och behandlas, och vilken roll det spelar i samhället om man är fattig eller rik.

I Sverige, som det är just nu, är väldigt få fattiga och väldigt få rika. De flesta ligger i ett mellanting, nedre och övre medelklassen. Och det är ju faktiskt bra, enligt mig. Om man jämför med USA, som tror på den enskilde individens ansvar, finns det betydligt fler fattiga och rika, än vad det finns medelklass. Hur kan det vara något att sträva efter, den stora skillnaden och strävan efter fler rika, när det innebär att lika många rika ska det bli fattiga i landet? Borde inte allas välfärd prioriteras först av allt? Borde inte de utan jobb få bidrag och hjälp, innan överklassens skatter reduceras? Det är sjukt.

Och det finns alltför många moderater som anser det motsatta. Och ja, det kommer ju naturligt för dem, då säkerligen 99% av dem är uppvuxna i överklassen. Det är ju självklart att det viktigaste för dem är att få behålla sina pengar för sig själva. Men är det inte konstigt, att överklassen är så benägna att hålla hårt om sina pengar medan så många från medelklassen som är i större behov av dem, vill ha mer skatter för landets välfärd? Visst innebär ju fler skatter mer bidrag, men om de rika nu är rika, så borde de väl inte påverkas så värst mycket av lite fler skatter?

Nej, jag tycker att det ska bli ett snabbt slut på detta sjuka styre vi har just nu, där mer pengar till de rika är i priotiteringen. Låt oss ha ett socialistiskt styre, där välfärd går först. Det är ju Sverige vi bor i, inte USA!

Det är dagar som dessa då jag faktiskt överväger att gå till ett SSU möte för att se om det är något för mig. Jag har många åsikter, och kanske är det just det som behövs för att få en förändring?

Jag ber om ursäkt om något av mina påståenden inte stämmer, detta är inte skrivet utifrån erfarenhet eller kunnighet, utan av åsikter.

I got the tickets, so let's leave this shithole, never to look back again

Idag betalade jag resan och har ett x antal gånger plockat upp flygbiljetterna samt intyget för den betalade hotellvistelsen bara för att se att allting är rätt och så. Och det är det! Ska bli så underbart kul att resa! Ännu roligare att göra det med Klara, som jag förvisso känt länge, men aldrig varit riktigt nära med.
Det kommer bli en fantastisk upplevelse, och det kommer säkert gå superbra!!!! Wonderful! Viktigast är att vi är överrens om vad vi ska göra där, och det är vi!

Ja, jag är så jäkla förväntansfull, och redan nu planerar jag vart jag ska härnäst, efter London och Prag.
Budapest?
Paris?
Rom?

God only knows, någonstans blir det i alla fall!

Kisses <3


Självmord

Jag vet inte vad det är med Ängelholm, men det är definitivt en stad som är drabbad av sorg. Ännu en gång. Självmord har blivit så vanligt förekommande där känns det som, och att hoppa framför tåget är något många väljer.

Jag har haft turen och inte blivit drabbad av att någon jag känner begår självmord, men var gång det har hänt nu har det drabbat många av mina vänner, och det är fuktansvärt att bevittna hur en persons död raserar så mångas liv.. Kanske inte för all framtid, men för en lång lång tid framöver.

Just nu sörjer hela Ängelholm och nästan alla jag känner en kille från Ängelholm, som valde att hoppas framför tåget. Varför? Vad är det som driver en 17 åring till något sådant? Vad är det som händer som får så unga personer att inte vilja leva mer?

Såna här saker får mig verkligen att tänka.. Hur skulle det vara om det var en av mina vänner? Skulle man kunna gå vidare från det, någonsin?

Jag hoppas verkligen innerligt att jag aldrig någonsin drabbas av att förlora en vän, varesig det gäller ett självmord, en olycka eller vad som helst. Vänner är något av det viktigaste i våra liv.. Vi borde ta hand om varandra mer egentligen.. Lägga av med att tro att man kan göra och säga vad som helst utan att det sätter spår..

Ja, det var mina funderingar.. Kände ju inte killen från Ängelholm alls, Jan Le hette han. Men jag kan inget annat än att hoppas att han har det bra nu. Det är verkligen en stor förlust, att han och så många andra väljer att ta sina liv. Varesig man känner dem eller inte.

Tisdag

Guten morgen!
Idag tog jag "ledigt" på förmiddagen. Försov mig till matten, sen efter det hade vi håla och på engelskan som börjar om en halvtimme har vi film, som jag sov mig igenom igår och har därmed ingen aning vad den handlar om.. Så jag äter frukost och pluggar aktiekunskap med en katt i knäet just nu, ganska mysigt.

Söar gör det också, så in i.. För en timme sen var det helt vanligt ute, nu är det helt snötäckt.. Ganska efterlängtat egentligen. Lite!

Efter skolan ska jag inom Ticket och kanske Swedbank, sen bär det hemåt. Och ja, idag har jag terminens sista läxa, hur underbart är inte det? Efter det slipper man stressen och allt.. Lovely!

Ha en bra dag!

TOP 4 RESEMÅL

1. London!
Självklart ligger London högst upp på "önskelistan" över vart jag vill åka. Varför? Jo, först och främst kan jag språket, och känner därför att det blir bra att kunna kommunicera med folket första gången jag är utomlands utan föräldrar, det är en säkerhet faktiskt!
Shoppingen i London är utav världsklass, och det finns ju både Primark och Harrods. Kulturen i London har alltid tilltalat mig, de röda telefonkioskerna, matkulturen och självklart deras underbara dialekt <3 Älska engelsmän.

Men också för att jag så gärna vill dit och jobba och lära mig språket bättre, och se mina möjligheter innan jag naglar fast mig vid en utbildning.



2. Prag
Eftersom jag ska åka till Prag snart ligger det ju också högt på listan. Nu har vi hunnit bygga upp förväntningarna och allt inför resan, och det jag ser mest fram emot, faktiskt, är att få ett litet miljöombyte. Att få se en annan kultur som sägs vara helt fantastisk.
Utöver kulturen är det fest som gäller i Prag, vilket är det som lockar många dit. Det finns ett brett utbud av både nattklubbar och pubar/barer, och jag kan knappt bärga mig med att få utforska dem alla. Barerna i alla fall.



3. Rom
Hör bara på namnet: ROM! Bara det klingar av så många saker man vill uppleva; Colluseum, italienska små fik, höra den italienska klangen vart man än går, ljuvliga pizzor, underbar glass och kanske någon stor katolsk kyrka man kan checka in väl på plats?
Ja, dit ska jag definitivt, och då får det bli mer än en kortare resa, som med London och Prag. Rom lär kräva en massa tid att få ögna igenom!



4. Paris
En fjärde huvudstad nu, ja ni fattar kanske... Målet är kanske att få besöka alla Europas huvustäder inom en kort tid? Jo, det är ju så egentligen antar jag. Paris är dock mer tveksamt för mig eftersom jag inte kan prata franska.. Men visst hade det varit kul att åka dit. Dock hade det fått ske senare, för har man en tight budget är det inte dit man ska åka; i Paris är det exklusivt som gäller, och ska man så ska man!

Men det jag absolut vill se i Paris är såklart Louvren, där bland annat Mona Lisa förvaras, och högst upp i Eiffeltornet såklart!




Det är Top 4 Resemål för mig just nu. Det är ju som mamma säger; att resa ger bara blodad tand, och för min del räckte det precis med att boka en resa för att vilja börja på en ny nu till ett nytt land.
Men det får komma senare nästa år, eller året efter. We'll see, hända kommer det att göra iaf!

Piggy Bank

Nu är det verkligen dags att spara, för om tre veckor ungefär är jag inte längre i Sverige, nej, då är jag i London!! Det blir ju definitivt inga luncher ute på stan, eller shopping eller sådant, icke!
Det som gäller är att, helt enkelt, spara alla pengar ialla former. Sen dagarna innan vi åker så växlar jag in vartenda mynt jag har, växlar dem till GBP tillsammans med alla andra pengar som jag ska ha med, och då har jag ju fått ihop en del själv.
Sen så är min mamma så snäll så att jag fick hennes presentkort hos Ticket på 600 kr, helt awesome, tack mami! Hon ska få tillbaka de när hon och Roger åker någonstans senare istället <3

Vi får helt enkelt se hur det går med det ^^

Bokat och klart!

Idag stack jag och Klara inom Ticket i Helsingborg och bokade Londonresan, så nu är det äntligen klart. Om tre veckor åker vi, och det kommer bli helt fantastiskt! Fyra dagar och tre nätter kommer vi vara borta, så det är ju inte så länge, men tillräckligt för att hinna med Londons uteliv, shopping och kultur!
Bäst kommer ändå shoppingen bli tror jag ;)

Är helt i extas, kan knappt hålla mig tills vi sitter på flyget dit!! Gosh!

Så ja, jag trodde faktiskt inte att det skulle bli av någon gång, men icke sa nicke! Underbart ska det bli, det är en sak som är säker!

Här är hotellet vi ska bo på, Royal National heter det och ligger strax söder om Hyde Park.



Söndag (måndag)

Klockan 01.44 nu och imorgon är det full rulle igen. Typ i alla fall. Blir att åka inom Ticket för att hitta ett nytt hotell, då det andra blev fullbokat. Inte så roligt, men det löser sig nog! Annars är det Scrubs som gäller nu.. Kan dessutom tillägga att jag är riktigt sugen på en McChicken Junior eller en McChicken Meny från McDonalds just nu, ååh det är för jäkla gott det..

Men nej. Träning imorgon istället antagligen.

That's life!
Sleep tight! <3

I love my baby, just so you know it!

Just nu


Sometimes

I'm afraid that I love you a bit too much.

Och ännu mer


Min garderob suktar efter...


Primark!!

Det första stället jag besöker när jag (om alltså) kommer till London blir Primark! Ohyes, shopping shopping shopping, me like! Spargrisen skall fyllas till dagen kommer då vi åker =)



Det hotellet vi planerar att bo på än så länge ligger i den östra änden av Hyde Park. Primark ligger precis vid en västra änden av Hyde Park, så det bör inte bli så jobbigt att promenera dit.

Jag har så mycket jag vill shoppa där, och kommer jag dit kommer jag definitivt lägga mest pengar på det ^^
Detta är vad jag kommer passa på att köpa där, till mig och andra

* Väskor
* Jacka
* Underkläder
* Skor
* Väst
* Kavaj
* Stickade koftor
* Smycken

Ja, ni fattar vinken. Jag kommer definitivt inte komma hem med pengar över i alla fall..

Nu ska jag stänga av denna saken och läsa lite tills provet imorgon, och sen sova.. Har matte imorgon bitti, och ja, till den behöver man all energi man kan få..

Ciao!

Projekt: London!

Okej, eftersom det är snack på att åka till London så får jag väll ta tag i detta med pengar. Vi kom fram till att det är bäst att ändå vänta ett tag med det, eftersom det är roligare om vi hinner spara lite pengar eftersom det kostar ungefär lika mycket som i Sverige att leva där, och även på tre dagar kostar det ju att t ex äta och sånt.
Så jag tänkte att det får vara slut med att slösa småpengar på onödigt grejs, varenda krona skall sparas!

Okej, så kommer det ju inte bli, det kan man konstatera redan nu.. Men ändå, jag tänkte bomma igen min spargris, som det annars skramlas i daligen, och helt enkelt lägga pengar i den. Kommer det fungera? Det vet man aldrig, men lite extra pengar är alltid bra!

Just nu har jag ungefär 450 kr i min lilla piggybank, även kallad Hugo. Ska feta till honom, sen får vi se hur mycket pengar jag har när det väl är dags att åka till London. Självklart räknar jag inte med resan till 100% förrän den är bokad, men jag vill verkligen åka, och då får man helt enkelt ta och planera!

Så, igång med detta nu!


Awesome!!

Fick tillbaka mitt matteprov idag, och jag klarade det!! Med lite marginal till och med, så det känns helt jävla underbart!! Skönt att ha det avklarat, och nästa prov är efter lovet, och då har jag pluggat med Siamak, så det ska nog gå det med!!

Annars har det varit en okej dag, hade bara första lektionen, matte, sen satt jag i skolan till tolv (ett par timmar alltså) och skrev på min PowerPoint i svenskan, och jobbade med den. Sen åkte jag till Ängelholm för att gå till tandläkaren.. Sen inom biblan och lånade en bok, Sagan om Ringen denna gången blev det. Ska bara läsa ut Änglar och Demoner först..
Sen träffade jag Robin och David, och GRATTIS till David som tog sitt körkort idag, helt galet!

Sen när jag kom hem blev det övningskörning, som inte gick jättebra förrän på slutet. Jag liksom glömde hur man bromsade, i princip. Gick ju inte så bra hehe. Nej men jag har ju fattat detta med att växla ner och bromsa och sånt innan, men då har jag gjort det utan att tänka på det, sen idag tänkte jag på det och kunde därmed inte få till det.. Men det gick tillslut..

Nu är jag färdigpluggad i princip. Ska bara läsa lite religion, vilket jag har gjort en massa idag, men jag vill ju ha mvg på provet..

Aja, ännu en sjukt spännande dag i mitt liv..

Längtar tills helgen, på fredag ska jag och Alexander ut själva och bara mysepysa och dricka och ta det lugnt, sånt. Sen på lördag ska jag på lussevaka i Mörarp hos underbara Lina. Kommer bli supernice!

Sen är det lov.
Sen är det London.
Sen är det Prag.


Jag hoppas det iaf!


Övningsköra

Nu är det dags att ge mig ut på vägarna!
Moohaha. Se hur det går idag..

SuperGratis

Julkalender på supergratis.se, mycket hyggliga priser, se här:

1:a pris: Julpaket
2:a pris: iPod Shuffle 2GB
3:e pris: Presentkort Ticnet 500kr
4:e pris: Julpaket mellan
5:e pris: Lilla julpaketet
6:e pris: 5 Trisslotter
7:e pris: 5 Tialotter
8:e pris: 200 poäng
9:e pris: 100 poäng
10:e pris: 75 poäng

Hade varit trevligt med det va? ;) ;)

Ska tävla vidare nu, ciao!!


Friday night

Det är fredag och jag är hemkommen från skolan och allt!
Sitter nu och försöker hålla mig vaken framför datorn, efter en "lång" dag i skolan. Lång för att vara fredag åtminstone!

Sen ikväll blir det att äta tacos, sen kommer min bebe Malin som jag ska kolla film med, skönt att bara ta det lugnt =)

Ciao!

Tävlar

Sitter framför datorn just nu och tävlar på, hade ju varit kul att vinna i julkalendern på supergratis.se. Första priset består av bland annat ett Nintendo Wii, och det hade ju inte suttit så fel ;)
Hade varit superkul att få vinna, väldigt generösa vinster =)

;)


Julkalender -Tävling!

Deltar i en julkalenderstävling där man tävlar om bland annat ett stort julpaket värt 3000 kr, iPod, resrepresentkort och mycket mycket mer.
Tävlingen går ut på att man ska samla stjärnor, top tio med stjärnor vinner!
Tävlingen finns på www.supergratis.se

Good luck =)



Plugg

Idag är det onsdag!
Det blev ingen spinning minsann, icke! Eftersom vi slutade tidigare tog jag tillfället i akt och stack till körskolan och avklarade ytterligare en körlektion. Har ju ändå träning imorgon inbokat, så får nöja mig med det. Måste ändå passa på att bli klar med teorilektionerna snabbt när jag inte behöver gå tidigare från en lektion för att hinna till körskolan i tid..

Annars har det inte hänt något speciellt, lunchade på stan idag med Elin, Mathilda och Lina, hur mycisgt som helst och supergott!

Just nu sitter jag och skriver på projektarbetet, ojoj hela jullovet kommer att gå till detta underbara projekt, men vad ska man göra? Hehe

Ciao e arrivederci!

Dagens..

Idag har minst sagt varit hektisk.. Den började med matematik, som är galet svårt och ganska överbelastande för en morgontrött hjärna.. Efter det var det håla som tillägnades religion. Sen var det engelska, med en oförberedd debatt, och sen aktiekunskap. Direkt efter skolan blev det teori på körskolan till halv sex, och sen efter det övningskörde jag. Hemma sex, och här ligger jag nu i soffan och bara tar det lugnt..
Så nu ska jag kolla lite tv!

Kisses

RSS 2.0