Sjuk

Perfekt! Självklart ska jag bli sjuk en fredagskväll, inte mitt i veckan eller så så att man hade kunnat ligga framför tv:n och äta glass och må dåligt, nej! Fredagar är ju då man ska bli sjuk, jajjemen!!
Jävla tur att jag inte drog ut ikväll, fy fan :( Tycker synd om Alex bara som ska behöva dras med en sjukling hela helgen, jag som hade planer.. Dagen har gått åt kriminologi, natur och engelska. Hade mitt prov i natur och det gick jättebra, absolut minst vg blir det, annars tänker jag såga av min fot, steka den och äta upp den! Efter skolan stack jag till gymmet och körde ett snabbpass sen hem och käkade, sen har jag, Roger och mutti kollar på film, 21. Älskar Kevin Spacey, helt otroligt bra är han!
Men nu får väll jag ta och städa rummet lite antar jag, ska sätta igång lite musik, städa sen ska jag läsa bok eller kanske glo på tv, försöka hålla mig vaken tills Alex kommer.

Jaja, ha de gött folks.. Jag ska i alla fall krya på mig, har inte råd att bli sjuk just nu!

Ja juste, jag förstörde kranen på gymmet igår, det var ganska pinsamt men å andra sidan så har jag i alla fall en del vänner, eller ska jag säga "vänner", som vet hur det ligger till med min klumpiga och okontrollerade sida. Jag tycker att det är hemskt pinsamt och dem tycker, ja, att det är hur kul som helst. Jag börjar vänja mig.
Fast det med kranen är ju inte direkt det värsta jag har varit med om. Nej.
Fast tänker ju inte heller skriva det värsta jag har gjort, för det var bara såå pinsamt! Usch nej, nu glömmer vi detta!
Önska mig lycka till med "tillfriskningen", eller snarare håll tummarna för att jag inte blir helsjuk.

Gymfunderingar

Idag på gymmet så tänkte jag en hel del förutom att prestera på tantmaskien (kommer till det senare!). Jag kom till underfund att det inte längre bara är mode att just gymma utan det börjar tydligen även bli på modet att ragga upp folk på gymmet (?). Idag var det två blattars tur. Okej att jag är blond men för i helvete, lökig med träningskläderna på? Dem jävlarna sätter tydligen vad som nuförtiden, vem fan raggar på en lökig brud egentligen? När jag då i min tur möter dennes blick utan något visat intresse ger denne utstrålning av att han tror jag gillar det och i sin tur fortsätter han med det han gör., Vilket jag då definitivt inte örstår mig på!

Miljön på gymmet varierar ibland, men hålls ganska ofta inom vissa gränser. Även om alla dessa överklassbrudar och procivitaskillar är där för att bevisa att de följer modet så brukar det ändå hållas ett visst lugn inne i lokalen, det enda man kan höra som kan uppfattas störande är när steroidkillarna lyfter vikter och ger ifrån sig "stön". Men idag blev i alla det mönstret brutet, tyvärr så infann sig två stycken fjortisar på gymmet samtidigt som jag var där. De satt på yogamattan i säkert en halvtimme utan att få något gjort, förutom att asflabba. Fy fan! Var som helst utom där, det kan jag fatta men för i helvete! Vill jag störas av sånna kan jag skita i att träna och istället åka till första bästa coffee shop och sätta mig en halvmeter ifrån närmsta bord med 2 eller fler små niondeklassare!

Ännu ett mode som börjar tornas upp är att svettas med sin pojk- eller flickvän! Jag ser en massa par som går runder tillsammans och håller hand och har sig, och de tränar ju för fan som om dem när som ska börja ha sex! För det första; fy fan vad pinsamt att ge min pojkvän klara bevis på hur svag jag är, hur dålig konids jag har och att säkerligen behöva ställa in ganska många träningspass pga en massa orsaker (förmodligen ca 90% pga lathet). Nej, det hade nog inte varit något för mig inte!

Musiken däremot är hur bra som helst! Det spelas en hel del som jag lyssnar på, idag hörde jag bland annat In Flames och Neverstore, och tidigare har det förekommit en del Guns N' Roses och Metallica och ännu mer In Flames, Hallelujah! Fast när Amy Diamond börjar höras kanske man helt omedvetet sackar in, troligen mest på grund av att hon är så übertråkig och att man vill bara gå och skjuta sig!

Jaja, men nu ska jag inte vara alltför pessimistisk! Jag har ju velat få fart på kondisen och idag körde jag ännu ett kondispass (bland annat) på 1,5 timme! Det blev först lite uppvärmning med löpbandet på hög hastighet i ca 10 min, sen en snabb runda genom gymmet och körde lite mage och rygg (bröst och biceps till viss del) och sedan hoppade jag på tantmaskinen! Efter 5 minuter väntade jag på att jag skulle börjar andas tungt och dö av uthållighet med det hände faktiskt aldrig! Ökade två nivåer och körde ett tag till. Ingenting. SÅ jag körde på tills mitt vatten tog slut :( Jag höll ut i 20 min efter det att det tog slut och sen började jag känna mig lite uttorkad så det vara bara att hoppa av, men 50 minuter på tantmaskin är jag utomordentligt nöjd med! :D I'M THE BEST, FUCK THE REST! :D
Sen stack jag, ganska sleden när jag hoppade av, gummiben :)
 Men nu ska jag fortsätta med mitt liv, kanske glo på tv eller något annat vettigt! Ha de!

Tristess till tusen

Oooh jag älskar hålor, speciellt dem på FYRA timmar! Har redan hunnit plugga en och en halv timme och nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra.. Alla andra har dratt hem och jag orkar bara inte gå hem till Erica. Nej, och jag är inte så sugen på att plugga mer natur heller för jag har inte frågorna eller någonting, bara boken och hur mycket lär man sig egentligen av att bara läsa?
Ne, sugen på artt dra på stan en runda, kanske lura ut Veronica, hon behöver lite frisk luft, hahaha :D
Sugen som fan på en bakad potatis eller något från Wok på Väla, aaaah. Fan så går det om man inte hinner käka frulle på morronen :( Å andra sidan kom jag i tid till skolan :D

Yeye, here's your change and fuck you very much

Onsdagkväll

Ännu en vardag har (snart) passerat. Skolan idag var ganska lugn, de två sista lektionerna var film, riktigt nice! Någon träning blev det dock inte, eller visst, jag har tre timmar till på mig innan gymmet stänger, men tvivlar starkt på att jag går dit. Ikväll vill jag helst ligga i soffan, läsa min naturkunskapsbok och käka något sockerrikt i lugn och ro. Jag får nog nöja mig med soffan och boken, bankhelvetet stänger ju så jävla tidigt och jag är trög nog att lyckas bli av med kortet, jaja. Man tycker ju att sötsug borde minimeras med tiden när man tränar, men antar att jag är ett biologiskt undantag i detta fall. Tanken på att inte få träffa Alex på en massa dagar gör ju inte mig på bättre humör (egentligen är jag på riktigt bra humör, men just nu är jag lite grinig bara). Saknar honom som fan ju ;/

Men jag ska i alla fall på jakt nu efter något, eller göra en kopp te kanske, whatever. Eller fixa något att käka, vet inte. Vi får la se ;P

Alex, om du läser detta; jag älskar dig :)

Suck my kiss

Hah, jag suger verkligen! Helt jävla hopplös! Nu har det nog inte gått en enda dag de senaste två veckorna utan att jag har missat en lektion om dagen, så jävla kass! Ska snart dra mig till skolan, "börjar" 10.15 men ska dit lite senare och skriva ut samhällspapper som ska lämnas in idag, det är i alla fall gjort, jävla tur det!
Aja, missar matten och för det får jag feteskylla mig själv! Nu kan jag i alla fall inte sura över om jag inte fattar något där ;P

Men vaknade i alla fall vid åttatiden och bara kände att jag var tvungen att ändå hinna fixa till mig och dricka mitt kaffe, så här sitter jag, ser faktiskt ganska civiliserad ut med världens största kopp kaffe i handen (tror den rymmer ca tre vanliga koppar) och njuter av RHCP - Dani California just nu på stereon.
Igår var jag bäst på gymmet och höll mig på löpbandet i hela 40 minuter (utan uppehåll givetvis!) och hann även med en stund på tantmaskinen. Blev inte så mycket annat, lite rygg och mage bara. Fst mina biceps bara sväller :O Haha någon annan skulle nog inte märka skillnaden men jag känner det direkt hur det ligger till, ungefär som med brösten, vi tjejer känner det direkt om dem har blivit större eller mindre. Tänderna däremot som folk alltid tycker att jag borde ha koll på (tuggade sönder en av dem för ett tag sen och min syster tyckt att jag borde känna vilken som inte var som den brukade), men vem fan håller koll på dem egentligen? ;o

Hehe mycket att hålla koll på tycker jag! I övrigt så sitter jag bara här nu på morgonen, önskar att jag ockå fick börja 12 som Erica gör, hon ligger och sover gott just nu. Men det förtjänar hon at få göra, hon jobbar som ett as och har alltid något nytt på gång! Jag skulle då verkligen vilja bo ch hela paketet som hon gör, fit område, design rakt igenom och allting är bara hur fint som helst! Fast för min del hade det ju blivit att anlita någon att göra det åt mig då jag har ingen känsla alls för stil, haha :D Varken färger, inredning, inte en kläder är jag speciellt duktig på, håller mig till svart-vitt, döda växter och jeans-tshirt :) Bonnaenekelt kan man säga, med åtanke att de i min klass tydligen ser mig som en sådan av någon skum anledning, :)

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe så jag överlever dagen, sen ska jag efter skola plugga natur och kanske lite italienska, se ska jag kanske ta och träna lite, har ju för fan ingen träningsverk i benen trots ansträningen igår så då får jag ju ta i mer idag ;p

Tack och adjö, lär komma något klagoinlägg under dagen om jag känner mig själv.
Keep up the good mood!

:/

Låt mig gå i ide i några år..


Another one bites the dust?

Bläue vad jag är trött, matteprovet gick åt kukhelvete idag oh jag har inte druckit en enda droppe kaffe heller för den delen, kan bero på det att jag är smågrinig. Är kvar i Helsingborg och älskar det! Nära till skolan och gymmet och jag kan sova så mycket längre på morgonen, me like!
Förutom behov av bra betyg och kaffe så finns det den delen som suktar efter att få bli aktiverad, vilket alltför sällan händer tycker jag, så jag ska inom gymmet strax och träna en stund.
Återigen planerar jag att köra kondis men lär inte bli så, sist blev det vadå en kvarts uppvärmning (om man inte räknar med att det tog 20 min gång dit, vilket är en litn uppvärming!) och avslutade hela träningen med "nedjoggning" på cykel. Blä! Hade jag vetat att det skulle gå så illa med mig hade jag nog aldrig slutat med varken fotboll eller boxning :) Haha men bättre bli det i alla fall! Har fått söta små biceps nu, men tror inte att jag vill ha större. Hehe.
Men men, ska ta och byta om nu, lyssna klart på fjortisrocken m jag hittade (ca 2 år gammal skiva jag bränt som jag hittade här) Aaaalrighty then!

foxtrot.uniform.charlie.kilo

Matte :(

Usch, insåg nyss hur kass jag verkligen är på matte och hur svårt det kommer blir med c-kursen. Har inte längre så mycket förhoppningar om VG på provet, om än mindre G ens.. Men ja, jag ska väll hålla käft fram tills jag faktiskt har gjort det men man ska ju inte dra på sig falska förhoppningar.
Jag kan i alla fall gotta mig med att det kommer gå bra i natur :D Apegött.

Men ja, hann alltså inte hålla med med matten särskilt länge förrän jag insåg att jag ändå är körd. Kommer suga hårt imorgon i skolan, börjar visserligen inte förrän 10.15 vilket är ganska gött så jag kör nog på att hinna ett träningspass innan :) Om jag giter vill säga!

Nu får väll jag ta och plocka undan mina meningslösa skolböcker och visa Erica vad jag har inhandlat idag :)

Sex månader

Whoah, tiden går så jävla snabbt och idag har jag och min älsklingsbaby ett halvår, så sjukligt fort alltså. :) Känns helt underbart alltihopa :)
I alla fall så har jag haft en överjävligt bra helg, och som avslutning på den så träffade jag Lina igårkväll, vi gick en megalång runda och sen tog vi en milkshake på Mezo :)
Idag bestämde jag och Veronica oss för att ta en liten shoppingrunda på stan så nu blir det ingen mer fika för resten av månaden i alla fall :) Tog nog två eller tre timmar innan vi var klara, men kul var det. Efter shopping så blev det Grafitti och vi satt där hur länge som helst tills dem skulle stänga och då fick vi röra på fläsket :)
I alla fall så är jag på det bästa humör man möjligen kan ha, lyssnar på klassisk rock och ska strax sätta igång att plugga så det är ur världen. Jaja, har iaf inget negativt att skriva för allting är så jävla bra.
Min pojkvän är så underbar och mina vänner är dem bästa, vad mer kan man begära? Nej, allting är verkligen som det ska, det enda som hade kunnat bli bättre är mina betyg och det ska jg ta tag i NU, så see ya suckers.

Så ni inte glömmer, sex månader idag :) Älskar honom mer och mer för var dag <3

Shout at the Devil

Såja, då var man tillbaka igen, har varit och tränat, suuperskönt! Nu lyssnar jag på en väldigt gammal skiva som jag brände för en miljon år sen, mest rnb och soft rock, så jag ska ta och raise the volume och diska undan efter min megafettofrukost, bacon och våfflor med glass :D
Sen blir det att ringa Linis och se om hon vill leka, vill bara ut och gå i timmar med henne och snacka en masa skit, men dygnet har tyvärr inte tillräckligt många timmar och jag ska duscha, till Varalöv och tillbaka, städa, s vi får se hur det blir, hade varit å mys att få träffa henne :)
Varför bor inte vi alla tjejer på samma plats? Vi (jag, Mathilda, Lina och Veronica) hade faktiskt kunnat träffas allihopa på en gång :) Haha, nej nu ska jag ta och sätta igång och för den delen försöka klura ut vad det är för musik jag lyssnade på innan; Winnerbäck bland annat :)<3 Me like Winnerbäck.

"För vi lever inte länge nog för att rätta till allting vi gjort"

04.39

GÄSP! Vaknade för ca en timme sen och ja, har jag en gång vaknat så är det omöjligt att somna om.. Så nu har jag spenderat den sista tiden till att kolla på Girls of the Playboy Mansion och nu Malcolm in th Middle, tack gode gud för amerikans tv säger jag bara!
Katten höll i alla fall på att skrämma skiten ur mig nyss, hon måste ha hoppat upp på handtaget och öppnat dörren till klädkammaren, det lät i alla fall som att någon försökte ta sig i i lägenheten, så jag rusar upp och hämtar en kniv i köket bara för att se att det var katten. Men ja, bättre henne än någon galning som vill döda mig :)

Men ja, jag är i alla fall pigg som en jävla mört :( Vill bara somna om så jag kan vakna om någon timme och laga frukost ju :( Imorgon blir det också till att träna, ligger lite efter så får väll köra lite längre imorgon också.. Får väll bli motion tror jag, varenda dag jag känner att jag ska träna motion blir det uppvärmning och gym ändå, är så jävla lat :D Hahaha me imorgon ska jag göra det! Eller rygg för jag vill ha lite mer muskulös rygg, det är så jävla snyggt! Tränar den hur jävla mycket som helst men det övre partiet blir det ingenting på, så jävla drygt med långsamma resultat :( Å andra siden håller det i sig längre och man tappar inte allting om man skulle bli sjuk i en vecka så det är ju ganska bra det med..

Jaja, nu ska jag ta och krypa ner i soffan igen, försöka söva mig själv eventuellt slå mig med något hårt i huvudet om så skall behövas! Kanske plugga eller läsa i den jävla engelskaboken, det är ju om något sövande!
Jaja, godnatt (godmorgon?).

Buona notte.

King Kong WHOAH

Blää måste säga att King Kong är läskig som fan :( Massa galna indianer som hoppar på sina pinnar :( Har sett filmen tusen gånger ändå sitter jag fortfarande spänd som fan och just nu fasar jag inför scenen med jätteinsekter :( Hatar insekter.
Aja, imorgon bitti har jag planerat frukosten till våfflor, bacon, ägg och mackor :) Älskar älskar ÄLSKAR frukost, det är mitt kall här i livet! Det enda som fattas är en supersmoothie, men orkar inte fixa frukt till det bara =)

Men nu ska jag fortsätta rysa framför tv:n, sen blir det väll att somnai soffan om jag känner mig själv, den är u så jävla sköööön!! :D

Puss och godnatt allihopaeverybody!

Har funderat på om man skulle göra sån megakärlekförklaring som alla andra gör på bloggen/bilddagboken osv, men har kommit fram till att även om jag är bättre på att fomulera mina känslor genom att skriva mer än att säga, så känns det lite (bara lite!) mysko. Det blir inte ikväll i vart fall, kanske någon annan gång.
Men som jag skrev i mitt förra inlägg; jag älskar min Alexander. Resten vet han ju redan, det är ju något mellan mig och honom och inte hela världen :)<3


~ Men för att fördröja avslutningen lite, några tankar som har satt sig i mitt huvud den senaste tiden, bl a frågor om dte förmodligen inte finns svar på.. 
-Kan man döpa sitt barn till Ballong?Om inte, varför?
-Varför är det alltid så att de människor man tycker har sårat en mest eller betett sig värst mot en också altid är en av dem man behöver mest i livet? Visserlgen inte i alla fall men i de flesta..
-Varför faller man (jag i vilket fall) alltid för någon när jag säger till mig själv att det är slut med sånt trams? Alex är ju dock värd att "tramsa runder" med <3
-Varför kommer man aldrig förbi den fasen där allt det man vet är dåligt för en/förbjudet mm också är det som lockar allra mest?
-Varför käkar man godis när man egentligen är väldigt medveten om att frukt är: godare, bättre för rumpan, bättre för tänderna?
- Varför håller man munnen öpen när man aplicerar mascara? Den mest ältade frågan inom kosmetika genom tiderna skulle jag gissa på :)
-Varför tänker jag så mycket? Jag vet ju att det inte direkt leder någostans, jag liksom fastnar på en plats medan alla andra rör sig framåt.. Jag hänger liksom med i hjärnan, men kroppsligt så fastnar jag med blicken på någonting, möjligtvis dreglar och hör ingenting annat än mina tankar som ekar i huvudet =) Hahaha lite överdrivet men det känns ju så ibland.
-Why, Oh WHY är jag så uttycksfull? I ansiktet alltså. Folk kan läsa mig som en öppen jävla bok. Istället för att vara den där mysteriska tjejen som folk undrar över är jag den galna bruden som tänker högt med ansiktet.. Hahaha Alex kan ju inte ha det alltför svårt med tanke på att an blir förvarnad med allting, kul för honom ju :P Haha :D

(ursäkta stavfelen, denhära daton och jag är inte bästa vänner direkt)

Nu ska jag sluta tänka! SHUTDOWN!

Algebra i all ära

Nu är jag i Ericas lägenhet, har käkat och nu sitter jag och pluggar lite, matte och efter det blir det naturkunskap. Sen ska jag ta och kolla om det går något bra på tv, annars får det bli film på datorn :)
Men ska ta och plugga vidare.

Älskar min Alexander, snart ett halvår <3
26/7 <3

Ungkarlen Louise

Äntligen kom det, hela helgen är jag utnämnd till att passa min systers lägenhet hela helgen, som dessutom ligger nära centrum. Någon klassiker som att hålla en fetefest där alla spyr, slår sönder och snor grejer ska jag dock inte göra; det blir att mysa med katten, plugga matte och natur och gå ner till gymmet och träna träna träna, helt underbart.
Frågan är om det kommer bli någon matlagning, hmm. Fast jag måste få säga att trots att jag ger ett sken av att vara helt jävla värdelös i köket så kan jag ett och annat, jag har lagat (successfully) lammkotletter med potatis och brunsås, lövbiff med potatiskroketter och bea, pasta bolognese, pasta carbonara, omelett med i princip allt med mera med mera med mera.. Så något ska jag nog kunna slänga ihop.

I övrigt kan jag säga att jag nu äger en liten namnbricka där det står "Louise Jönsson Andersson, Samhälle Samhälle", jag har nämnligen varit en av representanterna för Samhälle med inriktning Samhälle på Olympia, men viktigast av allt så fick jag och Mathilda tillfälle att utforska lärarrummet, fan värre än en expidition i Afrika, där fanns ju för fan en KAFFEMASKIN! :o Jovisst, det var väldans intressant.
Dessutom bastade vi ett tag och snackade en massa skit (tänkte skriva som vanligt men faktum är att det enda vi snackar om annars är världspolitik, miljöförstöring, träning, matlära och en massa sådant). Riktigt nice!
Men nu får jag nog ta och dra mig tillbaka, nacken värker så in i helvete så det får bli en pilla, en naturkunskapsbok och något bra på tv så ordnar väll det sig.

Ha de gött folks!

Äntligen!

Läste nyss att serien Veronica Mars kanske kommer att filmatiseras, så jävla gitt! Å andra sidan så suger det att Lost inte har kommit tillbaka ännu, om den kommer göra det överhuvudtaget..? Hittar ingenting alls om det på TV4 så kan ju feteglömma att det kommer tillbaka, aja, shit happends.. ;P
I alla fall så har jag solat lite idag och sedan varit inom farmor och farfar en runda och nu är jag äntligen hemma, ska sova läänge inatt! Är dödstrött och inomrgon kommer jag vara på skolan i elva timmar, ser inte fram emot det.. ;P

Men men.. Godnatt.

Läkerol <3

MmmmMMmmmm, så jävla gott, käkar Läkerol som aldrig förr!! I alla fall är jag hemma från skolan och träningen, ska bara fixa klart samhälle så jag kan hoppa i duschen någon gång, sen sova tidigt :D

HAHA hörde något kul på radion nyss, att man borde prata om vad man är bra på oftare och att folk borde sluta klanka ner på dem som gör det, HALLÅ? Det kallas EGOISM om ni inte hört talas om det? Men visst, ända syftet för mig att typ gå på fester och sånt är inte bara att få träffa vänner och allmänt folk utan den egentliga anledningen är att höra på dem när de snackar om all onintressant skit som jga inte bryr mig alls om, är dem störda eller? Vill folk veta någonting om en så frågar dem, annars kan man ju bilda en liten Jag-älskar-mig-själv-och-skiter-i-alla-andra-klubb!
Hehehe dagens störobjekt, vill påpeka att jag är nördig nog att nästan läsa ut en bok på 500 sidor på lite mer än en vecka när jag dessutom har skola, HAH höjden av nördhet, and I like it 8D

Aja, dags att göra nytta!

Pokerface

Åh min dag har sögit kuk idag! Har stört mig på det mesta, typ EMOJÄVLAR som lefffpar ;s GAH! Efterblivna jävla emos! Ett par emokillar snackade alltså om brudar och pattar och sånt, så sa någon av dem något om bröstvårtor, fast han sa "Bröftvåttor". DÖ! Inte nog med att dem ska störa allmänheten med sin störda stiluppfattning så ska dem fantomme snacka som ett par efterblivna femåringar också. Somliga människor.
Sen fanns det ju som vanligt en massa andra störobjekt, typ blattar. Alltså brudar då som står och tuggar tuggummi som om dem ska ge energi för att bussen ska kunna rulla och snackar på sitt egna jävla språk eller någon blandning av det och svenska. Jag blir ganska galen.
Men källan till mitt dåliga humör var min kära skola, det är nämnligen så att jag slutatde 13.50 idag, skulle ha omprov kl 15.00. Hade dem mitt prov? NEJ! När fick jag reda på det? 16.00. TACK FÖR DEN!

Fast nu är jag på lite bättre humör faktiskt :) Ska lägga mig i sängen och kränga godis och glo på tv, kanske plugga om det behövs. Varken skolans sketna system, emos eller någon blattefan ska få sänka mig, ikke!

:D


Tradera galen

Jahapp, jag och mutti har inget speciellt att göra så vi sitter och budar på Tradera. Får se om det blir något av det :)
Baby har i alla fall åkt hem och vi kommer inte ses på jättelänge :( Saknar honom <3
Men men, ska ta och skriva min svenska grej nu så jag inte glömmer, ha de gött alla!
Puss puss <3

JAG VILL HA!

* Fritt val ur The Body Shops sortiment, gratis
* Magrutor
* Te som smakar precis vad man vill när man vill och hur man vill! Det ska ha önskad färg också!
* En makapär som innehåller både mobil, bergsprängare, mp3, hörlurar, Mini Cooper och ett gym (man ska liksom trycka på en knapp så kommer det man vill fram).
* En fet katt
* Långt hår. Gärna snyggt blont också så man slipper färga.
* Varm omgivning
* Bra betyg
* Någon speciell begåvning, som t ex kunna säga 50 ord på tre sekunder eller något i den stilen. Hade vatt nice för fan
* Credits för att JAG sa för mycket längesedan att man borde marknadsföra choklad med lakrits, sen kom ju något nöt nu och tog all äran. Tack för den för fan, jag hade varit mijonär!
* Obegränsad tillgång till bland annat Hanky Panky och Victorias Secret

* Ett eget solarium
* En digital systemkamera

Ja, jag har tråkigt.
Men jag vill faktiskt ha allt detta! Speciellt nummer fyra, den hade jag verkligen velat ha!

Mög..

Vafeeen, på vissa punkter tycks jag aldrig kunna bestämma mig helt om vad jag egentligen vill/tycker/känner. Jag gör mig själv förvirrad!! :s Gah!
Å andra sidan så handlar det mest om obetydliga saker och personer så varför oroa sig? Jaja, whatever. Har käkat en massa druvsocker och väntar på någon skum reaktion på de, typ ränneskita. Haha får se om de blir något i den stilen, någon sömn lär det ju i alla fall inte bli. Eller kanske, men när man väl har somnat så vill man, eller jag i alla fall, aldrig mer stiga upp. Det är nog därför jag försover mig varje dag..? Jaja, livets stora fråga detdär.

Meeen nu är klockan kvart över åtta. Den dödaste tiden på hela dygnet (förutom morgonen såklart, när jag ligger och försover mig). Inget bra på tv, varken tid eller ork att göra något, det enda man kan göra är att vänta................

......................................

Ne.. Nu är jag helt tom i bollen asså.. Ringer Lina och ser om hon har något kul att säga :p
.. Ne, hon ville inte snacka.. Haha skit också, va ska jag görrrrraaaaaaaaaaaaaaaa??? OUFF OUFF!
Måste liksom göra något annars tar min onda del av hjärnan över mig, på riktigt! Det är ganska läskigt.. Men ikke, ska ta och låsa in mig på rummet, glo någon värdelös film och dö.
Godnatt och dra åt helvete!

Gå å dö!

Fan jag mår riktigt illa asså, pallar inte ha prov imorn heller! Dagen har gått åt skolan, Väla, baka och plugga. På Väla blev det träningshandskar och en hårgrej från The Body Shop :D Sedan blev det några satser muffins och nu är det plugg. Helg imorn!! Längtar. Ska bege mig till gymmet och svettas sönner och köra järnet, dessutom slipper jag valkar på händerna ;P Redigt najs.
Aja. Fuck the education! Vill ut och jobba och tjäna pengar, FLYTTA HEMIFRÅN! 

Filmtips?

Nu är jag dödstrött! Har pluggat på psykologin, som jag för den delen sov mig förbi imorse, så prov blir på måndag istället. Men alltså, pluggat psykologin, sen naturkunskapen och nu samhälle en stund. Är lite trött i huvudet, men bara lite! Hittade i övrigt lite bilder från Turkiet 2007 från Andrés facebook (en av killarna vi träffade där), riktigt kul faktiskt! Hade varit så underbart att åka på en till sån supa-sola-supa-shoppa-semester någon gång =)
MEN nu var det tänkt att ladda hem en film att koppla av till när jag ska sova, har dock ingen aning om vilken ;s Gah, jag vet alltid vilka jag vill se när jag typ har lektion, annars när jag väl ska beställa, ladda hem eller kpa eller så så är det helt tomt i huvudet. Inte ens en vindpust-tomt liksom. Och det känns faktsikt inte särskilt lönt att bara bläddra tills man hittar en, det händer ju aldrig ;s Aja, det får duga tills jag får någon hjärnaktivitet igen. =)
Jaja, har någon något förslag så är det ju bara att skriva det, jag behöver några tips!!
Kyssar


go to hell

Jahapp, idag var det tisdag alltså!
Gårdagen ska man ju inte klaga på i alla fall, första lektionen var Svenska där vi fick träffa vår nya lärare (ÄNTLIGEN) och han verkade hur schysst som helst, det visade sig också att han har varit med i programmet Talang 2008 där han sjöng sin egen sång "Dö, jävla gubbe" Se den framföras på Youtube 
Efter sv var det Historia, fick tillbaka ett MVG där, sedn var det NK och sen Idrott där det också ser ljust ut. Efter Idrotten blev det en vända inom gymmet sen hem och plugga. Somnade på soffan för att vakna vid nio tiden och var sen vaken hela jävla natten :D

Vilket ledde till att jag försov mig imorse givetvis. Idag orkar jag inte skriva om, för gay!

Sitter annars på youtube och leker lite, är världens lök idag; mössa, joggingbrallor och fete tröja, haha! Lökig Louise på lökig dag, kan inte bli bättre! Det hade varit skönt med lite gott folk, bra musik och en flaska vodka just nu, men tyvärr inte så många som är på en tisdagskväll ;o Aja, jag och Lina tänkte om man skulle supa till det nu någon helg så det lär ju bli så =)
Men nu ska jag ta och plugga lite, prov första lektionen imorn i Psykologi..
Pussssssss

lite saker jag hitta:
Alias 
Söt låt från italienskan 
Odödlig

Sunday once again.. Sigh..

Oh well, skolan är inte så farlig egentligen. Skulle ljuga om jag sa att jag verkligen hatade den, även om jag påstod att plugga är det absolut värsta jag vet. Det är avkopplande. Idag har jag bockat av hela rättskunskapsprovet som skall genomföras någon dag den kommande veckan, tisdag eller fredag gissar jag på. Kvar har jag Psykologin, Engelskan och Samhälle, men det är ganska snabbt gjort, klart vid mitten av veckan om jga är effektiv.

Imorgon är det alltså måndag. På schemat står det Svenska, Historia, Natur och Idrott. Helt ok. Efter skolan blir det gymmet och svettas sedan hem och plugga :)

Dessutom har mig helg varit hur mysig som helst måste jag tillägga. Träffade Alex i fredags, som jag har saknat honom. I lördags gick vi ut och käkade på Big Buddah (looove) och efterår när vi väntade på bussen sprang vi på hans polare, typ 13 pers, som skulle på bio och se Yes Man så vi hänkade. Skitrolig film!
Men, nu ska jag ta och återgå till mitt pluggande. Ska renskriva mina ca 5-6 sidor rättskunskap + lära mig dem för att möjligen kunna få ett helt ok betyg i RK så ja, måste få det gjort..
Sen psykologin också ju....... Aja.

Ha de gött folks! =)

Backstabber

Efter fem dagar i Norge hos Nicole är jag hemma igen.. Hur det gick? Jodå, jag fick en del jobb sökta och har redan idag haft kontakt med en av personalcheferna för en av butikerna på köpcentrat där jag sökt, det ser ljust ut.
Kan bara säga att jag är så jävla trött i huvudet, sov knappt på bussresan och det är ändå en bit mellan Oslo och Helsingborg, men ikke, en massa babbejävlar vägrade både hålla käft och sitta stilla,. Så.. Nu är jag hemma i alla fall.. På bussresan hade jag en massa tankar i huvudet som jag hade kunnat blogga ihjäl mig på, men nu är det helt tomt. Helt och hållet.
Imorgon börjar skolan, smart nog så börjar jag 8.30, men kan hämta ut busskort först 8.00 tack vare det jävla sketna systemet, så jag kommer missa första lektionen.. Bra start! Skitbra, kan lika gärna skita i allt känns det som. Hade varit skönt att också få somna nu någon gång, men ikke.. Kollar på en ganska störd film, mor och dotter problem. Kan det bli Scrubs någon gång???

Fan, orkar inte.. Känns som att jag har varit vaken i 100 år, eller som att jag nyss kommit från världens slitsammaste träningspass men jag kan fan inte sova. Kan inte tänka klart ens. Jaja, nu ska mina små problem få förbli mina egna. Ha ett bra liv.

Människohatarn

Japp, det är jag! Ett antal gånger igår kom jag fram till att om det är något jag hatar så är det människor. Bara rent allmänt, inget personligt eller så.. Men när det bland annat sägs att jag är otrogen mot min pojkvän med en helt random dude blir jag bara förbannad. Äcklad nästintill. En jävla massa skitsnack, misshandel, knivhot, för mycket alkohol, ännu mer skitsnack. Jo, visst var det kanske det bästa nyåret någonsin, men då menar jag bara förfesten. Resten blev blaj. Fast trots allt mög så var det ju ändå ganska roligt, få träffa gamla vänner, lära känna nya vänner, fira nyår med gott folk (i tveksam mängd dock) och bara ha allmänt kul.
Men ja, vad ska jag säga. Mestadels var jag arg, besviken, ledsen.
Mobilen fick sig en runda i plurret såklart, knappt en månad sen jag paja min andra och nu detta, så jag har ingen mobil. Jag redde ut en del saker också i alla fall, det var ju skönt. Faktiskt. Skönt och befriande känns det också.

Och ja, med allting från igår bankandes i huvudet så glömmer jag ju bort allt annat, att jag ska till Norge imorgon förmiddag, att jag måste göra mina val till skolan.
Nej, jag får väll ta och ta tag i det, sen ska jag ta och glömma de saker som blev sagda igår, de som blev sagda idag och det faktum att vissa människor verkligen existerar, jag ska radera dem ur minnet helt och hållet.

Men för att avsluta, tack alla ni som gjorde gårdagen rolig;
Lina, Mackan, Figgeh, Pada, Simon, Wickmark, Jimmi, Måns, Alle, Bosse, Robban mfl mfl mfl som jag inte kommer ihåg namnen på.

RSS 2.0