Dress


Ytterligare en produktiv dag

Idag står följande på schemat

- städa klart rummet
- organisera mina kläder?
- övningsköra
- skriva min nyhetsredovisning till internationell ekonomi
- ta en långdusch med ansiksmask, hårinpackning, raka ben, scrub och sedan smörja in hela kroppen med underbar kokosdoftande body lotion (the body shop).
- planera inför studenten

Yes, det är vad som ska fixas! Jag börjar med rummet, har rensat undan ganska mycket och fixat lite med kläderna, men är långtifrån klar. Eventuellt får jag omorganisera garderoben, hade behövt ytterligare en, vill ha gott om utrymme till kläderna, men men, det får ju plats och det är huvudsaken!!


David Guetta - Love is gone

Denna låten är helskön! Kolla bara tanten som spelar trummorna. Oh I'm loving it!


In Flames - Sleepless Again

(inte helt utmärkt kvalité, men går absolut att lyssna på)

Grym låt, älskar den!


Plugg

Nu har jag pluggat i två och en halv timme med undantag tio minuter eller så. Jag ska skriva en sjuhelvetes bra filmanalys, inget ska kvarlämnas så det blir VG+ som i allt annat icke, jag ska ha MVG. Jag har redan skrivit tre sidor (datorskrivet!) och det lär hamna på betydligt mer än så. Jodå, jag ska fantamig få hösta på detta, jag ska ha MVG i Svenska C, annars dör jag!
Låt oss i alla fall säga som såhär: sist när jag fick VG+ sa min lärare att för att få högsta gällde det att utveckla lite till och fylla ut texten lite till, och tro mig, det ska hon få!!!

Utöver filmanalys har jag en nyhetsredovisning att skriva till Internationell ekonomi samt kompletteringar på PA. Hmm, vad har jag mer då? Tja, inte så värst mycket tror jag. Jo, i Samhälle ska va ha en recension klar på Lasermannen om två veckor (?) och i Engelskan ska jag skriva ett arbete om sociologi. Japp, men det fixar jag! Ska nog slänga mig över nyhetsredovisningen nu så vikarien vi har inte ska idiotförklara mig som han gjort med alla de andra trots att de varit bra, mer än bra.. Skum snubbe.

Yes, sådan är min lördag. Så SKÖNT att sitta ner och känna att jag är produktiv, jag får någonting gjort. Har festat som fan nu sista tiden, så nu får det fan vara dags att komma tillbaka till verkligheten! Behöver inte alls vara något dåligt!

Men alltså, klockan är halv elva och jag pluggar inte hela natten, så får se hur mycket mer jag gör ikväll. Annars ska jag sitta ett par timmar imorgon också har jag tänkt mig.

Ciao!

LEV IDAG

Om en månad åker jag, Lina och Mathilda till Prag. Det är helt sinnessjukt, så kul det kommer bli där! Kommer förmodligen behöva sova i en vecka när jag kommer hem bara för att återhämta mig, haha! Supa sex dagar utan uppehåll, det är grejer det!

Förutom en störd vecka i Prag vill jag hinna med en tredje huvudstad detta året, eller ja, förhoppningsvis SKA jag hinna med det. En galen weekend med Erica och en slags repris på Turkiet med henne hade varit helt underbart. Som vi levde livet där, festade sjukt mycket, låg på stranden med en öl i handen och såg på soluppgången med våra stockholmare, those were the days. Haha, sjukt jävla roligt. Kommer ihåg en natt när jag, syrran och Becca åkte in till det området där alla stora nattklubbar finns och på vägen dit i taxin sjöng vi alla möjliga snapslåtar på svenska och chauffören hade väldigt roligt åt oss.

Japp, det skulle jag mycket väl kunna göra om, snart. Det gäller bara att hålla tummarna för att jag får jobb snart. Får jag inte det får jag helt enkelt spara, iväg ska jag! Tänker inte ruttna bort i Sverige och slösa min ungdom på att glo tv eller sånt skit, som det känns som att jag alltid gör. Hur mycket jag än gör så räcker det inte, haha. Typiskt mig!

Så det får väll bli ett mål för mig detta året, tre huvudstäder. En är avverkad, en är bokad, en återstår. Får jag jobb blir det långresa till höst/vintern eller till nästa år, beror såklart på var och hur mycket det kommer kosta.

Under tiden får man helt enkelt ta vara på tiden, fixa skolan, festa, göra det man vill helt enkelt. Nu ikväll lovade jag mig själv att dra ner på mitt tv tittande. Jag lägger mig i soffan och glor tv när jag är trött, men det får vara slut på det nu.

Så patetiskt när jag tänker efter det är att följa helt och hållet fiktiva människors liv och problem, och att man tar dem åt sig (med undantag Lost). Så jäkla sjukt att en film ska vara så jävla spännande att man ödslar två tre timmar på att se den, om och om igen (bio är undantag antar jag, sålänge man inte går mer än någon gång i månaden). Nej, pissa på det säger jag bara!

Istället för att bli en jävla soffpotatis borde man ta cykeln/bilen/bussen/gå och upptäcka nya platser, promenera i skogen, ta en strandpromenad, kanske plugga lite, fixa körkort, skriv en bok, vad fan som helst.

När jag ser tillbaka på mitt liv ska det inte vara fyllt av meningslöst jävla crap. Det ska vara fullt med minnen, platser jag besökt, människor jag lärt känna, spännande jobb jag haft och länder jag bott i. Jag tänker INTE bli den som blir kvar, jag tänker INTE bli den misslyckade, och jag tänker INTE bli den som har drömmar som aldrig uppfylls.

Jag ska bara hitta min egen väg dit, och jag är redan på god väg dessutom.


Jag i underbara London; en plats fylld med trevliga människor, god mat, fabulös shopping och, kanske viktigast av allt, ett välplanerat tunnelbanesystem. Mer än tillräckligt med anledningar att lämna Sverige för gott och flytta till denna drömstaden.

Fuck you very much

Lördag idag, om två dagar åker syrran till Thailand i en månad och gissa om jag är avundsjuk? Galet roligt för hennes skull och längtar till när hon är hemma och kan berätta om allt hon gjort och kan visa bilder på de platser hon besökt. Åh, hoppas hon är försiktig. <3

Ikväll sitter jag och pluggar på min filmanalys, går ganska bra, dock jobbigt när det kommer till filmer med en miljon detaljer, man får ju se filmen om och om igen. Men det går ganska bra, har ju bra filmer att analysera och då gör det ju inget att man får se dem mer än en gång.

Igår var det utgång som gällde, och ja, snacka om att dansa röven av sig. Inte helt fel de, moha. Dock hände det lite tråkigheter, men överlag var den en galet rolig kväll med underbara människor!!

Nu tänkte jag plugga vidare, är skönt att sitta ner och ta tag i saker och ting.

Ha en go kväll!

I wanna dance my ass off

Imorgon är det fredag, vilket betyder att det är supe på g!
Just nu spånar jag på vad jag ska ha på mig.. Mina två klänningar är fortfarande för stora, så jag köpte två par strumpbyxor idag för att se om jag kan komma på något snyggt med dem, vilket säkert ska gå bra. Vet inte om jag ska min lilla svarta med ett par höga heels.. Lär dock halka ihjäl mig om jag har klackar, så det lär hamna på stövlar ändå..

Meen, vi får la se vad det hamnar på. Vill bara supa, dansa och ha kul!!!


my new lover :*

I all tristess bestämde jag mig för att åka till Väla, med eller utan sällskap. Och ja, jag var där faktiskt själv! Jag gillar inte så mycket att gå på sådana ställen själv (ibland kan det vara skönt, betonat ibland), jag måste liksom gå och antingen pilla med mobilen eller bläddra musik i iPoden, annars blir jag så jäkla stressad.. Det var just det som var något av det bästa med att röka på heltid, att man aldrig (utomhus) behövde se sysslolös ut, det var bara att tänka en cigg.

Oavsett vad får man ikke röka inne på Väla, så det är ju bara att suck it up.. Dock blev jag satans varm, fullt påpälsad och så är där bastuvärme där inne, fi fan!

Men, jag hittade en underbar sak till mig själv som jag ÄLSKAR och tänker använda flitigt! Nämnligen Sweet Lemon Body Scrub från,, såklart, the Body Shop, my favorite! Underbar scrub som luktar fräscht och friskt av citron! Älskar allt från BS, hade kunnat dö för att få jobba där..

Andra favoriter från BS är en kräm man har i håret, Curl Boost, och som namnet antyder lockar det till håret och ger lite liv i det.
Allt från kokos sortimentet gillar jag också, t ex body lotion och lip balm, doftar underbaart!!
Har en scrub i kokos som den jag köpte idag, har dock inte testat ännu, får göra det snart!
Annars är ett säkert köp i den butiken deras deodorant, som funkar riktigt grymt bra, även de små flaskorna med body lotion, perfekt om man vill mixa lite med dofter och alltid ha dem nära till hands. Själv har jag en i vanilj och en i jordgubb i min skolväska som jag har uppe i princip alla lektioner och smörjer in händerna med.

Ja, vad vore livet utan vårt älskade, underbara Body Shop? ♥


Springbreak

Snart är lovet slut, det är redan torsdag och dagar flyger iväg. Imorse var jag på körskolan, sen efter det köpte jag med mig bullar, pesto och salami & brieost från charken, bättre brunch kan man inte få, hungrig som en varg var jag. Faan vad gott det är alltså!!

Nu har jag gjort diverse saker, är osäker på om jag blir hemma eller inte idag så vågar inte slänga i en maskin tvätt, då är man fast i tre timmar liksom.

Hade velat åka till Väla och kolla läget där, mest för att göra något.

Vi får la se hur det går.

Under tiden sitter jag här och chillar & lillgrabben pyser i knäet!

Ciao belli!


Nice

Japp, alla dessa kroppar är snygga enligt mig!!
På sätt och vis tycker jag att killar har hårdare krav på sig när det kommer till hur de ska se ut.






Take care!!

Idag har jag badat länge och använt ansiktsmask. Även om jag har är det så sällan jag tänker på att använda det, så det är så skönt när jag väl gör det. Utöver det har jag ätit en massa godis samt ett par äckelgoda ostnachos, bläyummie?

Igår solade jag dessutom, så jag har fått lite färg i ansiktet, vilket är ganska gött.

Sen om två veckor är det dags för mitt andra möte med min "mentor" (?), då ska jag även träffa någon handläggare från arbetsförmedlingen och någon annan utbildningssnubbe.

Jag har tusen idéer om vad jag vill göra och var jag vill göra det, men det är så skönt att ha någon som kan vägleda en dit och hjälpa en. Är så glad för att jag träffade henne som hjälper mig, hon är så otroligt trevlig och en väldigt varm person.
Dessutom sprang jag på goa Tugra igår, så söt är hon!

Nu ska jag fördriva tid! Ciao!!


Ciao belli

Sån jäkla dryg dag idag, har känt mig så oerhört trött i huvudet..
Ska bli så skönt med lite lediga dagar nu, har jag tur blir det Le Cardinal innan lovet är slut dessutom, det hade toppat lovet. Grymt kul sist jag var där, kommer säkerligen bli minst lika roligt nästa gång!!

Aja, ska fortsätta mitt liv!

horoskopanalys



Tur: då undrar jag vad för sorts utdelning de talar om. Låter troligast att det skulle vara en rejäl utdelning av huvudvärk, finns inte så mycket annat att få just nu.

Hälsa: låter ganska rimligt att jag är tung i kroppen, men å andra sidan är det söndag och det är nog ganska många som ligger hemma framför tvn och käkar dagen efter pizza.

Ekonomi: stämmer inte det minsta. Eller det beror på? Nej, det gör det inte. Jag är för fan student utan jobb..

Arbete: har inget jobb och förmodligen inga intervjuer heller för den delen.

Kärlek: utbrott låter ju lovande..

Relationer: det är klart att man trivs att umgås med gamla vänner, men vad säger det om mig egentligen?

Nej, horoskop fungerar inte. Det ska alltid stå en massa positiva saker om allt möjligt, men let's face it. Jag är en arton årig student som snart står utan både jobb och skola, bor hemma, singel och utan pengar. Jag tränar aldrig och därmed är hälsan rent åt helvete. Tur existerar inte i min värld. De säger ju tur i kärlek otur i spel och vice versa, men var i helvete är min tur då undrar jag? Det hade åtminstone tröstat om jag hade fått vinna en gång eller två på What's on eller haft någon beundrare som skickar blommor, men istället så tillbringas denna dagen hemma, kollandes på en film och med mig själv som sällskap. Har jag tur sover katten med mig inatt!

Jag är trött på dessa satans horoskop!

Då var det söndag

Hepp, efter två utekvällar i rad är det alltså söndag, och något drickandes idag blir det knappast.. Var en mycket trevlig kväll igår med fotbollslaget i klubbstugan, sen bar det av åt Ängelholm senare. Hemma halv tre och lagom pigg.. Vad är det nu, fjärde helgen i rad jag är ute tror jag.. Isch, se hur länge detta kommer att pågå, dvs hur länge min plånbok tillåter det, haha!

Blev dock inte så mycket drickandes igår, blev öl, cider och någon grogg! Aldrig fel det heller. Stockholmarjävlar kan man dock diskutera...

Nä, vad händer idag då... Hmm..

I'm no superman

Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att anstränga sig lite. Vill man något så kämpar man för det. Bäst vore att bara lämna landet efter studenten, bosätta sig i en liten hydda på en strand och byta namn. Japp, det ska jag nog göra.

Detta sketna lilla äckliga landet har förhoppningsvis snart sett sitt av mig..


Sjuttonde februari

Har lite att ordna.. Sen om det blir gjort idag är en annan femma..

- städa på rummet
- organisera
- plugga? (har jag något att plugga?)
- piggna till

Annars så har jag haft körlektion 8.15 imorse, och det gick superbra! Har min tredje på fredag. Annars har jag sökt lite jobb och drömt mig bort.. Jag kan ju faktiskt göra precis vad jag vill efter studenten, då har jag inte längre någon skola som håller tillbaks mig. Jag kan jobba, resa och plugga precis var jag vill i hela världen.. Vilken känsla..

Aja, ska inte drömma bort mig för mycket, den dagen kommer, men just nu måste jag fokusera på mitt!

1 månad och 9 dagar kvar till Prag btw.

Ciao!


Körskolan!!

Imorgon börjar skolan inte förrän halv ett, men för min del blir det då ingen sovmorgon. Jag har passat på och bokat körlektion, så kvart över åtta ska jag sitta i Saaben och förstöra dagen för alla andra bilister i Ängelholm som är ute då, he he he. Nej, jag är duktig på att köra!!

Efteråt ska jag stanna och fixa lite med teorin, sen ska jag till min farmor och farfar.. Skönt ska det bli att få lite gjort.

Joseph Arthur - In the sun

Här kommer en jättefin låt som är lite sorgsen, men väldigt avslappnande och fin.
Dessutom lite bilder från någon kille av solnedgångar, väldigt fina de med!


Velvet love

Idag följde en söt liten sak med mig hem, en sammetsklänning från MQ av märket Paris Kate & I. Den är grå, dock lite för stor och ska sys in. Längtar tills jag kan använda den.
Har ju även min klänning från Vila hängandes i garderoben, även den för stor, och den ska också bli ett sant nöje att få använda så fort, även den, är insydd. Båda är tubtop klänning som går nästan ner till knäna. Dock ska Vila klänningen sys upp några centimeter.


Det är klänningen till höger.


Önskelista

Inte inför någon födelsedag eller så, det är ju lång tid tills dess. Men när jag väl har ett jobb och en inkomst finns det diverse saker jag vill och ska unna mig, ensam om det så ska behövas.
En av dem är en spa weekend. Tänk vad skönt att vara på spa i tre dagar och bara mysa, koppla av och ta det lugnt. Finns ju inte så många som tackar nej till det så sällskap skulle nog vara det minsta problemet. Ja, det skulle vara helt underbart!

Något annat som jag vill göra är att åka på en road trip. Jag och Malin hade haft så jäkla kul bara hon, jag, en bil och ett gäng mixskivor, ute på vägarna och bara åker spontant. Fy fasiken vad roligt. Bäst är ju om jag har körkort när/om dte händer, då kan man splitta på körningen ju. Annars är det helt enkelt att ha pengar till bensin, mat, övernattning (kan ju ha med tält) och annat skoj.

Jag har så mycket att uppfylla mitt liv. Förmodligen kommer jag ligga på min dödsbädd och vara förbannad över att jag inte hunnit se världens alla hörn, oavsett hur mycket jag egentligen gjort. Men sån är ju jag..

Nu ska jag fortsätta denna dagen. Det är ju alla hjärtans dag, men vad spelar det för roll egentligen? Istället för att romantisera dagen så ska jag få lite saker gjort.

Unbeliveable

Imorgon ska jag dricka något. Och gott ska det bli!!


;o

Aj! Katten fick damp eller något när jag höll i honom och sprättade upp handleden på mig, inte bra. vampire Diaries är slut, och nu är det Fast and the furious: Tokio drift, inte den bästa filmen i världen direkt.. Vin Diesel är ju med i en halv minut på slutet, yey..

Annars är detta inte alls en rolig kväll.. Eller ja, det har ju inte heller varit en bra vecka för den delen heller.. En del saker går upp för mig efter hand, men frågan är om jag ska ska bli glad eller ledsen.

Nää, en liter glass och lite strössel, sen hade jag inte haft någon anledning till att lämna rummet på en vecka, hehe. Eller inte. Lär bli utgång på friday, kommer bli awesome as usual. Även om den handlar om en öl eller ut och dansa. I'm longing for it..

Ja tack!


The Vampire Diaries

Tvätten är igång och jag slappnar av framför tvn, det är premiär av serien The Vampire Diaries och än så länge verkar det bra! Jag ska nog följa ett par avsnitt och se hur det hela utvecklar sig, och om även jag faller för dessa populära vampyrhunkar.

En sak som jag tycker är extra roligt med serien är att vi får se en come back av Ian Somerhalder, som var en av mina favoritkaraktärer i serien Lost. Där spelade han Boone Carlyle som var hopplöst förälskad i sin styvsyster, och som även dör ganska tidigt i serien.

Det enda som fattas nu är kallt iste, en skål med godis och något gott snacks att tugga på, men det kan man ju trots allt leva utan. Jag nöjer mig i längden med något bra att se på tv. Eller vad det nu visar sig vara! Vi får se.



Tänk om..

tänk om allting gick som man ville.
tänk om man klarade av allting.
tänk om vänskap varade för alltid.
tänk om kärleken aldrig tog slut.
tänk om livet var en dans på rosor.
tänk om alla fick leva ett lyckligt liv.

nä, det funkar inte så.


nelly.com

Såja, nu har jag beställt en superfin klänning från nelly.com. Det blev en Vila som jag faktiskt först spanat in i butik, och sedan såg där inne, och den fanns till och med i xs, wii! Så jag längtar tills den kommer. Sen så väntar jag ju dessutom på mina skor från Friis & Co, även dem från nelly.. Ja, jag hoppas att de kommer snart i alla fall!

Ja, jag tror åtminstone att det är de skorna, jag är ganska säker..
Nu ska jag fixa på rummet och förbereda inför 2 fast 2 furious med Paul Walker. Tänkte skära upp lite frukt och ordna något gott att dricka så jag slipper röra på mig under filmens gång.






mumsfilibabba! visst är han otroligt snygg i kostym? ååååh... ♥

Nu flyttar jag!

Nu är jag i princip färdig med mitt projektarbete. Jag har skrivit analys och diskussion samt gjort en källförteckning. Det enda som behövs nu är kompletteringar, och jag känner mig så nöjd över att ha kommit så långt. Underbart är det!

Sen en annan sak, jag tror jag flyttar ut i gästsängen i vardagsrummet, för nu är mitt rum verkligen superäckligt. Vill inte gå in där för allt är kaos. Isch. Men, eftersom det är färdigpluggat har jag inget annat val än att städa... Usch.. Men jag vet att det kommer kännas bra efteråt (om tusen år) så det är väll lika bra att komma igång. Ska bara hitta något att försvara mig med mot alla spindlar som flyttat in där. He he he he. Men, dags att finna modet. To the wizard of Oz! 


"Ledig"

Hepp, idag är det projektdag vilket betyder att jag inte har någon slags obligatorisk närvaro i skolan. Dagen tillägnas skolarbete givetvis. Dock tog jag en skön sovmorgon och åt en rejäl frukost, svampomelett.
Ska skriva ner ett gäng utbildningar jag ska ansöka till, kan ju inte göra det ännu pga att jag inte skickat in mina betyg ännu.. Hmm, drygt system..

Aja.

Hår..

Ett riktigt problem. Hur gör jag nu med håret..?
Vi får se.



Alla hjärtans dag skeptisism

Det är ju ett ökänt begrepp, detta med alla hjärtans dag.

Jag för min del kan faktiskt inte komma ihåg en enda gång som jag gjort något romantiskt någonsin på just den dagen. Visst, jag är ju inte überromantisk av mig, men jag är ju verkligen inte död på den fronten heller. Nej, det mesta jag kommit upp i någonsin på den dagen är en ros och en låda choklad. Väldigt formellt och egentligen ingen vidare tanke bakom det överhuvudtaget. Mer som en fin gest, för att det ska göras.

Man kan ju antingen tänka på detta som en stor "högtid" endast i syfte för att det ska säljas en massa varor såsom blommor, choklad, vin och champagne, bland annat. Kan ni tänka er hur mycket nästan alla affärer går i vinst över dagarna runt alla hjärtans dag? Många nöjer sig inte med att köpa till sin käresta utan köper även till syskon, barn, föräldrar och vänner.

Sen kan man ju se det lite som en "diskriminerande"  dag för de som inte har någon att fira den med. Fast med det menar jag ju inte att det bör bojkottas etc.. Men kan ni tänka er vilket sjå det måste vara för alla singlar att gå och lyssna på vad alla gjord eunder dagen; vilket hotell de bodde på, vilken biofilm de såg, vilken restaurang de åt på ovh vad de alla fick i present. Ja, så är det faktiskt. Kanske inte män går runt och gnager på det, men många tjejer och kvinnor gör det. Det är liksom en del av kvinnokulturen antar jag.

Det värsta är ju ändå när så många, och jag betonar många, går runt med så stora förhoppningar över denna dagen. De tror att det ska bli den mest romantiska dagen än så länge i hela deras liv, och att just de kommer ha den absolut bästa storyn att komma med när de träffar sina vänner nästa gång. FEL! Det visar sig att deras käraste inte direkt bryr sig om "högtiden" och nöjer sig med att ge en ros. Stackars dem säger jag bara, jag menar hur många förhållanden har säkerligen gått rakt åt helvete på grund av en misslyckad alla hjärtans dag? Säkert många.

Jag för min del varken hyllar eller bojkottar alla hjärtans dag.

Det är helt enkelt så att jag hade uppskattat något intimt. Kanske att man dricker lite vin tillsammans och äter lite jordgubbar och passionsfrukt, t ex, tar ett skumbad tillsammans och sen går ut och äter. Det är väll trevligt? Att man ska köpa ett gäng nallar, choklad och blommor är ju egentligen bara skit.

1. Nallar. Väldigt originellt, som allt annat då på den dagen..
2. Choklad. Gott, men antingen är det riktigt äckligt, och jag måste trycka i mig ett par bitar och le medan jag egentligen bara vill gå och spy. Dagen efter ger man bort dem till någon som förhoppningsvis gillar det mer.
Eller så är det så gott att man äter upp alla inom kort tid, och sen får höra "är dem redan slut?" vilket också är jättekul...
3. Blommor. Alla blommor vars håll jag ens ser åt dör inom kort. Dock kan det vara uppskattat med det, sålänge man inte måste vattna dem. Men ja, blommor kan jag faktiskt gilla!!

Å andra sidan ska man tänka som så att det ligger ju en tanke bakom allt!

Jag hade verkligen inte tackat nej till en romantisk weekend på hotell med bubbel och massa mys med den man älskar. Men det som hade varit absolut bäst med det hade faktiskt varit om det hade hänt någon annan helg, det hade ju verkligen visat att den som tar med en på det har tänkt på det.
Men en sådan helg på alla hjärtans dag hade ju inte heller varit dumt.

Ja, det finns så mycket man hade kunnat göra med den dagen, men tyvärr så har det liksom sjunkit in i den rutinen med en blomma, en låda choklad och voila, that's it.
Jag för min del uppskattar mer klassisk uppvaktning, som det tidigare nämnda och t ex en picnic, biltur till något trevligt ställe, tur till stranden på kvällen och ha lite romantik där. Det finns så mycket..

Men någon gång i livet borde jag ju få en sån där rejäl alla hjärtans dag, där man faktiskt "firar" det på riktigt.
Jag vet inte när. Jag vet inte med vem. Jag vet inte hur. Men en sak är säkert, och det är att det kommer bli ett minne för livet, och något jag aldrig gjort tidigare, något väldigt speciellt.


Gratis är gott!

Jag är medlem på en sida som säkert de flesta har hört talas om, men kanske inte så många har provat på. På den hemsidan är det inte så svårt att komma upp i poäng, det gäller bara att klicka lite, kolla in lite hemsidor och svara på några enkäter, och snart kan du få hem lite av allt möjligt i brevlåda. Smidigt va?

Det man kan växla in poängen till är bland annat biobiljetter och presentkort på till exempel Nelly.com och H&M. Det finns massor att göra av poängen. Och det är inte allt, det krävs inte månaders arbete dygnet runt för att komma upp i någonting, poängkraven för att få något hemskickat är förhållandevis låga, och som sagt går det fort.

Jag för min del satsar på ett presentkort antingen på Nelly.com eller någon annanstans där man kan köpa sig något roligt. Eller varför inte en biobiljett när man andå är i farten? Har man poäng över efter biobiljetten kan man få en menybiljett som ger läsk och popcon till bian.

Så jag råder er alla att bli medlemar på denna hemsidan. För visst håller ni väll med mig, studenter och ungdomar framförallt, att gratis är gott?

Ha det bäst!!

Gratisbio


Oh. Valentines day....

Måndag, helgen slut och det är faktiskt ganska fullpackat nu i veckan. Idag tog jag sovmorgon första lektionen, bad me! Lektionen efteråt har vi inte haft lärare på flera veckor, så den känna lagom lönt att åka till. Så därmed blir det sista lektionen för mig idag, filosofi. Fram tills dess tänkte jag plugga!
Efter skolan åker jag till Ängelholm, ska visa min balklänning för farmor och farfar hade jag tänkt!! Köpa den om jag inte hinner ångra mig, vilket jag starkt tvivlar på. Åh den är så vacker!

På onsdag är jag LEDIG! Hehe, nja, snarare projektdag, alla ettor och tvåor har friluftsdag, ska bli så skönt att slippa dem små grinen. Men till skolan bär det, dock kanske lite senare än vanligt. Plugga ska jag göra och helst bli klar med det så smått. Skriva klart analysen och diskussionen om det blir en sådan också. Sedan är det komplettering och åter komplettering som gäller. Isch, så mycket är det man ska göra på det..

Aja, jag ska helst hinna med att träna iaf en gång nu i veckan, kortet går ju ut den 13 eller 14 så får se med det.. Just det, om ni inte tänkt på det så är det snart ALLA HJÄRTANS DAG. Det är så söndag, alltså en helg. Guud vad spännande, då ska man höra i skolan om allas romantiska helger med tända ljus, rosor, hotellnätter och absolute love i högtalarna. För att inte tala om alla hjärtans dag-sexet de ska berätta om.. Fast jag ska inte vara sån, jag hade säkert också velat berätta om min helg om den blev ultraromantisk. Jag är trots allt tjej.

Men nu jäklar ska jag plugga

Just another day..

Söndag.
Det har varit en totalt meningslös helg, eller nästan. Har inte pluggat något eller så, men har  alla fall bakat. Jippie! Ska iväg om en liten stund, får se vart det bär, har absolut ingen aning.

Imorgon ska jag köpa balklänning, såvida jag inte ändrar mig.
Tisdag ska jag fika.
Onsdag ska jag plugga.
Sen måste jag hinna träna dessutom. Åh vad jag är kass. Isch, inte bra att heta Louise Jönsson inte.

sweet child o mine

Nu ska jag gå och lägga mig. Mycket till sömn vågar jag inte hoppas på. Godnatt!

this could have been better..

30 seconds to mars - The kill

Har stora nojan på denna låten just nu. Det är den som spelas konstant i min iPod. Eller ja, spelades. Jag hittar inte den för tillfället, min lilla musikmaskin.... Den ligger förmodligen någonstans på 700 meters djup. Fast här räknar vi inte under havet. Nej då, 700 meters djup under kläder. Någonstans finns du, lille iPod. I'm coming for you!

Kanske hittar jag den imorgon... Hoppas kan man ju.




PS. Visst är Jared Letho skitsnygg? Får gåshud av honom, speciellt i musikvideon till From yesterday.. Brrrr.

Take me back

Gran Torino är igång, men jag vill inte påstå att jag kollar.. Jag leker med datorn i brist på annat. Inte ett skit har blivit av idag; inget städande, inget pluggande och inget bakande. Jag är för fan hopplös, bokstavligt talat! Imorgon får jag kanske sätta fart.... Eller något. Vet inte.

En sak är säker, och det är att jag längtar tillbaka till London.... Vill bara dit igen.. Känner mig helt deppig här.. Hoppas jag kommer trivas lika mycket i Prag.. En vecka där kommer bli nice, speciellt nu när allt är betalt och fixat, ska bara komma dit också..

Detta blir ett dyrt år för mig... Blir definitivt ingen resa i sommar, lär inte bli så mycket nästa år heller för den delen.. Då ska jag satsa helhjärtat på att plugga och inget annat.. Men detta året, fy fan.. London, Prag, balen, studenten.... Det är verkligen inte billigt detta.. Men det är värt det, det är väl investerade pengar, och inte utslängda på onödigt skit.

På tal om balen, så är balklänningen beställd. Köper den på måndag, om jag inte ändrar mig. Den är otroligt vacker. Mer kan man inte säga om den...


Jag i London. Väldigt sliten, men ändå fin bild.

lördag..

En fullständigt skitrolig lördag. Nej, eller inte. Ät sleten och dagen-efter-ful sen igår, men rufsigt hår och kladdigt smink. Mumsfillibabba! Har övningskört, det gick fint. Planerna för idag är... Ja, det händer inte så mycket.. Det blir att kolla på film ikväll, käka godis och sånt. Kanske pluggar jag någon timme innan dess. Roligt va, plugga en lördag. I BRIST PÅ ANNAT! Då är det fan illa.

Annars så ska jag fundera över mina livsavgörande beslut som jag måste ta. Suck.

Checklistan

- Samhällsuppgift terrorism
- Njuta av ett glas vitt vin
- Lyssna på bra musik
- Prata med Malin i 1,5 timme drygt
- Jobba på PA analysen
- Bli av med papper till religionen
- Körlektion på City
- Äta ett helt paket mariekex
- Få ett "återfall" på Blink 182


Hard work work

Idag blev ingen lång dag alls i skolan, en halvtimmes geografi sen var det iväg igen. Det gick av till körskolan för att ha första körlektionen, och det gick SKITBRA!! Bilen är helt underbart (trots att det är Saab) och den var splitterny, 2-3 dagar gammal och 20 mil körd innan jag tog mig an den. Det gick skitbra och den var jätterolig att köra, så jag ser mycket fram emot nästa körlektion.

Hehe till och med min körlärare som vid det laget känt mig i en timme påpekade att jag ställer för höga krav på mig själv, vilket jag visserligen gör, men det är bra att pressa sig tycker jag! Se bara hur jag inte alls pressar mig på annat håll, typ träning. Det jämnar ut sig.. Men jag ska försöka tona ner det när det kommer till just körningen iaf.

Jag har letat och letat efter både religions- och samhällspapperna, och jag hittar fan tomme inte dem. Ska leta viadre och hoppas på turen. Behöver plugga!

Jag hatar det...

Det finns vissa delar av livet som jag faktiskt hatar..

Jag hatar ovisshet. Osäkerhet. Att inte ha någon som helst aning om vart man står, och vad nästa steg blir. Fan alltså, det är sådana saker som håller en vaken länge på nätterna och som rubbar koncentrationen man behöver i skolan.. Det är det som får en ut obalans. Så vad gör man egentligen?

Aaaaaah. Jobbigt! Klockan är halv tre nu. Jag är helt klar i huvudet. Eller ja, klar och klar, jag är pigg. Och de senaste dagarna har jag känt mig lite sprallig. Jag vill göra så mycket, och jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allting. Tänk om inget av det alls blir av? Vad händer då?

Nej! Så får det inte bli.. Så ska det inte bli! Jag ska plugga, jag ska få ett bra och prestigefyllt jobb och jag kommer leva ett gott liv. That's it.

God natt! Igen.

Bal vs. Semester

Åh fan vad jag är velig. Jag måste vara den veligaste personen i hela världen. Först ville jag inte. Sen ville jag. Sen ville jag inte. Nu vet jag inte. Det är helt enkelt inte möjligt att jag kan åka till London, Prag och solen och balen på det på ett år. Det finns inte, en sak måste bort.
Eftersom London redan är förbi och Prag är betalt, så står det mellan en solsemester och balen. Och jag vill verkligen åka på en solsemester, men balen är en enda gång. En gång i hela livet får man den chansen. Så för fan, ska jag? Jag har räknat med absolut MINST 4000-5000 kronor, och då kommer man verkligen billigt undan med allting.

Ja, det lär väll bli balen trots allt. Men fan vad jobbigt det ska vara. Ahhhh. Ska bara hitta en satans klänning också....



Jag vill ha en sån här klänning. Gärna större. Och gärna ett sånt långt släp också, ni vet som bruden har när man gifter sig. MM, det hade nog blivit bra. Inte.

okej då..

Jaja, jag vill fördriva lite tid till...

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har lärt känna nya vänner
[x] du är kär
[x] du har blivit tillsammans med någon
[x] du har gjort slut med någon
[x]  du har blivit dumpad
[ ] någon har varit otrogen mot dig
[X] du har känt dig sviken
[X] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har kännt dig överlycklig
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder
[x] du har fått bra betyg i skolan
[X] du har druckit alkohol
[ ] du har skärt dig
[ ] du har gått ner i vikt
[ ] du har gått upp i vikt
[ ] du har sagt "jag älskar dig" till någon men inte menat det
[ ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön (det var mer mouthrape)
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har lekt för mycket med bilddagboken (allt där inne är för mycket..)
[ ] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har spytt
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har blivit gravid
[ ] du har dissat någon som varit kär i dig
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har skolkat
[ ] du har fått ig
[x] du har fått mvg
[ ] du har fjäskat för en lärare
[ ] du har käftat mot en lärare
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar (vad vore jag utan malin)
[ ] du har fått blommor av någon från samma kön
[x] du har fått presenter av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har varit på sjukhus
[ ] du har gjort något med ditt utseende som du ångrar

ja... det var ju spännande!


trött

Isch.. Jag känner mig rent av äcklig idag.. Gjorde misstaget att platta håret idag, hade inget bättre för mig..? I alla fall så la det sig fel, och sedan dess har jag gått och pillat i det och försökt få rätt i det, vilket har resulterat i ett rufsigt och flottigt skatbo. Aja, jag får helt enkelt skylla mig själv, jag borde lära mig, men icke. Inte för att detta händer ofta. Men det händer. Men ändå, vem fan vill sitta och platta håret pga tristess? Det är ju dumt, rent ut sagt.

Men nu sitter jag här och kan helt enkelt inte sova. Men jag ska gå in och lägga mig i sängen åtminstone så fort jag har skrivit klart detta inlägget.

Dock börjar jag 12.30 imorgon, så det är ingen brådska med att gå upp. Klockan är ställd på nio, så hinner jag duscha och äta i lugn och ro, skönt!

Ja. Jag tror jag vet varför jag inte kan sova.. Eller ja, tror och tror. Självklart vet jag. Kommer jag någonsin kunna sova? Inom den närmsta tidsrymden? Vem vet, men det ser inte ut så. Kanske får jag någon sömn i helgen. Antagligen inte. Eller jo, på fredag, haha fast då kommer det bli mer deckande än somnande.

Nu går jag och lägger mig, och när jag går förbi en spegel ska jag stirra ner i golvet och låtsas som ingenting. Ser jag rakt in i den kommer jag förmodligen skrika rakt ut och väcka allihopa.

Godnatt världen. Håll tummarna för att jag får lite sömn.

Check

Avklarat:

- Filosofi A skrivuppgifter
- Engelska C Haiti
- Geografi A


Kvar att göra:

- Engelska C analysera text
- Engelska C börja på arbete om Scientologerna
- Religion B Israel/Palestina konflikten
- Matte C test 1-3 repetition


RSS 2.0