Pain and no cupcakes :'(

Aweh, jag lider. Jag, Nic, Dick och Roger lirar Wii Sports och Guitar Hero, och när dem små figurerna dansade på tennisen så kunde jag bara inte låta bli att skratta, vilket leder till SMÄRTA. AJ AJ AJ AJ nära till tårar där nästan ;s Dessutom så skulle jag och Roger baka muffins då han sa den hemliga koden för det (C.U.P.C.A.K.E) men det visade sig att vi har inte saker hemma att göra just det, så några muffins blev det inte ;/
Men imorgon ska jag iväg och handla massvis av böcker förhoppningsvis; helst från tidiga 1900-talet eller bakåt, men även moderna, eller lärar- och vetenskapsböcker, dem är också fina som fan :) Sen ska jag och Siamak plugga och glo film, sen ska jag baka på söndag, och jag har en liten inköpslista på allt som jag vill ha i dem, bland annat;

* polkagrisar
* banan-choklad
* jordgubbar
* kaffe
* polly


Får dock se om jag orkar göra alla, men om jag känner mig själv så kommer jag hålla på tills någon huvudingrediens tar slut så jag ska ha massvis så jag kan baka myycket :D
Har någon en idé på något roligt man kan stoppa i en muffin (inget snuskigt) så är det ju bara att skriva det, det gäller ju att vidga sina vyer!
Men nu ska jag återgå till det jag gjorde innan, ligga på mitt rum helt apatisk, det enda sättet att undvika smärta hehe. Och ja, jag låter skitklen men guess what, jag är det! Och det gör rejält mycket mer ont att ha en inflammation i läppen än någon annan stans kan jag garantera för det medför att man inte kan äta, prata, skratta, gråta eller något annat utan attd et gör ont och blir värre ;/ Pety me!!! HAHA pety sex nästa helg kanske då ju ;)
Får ju inte träffa Alex så att han inte blir smittad av mig :'(

Nej, jag ska terrorisera någon/något annat nu, möjligtvis Nic's och Dicks godispåse (6)

Ha de suckers!

Häxa

Jahapp, detta lär bli dagens saista inlägg med tanke på den dåliga tillgängligheten till dator därhemma, våran laptop är inte längre användbar då sladden som man laddar den med har glapp.
Just nu sitter jag på en engelska lektion som inte mer än 8 personer deltog på, och skriver om hur det var att vara häxa under 1600-talet. Jag ska låtsas vara en journalist som ska intervjua någon etc, har inte skrivit mycket ännu, det är ju ganska svårt, men men. Slutar i alla fall snart, ska bli wunderbar att få komma hem. Har så jävla ont i flabben men tvivlar på att det hjälper med piller så det får bli att käka nachos och laata mig, sen imorn ska jag hem till Siamak och plugga med honom. Goody goody att det finns någon att plugga med uanför skolan :D

Hade!

I look like shit!

Usch, jag gillar verkligen inte att vara i skolan ;( vill bara hem, ser ut som ett helvete men måste ju göra plikten och ha min jävla närvaro, mög!
Åkte in en timme tidigare för att hinna inom banken, så nu sitter jag i biblan och börjar först om en timme, så passar på att plugga lite på alla dessa saker som jag inte har gjort klart än ;o gah!
I'm going nuts! Har i alla fall hunnit gå en runda idag, tog chansen och gick till banken och sen till skolan vilket är ganska långt, sen ska jag väll ta och gå när jag kommer hem också om jag inte är för trött, det skadar ju inte och jag sover bättre om jag gör det så!
Jaja, nu ska jag fortsätta med mitt. Två lektioner sen hem, det klarar jag nog. ;/

Alltså

Torsdag idag, allting har gått åt helvete med plugg bland annat, svårt när man inte har det man behöver ju, jävla skit! Och igår när jag och Erika skulle gå ner till stan tillsammans så gick vi förbi någon städgubbe och han stirrade på mig riktigt hatfullt ;o Vet inte alls varför men han såg ut som om han skulle döda mig ;s Vad i helvete är människors problem? Jag har för fan inte gjort honom något...
Fan att såna överhuvudtaget finns.. Men ja, som sagt inget plugg så det får antagligen bli att ligga i sängen, käka mina nachos och sånt, hoppas på att jag blir av med denna skiten snart ;/

Ja, jag hoppar på Mathildas spår; detta borde vara en gnällblogg, just nu i alla fall, men har någon problem med det så är det ju faktiskt inte mer än att sluta läsa!

En bra sak idag i vilket fall som, har växlat in en jävla massa utländska mynt så har lite extra pengar denna månaden, men eftersom jag är dusktig så ligger dem numera i min totalt igentejpade sparbössa! Money money money, vem fan sa att pengar och shopping inte gör en lycklig förresten? Hah, stupid!

Svinkoppor

Usch, det kan inte bli värre :( Har fått svinkoppor runt munnen så det gör konstant ont i läpparna och det ser förjävligt ut, fy fan! Idag är jag ledig från skolan så ska strax till Väla för att växla pengar sen vill jag bara hem och dö, känner mig segare än någonsin och jag som aldrig sover mer än 5-6 timmar på vardagar sov mer än det dubbla igår och kände mig ändå trött hela dagen.. :( Så alltså, Väla, sen mormor och morfar sen hem och bara plugga järnet, har ju inget bättre att göra ändå.

Hade dessutom en pissig dag igår också så känner mig inte positiv till något just nu :/
Men men, nu får jag väll fortsätta med mitt jätteroliga liv, jippi!

Lina ringde mig nyss, hon får mig alltid på bättre humör, så nu är jag iaf lite gladare. Älskar den tösen!

Alexander



Var bara tvungen att lägga in en bild på min lille Alexandros (jag vet inte riktigt varför jag "kallar" honom det eller var jag ens har fått det från, men det är ganska sött!) Så fin när han spelar<3 Min alldeles egna guitar hero. Längtar tills på lördag älskling när jag får träffa dig igen :) Och om två dagar (snart en) så har vi sju månader, sieben Monate, sette mesi osv. Älskar dig av hela mitt hjärta,och eftersom jag alltid skickar såna sms när jag har mina kan-inte-sova-nätter så skriver jag det i mn blogg!
Min baby baby baby, jag vet att du vet men ändå; jag älskar dig <3

26 juli 2008 <3

Hannibal backslick

Nej, jag vet att min rubrik makes no sense. Men jag kommer till bådadera!
Min underbara dag började med att jag först när jag var på skolan fick reda på att min lärare i italienska är sjuk, så det fick bli biblan och skriva kommunarbetet och börja på min powerpoint. Efter det var det matte och jag var jätteduktig, kunde allting innan vi ens haft genomgång på det (tack vare sötaste mattefreaket SIAMAK :D) Sen lunch sen matte igen, sen studiebesök på Navigator Centrum i stan (söder). Sen var skolan slut :D Såg en kille jag brukade träna boxning tillsammans med, Viktor, hahaha och han har backslick, inte snyggt! Ser han överallt men med tanke på att det var typ 3 år sedan vi tränade tillsammans s känns det inte så lönt att säga hej, allt jag kan göra är att garva åt frillan, säger bara fy fan ^^ 
Men i alla fall så gick jag hem till Erica, bytte om och gick ut på en låång och rask promenad på drygt en timme, sen tillbaka, käka, duscha and here I am!

JO förresten, när jag var ute kom en tjej fram och gav mig ett guldigt kuvert där det stod "Brev till dig". Det visade sig vara sånt religiöst och det var en lång dikt ihopsatt av en hel del evangelier, psalmer och sånt. Ganska gulligt men vad ska man säga liksom ;p

Men nu är det film som gäller! Pusselipuss

Så olönt

Då sitter jag i skolan igen, gick upp i tid idag och hade en hur mysig morgon som helst; käkade gröt till frukost och ingen stress med någonting alls, så jävla skönt! Men, fick reda på att vi inte hade någon italienska idag, självklart så här sitter jag, inte alls lönt att åka hem igen så det blir bara att utnyttja tiden och plugga fram tills ett tiden skulle jag tro, sen så såg jag också nyss att vi tydligen ändå har kriminologi idag :( Blä så det blir inget sluta tidigt :'(
Men sen ska jag hem till Erica och sen ut och gå en lång runda, sen hem och träna lite hemma hos henne, sover uppenbarligen bättre när jag tränar innan så det får väll bli det i fortsättningen :) Asså i typ 10 minuter eller så.

Men nu ska jag plugga, bläää..

Måndag

Dagen började visst med en sjukanmälning, blä. Känner mig inte så jävl kry men stack in ändå för tt vara med på idrotten sista lektionen, vill ju inte riskera mitt mvg i de :)
Sen stack jag med Erika hem för att se hur hon bor, mitt i stan så jävla lyx :) Åsså hade hon världens sötaste hund, putti.
Nu får det väll bli tt jag går och lägger mig snart, känner mig lagom trött, vill bara att Alexska logga in nån gång på msn, vill prata med honom..

Vad händer annars till helgen annars? Jag och mamma snackade om att kanske åka på loppis igen, jag är ute efter fler ölglas och böcker och sånt skoj, annars är det ändå kul och bildande att gå på loppis, inte alls så sopigt som folk säger :) Annars blir det myys med älskling, vet inte om det blir hemma här eller hos honom men spelar ingen roll så länge jag får vara med honom ändå, men det blir nog här, loppis :D Hahaha, så tråkigt han måste tycka att det är och ändå offrade han sig sist och följde med ^^ 

Men som sagt, dags att nanna nu, kan inte sitta här och vänta på honom hela natten ju ;/
Älskar dig min lille snuttiplutti, hahaha :D Nej men det gör jag verkligen! Snart 7 månader med dig ju min älskling, så underbart att du finns och att du är min (v)

Natti natti.
En sak också,
blod är inte tjockare än vatten

25000 kr och Thailandresa!

Jag var ett nummer ifrån 25 lax och Nicole var ett nummer ifrån Thailandresan, det är precis vad jag hatar med bingolotto! Aja, det är ganska kul att spela ändå. Man får ju ställa upp liksom, tihi. Idag var det som sagt loppisrunda och efter det var det hem snabbt som fan och stressa klart med mitt naturarbete, men roligt nog så fick jag reda på ganska nyligen att det inte ska vara klart förrän på fredag och att de flesta inte ens har börjat med det, så då har jag ju alltså tre ämnen denna vecka där jag inte har ett piss att göra, ser fram emot alla hålor hehe.

Imorgon ska jag söka jobb som p-guide till sommaren, det är trots allt ett jobb och jag vill tjäna pengar, så jag håller tummarna och det får alla andra också göra för min skull. Dessutom är jag ganska glad för vi har idrott imorgon och de närmaste 8 månaderna blir den det närmaste träning jag kommer, hehe det suger men väntar hellre och skaffat på 24/7 i stan!

Nej, nu är det Beck som gäller, lite vingummi och kanske en dusch som avslutning på dagen!


Loppisrunda

Då var lovet slut! Har inte gjort så mycket alls, har pluggat lite, varit med min gulleplutt, träffat vänner och festat, och som avslutning åkte vi på olika loppisar idag för att se vad som fanns att fynda. Hittade inga böcker alls, vilket brukar vara vad jag letar efter, inte heller några fina glas eller annat skoj som man kan springa på. Hittade dock ett väldigt fint ölstop med ingravering på tyska så det köpte jag för fem riksdaler :) Nu är det plugg som gäller, ska skriva klart mitt förbannade arbete.
Gläder mig annars över att den kommande veckan inte kommer inkludera någon samhällslektion alls och ingen kriminologi på två veckor, så får en massa tid att skriva mit kommunarbete som är några månader försenat ;p Hehe.

Lite bilder på mitt vackra ölstop





Uppesittarkväll helt ensam

Eller uppesittarkväll och uppesittarkväll, jag har helt enkelt grova sömnproblem så kan ju få det att låta lite roligare att vara sömnlös! Kvällens sysselsättning är en film i dvdn och datorn i knäet. Tänkte ta och läsa på mig ytterligare om cryonics, det ämna jag har valt att skriva om i naturen. Lär sluta med att jag bara bloggar och snokar rundor på bilddagboken sedan somnar till filmen, men här är jag, fit for fight med 1,5 liter vatten och ett skivat äpple (redan uppätet, oops). Kanske även läsa lite i min bok, jag som ligger så jävla mycket efter i det ;s Gah!

Shalala
I'm the best, fuck the rest ;P

.. vill förresten tillägga att jag har 1,5 liter KNÄCKGLASS och en massa massa strössel i köket som är mitt, BARA MITT!!!! MOHAHAHAHAHAHAHAHA!



sug på den!

Hemma-SPA

Förutom att allting går skit med pluggandet och att jag inte alls känner mig på topp så känner jag mig i alla fall fräsch! Igår hade jag sån spa-dag som jag brukar ha några kvällar i veckan, och tänkte ha det ikväll igen om någon timme medan tvätten håller på.
Mina hemma-spa innehåller:
*scrubbning
*raka ben
*hårinpackning
*ansiktsmask
*peeling
*smörja in sig i body butter
*lite handvård
*kräm som motverkar de så väl kända "tiderränderna"
*kräm mot påsar under ögonen
*kräm mot rynkor under ögonen (det ska börjas i tid!!)

och lite sånt!
Tar ju inte allting alltid på en gång, men älskar att göra det, det är så rogivande att ta hand om sig själv. Hade jag dock haft ett gymkort (rest in peace) så hade jag hellre tränat.

.....hmm nu tryckte jag på nån knapp så allting ser helt cp ut ;s gah :(
Nej, fortsättning följer kankse. Jag ska fokusera på mitt naturarbete och på Ben & Jerrys som jag snart ska köpa :D :D :D

Plugglov och inte sportlov

Så jävla ruttet! När det väl är lov och man har tid att träna hur mycket som helst så har gymkortet gått ut, självklart! Så istället för att träna en massa så får det bli en massa plugg istället, idag har jag pluggat några timmar på natur, har dock ej fått så mycket gjort, fortfarande lite fast.. Idag blev det dock en runda med Tyzon och Malin här ute i Varalöv, och innan dess så trillade jag i vår branta trappa så nu har jag jätteont i min högra höft :(
Just nu så sitter jag, Malin och hennes pojkvän Patrik i köket, jag bloggar och pluggar och dem kollar på roliga videos på Youtube :) Malin och hennes sjuka humor.

I övrigt finns det inte så mycket att nämna, känner mig så sjukligt stressad över allting.. Har samhälle, natur, engelska, mer samhälle, historia och svenska att göra över lovet :( Jag gillar inte skolan. Idag fick jag förresten även ett jobberbjudande som medlemsvärvare för Nordic Foundraising, andra gången nu, och var ännu en gång tvungen att tacka nej pga skolan. Jävla mög!
Jag bara vill vill vill fixa ett jobb och sen åka på någon semester med första bästa som är sugen till sommaren, utomlands! Igår gick förresten hela dagen åt att se på resor, jag vill ;'( Hatar att vara arbetslös (om jag nu kan kalla mig det iom att jag går i skolan).

Nej, nu får väll jag ta och ta tag i mitt liv, suck., Håller på och tvättar och ja, plugg plugg. I have no life!
Hava a nice day and fuck you very much

ROSENGÅRD

Jahapp, nu sitter jag och skriver min text om Rosengård, eller ska jag kalla det arbete? TRE sidor ;o Gah, har fått en sida skrivet och känner mig redan tömd på vettig information, dessutom är Matthias (sh-läraren) så kluraig att hur man än skriver och ur vilket än moraliskt/politiskt/etiskt perspektiv man skriver så hittar han haken som ej borde finns där. Får jag mvg? Nej, för Matthias är en + lärare. En sån som ger vg+ och säger att man är nära men haken är den... och alltså är det just ett +. Med lite tur så kanske jag kammar hem ett mvg-, men det bästa jag kan göra just nu är att skriva en bra text oxh hoppas på att datorn ej kraschar med allt dess innehåll.
Nu ska jag fortsätta med mitt, får jobba på medans inspirationen finns där vilket inte är så jävla ofta.
Kyss

Plugg :(

Usch, jag hatar att köra fast! Så in i helvete yes yes!
Försöker skriva på mitt naturarbete men det står helt stilla i skallen ;s Malin är här, vi har en pluggdag tillsammans och snart är det dags för middag, yum yum. Blir min favvis, äggsås och päror (laxen räknas ej, blä!).
Men jag antar att jag får kämpa vidare med mitt cparbete, får DAMP!

alla <3 dag

Tjalala, jag är skitbakis på alla hjärtans dag, något nytt! Hah, igår var skoj iaf, måste bara säga att fan vad tråkiga alla har blivit, sjuka och skit och mög, py pan! Men det blev kul som attans i vilket fall som.
Idag har jag hunnit äta: pannkakor, yoggi, flingor, sylt, keso, oboy, mjölk, brämhults, vatten. Missade jag något? Det är så sjukt att vakna upp och vara bakis+hungrig+törstig. Hate it! Men skit i det, nu är det städning som gäller, sen ska jag hem till min älsklingsalex :)

Ha en bra alla hjärtans dag fuckers, hoppas ni mår sämre än vad jag gör ;)

<3

Pallar ej

Igår var en helt ok dag; ganska lugnt i skolan, förstod matten ganska bra när Siamak viade hur jag skulle räkna ut sen en skön hemmakväll med Malin.
Idag däremot har ingenting alls känts bra.. Vaknade ofs ganska tidigt, men hann knappt käka något eller fixa till mig ordentligt innan vi skulle in till stan och bli hämtade, för att sedan åka till Höganäs.
Efter begravningen var jag på skitdåligt humör pga lågt blodsocker (hann ej käka ordentlig frulle) och det har hängt med en aning sen dess tror jag.. Kommer lite folk hit om några timmar, egentligen är jag inte alls på humör att dricka eller vara social, men jag vet att jag kommer bli det om ett tag, måste bara hinna andas lite..

Jaja, inte så kul med lov nu heller, hade hellre gått i skolan men fan heller, våra fittlärare ska ju ändå tvinga på oss en miljon läxor att göra över lovet så blir ju bara att plugga ändå.. Har inte lust till något alls.
Dra åt helvete känner jag just nu, det och inget annat.

Det lugnar ner sig snart, bäst att inte skriva mer tills dess. Ikväll ska jag supa ner mig totalt sen sova i några dagar och förhoppningsvis vakna upp när jag är 35 och allting är bara aningen lättare.

A scuola

Igår var det The Tivoli.. Kul!
Idag är det skola..... KUL!

Har håla på tre timmar just nu, en är fördriven med att ha läst i min bok och nu tar jag till det tunga artilleriet, datorn.
Och Coffe gick nyss :( Blä på honom, vill ja ha sällskap! Men han skulle komma snart igen så de gör ju inte så mycket.

Men annars liksom..? Har absolut ingenting kul alls att skriva om, inget kul som pågår alls, mest tvärtom tycker jag. Imorgon är fredag, vi får kanske ledigt men jag ska inte till skolan ändå ju, men efter det är det lov i en vecka, och gissa vad jag ska göra då.. juste, plugga! Yäy. Ser fram emot det. Ska låsa ut alla jävlar ur mitt liv, hitta ett eget ställe där jag kan isolera mig och vara där helt ensam i en vecka! Yes, utan allt och alla, ingen annan utom mig själv.
Jag är ju faktiskt, lite i alla fall, en enstöring. Jag gillar att vara själv! Inte alltid kanske, men för det mesta.

Huvudet kryllar av en massa tankar som vanligt, det är roligare att skriva ner dem är vad som händer under dagen för det finns inget unikt alls med det, men mina tankar dock är helt och hållet mina egna. Men jag och Mathilda pratade om under ett av våra många intelligenta och intellektuella samtal om att bli härdad. Vad innebär det egentligen? Är det något man "lär" sig av sig själv, något någon annan lär en eller sker det helt enkelt lite slumpmässigt? Jag känner mig i alla fall härdad och det gör Mathilda också, kom vi fram till. Jag vet inte precis vad jag är härdad mot, men jag är det.
Kanske kommer jag på det en dag, men fram tills dess ska jag vara nöjd med vetskapen att jag är det, det är faktiskt huvudsaken. Att vara härdad innebär att, ja, what doesn't kill you makes you stronger. Det är ett bra talesätt för det är ju sant. Och det var nog allt jag hade att säga om det, fråga mig inte varför jag tog upp det från första början ens.

Men här sitter jag som sagt.. Skolans bibla och börjar ej igen förrän vid 13.00. Igår var kul kan man säga. Det var. Skit samma. När jag kom hem var jag som alltid tankfull så istället för att sova så städade jag lite och bäddade rent min säng, glodde tv en stund och bara satt upp i sängen och försökte komma på något jag skulle göra. Tillslut somnade jag, runt två tiden tror jag, fan vad skönt det var! Och fan vad skönt att somna utan att allting snurrar, vilket det brukar göra när jag har druckit.

MEN nu ska jag käka med Coffe, pallar ej skriva klart!

Dancing With Myself

Rummet är städat! Nästan i alla fall. Har dansat rundor till Billy Idol, som förutspått :) Jag älskar min Billy! Han är bääst, love him! Efter städet har jag duschat i säkert en timme, så jävla gött!
Skönt som fan att ha såna "skönhetskvällar" så man skrubbar hela jävla kroppen, kör ansiktsmask, hårinpackning, rakar benen i en halvtimme för att få bort allt på knäna, smörjer in sig med 3 st olika lotions.. :) Ja, det blir jag allt på bra humör av. Nu ska jag snart sova, ska till Malmö imorn med samhällsklassen och ställa frågor och skit och mög, så måste sova lääänge för att orka med det.
Förresten, pessimisten är på bättre humör!
Reminder: LADDA MP3n!!!!

snoris


Don't you

(forget about me)

Awh, idag har Billy Idol tagit mig med storm! Ska ladda hem lite gosepose av honom och ladda mp3n så där är något bra i den. Wih! Dagen har gått åt till italienska, matte och kriminologi.
Utnyttjad hjärnkapacitet: 0%

Träningen gick i alla fall ganska bra för att inte ha kört på en vecka nu, blev kondis i 20 min och styrketräning i 20, ganska gött. Det är något som jag blir på bra humör av tack och lov. Hela dagen har jag varit ganska bitter, men vad ska man göra? En sak att jag har kort stubin men även jag har anledning till att va nere ibland. Faktiskt!

Och dessutom så har jag lovat att städa rummet tills på fredag, usch! Jag tänker ju göra det men kom nyss till underfund att det måste ske ikväll för imorgon är det Popcorn med Linis och torsdag ska jag plugga med Siamak och va med Malin och fredag, too late!
Så nu blir det väll ösa lite bra musik i min "stereo" och dansa rummet rent, eller något. Sen ska jag duscha lääääänge!

Hail Louise, our saviour!

I need some sleep

Gode kära älskade Gud (som jag för den delen inte ens tror på), kan inte du skänka mig lite sömn för en gångs skull? Jag har varit snäll! Jag har gjort mina läxor och allt detdära. Please!
Funderar på att dra och gymma innan skolan imorgon, åh det hade varit skönt! Men det beror ju på om jag somnar under anständiga tider vilket jag inte kommer göra. Har ännu inte gått och lagt mig, sitter bara i köket och funderar och sånt.
    Innan på bussen hade jag och syster ett intressant samtal om bland annat vänskap och sånt. Vad händer med vänskaper egentligen? Det finns så många som jag "saknar", inte går runt och tänker på eller så men när ett gammalt minne slår i en så blir man lite ledsen av tanken att man förmodligen aldrig mer kommer kunna ha så kul med den personen.
Jag tror att jag värdesätter saker alldeles för högt ibland, värdesätter människor alldeles för högt. Vissa kankse bara är sånna som inte bryr sig, tyvärr gör jag det. Blä! Det känns ju aldrig kul att fråga sig själv om man inte är en sådan person som andra vill behålla som vän? Jag är, trots att jag inte är en sån som är alltför social med mina vänner, väldigt beroende av människor runtomkring mig.

Jaja, skit i dem antar jag. En vacker dag så kanske det ordnar sig eller inte, det är egentligen ingenting som jag behöver gå och tänka på nu.

God natt!


Reroute to Remain

Idag är det måndag. Jag har varit sjuk, vilket betyder att jag har varit hemma och såklart missat mitt prov. Men det kommer fler tillfällen hoppas jag på i alla fall. Men jag har varit hemma, läst lite och slappat, sen kom Nicole och Pada och fick liv i mig, så det blev att åka till helsingborg en runda och gå lite på stan sen stack jag och Nic till Väla, hittade en massa saker jag vill ha ha ha.... Fast är ju dock inget jag vill lägga pengar på så jag håller mig fortfarande till att leta efter begravningskläder..
Imorgon blir det privatlektion i matte av Mommo så ska hem till han efter skolan och se om han får mig att fatta något av det, tvivlar på det men vill ha bra betyg så det får det vara värt :)
Onsdag ska jag kanske på konsert på The Tivoli, men får se om jag pallar. Tvivlar på det.
Torsdag ville Nic ha med mig till Framtid så får se, kanske.
Sen helgen vet man aldrig vad som väntar :)

Planerna för kvällen är att käka upp min grönsakssoppa sen gå och lägga mig, sova om jag har lite tur.
Nu pallar jag inte skriva mer, har inget alls kul att skriva om ens.

Love

"Mjaau"

Tihi, nu har jag lagt in ljud som Alex skickade en gång på MSN som sms- och ringsignal :D Och fick nyss ett sms av baby, det lät Mjaaaaau :D
Men, det är Scrubs som gäller just nu, jag är egentligen oerhört sugen på att sticka in i köket, ta min energidricka och halsa den på två röda, kanske en stark jävla drink så jag kan sova gott eller en tjock och god cigarr så jag kan rensa huvudet under lugnt och ro?
Ja, gott hade det allt varit. Helst alltihop på en gång. Fast idag fick jag ju besked på syppe så ja, jag får väll hålla mig tills dess och ja, supa skallen av mig som sist. Haha som Lina sa; Jag har ett jävla pokerface, först ingenting sen POFF så är jag aspackad och vet inte varken vad vem eller var jag är. Life's life.

På fredag är det begravning som gäller :'( Hasse gick bort i onsdes och jag har inte riktigt fattat det ännu tror jag, kommer kanske aldrig heller göra det. Han är den första i mitt liv som gått bort då jjag har varit gammal nog för att riktigt första vad som pågår och det känns skumt som fan. Inte alls längesen vi alla satt i farmor och farfars kök och skickade roliga sms och lyssnade på hans skämt på mobilen ju. Vad hände? Är det så det är att bli vad vi kallar gammal? Att vänta tills det att antingen man själv dör eller ens man/hustru dör? Jag vill aldrig bli gammal, hellre dö ung än att bli lämnad kvar endast för att se alla i sin närhet dö.
Nej, det är ingenting för mig alls. Fast jag vill ju inte dö ung heller å andra sidan. Vad sägs om att aldrig dö helt enkelt? Eller såklart, frysa ned oss efter döden för att fem decennier senare åter vakna till liv, frisk som en nötkärna.

Nehe, nog om döden. Måste ju ha något att ha på mig på fredag också, hittade ett par supersnygga skyhöga svarta pumps idag. Det kan ju inte vara fel att ha pumps på en begravning? Eller? Hasse hade gillat det tror jag!
Pumps och något svart. Aja, får se.

Men, värre saker att oroa sig över;
samhällsfrågorna
träningsbehovet
historiaprovet
naturarbetet
att Nicole kommer komma och lägga sig i min säng inatt :(
att vara utan Alex i en miljon år.. till nästa helg :(
inte kunna sova inatt
aldrig ta mitt körkort
slut på glass, måste köpa ny!
att datorn kommer explodera mitt i huet på mig


MEN det kommer bli skönt ändå med lite skola.. Träffa vännerna, få läxor och allt detdära gjort och träna lite. Sammanfattningsvis vara i stan.
Och jag ser sååå mycket framemot onsdag, Rosengård är ju så lockande. Bör jag vara rädd för att vistas där? Kanske borde fixa ett pepparspray att ha med mig ifall att, hah. Jag är ingen nervös typ men vafan, inte fan att jag litar på folk heller. Speciellt inte i ett sådant område!

Men nu ska jag försöka sova.
I love my baby. Alex, du och jag för alltid, right? <3 My everything.

<3<3<3

Då var det den åttonde februari idag, har haft en överjävligt bra helg, som vanligt med min baby <3 Nu är jag hemma från en liten runda på Väla, "liten". Var där i säkert 3,5 timme så nu är jag ganska slut i benen. Har ont i mitt vänstra knäväck av någon anledning så får ta det lite lugnt nu, inte så jävla bra med att slita ut sånt nu ju, hehe.
Men dagens inköp blev iallfall en skitsnygg svart BH men annars inget mer. Just nu sitter jag och försöker bredda ut mina MVGn genom att plugga lite historia och jobba på naturarbetet, laddar hem boken "The prospect of immortality" så ska läsa den nu, eller skumläsa snarare sagt. Eller ja, något i den stilen. Imorgon blir det träna träna träna och skriva nya frågor till när vi ska till Rosengård (på tiden) så ja, känner mig lite stressad.


Men ja, har som sagt haft en sjukligt bra helg med Alexander. Saknar honom så mycket :'( Vill inte sova utan honom i en hel vecka :( Men det är ju extra mysigt när vi ses igen så det får det väll vara värt + att det snart är lov, thank god!
I love you baby.
Dessutom, snart alla hjärtans dag och jag har fått något som garanterat ingen annan kommer att få, bara för att min man är bäst i världen! :D Älskar dig så myycket, du är bäst bäst bäst tack för att du finns hjärtat!! <3<3<3


NU måste jag plugga :/

El kysso

YES INDEED

Även fast att jag inte alls har sovit bra, att jag är hungrig, har sjuk mensvärk och är sugen på äppeljuice så är jagg på SKITBRA HUMÖR, för jag fick nyss tillbaka mitt naturkunskapsprov och det var MVG, ohyes :) 38 av 40 wihoo. Skitglad är jag, håller på att dö! Nu ska jag bara ha MVG på historian på måndag också och göra naturarbetet ordentligt, det ska jag fan göra! Asgött är det, kommer skina som en sol hela jävla helgen :D :D :D
Men nu ska jag skriva lite på mitt arbete. Smell ya later

So true

It's not me, it's you!

Återupplivning och pälsmössa

Idag hade jag en lektion. En enda lektion, och jag försov mig till den. Visserligen inte så underligt med tanke på att jag var helt död efter igår och bokstavligen föll i koma när jag väl somnade, så det fanns ju inte så mycket att göra åt det. Men jag stack ändå till skolan och var där i två timmar med Mathilda, pluggade lite och började på mitt naturarbete.  Jag ska skriva om en metod till evigt liv, som går ut på att man låter sig bli nedfryst när man dör för att senare bli återuppväckt till "ett yngre och friskare liv". Efter det stack vi ner till stan och lunchade thaimat, muma :D
Efter det åkte jag iväg och handlade två gamla böcker; en tysk-svensk ordbok från 1904 som var i jättefint skick och en vetenskaps bok, "Vetenskapens underbara värld" från 50-talet. Den är hur bra som helst faktiskt, innehåller geologi, atsronomi, matematik, fysik, kemi, biologi och teknik. Har redan läst lite i den i matematik-kapitlet, väldigt lärorikt! Dessutom köpte jag en äkta rysk pälsmössa. Den är skitful, men ändå snygg, och jag gillar den som fan :D Haha. Och varm så in i helvete är den också. Frågan är bara om jag kommer använda den, den är som sagt fulsnygg så vi får ju se hur det blir med det.

Men ja, nu har jag inte så mycket mer att blogga om i alla fall

.

Aj aj, kylarspray

Hehehe, har Joddla med Siv insvetsat i huvudet, vägrar försvinna. Tror det beror lite på den Norrlands Guld reklamen, då dyker låten upp!
Men ont har jag! Fan asså! Har hjälp Erica att flytta nu ett tag och har så fruktansvärt ont i vänstra ljumsken, smalbenet och högra knäet :s Haha snygg kombo också, hur fan jag nu har lyckats med det. Men jag känner mig som en gammal kärring, kan inte röra på vänsta benet utan att det gör megajätteskitont :( blääää. Men ja, jag antar att det var värt det.

Sitter hemma hos Erica nu, som håller på att bege sig till sitt jobb. Vi har haft en mysig liten snabb-middag i stress och allt :) Men nu ska jag kanske ta en dusch eller kolla lite på tv, nu när det går film och allt ;p

Skidpremiär

Huh, det trodde jag då inte, att det skulle gå bra idag. Vi var alltså i Hestra idag (Småland) och åkte skidor med klassen, och det var askul! Har dock hållit mig till de gröna backarna men det ick hur bra som helst! Vill göra om det igen :) Å andra sidan vurpade jag mitt i en backe och trodde jag skulle dö, var dock inte värre än ont i ljumsken, men ändå :D Haha scary!
Så här sitter jag och jämrar mig över min ljumske som gör så satans ont men fan, det ar värt det! Tack girls för en helt underbar dag, I love you! <3



Pinball map

Oj, jag är just smart! kom nyss på att det kan vara bra att ha en laddad mp3 när man ska åka fram och tillbaka till Småland, och som alla vet så har jag svårt för att vara social på bussen så mest troligt är att jag isolerar mig med en bra bok och In Flames på högsta volym.
Jag ska bara ladda den. Ska bara! Och eftersom att jag skriver detta när jag väl tänker på det så kommer jag väll glömma bort det sen och vakna imorgonbitti av att jag har försovit mig, utan musik. Nej, så får det inte bli!
Nu till nästa sak, har jag laddaren med mig?
Ah, sånt retard om jag inte har det!
Jaja, men nu vill jag allt sova för jag är redan sugen på frukost, haha! Och för att jag saknar Alex ochför att.. haha Alex vet, din jävel :)<3

Det enda som fattas inför imorgon är att jag får alldeles för mycket mens när jag är ute oh åker.... Vill inte ens tänka på det :( Nu ska jag ladda den jävla mp3n sen lägga mig i soffan och invänta sömnen :) Kyss och kram och allting. Mest till min älskling. Dröm kåta drömmar, det kommer väll jag göra som vanligt (inatt var det dock mer äckligt blää)

KYSS

Fula Svenskar

Slutade ida edan tio i två, så jag och Veronica gick och handlade efter skolan och sedan gick jag inom hos Erica, käkade en bulle (mitt första efterlängtade mål på hela dagen) och sedan gick jag ner i stan. Handlade en liter mjölk och en färdigpizza, mums :D Så nu ska jag sätta mig i en den underbart sköna soffan, käka pizza och glo tv!

MEN, innan dess måste jag skriva om hur fula svenskar är. Jag har tänkt på det en massa och kommit fram till att det är en förvånansvärd liten del som faktiskt anses snygga. Ännu värre är att de fula stirrar så jävla mycket. Idag har säkert fyra stycken ASFULA brudar stirrat ihjäl sig på mig på stan och det vete fan varför, dem bara gör det. Blickarna utstrålar dåligt självförtroende och allt detdär, men VARFÖR glor ni på mig, fult folk? Ser jag konstig ut eller?
Usch, jag må låta rå men jag blir på så jävla dåligt humör av såna människor!
Fast att vara vanligt ful är ingenting jämtemot de som är groteskt fula, dem ska vi ju inte snacka om bara. FY FAN! Gör mig lite mer spyfärdig för fan. Ännu värre med dessa är att de utsrålar inte alls dåligt självförtroende, nej! Dem går rund och småler och ser så äckligt självgoda ut, vilket gör dem ännu fulare! Usch! Nu ska jag äta innan jag tappar aptiten. Haha :D


Infinity

Åh jag kan inte sova!? :O Somnade säkert vid nio-tiden, vaknade vid elva och här sitter jag. Har käkat en massa glass idag, muha, men så jävla äckligt att käka något och somna direkt efteråt så jag mår ganska illa nu, typ spyfärdig och allt dedära.. :( Ock på toppen av det så har jag prov imorgon biit. Gah. Så jag ligger och kollar Scrubs nu, avsnitt som jag redan sett en miljon gånger. Tänkte kolla Navy CIS istället men tro fan att jag redan sett det avsnittet med så jag får väll ta och slänga mig in i boken jag läser i svenskan nu, Varsel (the Shining) och försöka bli klar med den. Eller kanske den jag läser i engelskan. Eller något annat i skolan jag inter har tid med.
Det är ganska ironiskt när jag tänker på att när jag åker buss till och från skolan är det den egentliga migtiden jag har, då jag kan lyssna på musik och bara tänka (därför jag aldrig vill varta social på bussen, även hur bra vänner jag än träffar på där). Och visst, vad är det enda jag har gjort när jag åker buss den senaste månaden? JO! Jag har läst om kalla kriget, cubakrisen, har läst i Drugs are nice och Varsel och lär snart läsa om kroppens muskulatur och skelettuppbyggnad.
Jävla bajs säger jag bara. Idag skulle vi välja område att skriva om i vårt naturarbete, man får ju för fan välja vadsomhelst och ingenting alls.
Jag har två vaga alternativ;
* Forskning där man avlägsnar genen som ger upphov till cancer. Det har genomförts ganska nyligen och klara resultat kommer ej finnas förrän om kanske två generationer från nu så ganska tunt material att skriva ett stort arbete på.
* Sexualitet hos däggdjur. Folk klagar ju alltid så jävla mycket på att det är onaturlig osv men hur fan kan det då förekomma att tex två kaninhanar knullar varandra i röven eller att delfinhonor bokstavligen smeker varandra genitalier med nosen?
Ett sådant arbete hade nog kunnat stärka mina argument för att vi alla i grund och botten är bisexuella! (och jag är hetero, tro inget sådant med området intyresserar mig!)

Sen kan man ju skriva det vanliga tråkiga om droger, men orkar bara inte det! Hade varit bra att hitta något intressant, ovanligt, outstandning att skriva om som ger lite creds. Det hade jag verkligen behövt!
Jag var även lite inne på organismers uppbyggnad och var gränserna går gällande typ cellstruktur och sånt, men palla. Jag går samhälle av en anledning liksom, 1: jag är för korkad för nv 2: allmänbildad och ingenting annat

Jaja. Jag kan ju faktiskt ta och fundera vidare på vad jag ska välja, sen kan jag läsa i mina böcker och få det avklarat. Sen sova? Lär skriva en massa till senare, finns ju inget bättre tidsfördriv faktiskt.

Hehe såg förresten nyss på sex and the city, Carrie hade Break-up rules och jag undrar om tjejer verkligen har det nedskrivet eller så ifall de någon gång skulle bli dumpade? Ja menar okej att man ibland är beredd på det värsta, det kanske låter lite hemskt men jag försöker alltid vara förberedd på allting så att om min pojkvän, mot all förmodan självklart, skulle komma och säga till mig att han vill göra slut för han ör bög och har knullat med 100 killar + några tjejer som tröstknull så ska jag bara nicka, rycka på axlarna och ge honom lyckatillmeddet-kramen. IJag säger inte att det fungerar så jävla känslosam som jag är, faktiskt! Men regler, va i helvete? Ska man verkligen behöva det?
Älskar man personen får man ju helt enkelt göra sitt bästa för att vinna tillbaka honom/henne! Hade Alex hittat ny tjej så hade jag förmodligen velat bryta ned henne känslomässigt (kanske brutit hennes näsa, men det är inte lika viktigt) och sedan fått honom att vilja ha mig tillbaka, sen när man väl har honom runt lillfingret är det ju bara att göra hr man vill. Fast det låter jävligt ologiskt det med, var fick jag det ifrån? Hahahah nu är jag FÖR trött, förlåt Alex, hoppas du inte blir rädd, jag tänker inte göra något mot dig!
Det jag menar är att älskar man personen får man kämpa för den, och känner man att det var lika bra att det tog slut får man rycka på axlarna och gå vidare, varför göra det mer komplicerat? Såvida man inte bor tillsammans, är gifta eller har barn såklart. Jag förstår mig bara inte på det. När man väl är där är det ju jobbigt men vafan, rak i ryggen och behåll stoltheten så karar man sig alltid bäst ur situationen, alltid! Det borde vara den absolut enda regeln när man gör slut, själv aldrig stoltheten!
Nej, nu är jag knäpp igen :s Gud vad jag låter feministisk :o Nej förlåt igen, det måste vara allt socker kombinerat med för lite sömn de senaste veckorna och illamåendet.

Skulle vilja bara somna och ligga i komasömn i flera dagar. Natti natti!

Sweet About Me?

10 sanningar om dig själv:

1. jag är en sucker på att svara på såna hära saker!

2. jag är en liten wannabe pluggis, dvs pluggar mycket utan alldeles för bra betyg :D haha

3. jag agerar/pratar först, tänker sen

4. träna är ett bra botemedel när jag är arg eller ledsen!

5. jag är expert på att göra bort mig, inte bara på fyllan utan alltid!

6. jag ägnar inte mer än 10-15 min var morgon åt att både sminka mig, fixa håret och välja kläder

7. jag försover mig i princip varenda morgon

8. jag brukar inte somna förrän 1 halv 2 tiden, ibland inte förrän 5

9. jag älskar att spendera pengar när jag knappt har så jag överlever, och när jag väl ha så är jag snål

10. städar rummet max en gång i månaden, och då kör jag med in flames i stereon och dansar mig igenom hela saken oftast på jättebra humör. sen ser de förjävligt ut två dagar senare igen

Candy Shop


Glass och plugg; avslappning på riktigt!

Vanishing Light

Shalala, har haft en überrrolig dag i skolan idag, främst tack vare Veronica aka. Scarre (stockholmsk uttal!) som är en fullständig mästare på att imitera youtube-hjälten GANDALF i Sagan om de bannlysta. Muhaha, jag dör!
Efter skolan blev det inom Seven Eleven med Scarrrre och köpa Ben&Jerrys Cookie Dough :D Så ikväll blir det att plugga il italiano och käka il gelato som aldrig förr!
Måste säga att Veronica fick mig att gråta av skratt innan idag så rolig hon var, hon är helt crazy den bruden alltså! Hahahaha :') Men nu ska jag ta och sätta igång med mitt, vill inte ha kass i italienskan.
Dessutom har jag ett arbete i samhälle jag aldrig gjorde som ska göras nu och prov i historia och idrott (teori) som det skall pluggas på! Och juste, på onsdag blir det skidor som gäller, oh yes! Blir svarta pisten för mig vettu ;) Muha!

ouff ouff

Sagan om de Bannlysta -Hela!

December Flower

Eller rubriken kunde varit Sleepless Again, men har ju redan haft den ett antal gånger. I alla fall så kan jag inte somna! Har nu legat i sängen ett antal timmar och glott på tv, lökat på ett antal hemsidor och ja, vad man nu gör.
Snackat med Alex på MSN också :) Saknar saknar saknar honom! :/ Känns som en hel evighet sen och det var bara några timmar sen han åkte hem, känner mig nästan lite olyckligt kär (ni vet att älska någon men inte kunna få personen). Ja, det låter skitknäppt men att veta att inte få träffa personen man älskar på fem dagar gör en lite konstig :S Åh, detta är just det jag alltid har fruktat med att bli kär, the needyness. Visst har jag frågat mig om det är värt det, men det är det! Eller Alexander är värd det, snarare sagt!
Jovisst är kärleken en fruktad fiende. Något, i allmänhet, bittert som drabbar oss alla nåpgon gång i livet. Jag tänkte på det innan idag hur alla singeltjejer bloggar om kärlek som om det vore någon som jämt och ständigt smyger sig på en bakifrån, hugger en i ryggen med en slipad yxa och sticker innan man hinner vända sig om. Haha, jag har ju för fan varit en likadan! Turligt nog så har jag faktiskt raderat alla de blogginläggen som jag skrev evigheter sedan! Yes, när jag åter började blogga i augusti tömde jag min bloggjävel. Fråga mig inte varför jag gjorde det eller varför jag bloggar över huvud taget. Rent praktiskt kan jag se det som utveckling inom det svenska språket och skrivandet, men orka det egentligen? Nej, jag bara skriver liksom. Det är det jag alltid har gjort och alltid lär göra. Hade ju inte skrivit mindre om jag haft 0 besökare om dagen, kanske mer till och med?

Jaja, lite flum för dagen (natten) där ja! Nu är det ju förresten snart dags för Alla Hjärtans Dag också. Jag har faktiskt aldrig gjort något speciellt minnesvärt den dagen tidigare (hahahaha jo det har jag förresten, ligger och skrattar för mig själv men det är inget jag ska dela med mig av :D). Så, vad gör man på AHD? Ska man sprida ut rosblad från dörröppningen upp till sängen där det står tusen tända ljus överallt och sängen är bäddad med röda satinlakan och man själv ligger i sängen med porrblicken No 1, iklädd röda lingerie och en ros i flabben?
Inte min stil!

Jag antar att rosor är ett måste gällande den dagen, även choklad och hela det skitet. Visst, det är så underbart gulligt egentligen, men hur originellt är det att komma hem med blommor och choklad en dag som alla andra gör det, egentligen? Det är ju inte så att jag går till skolan sen nån dag efteråt och säger "ÅÅååååååh veeeet ni vad alex gjorde i helgen?"
Jag tycker att alla borde komma på något eget man gör på AHD, bara för att göra det lite personligt.. Kanske dra till gröningen vid solnedgången med en Take Away kaffe i handen och bara myser i solstolarna (Lina-Louise-inspirerat, I know), har en filmkväll med något speciellt tema (mitt favorit-tema är självklart skräck) eller något annat som faller en i smak. Man måste ju inte alltid följa strömmen!
Men det som jag kommit att verkligen gilla med alla hjärtans dag är underkläderna, helt plötsligt kommer det massor i rött och svart överallt för Valentine's Day, hooray säger jag bara! Som säkert så många andra tjejer (alla killar helt säkerligen) älskar jag underkläder och brukar i princip huvudsakligen kolla på det när jag är på shopping! Jag älskar det! Det finns absolut ingenting som får en på bättre humör, ger en bättre självkänsla eller som får en att känna sig sexigare än heta och matchande underkläder! Ingen annan måste ju se dem direkt, bara det faktum att dem finns där!
Blir kanske lite tröstshopping i veckan om jag känner mig ännu mer nere, vilket jag egentligen inte borde eftersom jag bör spara mina pengar, men whatever :D

Men nu ska jag ta och kolla vidare på Super Bowl.. Fattar inte så mycket, men har sett det ett antal gånger faktiskt på sportkanalerna så jag börjar väll fatta aningen mycket. Dessutom är jag ju bäst på rugby och ja, jag vet ju hur amerikansk fotball funkar det med så ;)
 
Ha en bra kväll gott folk! Även om jag är på lite kass humör så kommer ett småleende ändå smyga sig på mina läppar då och då när jga tänker på att jag har världens bästa, finaste, vackraste och mest underbara pojkvän!
Jag älskar dig min Alexander.

/Sleepless Louise

010209

Söndag, igen. Ensam, igen. Om jag ändå bott i stan och haft nära till mina vänner, skolan, gymmet, CIVILISATIONEN så hade jag nog ändå kunnat ha en decent helg när jag inte är med Alexander. Börjar bli ordentligt trött på Varalöv, hålornas håla! Vad gör man liksom? Har legat och kollat på Seinfeld nu i ett ganska bra tag, sen två tiden, käkat lite middag och kollat ännu mer på Seinfeld. Det mest sociala jag kan göra ät att vara inne på MSN eller ringa ett samtal, väldigt spännande!
Längtar till den dagen jag kan försörja mig själv och bo hemifrån, i stan! Det känns lockande om något!

I alla fall, det är söndag, klockan är halv sju och jag vill ha måndag någon jävla gång så jag kan träffa alla goa vänner och bara ha det gött i skolan, få allting gjort liksom! Har ett prov och en liten "klassresa" i veckan, sedan är det helg igen. Tänkte ta och ordna min vodka, dvs den som Roger och mossan drack upp utan att jag visste om det, och kanske festa lite den kommande helgen. Något jag känner att jag starkt behöver! Det ändå som fattas är spriten! Och någonstans att vara än så länge, men det ordnar ju alltid sig tillslut! Kanske borde ha en fest hemma? Varför inte liksom, får se hur det blir!
Men nu får väll jag ta och fortsätta med mitt liv, eftersom datorn å andra sidan är ledig ca 5 timmar om dygnet (då alla sover) så ska jag fortsätta sitta vid den bara för att!

Alexander <3 Forever

RSS 2.0