Stranden idag =)

Härligt väder till att börja med! Sorgligt bara det med katten, men sån ät naturens gång.. Har legat ute och stekt hela dagen, sen så stack jag och Tobbe till stranden en timme cirka, sen stack vi hem och jag lagade mat, fiskknyten med lök och morötter och grov pasta till det, gottegott! Köpte jordgubbar på gårdsbutiken, GOTT, så det ska jag ha som kvällsmat ikväll efter träningen, och ska köpa ett paket till imorgon och göra smoothie till frukost, wii!

Hade tänkt att sticka och träna snart, vet inte riktigt vad jag ska göra, körde rygg, mage och crosstrainer igår. Crosstrainern höll jag på med i ca 35 min på nivå 13, haha ganska lustigt, jag som brukar bli trött på nivå 7, så det var ett stort framsteg! Dessutom för jag nu anteckningar om träningen så det ska bli kul att se hur mycket jag kan öka nu i takt med att jag förbättrar mina levnadsvanor :)

Sen i helgen eller så var det väll tänkt att sticka till stranden med Tobbe, Alexander och några till och grilla och sånt gott, sen stanna kvar där ett tag och bara chilla! Tobbe han är go han, jag är inte särskilt duktig på att hålla kontakten med människor eller vara speciellt social eller så, men Tobbe är en av dem få människor som jag verkligen inte vill tappa kontakten med.. :)

Men jag får väll ta och sticka nu om ett tag, så jag får det gjort.. Ciao!


Saknar dig min älskling, du är det finaste som finns, älskar dig så otroligt mycket.

Projektarbetet

Lalala nu är jag inne på min tredje dag av 28 dagars nyttighet.
Igår gick jag över 19000 steg, lagade god och nyttig italiensk pizza med grov botten, mozzarella, tomat och basilika, dessutom cyklade jag till ängelholm och körde ett stenhårt pass på gymmet i en timme, någon fjant flörtade med mig som fan, annars brukar sånt uppskattas men om jag försöker träna på så vill inte jag ha någon hängandes efter mig ;s Haha, men kul att känna sig lita snygg ändå trots att man svettas sönner :)
Idag har jag rastat hunden, tvättat och sen har jag ingen aning om vad som händer, fisk står på schemat, så ska göra fiskknyten sen ;)
Imorgon är det den hel dag utan fast föda som gäller, dvs endast yoggi, soppa, vatten, smoothies är det som jag får förtära :P Se hur det blir :) Också ska jag träffa Elin och fixa lite inför söndag, tjejmiddag då =) Wiiii!!

Sen en trist nyhet, en fågel tog en av kattungarna på balkongen :( RIP Luke Skywalker :'(

=)

Nu är det onsdag och jag har haft ännu en torrperiod med träningen, I SUCK jag vet.. Men nu ska jag in till Hbg och träna lite, sen ska jag träffa Tildus och leka med henne <3 Sen får jag se vad dagen bjuder på.. <3

:'(

Jag är så sjukligt trött på att vara tjej.. Vad är det vi straffas för egentligen? Vad i helvete har vi gjort för att förtjäna mens en gång i månaden som medför järnbrist, 2-3 kilo upp i vikt, äta allt som kommer i vägen, kramper i magen, PMS och oförberedda gråt- och dampattacker?
Visst visst, inte alla upplever mens så, men det gör fan i mig jag! Så här sitter jag en måndagskväll i soffan och vill bara slå sönder något, är arg och ledsen över ingenting och huvudet är tungt och ögonen svider så in i helvete.. Har jag någon anledning? Nej, det behövs nämnligen ingen. KUL!

Eller är det bara en myt att allt detta beror på hormonrubbningar? Är det verkligen inte säkert att det medkommer någon slags deprimerande drog med mensen som drar ner oss i skiten?


jaja, shit the same. bara att härda ut I guess..


Pass it forward

Nu är det måndag. Dock ingen skola, är ju ledig i åtta veckor framöver. Glad? Inte speciellt, har inget jobb och lär spendera lovet till att träna typ. Ganska dött, men får göra mitt bästa för att få det till något bra :)
I fredags blev det ganska vilt.. Eller typ hehe. Blev ingen fetefest, jag klämde dock två flaskor skumpa ganska snabbt och blev ganska full, så Alex fick ta hand om mig sen på kvällen :)

I lördags stack vi hem till Alliballi, och igår stack vi in till Helsingborg och käkade på Haket och såg Änglar och Demoner efter dte på bio. Riktigt mysigt! :D<3

Idag har jag känt mig ganska död, blev ingen träning så har bara vatt hemma och myst idag, imorgon ska jag träna och kanska vara lite social med någon.. Tummarna upp för fint väder!!

Älskar dig Alex<3 Fan va tiden går snabbt, snart ett år sen vi träffades!

Fel fel fel

Jag hade såå stora planer för denna helgen; fira sommarlovet med mousserande vin, en cigarr och se lite extra fin ut. Sitta på stranden eller gröningen och bara dricka fint, ha kul med goa vänner och njuta av ledigheten, men icke! Som vanligt kommer en miljon saker emellan och har cp mycket pms så vill bara döda någon nu.. Planering kan dra åt helvete :( Blä

Sommarlov imorgon!

Imorgon är det mitt sista sommarlov.. Ever! I alla fall på gymnasiet, hoppas ju på att jag kommer plugga vidare sen.. Idag har iaf varit en mysig dag, fikade med Elin och Lina Jönsson, wonderful! Annars var det en massa tårta med halva klassen innan dukningen, super! :) Me like tårta, perfa nu när jag har jäättemycket mens!

Men imorgon ska jag vara skitsnygg; ska locka håret och platta luggen, sminka mig lite mer än vanligt :) Och ha klackskor! Å andra sidan så kommer det regna så kommer ju se förjävlig ut i vilket fall som sen, men kär på paraply och regnjacka så hoppas på att det håller =)

Men nu ska jag nanna och få min skönhetssömn, käka min Fair Trade choklad och ja, najsa mig. Kanske plocka upp lille Anakin hos mig och mysepysa med =)

Natti natti.

Married with children

Godmorgon gott folk!
Idag är det onsdag, jag sitter i Ericas lägenhet, främst för att det inte händer så mycket nyttigt alls i skolan idag, dels för att hon har bara en nyckel som jag har just nu medan hon jobbar. Hon kommer inte hem förrän om tre timmar, så min plan var att gå till gymmet och svettas lite, känner mig dock inte spec kry, seg i huvudet och fick mens innan så beror ju antagligen på det,.. Men om inget annat så måste jag ändå inom banken sen, segt!

Men nu ska jag kolla på Married with children!

Disney lurade hela världen

Disney så som vi alla kommer ihåg det; Bambi, Lejonkungen, Aristocats och många många fler älskade filmer som har kommit till att påverka allas våra liv. Min mamma till exempel samlade på Disney VHS filmer, varje jul ökades samlingen på och man var ju hur lycklig som helst.. Men i efterhand har jag upptäckt, som så många andra, att Disney inte är så speciellt som man kan tro.
Ren besvikelse i den renaste form känner i alla fall jag, när det kommer fram att min "barndomshjälte" är fake. Lejonkungen är kopierat, måga filmer består av sammamaterial osv osv.

Se själva






 

Sitter här och klurar

Nu är det fredag minsann, lovely!
För att börja så fick jag 22/30 på mitt matte b prov och är duktigt nöjd, inga ig detta året, har höjt mig i nästan alla ämnen, t ex naturkunskap från g- till mvg, känns underbart! Trean ska det bli ännu bättre kan jag lova, vill så gärna komma in på en bra skola!

MEN, nu sitter jag och skriver lite på mitt projektarbete, förbereder inför min nyttiga månad (eftersom mitt arbete ska handla om folkhälsa) och det känns ju lite trist att jag ska t ex ut och gå varje vardag i typ en halvtimme innan frukost, men om det ska bli resultat får man ju köra på, för även om jag inte alls i själva arbetet inte handlar om hur mycket man t ex går ner utan om man gör det, så hade det ju varit jätteroligt om jag hade blivit lite piggare kanske, fått lite bättre kondis etc.

Men har i alla fall skrivit en inledande tex till Den Nyttiga Månaden, nu är det bara att vänta tills vecka 26 då det börjar, och se om det håller sig ända tills vecka 30 :)

Nu tänkte jag städa rummet, håller på att dö av förgiftning där :)
Ha det fint alla!

Ett gott skratt förlänger livet

Hehe jag och Danne sitter i biblan och skrattar åt Family Guy, så får jag väll ta och dela med mig av det!

20 år sedan massakern

Idag är det 20 år sedan den kinesiska regeringen skövlade tusentals unga protesterande studenters liv på Himmelska Fridens Torg. Det sjukaste av allt är att det lika gärna skulle kunna hända idag,.

O Romeo, Romeo!

wherefore art thou Romeo?
Deny thy father, and refuse thy name;
Or, if thou wilt not, be but sworn my love,
And I'll no longer be a Capulet.

Nej, jag har inte rökt på! Jag läser om Romeo and Juliet i denna sorgsna engelskauppgiften som jag så passande upptäckte att jag hade kvar för en dryga timme sedan. Så otroligt drygt är det, denna helvets jävla kukuppgiften. Men får ju göra den liksom, om värre, får ju göra den ganska bra också, fall i fall likosm.

Hade en lektion idag, så stack ner i stan med Elin och Mathilda. Vi parkerade oss på Ebbas i en dryga timme, tills Astrid kom och ja, ärligt talat så förstörde hon väll vårt trevliga samtal och "helt oväntat" bjöd in sig själv. Som körsbär på grädden så känner hon den lille fransmannen och det vet jag inte ens vad jag ska säga om. Är det synd om honom eller henne? Och jaa, jag vet Mathilda att jag sa att jag skulle sluta vara sån fittabitch och börja bli lite optimistik när det gäller människor, men som ni kanske märkt så gillar jag inte i allmänhet människor. Eller jo, alltså dem flesta gillar jag ju och jag tycker i alla fall att jag är trevlig, men det finns vissa som jag bara helt och hållet sakna sympati för. Men men, har ju blivit lite snällare tycker jag i alla fall, och det är just vad som räknas. Min egna åsikt!

Efter att Astrid förstörde dne trevliga stunden och Elin blev bortrövad på både sig själv och sina cigaratter så gick jag och Tildus mot KNUTPUNKTEN, the place to be man! Köpte varsin pommes hos någon mohammed-snubbe och dem var ganska goda faktiskt! Tråkigt nog så tryckte jag i mig allihopa och har haft pommes-uppstötningar sedan dess, äckligt värre. Dessutom är magen svullen. Märks att jag inte äter sånt räligt skit så jävla ofta nu för tiden ändå.

Efter vår date stack hon hem och jag gick till gymmet. "Ett snabbt och lugnt pass" sa jag innan. Ja TJENA! Med tanke på hur dålig min kondition är och hur lat jag är så blev det ett jävla killerpass med hård uppvärmning och plus att jag lade på en vikt på alla maskiner som jag körde idag. När jag gick därifran hade jag hjärtat i halsgropen och magen värkte, avslutade nämnilgen med magpass på tre olika maskiner, typ 12x10 på alla (okej inga tunga vikter alls men JOBBIGT) och sprang lite på löpbandet, varför har jag ingen aning om men om jag inte har fel för mig så bygger man snabbare upp kondisen genom att spurta några få gånger istället för att jogga envist i tre timmar? Jaja skit samma!

Svettig gick jag hela vägen från Friskis, upp för hälsobacken, upp mot Stattena och hem till Erica på fjärde vången, andfådd som en pensionär. Stannade där en stund och sen åkte jag hem. Och det var min dag!
Sen jag kom hem har jag ätit tre liter ärtsoppa, ett bounty och kollat på två avsnitt av Simpsons, ett Family Guy och ett Sex and the City. Liv.

Och nu pallar jag inte sitte här längre. På något konstigt sätt så speedade klockan upp sig och hamnade på elva ;s Så behöver sova känner jag. Har ju ändå håla imorgon så kan fixe engelska pisset då istället.

Nu tänkte jag gå och hamna i koma vilket jag tycks göra nuförtiden, lovely!

Hola!

Klockan börjar bli mycket nu.... Men det gör ju inte mig något för jag börjar inte skolan förrän halv ett :D :D :D Asgött! Ska dock upp tidigt hade jag tänkt och, ja, åka och träna, fixa lite på rummet eller hinna plugga lite. Vad jag känner för. Sen är det matteprovet, sen slutar jag, så jag tänkte dra till stranden om någon är sugen :) Annars är det ju fint att ligga i trädgården också där det inte blåser lika värst och man kan gå hem och hämta vad man vill när man vill :)

Jaha, vad händer annars förutom att det är onsdag? Jag hade min historia lektion idag. Den sög kuk! Stod och torrsnackade i en halvtimme, that's it! Fröken lilla, det är inte en lektion utan en   r e d o v i s n i n g. Vet du skillnaden? Ja tydligen inte men piss på det för jag fick ju vg i betyg i vilket fall som! Alltså på hela kursen! Eller ja på lektionen/redovisningen också men det var det knappt värt. Höhö.

Skickade dessutom mail idag till mina idrottslärare och begärde att få träffa åtminstone en av dem för att diskutera mitt betyg. En sak kan jag lova; höjs inte mitt betyg så ska andras sänkas! Tänker inte ha samma betyg (eller mindre för den fucking delen) än sånna som har på halvfart chillat sig igenom kursen medan jag har slitit som ett as varenda jävla lektion och varit deltagande i ALLT! Till och med brännbollen med cp klassen sp2d. Dem kan ju gå och dö! Eller egentligen inte alla, bara en liten fitta och jag blir arg bara jag ser honom.. Men men, jag ska iaf rätta till mina kära lärares misstag!

Men ja, jag skiter i om jag har sovmorgon, är jävligt trött nu :( Tänkte ta något jävligt onyttigt att feta mig med i sängen medan jag kollar på något sketet program eller film :) Såg att Hide and Seek går på sexan.. Den är ju bara för jävla dålig.. Vet ni vad det absolut värsta är med den annars? Den skrämmer mig! Det är så patetiskt, jag blir rädd för allt! Vadsomhelst, förutom när jag kollar på Animal Planet, då gråter jag ju bara (om inte så är jag definitivt tårögd). Sånt är det!
Imorgon kna jag väll bara hoppas på att jag är lite mer normal än vad jag har varit idag. Har lyckats klämma in såna jävla kommentarer till allting och ja.. sån är ju jag liksom.. Men ska chilla på den fronten imorgon! Och inatt ska jag sova goootte! Som fan. Sen måste jag ju träna.... Okej, ska inte vara bitter över det. Jag älskar att träna! Det är dock inte lika kul när träningen går ut på att bygga upp konditionen för det suger kuk!

Sov gött alla.

(har vi något gott i kylen?)

50 first dates

Kollar på en av mina favoritfilmer, 50 First Dates med Adam Sandler och Drew Barrymore. Jag bara älskar den, har sett den säkert en miljon gånger men kommer aldrig tröttna på den :)
Egentligen så är jag dötrött, har varit en lång dag och imorgon har jag min lektion + inlämning av engelskan som jag inte gjort, så får göra den efter skolan :/ suck.. Har påsar under ögonen, men vill ju hålla mig vaken tills det är Lost åtminstone..

Men gjorde en god middag åt mig efter träningen idag; omelett med bacon, gul och röd lök, babymorötter och färska champinjoner och tomat vid sidan om. ASGOTT! Damn jag borde bli kock! Dessutom har jag mina muffins som väntar på mig i kylen med svingod frosting!

Men nej, jag har så mycket att skriva om egentligen, mitt huvud är totalt fullt av en massa tankar men jag är för trött för att göra något annat än att dega.. Jag längtar iaf tills helgen, jag och Malin planerade stranden eventuellt med våra pojkar vilket hade varit helt underbart för nu saknar jag henne så in i bomben!

Nej, sovdags nu! Matte första lektionen imorgon och omprov på torsdag och det känns faktiskt ganska bra inför det.. Jag måste säga att för att vara så bedrövlig som jag känt mig idag så känner jag mig väldigt allmänt lycklig över allt, eller ja, allt utom idrottsbetyget..

Annars känns det bra med det mesta.. Längtar bara till helgen nu när alla läxor är över!

Narkotikas inverkan på kroppen

Visst vet vi hur man kan reagera på alkohol, droger etc. Men på denna hemsidan kan man få mer ingående information om hur det egentligen går till, och passande nog för min del har jag precis läst om signalsubstanser etc så det är lite mer logiskt för mig.. Men ta en titt, det är väligt intressant!


Snåla helvete

Trevligt nog idag fick jag reda på att jag bara får vg i idrottsbetyget, lagom arg och ska överklaga!
Annars så har jag vatt på stranden idag efter skolan med Elin, och sen har jag pluggat. Som jag för den delen måste bli klar med snart.... Suck, pallar inte. Snart är det slut iaf!
Pussen

RSS 2.0