Ta bilen istället för cykeln

En sak som stör mig är att alla nuförtiden är så tvungna att ta cykeln eller kollektivtrafiken istället för att bara köra den egna bilen. Vissa har ju inte ens bil utan förlitar sig på dessa miljövänliga ting, men egentligen, några liter bensin hit och dit i stadskörning gör väll ingenting? Cykla är ju bara jobbigt och åka buss med en hög människor man inte ens känner och som luktar konstigt är ju bara jobbigt, dessutom i längden kostar ju det nästan lika mycket som bilen!!
Vafan, istället för att cykla till skolan som ligger 500 meter bort kan man ju köra, det är ju faktiskt ascoolt bara faktumet att man har bil och kort, varför inte skylta med det då? Precis som på grundskolan då ALLA tog moppen till skolan trots att många bara bodde 100 meter därifrån, vem orkar liksom ta cykeln då, det tar ju ändå någon minut mer och man blir svettig av det. Och för att inte tänka på all extra motion man får av just cykeln, vem vill ha den? Det bästa med att skaffa bil är väll just de fem eller sju extra kilona man slänger på sig just för att man bara använder den?

Tänk om alla hade cyklat? Motorvägen hade ju stått tom, och luften hade varit renare, men vad spelar det egentligen för roll när man istället kan åka på street race varje helg och burna sönder däcken, gasa bromsa gasa bromsa gasa bromsa acceleration, bra för tanken! Okej, det kostar lite extra, men vi är ju villiga att offra vad som helst för att se lite bättre ut, eller?

Fortsätt att förstöra vår planet!

Fuck YEAH

Fick en sån störd början på dagen idag; vaknar och upptäcker att mobilen laddat ur under natten och därför missat väckarklockan på den, misstänkte att jag försovit mig rejält med tanke på att jag utvecklat en förmåga att sova som en stock på senaste tiden.. Så jag går upp, går ut i köket och kollar på klockan; tre! 15.00! Letar som fan efter en laddare men hittar inte den, eller jo, tillslut hittade jag ju den ^^ Det visade sig att hon bara var fem över nio vilket jag är tacksam för :)

NU ska jag tvätta vidare, sen ska jag träffa Alexander och gå en låång och mysig runda med honom i Helsingborg och på Väla, sen hem och göra kladdemuffins med grädde och hallon, mums! Sen kommer Patrik ikväll, dricka kaffe och käka kagor är ju aldrig helt fel :)

Annars så suger ju vädret, vad fan kan man göra när det är molnigt ute egentligen..? Vafan hette nu moln på italienska... Hmmm.. Man måste ju uppdatera sig, annars glömmer man, jag som inte ska läsa det i trean.. Piss! Jaja, life's a bitch, and then you die ;)

Har förresten legat och kollat utbildningar i min katalog hela natten, Sjöfartsbefäl 180 hp, Psykolog 300 hp ;s Vad låter rimligast? Nästan lika svårt att bli psykolog som att bli läkare, typ enda skillnaden är väll matten, annars hade det varit gött, men usch!

Tvätta nu, neeeed it hehe arrivederci


Ciao

Har så jävla ont i skallen; hunden råkade smälla in mig i dörren så nu har jag en fete bula i hårfästet ;o ont gör det!
Annars så är det tisdag idag, tänkte ta och cykla in till Ängelholm strax och säga hej till farmor och farfar. Imorgon ska jag på spinning och köra slut på mig!
Annars är det väll som det är, tänkte ta och tvätta lite också sen om jag hinner, och slutligen ska jag ta ut Tyzon på en lång runda ikväll, neron Strövelstorp kanske om jag giter ;p

Men nu ska jag kila in till Ängelholm och röra lite på fläsket ;) haha, lat är man minsann.

1 år

Vill dessutom tillägga att jag och Alexander hade vår ettårsdag i söndags, alltså har vi varit tillsammans i 367 dagar idag <3 Älskar dig snygging, tack för alla dessa underbara dagar med dig, bättre finns inte <3
Känns som att inget kan komma emellan oss, att det alltid kommer att vara du och jag. Igår när vi skulle sova svämmade jag över av känslor, ville bara säga allting jag kände men kunde inte hitta ord. Du sa att jag inte behövde säga någonting för du kunde ändå känna det, och jag kan känna hur du känner också. Jag kan känna dig <3
Jag kommer alltid att älska dig, alltid att tänka på dig, alltid bry mig om dig, hur det än går så kommer du alltid finnas i mitt hjärta.

Älskar dig hjärtat <3 Forever
/Din Louise

Party

I lördags var det igång med festandet igen, trots att jag bestämt mig för att inte dricka en endaste droppe ;p Förfest ägde rum hemma hos Bomba, det var grillning och sånt mys. Vi var la ganska många; jag, Tobbe, Patrik, Pontus, Ellinor, Max och Erik var där en sväng, Adam och ett par till från Strövelstorp och runtom :)

Skitkul var det iaf, sen på bussen in träffade jag Andreas, David och Kristoffer, längsen jag träffade dem med :) Hela vägen in var det allsång som gällde; Joddla, Busschaufför mfl :) Sen i stan var det bara att gå rundor med grabbarna ett tag. tills det var dags för Moneybrother, då var det bara jag och Patrik kvar, alla andra försvann :p Haha, sen lite efter tolv träffade jag Alexander och åkte hem med honom :)

Ja, tack alltså för en kväll fylld med en drös grabbar, go musik, jävla massa alkohol och go stämmning såklart.

På torsdag kommer Patrik och kanske Tobbe hit och tar en fika, ska bli så trevligt så, :D

Festival

Gårdagens konsumtion:

9 st tequila shots
1½ 50 cl cider
1 langos
2 donuts

Resultat, nykter. Vaknar sen 04.00 askalas, somnar om, vaknar nykter igen, hahah.
Ikväll är det förfest hos Tobbe, sen in till stan och träffa lite gött fölk, se Moneybrother 23.30 och även några andra band tidigare om jag känner för det ;p sen tvivlar jag på att jag hinner med bussen 00.10 hem så lär väll bli att åka hem 02.10, ska bli intressant att se hur det går ;p

Ses ikväll people!

Sortera INTE soporna

Lesson number one: ett effektivt sätt att förstöra vår värld är att helt och hållet strunta i sopsorteringen! Metall, batterier, papper, hushållsavfall, so whatever om det sorteras eller inte? Nägra extra träd hit och dit spelar ju ingen roll, det är ju bara naturen som får lida, inte vi liksom.
Batterier kan ju slängas i vanliga sopor också, gör ingenting om sånt konstigt grejs som finns i dem rinner ut, lite skit rensar magen ju! Några djur och växter får faktiskt sätta livet till för att vi ska slippa anstränga oss (naturens lag serru).
Och vad är det för tjat om att panta flaskor egentligen? Det är ingenting man kan försörja sig på, förutom möjligen för dem som bor på knutpunkten förstås, och det är ju så jobbigt att stå och ploppa in dem i apparaten som bucklar ihop dem, och det som står på reklamen att det sparar energi, strunt i det! Varför ska just jag ta mig till besväret att bry mig om sånt när ingen annan gör det?
Värmen stiger för var år, men det är ju gött för det är ju så jäkla kallt i Sverige, eller hur?

Förstör världen gott folk!


Kvinnor med barnvagn

Många tycker ju att jag är aningen "hatisk" av mig, inte helt utan anledning men jag vill inte heller kalla mig för just "hatisk". Men när det kommer till vissa kategorier så är jag verkligen mer än bara "hatisk". En av de stunderna är när barnvagnarna kommer in i bilden.
Okey alla ni nyblivna föräldrar, det är skitkul att ni har fått barn, verkligen, grattis! Skitkul att ni har en liten unga att gå och skryta med, men för faan, måste ni då köra runt på stan med de största jävla barnvagnarna denna värld nånsin skådat, tro att ni har rätt till varenda centimeter av trottoaren och dessutom göra det i flock? Herregud, ni går inte bara en utan kanske en grupp på tre mammor, helst med tvåsitsiga barnvagnar till en unge (VARFÖR?) och brer ut er och blir dessutom förbannade när vi andra stackars undanträngda människor försöka göra vårt.
Exempelvis så blev jag instängd bland smyckena inne på Gina Tricot i Malmö när jag var där sist, för butiken var översvämmad av MAMMOR som blockerade alla utvägar med dessa monstruösa vagnar. Försöker man flytta på den, så försöker man iom det sno ungen eller något annat de kan anklaga en.

När det är dags att amma så finns det ju ingen anledning till att göra det någonstans där det inte finns så mycket folk eller där det är lugnt och skönt, "nej, för fan vi ammar våra barn i en IKEA restaurang, varför inte? Jag är SÄKER på att folket som försöker sitta och äta uppskattar våra monsterbröstvårtor som nuförtiden täcker halva överkroppen, och dessurom en miniatyrmänniska suga på den!?" Och samma sak där, plural för i helvete, singular existerar inte i nyblivna mammors ordförråd, allt skall göras tillsammans!

Kan säga att om det någonsin blir en uppföljare på förintelsen kommer det ske av några hormongalna småbarnsmammor som torterar oss andra med bröstmjölk i kaffet, tortyr i form av barnvagnar upp i hälarna och självklart skrikande ungar som får en att inte vilja leva längre!


Dock så kan jag tycka att en del föräldrar är ju så underbara (och deras ungar) att man bara själv vill ha en liten krabat att pyssla om, men tyvärr så är det en utdöende art, som slukas av den mer aggressiva parten :( Tack ni trevliga småbarnsmammor som faktiskt respekterar oss som inte har barn just för att vi inte har det, keep going strong!


Pallar ette

FAN vad jag är arg :@


fuck this

Ikväll blev det ju ingenting, inte helt jävla oväntat och nu sitter jag här taggad så in i helvete men ingen att supa med, känns lite ruttet, men nya tag imorgon! Då är det förfest hos Mathilda som gäller, har inget att dricka men det fixar sig nog, sen är det festivalen och träffa min älskade hippie Elin <3
Sen ska vi partaja. Hårt.

Love you girls <3

Kurs

Har hittat en kurs som verkar bra; den är förberedande inför Högskoleprovet och behandlar områdena som provet innehåller, dvs matematisk förståelse, diagram och tabeller, ordförståelse, svensk och engelsk läsförståelse.
Den hålls, såvitt jag förstår, i Stockholm, Göteborg och Malmö, och det sistnämnda är ju ganska nära ifrån mig, bara 10 mil, så en helgkurs där hade jag kunnat tänka mig! En helgkurs kostar 1790 kr, vilket definitiv är prisvärt, med tanke på att det kostar 350 kr att göra själva provet, men utan förberedning had jag säkerligen fått göra det ett x antal gånger innan jag faktiskt fått ett acceptabelt resultat, så då investerar iaf jag hellre de pengarna på en kurs och får bra på provet direkt, och behöver ara skriva om det kanske en gång för att se om det blir bättre då!
Det är i alla fall min åsikt, alla tycker vi ju olika :)
Hemsidan hittar du här

Education

Lite olika utbildningar som jag tror hade passat mig

Sjökapten 180 hp
Denna låter intressant, Osteopatut
Denna också, förberedande medicin
Bartender
Språk, italienska
Språk, japanska
Psykolog

Ja, man vill ju så jävla mycket. Med mitt nuvarande snitt kommer man ju inte så långt, men det är bara nya tag, kämpa vidare och hålla fast id sitt mål, när man väl har ett vill säga. Känns som att jag har en låång bit kvar, och framtiden ser inte så ljus ut för tillfället, snarare mörkare än mörkast. Deprimerande va att känna så, att framtiden inte har något att erbjuda på den fronten? Åh jag hoppas verkligen att det int är så, men fan det känns så iaf! Det som jag verkligen har velat bli har jag insett med tiden att det är för högt, med lite inställning i ettan hade det inte varit så svårt, men et går inte att ta igen bara på ett år, så det är högskoleprovet jag får lita på!

Håll tummarna för mig, det ska jag!

Träna!

Ganska mycket nu i dagarna och för att inte tala om Helsingborgsfestivalen som äger rum i slutet av veckan, men för at hålla mig i trim har jag bokat träningspass;

20/7 Spinning 17.30-18.30
22/7 Spinning 17.00-18.00
25/7 Step 10.00-11.00


Sen ska jag nog hinna med ett gympass däremellan,
dags att ta mig i kragen nu med träningen, för fan!

Börjar dessutom irritera mig över att jag inte får svar på min ansökan om mönstring, inom ett halvår sa de, men jag ansöker igen om det så ska behövas, jag vill fan mönstra, skit samma om jag är klen och hela det köret, jag lär ju märka där om det är för hårt för mig eller inte! Jävla lumpen helvete, en jävla mönstring ha de väll tid med??

Aja, inte oroa mig över det nu, upp tidigt imorgon, eller inte speciellt tidigt. Halv nio, behöver komma tillbaka ill den pigga världen för i sleepyworld där jag befunnit mig den senaste veckan börjar ta kål på mig, pinsamt så dåligt det gick när jag tränade idag tex..

Längtar redan tills spinningen! Älskar det, älskar att få svettas och köra ut mig totalt!
Och på tal om det så är det ganska dött att Friskis håller Ki Box typ en gång i månaden, varför inte två gånger i veckan? Det går inte ett sånt pass förrän om tre långa veckor och det går inte ens att boka till det än..? Jävla Friskis alltså, det är där som haken ligger, hmmmm...
Men jag älskar Friskis ändå! Trots alla sminkade fjortisar och småpojkar som bara springer rundor och tuggar tuggummi och snackar skit, så är det ett bra gym! Hehe inget om man jämför med Aktiverum och sånna gym, men det kan man ju bara låtsas inget om, huvudsaken är ju att man kan träna :)

Känner mig helt pepp och allting, skitlängesen jag gjorde det, speciellt efter denna jävla killerveckan, ha varit helt nedstämd av någon okänd anledning, har inte kunnat träna och har bara sovit hela dagarna, men inte nu mer :D
Ah vad jag älskar denna sinnesstämningen, det är såhär man alltid borde må <3

Bra läsning

Förresten, någon som har bra lästips?
Brukar hålla mig nom skräcklitteraturen; Stephen King och Dean Koontz, annars blir det lite random utöver det. Men om någon har ett bra tips på någon bra läsning är det väll bara att kommentera, jag är så fantasilös på snt så när jag väl hittar en bra författare orkar jag bara läsa dennes böcker ;p hehe




Hälsa kommer i många format

Har förresten struntat i den aktuella delen av mitt projektarbete! Det får göras om senare ifall det ska vara med, och då får det göras på någon annan. Inget händer med mig ju, haha, fast det är ju ett bra betyg ändå!
Längtar efter min dator, vill bara ha en egen som man kan sätta sig ner och bara skriva på. Vill börja jobba på arbetet men kan ju inte göra det på någon annans dator än min egen, hmm.. Har så många idéer, wah!

Casanova

Nu är ja lite piggare! Erica däremot har däckat i soffan, så tänkte passa på att ta en dusch medan hon slaggar. Sen ska ja försöka utnyttja så mycket av möjligt av denna söndagen, imorgon ska vi cykla resp inlinea till IKEA för att äta frukost, sen lär det bli en runda hemom och till farmor och farfar och hälsa på där :)
Nu ska jag fortsätta med mitt, alltså inte så mycket. Sen ska jag duscha :D

Helt slut

Har precis tränat, fy fan aså! Vaknade halv ett imorse och stack och träna klockan två, slete som fan nu, ska pigga upp mig med Erica ;p

Åååh orkar inte ens skriva mer ;s

Sömnlöshet, lunarstorm och internetdispyter

Hej bloggen!
Klockan är halv fyra, på morgonen alltså! Och jag bara sitter här, pigg som fan är jag! Kan bero på socker- salt- och fttchocken jag gav min kropp innan när jag krängde McDonald's?
I alla fall så har jag varit såpass uttråkad att jag har gjort n lunarstormgubbe, så hela natten har jag suttit och "gb:at" med bland annat en transsexuell (tjej, kille?) någonting som var hur trevlig som helst, plus någpn besserwisser som jag på något sätt kom i på ekonomi med, men det var ju roligt att han fick glänsa lite med det, haha! Men det som ändå förvånar mig mest är att alla verkligen loggar in där dagligen och sånt, bdb är ju ganska fjortis det med, men lunarstorm? Hahahah kanske är det för att jag har haft det sen jag var fem, eller för att det verkligen är nördigt?
I vilket fall som så var det fan kul att sitta och chatta på klotterplanket etc, händer nog inte igen bara, haha ^^

Så blir det när man är sömnlös minsann! Tänkte lägga mig i soffan nu och somna till en bra film, eller något :)

Once I had a dog

and his name was BINGO!

Har lite lördagsmys med syrran, följde med henne hem idag, så vi har varit ute och åkt inlines i en ganska stor del av Helsingborg; Tågaborg, Stattena, Maria, Olympia och lite runt så.. Tog ca två timmar :) Efter det satte vi oss i soffan med varsin plusmeny från donken framför tvn och kolla på 101 Dalmatiner, den går fortfarande så halv kollar på den unde tiden jag skriver, love it! Nu har Erica däckat i soffan och jag är inte långt efter, ska bara fixa lite sen är det sängen som kallar, ligga och läsa lite först innan bara! :)

Natti natti alla, och tacka Gud för McDonald's, så länge man inte äter det regelbundet så kan man fan unna sig något rejält då och då :D :D WII

yäy

Har varit en sån sköön dag idag! Erica nannade här hos oss inatt, så idag har hon, jag och Alexander gått på stan och kollat kläder + lunchat på Thorstens :) Nu har Alex åkt hem för att säga hej till Beck som är tillfälligt hemma från sin sjövoyage, och jag ska med Erica hem och inlinea med henne, hon köpte ju så snygga shorts idag som gjorda för att linea i :D

Annars känns det PRIMA, sí sí, har STORA planer minsann och tänkte skrida till verket redan ikväll, lovely! Jag är SÅ påhittig, hoppas bara att det är lika kul för andra som det är för mig ^^ Tihi, annars får väll tanken räknas och bättre present ges vid nästa tillfälle vilket också det närmar sig.. Ja, jag talar naturligtvis och Alexanders födelsedag som är den 23e och vår ettårsdag som är den 26e, najs najs :) Kommer bli så mysigt, grattis i förskott älskling, redan 18 :D Tänk att vi var 16 när vi träffades (nästan 17, men ändå) <3

MEN, nu ska jag packa mina grejjer och sticka till Helsingborg :) Puss och kyss och hela köret <3
Savner dig allerede min kaereste <3

snygging <3

koma

De tre senaste dagarna har sugit kuk! Har varit trött, känt mig sjuk nästan, haft någon form av hormonstörning och varit allmän känslig och ja, hela paketet. Hade jag varit 30 år äldre hade jag kunnat svära på att det var klimakteriet!

I övrigt, kört idag och kan äntligen känna mig lite mer säker i trafiken, spec start i backe och ja, start ;p höhö

Men mår ändå skit., Jävla piss sommar

Planning

Imorgon skall jag, Louise Jönsson, göra detta:

- gå upp tidigt med tanke på att jag vaknade 12 idag och legat i soffan hela dagen. Tänkte mig runt 7.00
- äta gröt till frulle, gotte!
- sticka till gymmet och träna!
- ut och gå en lång runda!
- hålla mig till mina måltider och äta en satans mycket frukt!
- hem och städa rummet

Ja, jag tränade igårkväll 19.10-20.40, helt slut var jag efteråt. Svettas sällan, men igår, FY FAN! Svetten rann verkligen överallt och visst fan blir man nöjd då när det aldrig annars händer?
Har ju börjat föra "schema" på min träning, och jag brukar köra kanske 1/3 1/2 av maskinerna jag använder. Igår körde jag alla! :) Hade ju inget annt för mig så.. Så jag körde crosstrainern och löpbandet intensivt, sen körde jag i princip hela kroppen; bröst, bicep, tricep, rygg, mage, ben, rumpa bla bla bla. Tränar man sällan får man ju ta igen det.. Så jag har alltså legat i koma idag och jag tror att det beror på mitt superpass! Utöver mitt pass på friskis så cyklade jag till och från, dvs efter att ha tagit ut mig totalt där cyklade jag uppför Hälsobacken, fast det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara iaf :)

Men nu är jag ganska trött! Allting idag har bara gått åt helvete, så det är dags att ta igen det imorn..
Läste dessutom nyss att för att gå ner i vikt måste man ligga minus kalorier i mat/träning på 1000 kcal om dagen. För att gå upp måste man ligga plus 1000 kcal om dagen. Frågan är hur man lyckas med något av det? Det som bränner mest effektivt på gymmet är crosstrainern som bränner ca 400 kcal på en halvtimme, och då är det ett killerpass, iaf för den som inte är i supertoppform! Kör man det plus äter 600 kcal mindre än det man ska, då går man ner i vikt.. Varje dag alltså! Vem står ut med det?? Självklart är det ju något man tar sig tid till om man nu verkligen vill/behöver gå ner i vikt, men 1000 kcal om dagen..? Seriöst..? Och ännu svårare borde det ju vara att gå upp i vikt, eller? Äta 1000 kcal för mycket om dagen är ganska bra jobbat!

Nej nu ska jag sluta fundera på detta! Är ju dck intressant fakta med tanke på vad mitt arbete ska handla om, börjar dock undra om min "nyttiga" månad kommer att bli användbar, känns dåligt planerat hela skiten, men om inget annat har jag lärt mig lite om mat och varit lite nyttig! Kan ju skriva ett arbete om hälsa utan den delen, eller kanske göra den en annan gång, lite mer välplanerat..

Men godnatt gott folk!

Festskor




Nu är de mina!!!
Hittade inga shorts i min storlek, så blev dessa istället för 349 kr på H&M.
Shortsen får inhandlas någon annan dag kanske.

Kyss hej!


Fashion!

Besök Gratis-Fashion.se

Nu sitter jag här, klockan snart ett och lyssnar på skön musik och kollar kläder etc på internet. Har blivit medlem på en ganska fräck hemsida som jag nu tänkte göra lite reklam för (se ovan). Jag tänker inte skriva något om den just nu, men det är ett roligt projekt om det finns fler som jag och tycker om t ex presentkort och sånt utan vidare möda så är det ju kanske en idé att ta sig en titt.. :)

Godnatt Sverige!

Träningspass driver ut alkoholen

De senaste dagarna har varit ohälsosamma i alla benämningar, men jag orkar bara prata om igår; stack först hem till Alexander med honom, spelade lite guitar hero och möös. Efter det stack jag hem till Tildus och förfestade lite där, drack en öl typ sen var det på med vinet på en filt i trädgåden, jättemys! Sen på kvällen blev det vildare undan för undan, och ja, det hela slutade med fyllepepptalk, singstar med HÖGA toner och totalt okontrollerat guitar herospelande. Fick dessutom göra en sexdansuppvisning pga sannig och konsekvens. Fylle som fan, men som Mathilda sa; en glad lagom fylla utan spyor, ångest och bakfylla.
Imorse kompletterade vi en perfekt fylla. Jag var först med att vakna, min första tanke när jag vaknade var "hur i helvete kunde jag sova till halv fyra???" när jag såg på klockan.. Efter ett par minuter fick jag för mig att det istället stod att hon var halv elva, så jag gick lättad upp och drack lite vatten och piggnade till, väckte Mathilda genom att stirra på henne, hahahhaa, och sånt. Det visade sig att klockan var runt tiosnåret, för när jag kom in på rummet sen igen visade det sig att det inte alls fanns en klocka på väggen, utan en tavla med något som inte alls liknar en klocka, haha.

Plågsamt nog för mig, som föredrar mat diret efter att ha vaknat, kunde vi ej äta förrän halv två, men GUD vad det var värt det! Det var pizza på Roma, jag körde en salamipizza, och det bästa med Romas pizzor är inte bara smaken utan storleken, de är nämnligen lika stora som en familjepizza, utan överdrift! Jag käkade en halv sådan till frukost, dvs motsvarande en hel vanlig, och FAN vad gott!

Efter det mötte jag Alexander baaaby och drog till Väla med honom, han shoppade sönner och jag köpte en vattenflaska :D Fast jag hittade ett par shorts som jag ska köpa imorgon! Sen bjöd han mig på en skitstor glass som vi tillsammans (mest jag hihi) lyckades käka upp! :) Nyttig dag,? Har typ inte ätit mer sedan dess, illa illa!
Sitter iaf hemma hos Erica nu vars lägenhet jag ska passa tills på tisdag, hon ska ju till Stockholm och se Britney Spears! Men vi har faktisk redan hunnit åka ett inlinespass på ca 30-40 min genom stan och med rejäla uppförsbackar, så nu är rumpan glad glad!

Imorgon ska jag nog upp tidigt, har en att-göra-lista att uppfylla, eller ja, förhoppningsvis!

- gå till banken och plocka ut pengar
- åka till Väla, köpa shorts och göra lite annat
- träna på Friskis
- kanske ut och gå på kvällen
- ha en stund för mig själv oh bara lyssna på musik och läsa min bok, me-time!
- äta massor av nyttigt för att ta igen helgen!

Ja, that's it for me! Over n' out!

999,999 besökaren?



Oj, det syns lite dåligt men kolla uppe i vänstra hörnet, någon mer som fick upp en sån? ;s

Så nu tävlar tydligen jag och ett par andra som loggade in samtidigt om en tv, de va ju typiskt också..

Inte för att klaga liksom men jag vinner ju aldrig något ändå ^^


Karriärsfunderingar

En del av denna dagen har ägnats till att försöka klura ut hur min framtid kommer att se ut..
Kommer jag att plugga vidare? I sådana fall, vad?
Kommer jag få ett bra jobb?
Kommer jag befinna mig i ekonomisk säkerhet?
Kommer mina betyg räcka för att plugga vidare?

Ja, osv osv tusen frågor.
Som säkert många vet så har jag ingen direkt dröm ang karriärs-, yrkes-, eller utbildningsval, men en del alternativ har ju dykt upp på vägen som jag funderat lite över. Ingen av dem är egentlgen speciellt realistiskt, men jag tror faktiskt att om jag bestämmer mig ordentligt för något så klarar jag det.. Jag tror på mig själv, jag tror verkligen (med hjälp av nära och käras övertygan dock) att om jag t ex väljer att försöka utbilda mig till läkare så hade jag klarat det. Dock iom att jag går samhälle hade jag fått gå ett kompår där jag läser tex kemi och fysik, som krävs för läkarutbildningen. Sen hade jag fått plugga röven av mig för att få 2,0 på högskoleprovet, men jag hade klarat det! Men hade jag gillat det?

Å andra sidan har jag alltid tyckt att lön går före trivsel, men vid närmre eftertanke så kanske det inte är så.. Eller jag vet inte, det finns tusen obesvarade frågor i min skalle som bara suktar efter svar.. Jag har ju dessutom aldrig haft ett riktigt jobb heller, bara en massa småjobb, och jag har kanske fixat ett sommarjobb men ska jag vara ärlig så är jag ganska rädd... Tänk om jag inte ens kan fixa ett simpelt sommarjobb? Hur i helvete ska man då kunna göra en bra karriär? Kunna genomföra en svår utbildning?

Nej, jag tror att om man bara kan trycka undan all tvekan och boosta upp sitt självförtroende så ska det nog gå bra! Nu ska jag bara lyssna lite på musik och umgås med sis.


San Francisco


Betyg Åk 2

Har ju förresten fått mina betyg!

Matte B G
Samhälle B VG
Engelska B VG
Idrott A VG
Italienska 2 VG
Historia B VG
Krimiologi VG
Naturkunskap B MVG

Inte jättebra, men inte dåligt heller!
Dock hatar jag att jag inte fick mvg i idrott (som utlovat), men men, mina lärare ska få evil eye varje gång jag ser dem! Mooohaha!

Teenage dirtbag

Kan vädret bli fint? Kan det bli lördag så jag kan festa?






July 7th

Guten Tag!
Idag är det tisdag, som säkert alla redan vet. Suck.. Regn och åska är det, så det ligger och velar om vi ska till Båstad idag eller inte. Jag vill ju gärna, hade varit så kul att komma ut lite bland folk!
Igår stack jag och Erica ner till stan, handlade lite hårfärg och gjorde lite ärenden, sen käkade vi lunch sen träffade jag Mathilda för lite update. Sen hem till sis igen och färga håret, höll på i ett antal timmar men vi blev snygga som få efteråt!

Men ja, that's it! Har haft ett par förjävliga dagar, humörsvängningar och sånt, händer ju alla, men Erica har lyckats hålla uppe mitt humör och göra mig glad! Hehhe, lägtar tills lördag för då är det pardy hardy med MATHILDA och en massa folk, underbart!

Käkade förresten amerikanska blåbärsplättar till frukost idag, ganska gott faktiskt.

Men håll tummarna för att vädret blir bättre och solen kommer fram, för då är det Båstad som gäller.

Söndagshelvete

För det första så är alla så jävla äckligt tråkiga.. För i helvete det är sommarlov och kan inte säga mer än att det är en jävla tur att Mathilda kommit hem. Hon är fan den enda som det är ös i, hon och Malin.
Men för övrigt är detta en fucked up dag.. Jag känner mig helt jävla fucked up.. Dock inget ovanligt, men ändå!

ah

RSS 2.0