FANTASTISKT!

Det bästa jag någonsin fått på NOG delen (på de interaktiva övsningsproven) är 8 av 22. Igår fick jag 5 av 22. Det mesta var gissningar. Men tack vare en ny uteslutningsmetod jag har provat idag fick jag 12 av 22. Fatta vilken höjning det är!!! HELT SJUKT!! MER ÄN HÄLFTEN RÄTT! Det finns hopp för mig med!

Nu ska jag plugga på ORD delen. Wish me luck!

Italiano

Questo cuore
Sparpagliato
Per il mondo se ne va'

Questo quore
Disperato
É delicato

En liten refrängsnutt av Zucchero, en grymt bra artist som vi har lyssnat mycket på lektionerna och sjungit med i, loveli!

Annars så sitter jag kvar vid datorn, kunde inte slita mig. Eller ja, vad finns det annars att göra egentligen? Lyssna lite på musik, kolla igenom gamla block från tvåan. Hittade en text som jag skrev i tvåan förresten, inte så illa pinkat:

Ciao!
Mi chiamo Louise. Ho diciasette anni e abito a Varalöv in Svezia.
Ho una grande famiglia; i miei genitori anche mio fratello e tre sorelle.
Amo la musica. Ogni mattina prendo l'autobus per la scuola. Mi piace la birra. Sembra il bello tempo oggi. Nel mio tempo libero io ballo, suono la chitarra e incontro le mie amiche.

Inte så värst bra, men hade inte kunnat göra det bättre idag gissar jag på.. Finns det så kommer jag läsa mer italienska sen när det är universitet/högskola som gäller.

Sista dagen nu

Såja, nu är helgen snart slut. Förhoppningsvis kommer Micke över om en stund med en beställd film, men det såg inte så ljust ut. Annars så har jag pluggat till ord- och diagramdelen till högskoleprovet och bakat en tårta (eller ja, mamma bakade den). Har även promenerat i 2 timmar och 40 minuter i bitande kyla och snö. Ok, lite dramatiserat, men det var kallt!!!

Nu ska jag glo på tv!!

It just doesn't work..

Det går bara inte att sova. Fungerar ikke.
Huvudet är fullt av tankar och för att sova krävs det att det är tomt. Eller att man fått i sig någon cider för mycket. Eller att man faktiskt har visat sig utanför hemmet och a k t i v e r a t sig.. Det har ju inte jag. Så här sitter jag. Jag bara tänker och tänker och tänker och tänker. Jag kan inte ens bestämma mig för vilken skitfilm jag ska somna till. Ingen aning alls. Jag vet inte vad jag ska göra imorgon. Förmodligen samma som idag. Sitta hemma och inte orka göra något.

Så vad kan man göra på en söndag? Kanske gå en promenad med Tyzon, baka en sachertårta och sedan sätta i mig tårtan. Det är i alla fall vad som står på schemat än så länge.

Det ska i alla fall bli gott med tårta! Kanske plugga lite också, om inspirationen hittat hem igen? Om inget annat ska jag fortsätta med att spåna på vad som komma skall.

Utbildningar är verkligen svårt. Man vill ju läsa allt! Men jag tror att jag klarar detta.. Men jag ska försöka i vilket fall som helst! Om några dagar kan jag ansöka. Så fort jag fått en pinkod till hemsidan studera.nu där man ansöker till vidareutbildningar. Då ska jag skicka in ansökan och hålla tummarna och stortårna på att jag får en plats. Men det tror jag att jag gör. 

Ciao!



I'll attack

Det enda jag gör, känns det som, är att lyssna på musik.

Musik har alltid varit en viktig del av mitt liv.. Man får utlopp för sina känslor genom musik, och man känner igen sig i texterna, som om någon stulit ens tankar och skrivit en låt om dem..

Genom musik kan jag sitta i flera timmar och bara känna det jag känner, tänka det jag tänker, vilja det jag vill. Jag bara existerar och gör inget viktigt eller oviktigt. Jag bara sitter där, lyssnar, tänker. 

Olika sorters musik är ju bra beroende på vilket humör man är på. För min del så är det ju lite suddigt, men ska man dra streck så ser det ut ungefär som såhär att när jag är

- arg lyssnar jag på heavy metal oftast
- festsugen blir det i stil med David Guetta eller svängig rnb
- ledsen blir det lite blandat, oftast rock, i antingen lite lugnare eller hårdare stil
- glad lyssnar jag på allt
- på städhumör lyssnar jag på musik i stil med Madonna och Dr Bombay, eller ja, det som finns närmast kanske stämmer bättre
- lugn lyssnar jag på, och skratta inte, mina sagan om ringen skivor eller på en med delfinljud, väldigt avslappnande, speciellt när man ska meditera 

Ja, sånt är det. Såklart så avviker dessa "mönster" ganska mycket. Men på sätt och vis har ju alla rutiner som beror på ens humör. Vem har inte en speciell plats man besöker när man är nere eller kanske extra glad? Jag har mina saker jag gör när jag t ex är ledsen. Det är inte så att man tänker "nu är jag ledsen, då måste jag göra det" utan man liksom bara hamnar där.

Ja, sånt är det. Man faller i en slags trans. Man agerar först och tänker.., aldrig? Vem vet. Who knows? Knows knows, som de säger i Scrubs.

Men, jag avslutar detta inlägget med ett "klokt" citat av Barney Stinson "When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story!"

God natt


Utbrott

Fick precis ett raseriutbrott på Kasper, katten. Han är en liten kattunge och därmed väldigt busig,.. Och olydig.. För min del rann det över när han bet mig i ett sår. Så nu har jag sprungit runt och vrålat, skrikit och jagat honom ut ur rummet. Jäkla såhspån är vad han är. Kan han inte bara bli gammal, fet och lat någon gång?

Detta med äldre män..

Jag och M har haft våra duster om äldre män (alltså tretti plus) kan vara mer attraktiva än i min ålder (alltså 18-22 ungefär) och jag trodde att detta med äldre inte var någonting för mig. Jag brukar ju liksom inte spana in äldre män på stan. Skulle jag spana in någon skulle det antagligen vara någon som börjar på tjugo.

Men efter att M har påminnt mig om att jag faktiskt gillar många tretti plussare, så kanske jag är som hon ändå. Det känns dock väldigt orealistiskt att jag, i det verkliga livet, skulle hamna med någon i den åldern. Rättning: det finns bara inte!

Men för att visa ändå så lägger jag upp bilder på några snygga "äldre" män som man inte kan ogilla. Ingen av dem är under 30!


Russel Crowe


Paul Walker


Brad Pitt


Tom Cruise


Jim Carrey

Fortfarande lördag

Soffan. Robinson. Gurka med dip. Dator. Trött. Kallt. Ont i huvudet. 30 seconds to mars. Långdusch.

Det sammanfattar i princip denna dagen. Orkade inte med att festa. Kände inte för det alls. Har istället surfat runt på lita olika hemsidor, läst om högskoleprov (som är betalt, den 10 april får vi se på papper hur dum jag är, hehe), universitetsutbildningar, tekniskt basår, intagningspoäng, statistik med mera.

Vi får helt enkelt se hur det blir!

Redan lördag

WTF? Hur blev det lördag egentligen? Denna veckan har gått riktigt snabbt och igår var det att dricka några öl och cider med Mathilda, sjukt mysigt och kul! Men idag är det ju veckans bästa dag och jag vet inte om jag ska festa eller inte, det lutar åt inte. Men vad ska man då göra idag? Jag har alltså ingen jäkla aning.. Det lutar åt att sitta hemma och stirra, hehe kul!!

Nej, lite tråkigt är det väll... Får se vad som dyker upp.


Onsdag..

Igårsov jag hos Malin. Hade en skön kväll med hårfärgning och sånt. Härligt med någon som man kan snacka med om exakt allting. Och nu har jag "slutat", dvs har projekt. Jag är nog den enda som stannar idag för att plugga. måste man så måste man, de andra pluggar nog på annat håll ändå.

Ja, det händer inte så mycket roligt. Knappt något alls. Det går mest bakåt. Men man behöver ju inte gå runt och dra ner alla andra för den sakens skull.

Ska hem, tvätta och få mina tankar på annat håll. Ska även ringa ett par samtal och ordna upp några saker..

Yep. Längtar tills det är sommar..

Segare än gummi..

Det har varit en lång dag, tre lektioner och trött i huvudet. När jag kom hem slängde jag mig över matte c och pluggade det en stund, och nu har jag parkerat mig i soffan och bara tar det lugnt med datorn.

Snart kommer Malin och hämtar mig åtminstone! Hon ska färga håret på mig och vi ska bara ha en skön kväll. Kommer bli nice!

Ja,. That's it.


Jobb

Idag har jag sökt jobb! Japp, inte så mycket, men jag har sökt ett speciellt som jag helt enkelt måste få, och chefen verkade gilla mig (även om det inte var han som personligen valde ut vem som skulle få jobbet). Förövrigt har jag varit på skolan mellan 8.30-14.00, och då har jag bara haft lektion mellan 12.30-13.50.. WTF? Jäkla lärare som aldrig kan höra av sig i tid om inställda lektioner.... Blir så förbannad, så mycket jag hade kunnat använda den tiden till om jag varit hemma. Hade hunnit tvätta bland annat...

Nu äter jag godis och bara tar det lugnt. Som vanligt då.

Nej, jag ska kolla tv och lata mig, det jag gör bäst!! Läxorna är färdiga för imorgon, så dem slipper jag!

Ciao!

Åhléns

Handlade lite på Åhléns idag, detta fick det bli:

Frizz-Ease® Smooth Start® Hydrating Shampoo

Vad hände?

Vad hände egentligen med nyårslöftet? Den tanken slog mig precis. Överallt läser och hör man om alla människors löften, men vad hände med mitt eget egentligen? Ska jag ta ett sådant löfte som de flesta tar, för att sedan bryta det efter en vecka?

- jag ska gå ner 5 kilo
- jag ska slut röka
- jag ska sluta äta godis
- jag ska börja träna
- jag ska festa mindre


Ja, ni har väll hört dem ett par gånger innan? Och visst, jag hade kunnat sluta feströka. Jag hade kunnat gå ner något kilo. Jag hade kunnat träna. Jag hade kunnat ätit mindre godis. (Jag festar inte tillräckligt mycket för att dra ned på det.)

Men so what? Jag är ju varken överviktig eller i desperat behov av någonting av det för tillfället. Jag kanske är det nästa år, men inte detta. Jag vet om att jag förmodligen inte hade hållt löftet i vilket fall som, om det hade rört vikt eller träning, sådant måste komma med ett initiativ, inte tvång.

Men jag kan ju för fan inte börja det nya året utan någon slags positiv och konstruktiv förändring. Vad gör man?
Skaffar jobb? - inte så jäkla lätt som de flesta tror. Inga kontakter, inga jobb.

Jag har ägnat en del av dagen till att kolla på utbildningar i Helsingborg och Ängelholm att börja på tills hösten, ifall jag inte har jobb alltså. Jag har en som jag ska ringa nu i dagarna och få lite mer information om. Den verkar ju inte spännande någonstans, men bättre att sysselsätta sig med det i två år och säka jobb under tiden.. Vad annars kan man göra?

Jag vill bara klara av allting galant imorgon. Jag ska gå upp tidigt och ta en lång dusch, äta frukost hemma och åka till skolan pigg och glad. Efteråt ska jag till Ängelholm för att träffa en vän och andra ärenden. Idag har jag ju städat lite på rummet, och jag ska avsluta snart och gå och lägga mig. Jag är trött, och det enda jag väntar på är att Malin ska ringa.

Jag älskar att prata i telefon, verkligen älskar det. Alltså jag gör ju inte det hellre än att träffa någon, men det är så skönt när man inte ses så ofta, så är det bara att slå en pling och uppdatera om allt som händer och höra hur det är. Malin och jag kommer nog aldrig att sluta opp med att ringa varandra och ha roligt när vi pratar. Vi har ju gjort det i vadå, fem sex år nu? Hur många kan ha en så bra kontakt så länge? Typ ingen...

Men det ska bli så skönt att prata med henne. Vill bara prata av mig.

Så, nu stänger jag nog av denna tror jag. Finns inte så mycket mer att göra.

Yum



Inofficiellt

Jag har en plan!
Imorgon skrider jag till verket

Foo Fighters - Home

En avslappnande och kärleksfull låt som man kan lyssna på när man ligger i ett varmt skumbad, dricker lite vin och tar hand om sig själv.


Lördagsfunderingar

Klockan är redan halv två, och jag sitter fortfarande i köket iförd morgonrock och tollor. Frukost åt jag för några timmar sedan, och teori har jag pluggat lite grann av det med. Nu fyller jag iPoden med lite ny musik (även om jag nästan med all säkerhet vet om att jag inte ens lär lyssna på en tredjedel av allt jag fyller den med) och lyssnar på radio.

Katterna bråkar med varandra, och lite då och då ger den fete ifrån sig ljud som skär rakt in i själen, dödsljud som om han såg djävulen i vitögat. Ingen ro här alltså. I bakgrunden hörs låten "jag är bara lycklig när jag dricker".

Det är alltså redan lördag, och någon lång sovmorgon har jag inte fått. Vaknade nio imorse av ett mobillarm och halvsov i en halvtimme, sen var det bara att gå upp efter en stund. Satte mig direkt med teorin och läsa lite. Alltid bra ju, men för tillfället är jag segare än segast med körkortet. Hmm.

Jag börjar tänka på om det är för stort att satsa på att tjäna stora pengar på ett bra jobb i framtiden, då det enligt Metro endast finns 45(?) kvinnor i hela Sverige mellan 20 och 30 som gör det. Hade jag kunnat bli en av dem om några år? Innan dess ska jag ju hinna med att plugga och kanske starta eget och dessutom ha kapital till det, vilket inte är så lite.

Jag har visserligen en plan om vad jag vill göra, men det kommer inte att gå förrän om tio år eller så.. Fram tills dess då? Jag ska ansöka till en buisness managment utbildning i Ängelholm idag och se om det går. Eller ja, alltså om man kan ansöka redan nu. Den är på två år och ger förberedande kunskaper för att kunna sköta ett eget företag, vilket är vad jag vill. Perfekt. Får jag inga jobb på den, så är det bara att plugga något annat efter den ju..

Jaja, det ska nog lösa sig. Duschen kallar, sen är det luchdags för min del. Ha en bra dag!

Avatar

En helt fantastisk film. Så, där var det sagt! Jag var mycket kritisk mot den först när jag såg trailern när jag såg 2012. Men nu när jag har sett den vill jag bara se den igen. Den var så underbart vacker, hela detta konceptet med Pandora och dess vackra biologiska mångfald är ett påhitt som de flesta nog önskar vore en verklighet. Att få lämna vår värld, stiga in och förena sig med en Na'vi kropp och leva i det landet för all framtid.

Ja, många känslor skjöljer över en när man sitter i salongen och ser filmen. Ikväll ska jag se den igen, fast inte i 3D utan vanligt. Kommer bli riktigt trevligt. Innan dess är det räkor och hemmalagad sushi som gäller.


hehe


You gotta love iPod

Sitter och fyller på min iTunes lista och min iPod. Har än så länge 166 låtar och nästan åtta timmars film på den. Kommer bli så skönt i fortsättningen när jag sitter på bussen och har tråkigt, och istället för att stirra ut genom rutan och vilja dö så kan jag lyssna på en massa bra musik eller se på t ex Ace Ventura, Family Guy eller Scrubs. Helt underbart, jag kommer aldrig någonsin vilja göra mig av med denna kan jag fastslå!

Imorgon ska jag till stan och ska då inom Claes Ohlson som hade lite tillbehör till just iPod såsom vägguttag man kan ladda dem i och såna skydd så man inte repar den. De har även portabla högtalare till ett väldigt bra pris. Jag ska nog köpa några skal så jag håller den hel, eller något annat skoj.

Har även beställt hem ett par nya hörlurar idag till den. Mina fina Apple hörlurar (som fungerar extremt bra och inte är så billiga) åt katten upp efter att ha haft dem i min ägo i vadå, två dagar? Arg blev jag, men har ingen annan att skylla än mig själv. Har ju redan varit med om liknande många gånger tidigare, bland annat ett par Scullcandy Hörlurar.. May them rest in peace..

Imorgon kväll är det bio dags, Avatar i 3D, ska bli spännande allt att se om den är så bra som alla (utom Jonas) säger! Jag hoppas det i alla fall. Om inget annan kan ju effekterna vara grymma.

Idag fick jag förresten tillbaka ett prov, alla rätt. Helt underbart! Fick även högsta betyg på en redovisning som jag hade idag, också bra som fan.

Nu ska jag sova, har inte så mycket mer spännande att dela med mig av.

En låt som jag älskar ikväll, We Ride av Rihanna. Gillar den riktigt mycket.

<3<3<3


hi-tech

Wow, jag är verkligen inte lagt åt det tekniska hållet. Överhuvudtaget. Men till det senare.
Sitter i soffan hemma hos Malin nu och kollar på tv, helt utmattad efter middag (pasta med bacon och broccoli i gräddsås) och efterrätt (glass med varma hallon). Har varit en ganska lugn dag med en lektion.. Yes.. Just nu försöker jag lägga över musik i min iPod, och jag fattar alltså inte alls hur det går till. Laddat hem iTunes nu och ska se om det går därifrån. Vi får se hehe.

Men nu ska jag fortsätta att pilla.


sunday, bloody sunday..

Jag är så jäkla trött idag.. Det har varit en lång dag, innefattandes ett samtal med Malin på nästan en och en halv timmes gnabb om allt mellan himmel och jord. Men nu är jag trött, men bara i kroppen. I huvudet är jag pigg som en mört, och inte går det något bra på tv att somna till heller. Jag lär väll få sätta igång Bridget Jones eller se om Pirates of the Caribbean: Dead Mans Chest sen igår (som jag bara såg vadå, en kvart på?) och somna gott till. Eller somna till.

Imorgon står följande på schemat

* skolan, helst i tid också
* träning efter skolan
* eventuellt plugg efter skolan
* laga middag med Erica och Jonas

Kommer bli en skön och hektisk dag utan någon tid till att vila, underbart.. Annars så kommer det faktiskt bli en skön vecka då Malins mamma med familj är bortresta och därmed lämnar Malin ensam hemma. Jag ska alltså dit på tisdag och storma.. Eller inte.. Nej, vi ska bara laga middag och göra som på den gamla goda tiden.. Inte det där med att sitta och shotta GaJol när ingen ser inte, utan att helt enkelt äta gott, glida ner i soffan framför Disney Channel och andas ut till Rasten, kolla in andras status på Facebook och snacka en massa dynga om allt och alla. Classic us. Men underbart är det, in i det sista.

Det blir inte det sista hon ser av mig i denna veckan, det kan hon ha klart för sig. Jag lär hamna där några gånger till så jag kan hålla henne sällskap och så vi kan passa på att umgås helt ensamma. Har hon tur så kanske jag till och med släpar iväg henne till Avatar 3D denna veckan, som jag velat se nu ett tag men inte riktigt fått det gjort. Vill inte vänta tills nästa helg, vill bara få det gjort annars blir det inte av, jag känner mig själv tillräckligt för att veta det. Och kan bara säga som så att om den är så bra som alla säger, så går jag och ser den fler gånger på bio om jag får möjlighet till det. Hellre lägga 130 kr på en grym biovisning än 100 kr på en sådär drink som smakar rävpiss egentligen men som man sveper i ett med ett leende bara för att man har lagt så mycket pengar på den..

Nej, Sex and the City eller inte, att testa sig fram på drinkar gör jag inte fler gånger.. Såvida inte någon bjuder såklart, hehe.

Nu tänkte jag kolla Pirates, och efter det lite Bridget om jag inte somnar under den första.


Tröttsamt

Klockan är tjugo över tolv. Det blev ingen matte c idag, vår lärare har tydligen "tappat" sin ena hornhinna och vi har därmed fått en vikarie. En obehörig vikarie. Så det är ju väldigt lönt att komma då.. Hm. Efter matten har vi religion, och jag vet inte ens om något nyttigt händer där.. Illa. Ja, jag åker inte till skolan idag, känns oerhört onödigt. Istället ska jag hoppa in i duschen nu, sen ska jag vara lite social i Ängelholm lite senare idag. Hade hunnit med att plugga teori nu under förmiddagen, men det har jag inte fått något gjort alls av.. Istället hinner jag kanske med det senare? Aja, det löser sig! Eller något..


Loving it!

Inställt flyg och sex timmars väntan på flyplatsen till trots är vi framme och mår bra i London!
Vi kom efter många om och men fram till hotellet igår helt och hållet på egen hand. Idag har vi gått på Oxford street hela förmoddagen fram till två tre tiden, och ska tillbaka om någon timme eller så. Jag har fått en del handlat än så länge;

- blå "dun"jacka
- svart kavaj
- svart sjal
- massa underkläder
- partytopp med "sequin" på axlarna
- mysiga stickade strumpor
- en hemlig sak

Dessutom har vi skaffat buss/tågkort här och hittat vår egna äkta engelska pub precis runt hörnet som vi var på igår. Dock orkade vi inte vara ute länge igår med tanke på att vi gick upp fem på morgonen, utan vi gick till hotellet och somnade vid två tiden på natten.

Vi ska leta upp någon trevlig nattklubb som vi ska testa också, dock med kravet att det inte kostar skjortan att komma in, och att den ligger i närheten.

Tur också att Roger följde med oss till flygplatsen, själv hade jag aldrig klarat mig där, inte med stil i alla fall. Men det var supersnällt av honom, TACK!!

Det var allt för mig!

inställt flyg

Pga väderomständigheter är vårt flyg inställt.
Vi åker dock ändå till Kastrup idag, och vi blir hämtade om drygt en timme. Har varit vaken sedan 5.00, så att tillbringa dagen på en flygplats är ingenting jag är sugen på, men bättre det än att stanna hemma och eventuellt gå miste om en resa. Aja.

Hejdå Sverige!!

Nu har jag fullt upp med tvätt, packning och checklistor som ska fyllas. Jag är alltså ute i sista sekunden, med tanke på att klockan snart är halv åtta, och jag blir hämtad tjugo över sex imorgon bitti.
Men det ska nog hinnas med, no rush!

Kommer bli oerhört skönt att komma bort, även om det bara gäller för fyra dagar och tre nätter, så kommer det bli några underbara dagar! Det kommer bli shopping, sightseeing och kanske lite festande också för den delen.

Fick förresten svar på en jobbansökan idag på London, en arbetsgivare som gärna ville träffa mig. Dock har jag inget National Insurance Number, så det var ju bara att glömma. Attans, annars hade jag kanske haft ett jobb som väntade på mig tills sommaren.
Men jag hittar ett annat helt enkelt!

Nu ska jag tvätta vidare och allt annat som ska göras.


Bar och restaurang på vårt hotell

Tisdag, dags för plugg!

Idag gick jag upp tio minuter över åtta. Skulle egentligen gått upp åtta, men är ändå stolt över att ha gått från 15.00 till 08.00 på bara några dagar. Imorgon ska jag upp ännu tidigare, för på torsdag ska jag upp senast sex.

Nu är jag i alla fall i Helsingborg och inväntar Siamak, när han kommer är det dags för frukost, min andra frukost idag (what about second breakfast? Mitt motto?).
Sen ska vi plugga matte, han ska hjälpa mig med det jag inte fattar, alltså det mesta. Jag ska dessutom kanske plugga körkortsteori, lika bra att passa på när man väl är igång ju. Någon träning blir det inte; är alltså inte min dag idag.. Hittade inte mitt lås och allt annat verkade vara puts väck, så det får ligga på kylning tills skolan börjar igen. Jag vet, illa!

Annars så ska jag träffa Alexander senare idag och det ska bli skönt!! Får passa på innan skolan börjar igen. Lär sticka inom Erica en sväng också om hon orkar (hon har jobbat natt) och om jag hinner.

Men nu ska jag fortsätta med mitt!
Ciao belli

Lista

Namn: Louise Jönsson

Kallas för: Louise

Stjärntecken: Våg

Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt

Piercingar: Två i var öra, och en i bröstvårtan

Tatueringar: Tror inte det är något för mig

Längd: 1.60

Skostorlek: 38

Hårfärg: Blond

Fräknar: Nej, men det är så fint!!

Motto: Winners are spimply willing to do what losers wont

Kär? Absolut

Önskar du att du bodde någon annanstans? Medelhavet, eller i någon fin storstad, som New York eller London

Tycker du att du är attraktiv? Ja det gör jag.

Dricker du? Cider eller mousserande vin.

Röker du? Inte nu längre. Inte i nyktert tillstånd i alla fall, he he

Vilket schampo använder du? Det som finns, inte så jäkla noga. Men just nu TRESemmé och Schwarzkopf Gliss

Vilken parfym använder du? Clavin Klein Obsession och nån So..? parfym.. Och min Puma vaddennuheter

Vad är du rädd för? Spindlar. Misslyckande. Insekter i allmänhet

Gillar du att tvätta? När det väl kommer ut ur tumlaren gillar jag det

Gillar du berg- och dalbanor? Japp!

Senaste…

Filmen du hyrde? Det minns jag inte..

Filmen du köpte? Minns inte

Låten du hörde: Ingen aning, hehe

Låten du laddade ner? Ingen aning faktiskt.

Personen du ringde? Farmor och farfar

Personen som ringde dig? Alexander

TV-program du såg? Såg Sunshine Cleaning innan, fast det var en film..

Person du tänkte på? Alexander

Favorit…

Låt: det vet jag inte, finns för många

Sak att göra: resa, shoppa, umgås med nära och kära

Sport: Fotboll såklart

Dryck: juicer av de flesta slag. eller en god smoothie

Kläder: basic

Film: Härskarringen Trilogin

Bil: Antingen Porsche Cayman S, Ferrarri F430 eller en Mini Cooper S

Serie: Lost, Scrubs, How I met your mother, Grey's anatomy, Desperate Housewives, Family Guy, Simpsos, you name it

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Japp

Gråtit över en flicka? Nae inte direkt tror jag.

Ljugit för någon? En och annan vit lögn, men är i allmänhet en mycket ärlig människa

Varit i slagsmål? Nja inte direkt

Blivit arresterad? Hehe

Träffat någon från internet IRL? Jo det har jag, fast mer indirekt

Antal…

Gånger du varit kär? Tre gånger. Men en gång var naiv, en gång var ganska kortvarig, och en har varit mer seriös och långvarig. Men tre gånger antar jag att det är

Gånger ditt hjärta brustit? Brustit och brustit, det läkte ihop igen efter vadå, en vecka? Så nja, det vill jag nog inte påstå

Hjärtan brustet på grund av dig? Hehe, kanske inte riktigt så dramatiskt, men har ju legat bakom lite hjärtesorg trots allt

Tjejer du kysst? Två. En av dem var ren munvåldtäkt av en tjej i klassen, hihi.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En, sen snackar man ju då och då med några andra. Men jag är dålig på att hålla kontakt och sånt.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Relativt många gånger, råkar alltid hamna där de är tycker jag.. Sen en hel del gånger i samband med idrottsevenemang, bland annat fotboll, innebandy och simning.

Senaste…

Boken du läste? Änglar och demoner av Dan Brown, sen tog det bara stopp. Nu läser jag Allt om Vetenskap istället.

Personen du fick e-mail av? Spam mail

Personen du fick brev av? Får aldrig brev, men hade varit kul att få någon gång. Om inte H&M katalogen räknas alltså.

Personen du fick sms av? Alexander babe

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Thanksgiving antar jag. Hela släkten är ju omöjlig att få på samma plats

Saken du köpte? Har inte köpt något speciellt sen jag köpte resan.. Räknas dricka till nyår?

Vad har du gjort idag? Bankärenden, betalt räkningar och varit med och handlat

Brukar du svära mycket? Ja, tyvärr. Men försöker byta ut till ord som "jisses" och "jesus", varför vet jag dock inte. det är ett ganska omedvetet val..

När stiger du upp på morgonen? allt mellan halv sju och tre...

Vad har du på dig? Joggingställ, sköönt

Vad ska du göra ikväll? Gå och lägga mig alldeles strax

Vad är du allergisk mot? Absolut ingenting

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Bara när jag lockar håret

Kan du stå på händer? Nej, absolut inte. Min pojkvän däremot kan springa maraton på sina, hur fan han nu gör det

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark måste jag säga.

Salt eller socker? Salt

Gillar du ketchup? Ja, men inte till allt!

Är du glad nu? Ja! FAst ganska trött

Var du glad igår? Ja, eller lite i alla fall

Vad dansar du till? Allt med David Guetta, The Black Eyed Peas - I gotta feeling och Akon ft. David Guetta - Sexy Bitch. Samt alla oldies som Gold Digger med Kanye West

Stockholm är… ? Snobbigt

Göteborg är… ? Underbart!

Kan du sjunga? Skulle verkligen vilja kunna det. Men ack, det kan jag inte

Spaghetti eller makaroner? Makaroner med ost, grillkrydda och ketchup. Nam nam

Land du vill besöka? Alla!! Fast nu är det absolut mest England, eftersom jag snart ska dit.


Funderingar

Ja, en massa tankar far genom huvudet på mig. Jag tänker på hur och när körkortet ska avklaras, och hur mycket det kommer att kosta. Jag tänker på om allt stämmer inför London, alltså flygbiljetter och kvittot till hotellet, tänk om något strular till sig där? Jag tänker på alla jobb som jag inte kommer att få när jag inte längre går i skolan.

Ja, det är alltså en orolig dag för Louise.

Jag kan ju visserligen knappt fatta att jag snart sitter på flyget och stirrar ut genom den eventuella rutan och hoppar av glädje. Skönt!!

Men nu ska jag slänga mig i duschen, känner mig ordentligt ofräsch idag, sen kanske jag ska plugga teori så det blir gjort!

Nytt år..

Jahapp.. Nu är det den tredje januari, och det är ett helt nytt år.. Och detta året är ju ett stort år.. Det händer ganska mycket, som t ex

studenten
London
Prag
börja leva det sk "vuxenlivet"

Ja, det är alltså ett ganska stort år. Eller något. Och än så länge är det söndag. Imorgon, måndag, har jag absolut ingen aning om vad som händer. Tisdag ska jag plugga. Onsdag ska jag leka med Lina. Torsdag åker jag. Och sen är lovet slut... Hmmm.. Nej, jag har inte så mycket att säga faktiskt..

Är ganska sugen på att radera denna bloggen. Det är ju ganska meningslöst egentligen, det här med att skriva om helt och hållet ointressanta saker så att vem som helst kan läsa det. Lägga ut sitt privatliv, totalt blotta sig.

Nej. Vi får allt se hur det blir med det!!

RSS 2.0