Bloggvärdet

Ofta! Hittade (slumpmässigt, men passande) en sida som värderar ens blogg (www.bloggvarde.se), och min blev 2244 kr. Men ofta liksom, har ju tyå inga läsare, haha :D Eller jo några har jag ju men palla ändå, är detta min chans att sälja in mig till en tidning nu och bli pro bloggare? Tjäna 100 lax i månaden för att skriva lite?
Skulle inte tro det va, inte ens om jag försökte ;) hahaa.
Nej, jag har fortfarande inte hämtat min saft så får göra det snart..... Snart!

Men vafan liksom, det är söndag kväll, och ja, snart slutar jag tvåan. Lite sorgligt, pallar inte nya ettor, hatar ju redan dem som vi har, störiga fjortisar hela högen ;o Fast det är ju typ alla andra också för den delen.. Patetiskt, hahaha jävla fjortisar alltså!
Såna fjortisfenomen fattar jag inte riktigt.... Typ kindpuss. Palla? Okej, jag och mina forna tjejpolare höll väll på med det i sjuan, klart att jag kan erkänna det men hade ex. Mathilda kommit en dag i skolan och bara "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej GUMMAN!" med sån äckligt fjäskig röst och kössat mig på kinden så hade jag antagligen inte velat ha med henne att göra med. Jag hade genast börja misstänka henne för att vilja ta min älskade ifrån mig och helt enkelt bara vetat att hon snackade skit bakom ryggen på mig. För det är så dem funkar!
Tack och lov är ju då Mathilda en normal människa som beter sig som en normal människa <3
Det är kanske därför min och Malins vänskap har överlevt och lär göra det i alla motgångar i all framtid, vi är normala och kindpussas inte, bara backstabbers gör det! För i helvete!

Nu när jag ändå är igång kan jag också passa på att dampa på är alla fjortisidioter på gymmet som tar all plats med sina feta rövar.. Och då tänker ni varför de har feta rövar..? JO, dem tränar ju för fan inte! De går endast i syfte dit för att visa sig (supersminkade) eller bara sitta på en maskin och stirra med munnen halvöppen som en efterbliven fisk...

Och vad är grejen med smink? Vad är det roliga med att gå runt att se ut som en slampa dagarna i ända? 400 l brunkräm (som är alldeles för brun för den delen) och ögonfran... nej förlåt, SPINDELBEN runt ögonen! Blä! Jag menar  vad i helvete tror ni? Okej, alla de desperata killarna kanske glor mer efter er än efter oss normala, men det är ingen merit att ens enda syfte här i världen är att vara påsättbar, tro mig!

Pallar inte klaga mer nu, för nu ska jag ha saft!

Like a virgin

Äntligen är dataproblemet löst! Eller till viss del iaf. Min sladd har blivit utbytt för en tredje gång nu, sen nästa helg ska jag rensa hårddisken så jag blir av med mina virus.. :p
Helgen/veckan har varit ganska najs, fick mvg i naturkunskap b och har fixat allting till kriminologin, sen är det bara historian kvar, dvs uppgift om korea + lektionen på onsdag.

Idag har varit en så sköön dag; myst med Alex i solen, sen hem och baka massvis av muffins med skumma smaker, typ marshmallow som inte alls blev som jag tänkte mig, med efter lite klet på så blev de bra tillslut :) Sen så har jag ätit, tro det eller ej, en citron idag, riktigt uppfriskande :) Och nu ska jag gå ut och blanda saft!

Godnatt och sov gott, själv ska jag ligga och tänka på allt och ingenting!

HÅLA

Jag hatar denna hålan bara mer och mer för var gång jag har den! Den kunde ha varit antingen en timme längre eller kortare, för på två timmar hinner man inte få mycket gjort.. Hade den varit på tre timmar hade jag hunnit träna i lugn och ro eller plugga i lugn och ro.. Men men, har fått en uppgift gjord nu i kriminologi, ligger lite efter så får ju ta igen det nu.. Efter skolan ska jag ta en runda på stan, tänkte fika och sånt.. Sen handla lite grejjer, ska ju baka sen tills på måndag, fika med klassen =)

Såå nu ska jag göra ännu en uppgift i krim sen ska jag plugga på provet jag har imorgon ;p
Någon får gärna joina, var fan alla nu håller hus egentligen ;s :D

Genetik

Nu har det redan blivit onsdag och jag har ett späckat schema tills vi slutar skolan;

Torsdag: uppsats i italienska, skriva 2 uppgifter i kriminologi, träna
Fredag: prov genetik
Lördag: bilduppgift historia om koreakriget
Söndag: baka muffins till klassen =)
Måndag: fika med klassen + tugra =) Sista idrottslektionen
Tisdag: komplettera muntligt italienska
Onsdag: lektion i historian om guevara
Torsdag: boule & pizza med italienskaklassen =), matteprov sannolikhet, algebra, funktioner och geometri

Har säkert glömt något, försöker hålla koll på allt men det går inte ;s

I övrigt så har min laptop kraschat så sitter på den stationära nu och försöker skriva ut papper till genetikprovet, går dock inte särskilt bra, det kommer typ ingenting alls ;s

Jaa, annars längtar jag bara tills det är helg!

Loove <3

Va i helvete

Nu är klockan ett och jag är ännu vaken ;s Imorgon har jag svenska direkt på morgonen och jag har en vag känsla av att jag kommer att försova mig, hmmm. Nej, hur sent jag än blir uppe ska jag fan komma upp i tid!
Är dock lite ledsen, har kollat på de tre första avsnitten i Scrubs säsong åtta, fyran är väll på g och orkar inte sätta igång en film... Så nu kollar jag på Girls of the Playboy Mansion och ska nog gå och hämta en påse nudlar att tugga på :p

Åter ett söndagsinlägg

Hej läsare!
Helgen har varit perfekt i all dess betydelse, i fredags åkte jag och Malin till Malmö, och efter många om och men och McDonalds, så hittade vi vad vi sökte efter! Eller typ. Jag kom nöjd hem med tunika+skärp från Monki och en suupersnygg bikini från Benetton, och Malin med en tunika från Benetton =)
Senare på kvällen drog vi till Joel som firade sin 18 års dag, askul måste jag säga att få träffa alla gamla bekanta :)

Igår var det meningen att vi skulle till Örkelljunga för att se Bulletrain, men bussen visade sig sluta gå vid tre, så det sket sig :P Så övriga helgen gick till att vara hemma och mysa sönner!
Nu sitter jag här och dampar för att min dator är helt fucked up + Facebook är heeelt felknullat!
X-men går på tv vilket är iaf en bra sak, och imorgon ska vi ha rugby på idrotten och efter det ska jag träna :)

See ya bitches!

Linkin Park <3

För att inleda så kan jag tacksamt se tillbaka på den daen jag upptäckte Linkin Park första gången, jag gick i femman tror jag och fick en singel med låten Numb om jag inte kommer ihåg fel...
Ja, jag kommer så väl ihåg det, för vi hade en sån grej på musiken att man fick ta med skivor och lyssna på en låt eller två, och jag var helt nere i Linkin Park och tog med min singel, men ingen ville lyssna för då var det inne med techno och Björn Rosenström :) Lite före min tid där, haha :) Jag har då aldrig gillat techno iaf.
Enjoy the song, en av de bästa som finns.

 

Greetings from Malmoe

Guten abend!
Snart läggdags för min del, ska ju upp tidigt, äta stoor frukost sen ska jag och Malin virra rundor i Malmö dela dagen :) Tänka se om jag hittar ett par snygga skor eller kanske något snyggt linne att ha på kvällen när vi firar Joel, perhaps.. Vem vet, först ska jag hitta banken där och det kan ju bli intressant att se hur det kommer att gå ;) Haha, om jag känner Malin rätt så kommer ju inte hon vara mycket till hjälp på det planet heller den jävla virrhönan!
Annars så sitter jag och lyssnar på en riktigt rolig video på Youtube som André skicka innan över msn, så sjuk :) Det är någon döv snubbe som försöker rappa., see for your selves!



Nu tänkte jag gå och lägga mig, har laddat hem Spirit: Stallion of Cimarrion och några avsnitt ur Scrubs season 8, så ska väll ligga och gråta till Spirit hela natten.. Underligt ändå, jag som inte brukar gråta åt filmer tjuter som en stucken gris till en animerad film om en häst.. Men åh vad den är bra <3


Thailand!

Oooh vad jag längtar tills det är vinterlov för då ska jag till soolen! Spelar ingen roll med vem, bara det är under minst två veckor och det är varmt!! Längtaar, vill åka nu!

Dop-ac-nor

U2s Still haven't found what I'm looking for spelas i radion och jag har nyss blivit förhörd på naturen. Kan det mesta med blodet och hjärtat, även en del i hjärnan, har kommit på en del saker som jag kan relatera med, ex:

Tre signalämnen: Dopacnor; dopamin, acetylkolin och noradrenalin :p
Talamus: Posten! Får in och sorterar olika impulser och skickar sedan vidare dit de ska.
Motoriska nerver: Motorik, rörelse
Sensoriska nerver: Sence, känsla

Ja osv osv, det fungerar iaf! Jag måste bara komma ihåg signalsämnena så har jag ev detta spikat, vill verkligen ha full pott!
Nu började Lost för 10 min sen, har ju ändå missat de tre senaste avsnitten pga jag somnade så varför skulle jag hålla mig vaken genom detta? Ska läsa igenom detta en sista gång och kanske bli mer förhörd..
Sen så blir det väll träning imorgon också.. Får köra lite kondis, tänkte köra ett intensivt pass på typ 15 min eller så, det är ju faktiskt betydligt mer effektivt än att köra på halvfart dubbla tiden, I need it! Kanske köra lite hopprep och imponera på tanterna som sist?? Haha :) De va najs!

Snälla gud, ge mig mvg, jag behöver det!! Please!

Natti natti


På landet

Jag sitter som vanligt på min datorplats vid köksbordet, tittar ut genom fönstret och försöker finna inspiration till en kriminologi uppgift. Har i övrigt bestämt mig för att gå en självförsvarskurs, där ingen styrka krävs för att undkomma en våldtäkt; man får lärs sig var alla ömma punkter sitter på kroppen och hur man tar sig ur ett grepp ex. polisgreppet, så jag är lite exalterad inför detta :)

Dessutom så känner jag mig feet, har käkat negerbullesmet, och nu har jag en tallrik full med bakelser framför mig (sen fika innan idag), har ännu inte rört den, bäst jag ställer undan det sen, hah! Har nämnligen tränat efter skolan idag, underbart!
Det blev uppvärming på crossovern i 10 min, sen lite blandat på rygg, mage, bicep och bröst, sen cyklade jag i en halvtimme, blev lite över en mil!
Så jag är nöjd, har inte direkt tränat på ett tag..

Längtar i övrigt tills imorgon, för då är skolveckan slut, jag gör mitt natur prov som jag iaf har ett säkert vg på (tycker jag iaf) och jag ska städa rummet!
På fredag sticker jag och Malinbabe till Malmö, ska bli så sköönt, bara vi två :D Okej, jag vet att jag är lite skum vem jag än är med, men det är något spec när jag är ensam med Malin säger jag bara :)
Sen på kvällen sticker vi + Alex till Joel som har 18 års fest, ska bli kul att träffa alla igen, så får väll köpa nått snyggt linne att ha på mig eller så..

Men nu ska jag plugga på mitt prov, det är i naturen och handlar om hjärtat, hjärnan, musklerna, blodet och njurarna och jag ska klara det, för om jag får mvg på det och på genetik provet som jag har nästa fredag får jag mvg i kursen :D:D:D wih!

Ha de gött fuckers!

10 min till deadline

I'M FUCKING SCREWED!
Haha, sitter nu och ska skriva min sammanfattning, deadline går ut om 12 min, aaah detta suger!! Gör nog ändå inget om det komme rin en halvtimme senare, eller vad tror ni? Han kommer ju ändå inte kolla på det förrän om ett par dagar ;)

eller? ;s

Avkryssning

Argumenterande Text Engelskan
Novell Svenskan
Uppsats Historian
Frågor Naturkunskapen
Rättegång Kriminologin Renskrivning

Jamen :) Då var den inskickad alltså!

Rape me

Det blev en våldtäktsnovell! Inte helt oväntat, jag är mer för att skriva om sånt än om kärlek faktiskt ;) Har ett första utkast nu på 1,5 sida så får väll arbeta mig igenom den nu så får vi se om det blir något bra av det.. Men den komme rinte publiceras i bloggen, det är en sak som är säker.. Jag får se om någon ens får läsa den, haha. We'll see ;)

Sexnovell

Ojojoj vad många som börjat läsa min blogg ;o Eller kanske inte så många egentligen, men jag skriver ju inte för att få läsare utan för att jag tycker att det är kul helt enkelt, men ändå, lite imponerad av mig själv :) Har dock inte slått mitt läsarrekord på liver över 100 läsare på en dag, varför vill alla läsa det jag skriver liksom?? Haha jag har ju inget kul att skriva om tycker jag :)

Annars så sitter jag här nu med datorn i högsta hugg och en tom tallrik på bordet. Det fanns negerbollar på det..... Men jag åt upp dom. GOTT VAR DET I ALLA FALL!! Kan ju säga att nästa vecka blir det ös med träningen igen, visserligen är det ju inte mer än rätt att jag tar skolan först, men fick blodtrycksfall innan idag och vill inte börja få det oftare för att jag inte hinner träna.. Så nu blir det hårda tag de följande veckorna! Kötta för fan!!!

Fick en idé av Amanda att skriva en hardcore sexnovell, är fan sugen på det, men har tyvärr ingen fantasi till sådant.. Har ju läst ett par.. Men dem flesta gav liksom ingen positiv effekt alls.. Jag tycker i alla fall inte att ord som penis och vagina är påtändande, samtidigt känns det lite äckligt att lämna en novell innehållande av orden kuk och fitta till min lärare, blöh. Så jag sittre här nu med det.. Tänkte skriva om en av dagarna i somras; kanske när jag och alex blev tillsammans eller så.. Eller en riktig våldtäktsnovell... Lägger väll kanske ut den när jag blir klar. Om den blir bra alltså!!

Men kul att se att någon läser min blogg.. Egentligen tycker ju jag också att det är meningslöst tidsfördriv, men som jag skrev innan så har det alltid varit något av en passion för mig att skriva.. Så, ni väljer ju själva om ni vill läsa eller inte =)

Pussssss


Saturday Night

Tjalala, sitter i Alex säng med datorn i högsta hugg, har nu kommit 10 sidor in i min uppsats, snart avhandlingen klar! Efter det är det ju enkelt liksom!! Sen är det ju bara novellen kvar, men tjena liksom, helt pantad på den biten just nu och har absolut ingen fantasi till sånt.. Annars är det ju då lördag och Eurovision Song Contest går på tv,,. Någon mer som inte tänker glo på det? Ja jag tänker i alla fall inte slösa tid på det, kvällen lär spenderas med film (Stephen Segal) och äckliga starka ostbågar, kanske jobba lite mer med min uppsats!?

Jaja, om någon har en idé till novellen så kan ni väll kommentera det... För jag skriver om i princip vad som helst!!

Ciao!

Godnatt Snyggingar



Lånade min babys tröja idag, den är ju så fin!! Nu ska jag sova efter en lång dag!! Puss & Gonatt! <3

Snart

Nu har jag skrivit sju sidor, och börjar bli klar för att beg mig hem.. Är så trött så det finns inte, ögonen svider och vill bara hem och sova!! Har nu pluggat i fyra och en halv timme på min uppsats och är så NÖJD med min insats, som fan aså! Ska visa den för Rikard imorgon som ett första utkast och se vad han tycker, lyckas jag med den så lär det ju bli ett mvg så det är spännande, vågar dock inte ha alltför höga förhoppningar när det gäller Rikard för jag lyckas ju aldrig komma riktigt ända fram på hans uppgifter, men jag är nöjd hehe! :)

Så jag ska väll bara avsluta det jag håller på med, kanske jag hinner avsluta helt och hållet det andra av tre "kapitel" i avhandlingen! Räknar med att den kommer hamna på ca 10 sidor när den är klar, vilket är fullt acceptabelt!

Nu ska jag fortsätta, sen ska jag hem och sova!

I'm the best

FUCK THE REST!!!

Nu går det så braaaa, har ett supermoment och är kvar i skolan, klockan är bara ett så har i alla fall två timmar till på mig!! Sen kan jag ju jobba mer hemma på uppsatsen också, men jag har skrivit klart min första del av tre i avhandlingen, håller på med den andra och har sammanlagt fem sidor skrivna, alltså skrivit två sidor idag..
Känns så jävla skönt!!

Shoppa :)

Hej bloggen, sitter i biblan på skolan nu! Har egentligen slutat sen tio-tiden, men tänkte sitta kvar tills jag kommit in på min andra "tidpunkt" i min uppsats och är snart klar med min första.
Sen tänkte jag, om jag har tid och giter, gå en snabb vända i stan och ta en titt, ska ju till Malmö om en vecka så vill ha koll på vad som ska inhandlas ;p Blir inte så mycket eller så, men hade ett par skor i tankarna, typ bruna sandaler eller ett par snygga klackar på typ 7-8 cm eller så, och kanske ett par snygga shorts eller en snygg skjorta.. Får se vad jag hittar!

Nu ska jag plugga =)

Lisa Miskovsky

Jag tror att det är något lugnande med henne, för nu har jag kommit igång! Eller lite iaf.. Men jag känner mig så tankfull och frågvis, är nästan inne i mitt moment, som man kan kalla trans ungefär.. Det är alltså när jag verkligen vet vad jag gör, gör det bra och that's it. Det krävs inspiration, och det är där musiken kommer in. Man kan inte bara sätta sig med någonting och göra det; man måste ha någonting som motiverar, och det är olika för alla.
Det kan vara att sitta på en viss plats ex. framför en tv för ljudets skull, äta på något så man fundersamt kan tugga medan man jobbar sig framåt, you name it!
Jag har iaf ett par saker eller rutiner kanske man kan kalla dem, som jag vill göra för att göra det bra.. När det kommer till att plugga så vill jag gärna sitta helt ensam i ett stort rum med mycket ljud från typ tv, radio. Men det beror ändå på allting!

Ja, ni vet nog vad jag menar!
Efter att jag kommit en bir på uppsatsen ska jag börja på min novell, om ett moment ges till det. Annars är det ganska skönt att min lärare sa åt mig att bara maila om jag vill ha mer tid på mig, jag lämnar hellre in den någon dag senare än att skriva ihop något sketet för att.. Och det tycker nog Ola också!

Så nu ska jag sjunka in i min trans med musik i bakgrunden och böcker och dator utspritt på bordet!

Tack för mig, ciao arrivederci mia dolci!

vomit

Fan aså jag pallar inte skolan!! Eller joo, jag pallar, men det känns så otroligt hopplös.. Känner mig så dum när jag inte ens kan få mvg på ett simpelt läxförhör som jag dessutom kunde bra, patetiskt! Jag kan inte ens få g i matte b och inte ens skriva en acceptabel novell eller uppsats.. Så plugga vidare kanske inte är något för mig ändå, kanske jag bara ska nöja mig med att jag inte kommer kunna få mer än ett jobb som kassörska på ica eller något sånt.. Jag vill ju tjäna pengar! Jag vill kunna gå långt, men det är ju svårt utan en utbildning..

Fan asså, ska hem till Erica nu och jag ska göra en rejäl tankeställare om min uppsats och hur jag ska göra den, Rikard sa att om jag får till det som han ville är det en betydligt större chans till mvg och det vill jag ju verkligen ha i historia, om inget annat på denna uppsatsen!

Så nu sticker jag, denna jävla pisskolan får mig att vilja spy

Den perfekta uppsatsen

Har precis pratat med Rikard om huruvida jag ska göra med min uppsats.. Vi kom fram till (han snarare sagt) att det vore bättre om jag jämför mina två huvudkällor mitt i avhandlingen på ett snyggt sätt, och, enligt honom, är det en bra väg till mvg.. Då frågar jag mig, hur i helvete ska jag kunna skriva en bra och utförlig uppsats med två huvudkällor som säger olika, jämföra och kritisera dem men samtidigt få det hela intressant att läsa?? Han har uppenbarligen för höga tankar om mig, för jag akn skriva arbeten och uppsatser, men inte så bra :S Gah!

Så, förutom att uppsatsen försvårats gånger tio så ska jag dessutom ägna sommaren åt att plugga matte, yäy! Dock inte särskilt förvånad, fick 6p och g låg på 12, så hinner inte ta igen det tills vi slutar heller.. Det suger hårt! Men men, vad kan sommaren tillbringas bättre med än att göra projektarbetet + hela jävla fucking matte b kursen?? Jag antar att jag får skylla mig själv!

Så nu ska jag fortsätta med min cp uppsats som jag för den delen får börja om på i princip, ännu fler ig är precis vad jag behöver!!

Optimisten Louise has spoken!  
Behöver fortfarande träna men hinner inte.. Jävla kuuk!! :(

Update

Ligger i soffan och bara softaar, sjunger med i den jäkla disco musiken Erica har från 90-talet och bara har en skön stund för mig själv!

Dags att checka av listan!

Argumenterande Text Engelskan
Novell Svenskan
Uppsats Historian
Frågor Naturkunskapen
Rättegång Kriminologin Renskrivning

Såja, dags att börja på nästa kanske, uppsatsen står på tur!! Sen ska jag börja på min novell om inspiration ges =)

Trevlig dag :)

Då var klockan redan ett, ojojoj vad tiden går snabbt! Stack från skolan och upptäckte att Höfler bor ca 200 meter från Erica, så stack hem till honom och satt och snacka som gamla goda tiden, blev rikigt överraskad och glad när han hörde av sig, vi har ju faktiskt stått varandra riktigt nära, som bror och syster typ :P Så ja, vi satt bara och snacka skit om gamla tider och sånt gott :) Och nu är jag hos Erica igen, ska precis sätta igång med lite allt möjligt; engelska, svenska, historia.. Sen kanske jag tränar en snabbis om jag hinner,.
Annars ska jag oroa mig över nationella hehe :P Och vänta på att min snygging kommer.. Wiiih <3<3

Pusselipuss!!

Nationella MaB :(

Nej usch säger jag bara! Visst, vi hade 4 timmar på oss att klara det, men vad spelar det för roll när det är alldeles för svårt? Ingenting av det jag kan var ju med, så med en djävulsk tur kan jag få g, annars blir det sommarskola för min del.. Yes.. En kille som satt bakom mig muntra iaf upp mig efteråt och försökte intyga mig att jag klarade det, haha :) Snällt som fan av honom.
Och nu fick jag ett sms av Höfler, typ 80 år sen jag hörde av honom, vadan detta hehe. Kul iaf att se att han lever. Nu hade jag tänkt att kila hem till Erica och plugga (inga fler lektioner)!

Ciao!

Monday

Hello bloggen. Känner mig fortfarande dålig och har fått min mens, så då vet vi ju varför min mage gör mig så illa! Sitter i biblan nu och väntar på att omproven ska börja (15.00), är inte med på idrotten pga att jag mår så dåligt, och det är ju kanske inte så bra men vad ska man göra liksom..
Men jag är ändå på bra humör, lär klara idrottsprovet okey, och känns bra inför nationella imorgon, ska ner i stan och köpa en massa gott som jag kan ha under tiden :) Sen så ska jag också passa Ericas lägenhet på tisdag till onsdag med Alexander, myysigt :D

Men nu får jag väll fortsätta plugga med Malin. Ganska nice ändå, för om jag klarar provet idag får jag MVG i idrott, och får jag MVG på nästa naturprov (vilket jag tror att jag kan få) så får jag det i betyget också :) Sen blir det väll mest G och VG, men två MVG är ju bättre än inga, så jag är glad! Och några IG blir det ju bara inte ;) Så, nu ska jag fortsätta plugga alltså, så jag kan få mitt betyg ;)

Blah

Hurt

Idag mår jag skit! Har så ont i magen att jag hade kunnat börja gråta närsom, antagligen kommer min mens då imorgon.. Sen så saknar jag Alex så jävla mycket.. :(

Ja, det var väll allt. Får se om jag kan stanna i skolan hela dagen, men å andra sidan; var annars ska jag vara?  

Piece of shit

Godkväll kära vänner.
Snart är idag slut, typ äntligen?
Söndagar borde inte få finnas, det kommer aldrig något bra ur dem ändå; ångest inför kommande prov, huvudvärk, trötthet, ledsamhet.. Allting brukar komma på den gång; söndagar.
Jag har ingen ork idag till att göra någonting alls, i huvudet känns det som om jag har någon jävla turkisk karneval på högsta volym och jag somnar närsomhelst känns det som.. Det enda jag har fått gjort är att ha läst i min da Vinci koden och skrivit typ fem rader i min uppsats. Nu sitter jag här i köket och ser ut som en skrothög, känner mig som en också, känner mig inte kry på ett enda sätt. Jag har druckit en massa vatten men det hjälper inte, så nu vet jag inte vad mer jag kan göra för att känns mig bättre :(

Äh pallar inte skriva mer, min hjärna orkar ärligt talat inte med koncentrationen :/

Kyssar.
Alexander <3

Inget

Ingenting händer. Det står helt jävla stilla i huvudet på mig.
På alla sätt och vis. Blir så trött på mig själv!


Bronze

Idag är det superbt väder! Har solat i en timme eller så på balkongen och fan vilken effekt det ger; värmen var som mest på 38 grader innan iom att det blåser inte och solen står på just där; så nu har jag fått lite färg :)
Nu sitter jag och jobbar lite på historian, har fått lite gjort och det går väll framåt, men ändå stressande; har en vecka på mig och har skrivit tre sidor.. Minimun ligger på 7-8 sidor.. Aj aj..

Annars händer inte ett piss idag, ska väll bara chilla, kanske gå ut med hunden sen en runda så jag kan röra lite på mig..
Men nus ka jag fortsätta med mitt!

Ny design

Som det kanske syns så har jag pillat med min blogg nu i brist på annat och ändrat designen lite.. Lite fräschare nu.. Annars så kollar jag på galna kineser i MEC (most extreme challenge) och väntar på att da Vinci koden ska börja. Läpligt att den går på tv nu när jag läser boken, även om boken är betydligt bättre än filmen.. Fast den är ju ganska bra den också för den delen!

Idag har jag inte fått mycket gjort alls, kämpade med matten innan, men jag förstår helt enkelt mig inte på det, tråkigt nog.. Jag får hoppas på att tillräckligt mycket poäng finns i algebran och sannolikhetsläran och det jag kan i funktioner och geometri,. Sucks..

Annars har jag övningskört idag, det gick bra och min farträdsla är borta, snart får jag köra på allmän väg vilket också är ganska nice..

Nu ska jag väll ta och göra något annat.. Kanske plugga på idrottsprovet för det ska jag klara!

now fuck off



Känns som att jag behöver träna..


Har inte du dött än?

Oj, jag var nästan säker på att bloggen skulle vara överbelastad av all skit jag skrivit idag, men ikke. Det är en uthållig jävel. Ingen brukar stå ut med mig så länge.. Haha.. Men det ligger någonting i det, jag ganska konstig, komplicerad och ja.. Det är svårt att sätta fingret på exakt vad.. Vi kan nöja oss med halv galen kanske,.?

Nu vill jag sova, men ikke. Eftersom Gud hatar mig är jag dömd att bara ligga här, rastlös och MTVs skitmusik på tv. Skulle vilja läsa i da Vinci Koden, men orkar inte, mina ögon brinner upp inifrån..

Kan ingen bara komma hit med en stor slägga och slå mig i huvudet så jag kan däcka några timmar.. Hade gjort susen! Typ det eller en kram. Kramas är ju så mysigt, spelar ingen roll vem det är, det är så underbart skönt när någon bara håller om en. Så är det.. Men nu ska crazylady försöka sova och framför allt: stänga av datorn! Det värsta med laptop är ju att man kan ha den i knäet i sängen hela jävla natten, den kan vara igång dygnet runt.. Jävla dödsfälla faktiskt!

Men nej, SOVA! Kanske äta något riktigt onyttigt och äckligt.., det enda som fattas på en dag som denna.. Jag kommer bli en valross om jag fortsätter att inte hinna träna och äta dygnet runt.. Haha men tror ändå att de passar mig, jag är ju jättesöt (inte) på gamla bilder med kinder som väger ett halv kilo var :) Hahaha, ja det var goda tider. Det roliga är att jag tränade betydligt mer då än innan.. Aja, fuck whatever, även om jag hade velat så orkar jag inte lägga ner mer tid på utseende än vad jag gör... Visst känner jag ibland att jag hade kunnat se annorlunda ut om jag lagt manken till, men vem gör det för sin egen skull i längden egentligen?
Jag tycker i alla fall att man ska se likadan ut när man vaknar som man gjorde när man somnade.. Eller är det fel? Jag tycker så iaf..

Godnatt från lökiga, halvt störda och utseendelata Louise


Haircut

Ett superbra tidsfördriv; att klippa håret. Har klippt min lugg ännu kortare och så supernöjd. Eller det är man ju alltid direkt efter att mna klippt sig, imorgon kommer det säkert se ut som fan och jag komemr ångra mig som fan ^^ Men jag är ju glad för det nu och det är vad som räknas!
Hade dock velat lägga ut en bild på hur det ser ut, men ja, sorgligt nog tycks vår kamera gått och gömt sig, så det får väll bli en annan dag (när det ser inte lika bra ut). Haha!

Vi tänkte annars kolla på en film ikväll och snackade med Erica innan, så stickar kanske hem till henne imorgon i strävan efter inspiriation till min novell och hjälp med pluggandet till idrottsprovet. Ja, det hade behövts, så ericas resident lär det bli.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Linkin Park, love till deras musik, och vara nöjd med mitt hår och ja, det mesta annat :p

Är det snart min tur?

Som ni kanske märker får jag inte alls mycket gjort.. Mina så kallade moments blir bara mer och mer sällsynta.. Men, sitter i köket och nu har två ambulanser kört förbi med tutorna igång, som alltid, men just nu känns det som att eftersom det alltid händer en massa olyckor här skulle det ju vara så klockrent om typ en lastbil körde över mig, bara för att jag är jag... Aså misstolka inte nu, jag är inte självkritisk eller så, det känns bara som att jag alltid råkar ut för.. ja, konstiga saker..

Eller okej, råkar ut och råkar ut, jag är ju lite klumpig. Ja, vissa vet vad jag menar, haha! Nej, ni vet nog inte vad jag tänker på just nu, det är något cp som jag tänker hålla för mig själv..
Ah detta kaffe, det slår slint i skallen på mig, sitter och tänker på olyckor och döden när jag egentligen borde plugga...
Det är kanske vad jag ska skriva om i novellen? Tänkte skriva om en våldtäkt men det är såååå cliché så pallar inte. Inte heller kärlek, uttjatat så in i helvete, finns inget unikt kvar i denna värld att ge ord längre.. Ska jag chocka med en riktig hard core sexnovell?
Njä, tror inte att jag hade kunnat skriva en sån, usch!

Nu ska jag "plugga" eller vad det nu blir. Förmodligen bara sitta och tänka, fundera, filosofera, ja sånr som en sån som jag brukar göra. Ganska skönt att vara själv i helgen dessutom. Annars är det bara bussen till och från skolan tycker jag.

Återkommer

Blöh...

Så,,. Det är alltså fredag.. Fortfarande.

Lite planering (v20):

Måndag: omprov i idrott
Tisdag: nationella prov i matematik b, ingen sovmorgon för mig ;/
Torsdag: novellen ska in, slutar halv två, näjs
Fredag: sovmorgon!
Söndag: uppsatsen in..

Ja, that's it! Idag skrev vi förresten nationella i engelska b, reading and listening, gick ganska bra men listening-delen är verkligen inte min starka sida, så ja, är lite nervis för det,,

Usch.

Och helt ärligt, kan alla dessa deprimerande välgörenhetsgubbar ta och hålla käften? Jag är 17 år och går i skolan, vad i helvete tror dem egentligen?
Jävla kukhuvuden..

Nej, bra musik och plugg va?

Tur jag har Tobbe som skickar roliga sms, mycket välkommet ;p muha


Ska nog se en film sen.. Vill ju se denna, så underbar!


Fredag

Då var det fredag, helg.. Tänkte kolla fotboll imorgon men skiter i vilket. Sitter i köket just nu, lyssnar på skitmusik och läsar fjortisbloggar, what to do?

Tänkte ta och sätta igång med plugget nu någon gång..

Ja, det får väll bli typ nu..

Anus 2

Jag har inte direkt insett hur sjukligt drygt det är att faktiskt skriva en uppsats om någonting som man inte alls vet mycket om från början. Det är ju inte bara att skriva, det gäller ju att skumläsa en massa böcker, jämföra vad som står, få in rätt fotnoter, och ändå få det till sitt eget så det inte räknas som kopierat. Så jävla dumt egentligen, det är exakt samma blaja vi skriver som det vi läser, men vi måste ändra ordningen för annars lär vi oss inget.. Nu har jag skrivit tre sidor datorskrivet, men det känns inte som att jag kommer någonvart..
Förutom historian har jag pluggat matte i en två timmar eller så, och visst det gick bra och det ser ut att bli g för min del om nationella i år går ut på samma sak som tidigare år, men det känns ju egentligen inte alls lugnande. Jag vill ju ändå kunna funktioner och geometri helt och hållet nu, tråkigt att börja om från början en tredje gång när jag ska läsa det i trean, så imorgon blir det nya tag med matten..

Sen blir det väll hem efter skolan, köra, sen plugga..
Sen helgen.. Plugga.
Nästa vecka, plugga.
Har jag något liv?

Svaret är nej.
Men det är väll värt det under en period, hellre det än att få ig i ett ämne som jag egentligen älskar liksom.. Sen har jag märkt en ganska underlig egenskap tillochmed för mig, och det är att när jag inte pluggar så läser jag i min bok.. Hur orkar jag ens läsa?
Läser jag inte, så skriver jag..

Är det bara jag som klagar såhär mycket över gymnasiet förresten?
Är det bara jag som är klen eller svagt efterbliven som inte pallar med trycket, det känns så i alla fall..

Jaja, det är ju i alla fall inte för mycket egentligen, jag har haft tid till min uppsats och hade jag börjat direkt hade jag varit klar för längesen så jag får skylla mig själv!

Nu ska jag sova, har pluggat sen fem typ så är ganska trött i huvudet.. Lagom roligt också att min efterlängtade sovmorgon imorgon inte längre existerar eftersom det är nationella, lagom skrattretande.
Så jag får väll gå och lägga mig och se fram emot att vakna upp helt stendöd imorgonbitti och definitivt inte redo för nationella.. Reading & listening är det, inte min starka sida i engelska.. Jaja, slut på all klagan nu, det är ju för fan det enda jag gör.. Jag kan ju i alla fall vara glad åt att jag har kommit igång över huvud taget, vilket inte många har..

Här kommer lite förslag till dig Mathilda:

* tortyr
* Jack the Ripper
* satanism
* religion (ex kabbalah)
* Fidel Castro (så kan vi hjälpa varandra lite kanske)
* mig
* marco polo


nej, nu kommer jag inte på flera.. hjärnan är på autopilot om någon undrar..

gonatt

Anus

Ah! Jag försöker skriva en novell, men denna skoldatorn är piss rent ut sagt och ja, jag har skrivit en mening än så länge..om bajs.. Jag ska nog fortsätta nu.

GAH

Håla!

Jahapp, då var det dags för håla igen. Yes!
Börjar inte förrän vid ett tiden, har inte mina mettaböcker med mig, smart som jag är, så får väll plugga på samhälle och läsa i mina guevara böcker.. Kanske läsa lite i da Vinci koden också om jag giter :)
Göttaste hade ju varit att sticka ner till Budda nu och käka lunch med någon som också älskar att äta, men nej, ikke! Ska spara mina pengar så jag kan köpa fina avslutningskläder och kanske ett par snygga klackar också :p

Men ja, nu ska jag göra mitt!

Rantada

Idag har då varit en bra dag.. Not.
Vaknade vid sju, helt slut i hela kroppen och mådde illa, så det blev en sjukanmälan på det. Sen sov jag till halv tilv, vaknade helt utmattad och masade mig iväg till skolan. Hade nationella i engelska, speaking, och det gick helt ok. Fick mvg i typ alla kategorier förutom i grammatik, fattar inte alls hur kan kan misslyckas med det ;o Så det blev vg i samlat betyg vilket känns som fail, men men, that's life!
Nu så sitter jag med Mailn och lökar, najs! Hon ska förhöra mig i idrott sen så jag kan få mitt betyg i det =)

Imorgon är det torsdag, vilket innebär italienska, ska få reda på vad jag fick på provet där, sen håla (pluggaaaa) sen samhälle och svenska. Wih. Orkar inte tänka på det nu.
Nu ska jag plugga!

:)

NU ska jag gå och sova!!! Tänkte bara slänga in ett sista inlägg.
Jag är klar med min tenta :) Den blev inte så bra, men bättre det än att strunta i att göra den alls. Jag har dessutom kommit till avhandlingen på min uppsats och matten är jag också på g med, och imorgon är det ännu mer plugg och träning (step med några tjejer i klassen ;)) som gäller!
För att belöna mig själv för detta slit, och för att jag har sparat pengar, så har jag gjort en liten beställning på... gissa vad.. Illustrerad Vetenskap :D Har velat ha den jättelänge och först nu känner jag att jag har råd med ett par nummer, underbart! Och jag läser faktiskt hellre den tidningen är att köpa nya kläder, nördigt men sant!

Så, nu ska jag bara vänta på att en tidning ska trilla ner i brevlådan.

Så,,, Godnatt! Jag ska i alla fall sova gött som fan

Det närmar sig slutet

Då var jag här och skrev igen alltså. Har nu skrivit en del på min uppsats och bestämde mig för att fortsätta på min tenta om Kalla Kriget, funderade snabbt på om jag skulle strunta i den och nöja mig med G i Kalla Kriget, men ja, jag får kämpa dubbelt helt enkelt.. Jag vill ju ha bra betyg liksom..

Imorgon ska jag träffa min underbara syster, fast hon är inte hemma förrän på kvällen, så jag tar med mig min dator och träningskläder så jag kan softa i stan :) Sen ska vi bara umgås och sånt :)

Nu är klockan åtta, och jag har ungefär två timmar kvar av idag på mig att plugga, efter det sker det inte så mycket. Åtminstone inte på vardagar.

Men ja, känner mig på bra humör nu när det rullar igen med skolan :) Lär dessutom bli hemma i sommar med mitt projektarbete, men det gör mig ingenting alls faktiskt :) Ska dessutom in till sjukhuset imorgon och söka hjälp till det :D

Nu ska jag kämpa vidare. Kyssar <3

Tack för att jag har mina vänner, min syster och min pojkvän. Jag får aldrig nog av er :)<3

The Moment

Åh, jag känner nästan ett lyckorus!
Jag har pluggat matematik igår och idag och har avverkat hela kapitlet om algebra, så det kommer jag klara av galant på nationella! Just nu är jag inne på funktioner och det rullar på ganska bra det också :)

Förutom det har jag faktiskt börjat skriva på min uppsats, och är igång med avhandlingen just nu. Det drygaste är dock att jag måste läsa hur mycket som helst för att kunna skriva den rättvis, har ju tre källor som är klart avgörande allihopa. Ja, jag har ju fler men de tre är mina huvudkällor. Så, just nu läser jag i Ricardo Rojos bok Min vän Che och letar efter en viss händelse, men fy fan vad lärorikt det är att läsa hans bok.. När jag är klar med min uppsats är det mycket möjligt att jag läser hela i ett kör bara för att.. =)

Men nu ska jag fortsätta innan mitt moment är borta för evigt. Wish me luck!

Everlong

Ja, då var helgen snart slut. I alla fall för alla andra, jag börjar inte förrän 10.15 på tisdag :) Såhär har i alla fall min långhelg sett ut:

Torsdag: träffade baby, vi bara kollade film och mös bara vi två hemma, underbart!
Fredag: Malin och Patrik kom över och vi grillade, annars var det att sola i det härliga vädret.
Lördag: Sola! Sen till Erica på kvällen sen hem till baby <3
Söndag: utflykt med Alex familj hela dagen, mysigt! Sen var det hemåt! Tänkte ta och plugga nu; matte och allt detdära..
Måndag: tänkte plugga och träna, har ju slarvat med det :'( Så imorn är det hårda tag!

Ja, nu är det alltså matten som gäller, ska jobba på mina hemuppgifter, sen jobba lite på allt annars som ska göras (pannicing).

Kyssar.

btw. Alexander, taack för att du finns och för att du är min, för att du alltid kommer stå vid min sida och för att du alltid kommer att älska mig. Känner mig bara mer och mer nära dig för var dag som går, och ja, jag säger ju inte att vi kommer vara tillsammans för evigt, men det kommer vara länge, det är jag säker på :)
Tack för allt i helgen, u know what I mean :) Det betyder allt för mig <3


RSS 2.0