Det var ju själve fan!

Fan i helvete vad jag blir fucking trött på denna satans skolan!
Har ingen aning om var jag ska ha lektion nu, står Eng C pås schemat, men står inte med på någon läraren lista :s Lena i luckan var inte så jävla hjälpsam, bara suckade och sket i vilket, ska fan bomba den jävla luckan!
Så nu sitter jag i biblan, jävligt lönt, har ingen aning om var fan jag ska vara eller ens vilken jävla lektion jag ska ha, kommer missa nästa lektion (om jag ens står med på den jävla listan) pga ska träffa syven då.
Fan, kan någon komma hit och ge mig lite alkohol?? Behöver lugna mina stackars nerver

Perfect weight

Kollade mitt BMI (body mass index) och ligger på 19,9, alltså normalvikt!
Såhär funkar det:

<19 = undervikt
19-25 = idealvikt
26-30 = övervikt
>30 = fetma

Enligt BMI kan jag väga upp till ca 67 kg utan att klassas som överviktig, alltså skulle jag kunna gå upp16 kg utan problem. Hade blitt bredare än lång om jag gjorde det, det är felet med BMI, muskler väger mer än fett, och riktigt BMI bör röknas ut av en läkare som kan fastställa exakt hur mycket av vikten som består av fett respektiva muskler.

Men jag ligger på normalvikt, och där har jag väll hållt mig de senaste 5 åren (med vissa undantag) och tänker fortsätta att vara där. Jag tänker dock inte gå upp 16 kg!

Shop til' you drop

Hello bloggen.
Idag har varit en sån skön dag, vaknade ca 06.40 hemma hos Malin, gick upp och käkade frukost och bara tog det lugnt. Sen tog vi bussen, hon till skolan och jag hem. Tog en lång dusch, fixade till mig inför skolan, sen bussen till Helsingborg 09.20.
Första lektionen var Matematik C. Vi började med ett prov som kanske inte kändes så speciellt bra, kunde inte så mycket, men vem kan begära det efter ett sommarlov egentligen? :s
Efter matten hade vi religion som var skitkul, åh jag älskar religion!

Efter skolan stack jag, Mathilda och Elin till Väla. Har handlat för en tid framöver, så lär inte bli så mycket shoppande det närmaste halvåret skulle jag gissa på, förutom förbrukningsvaror då :)

Men i alla fall så blev det:

En kofta från Vero Moda
Ett linne från H&M
Tunika från H&M
Underkläder från H&M
Trenchcoat från H&M
Jeans från Nudie
Underkläder från Twilfit
Halsduk från Indiska
Hårinpackning från Aussie

Öh det var nog allt. Ca 4 timmar tog det att hitta allt detta.
Mathilda köpte ett par assnygga skor på Scorett och Elin köpte en röd klänning från Indiska som satt jättesnyggt på henne. De har ju redan kläder så de behövde inte handla så mycket, ^^ Men nu har jag lite i garderoben igen, och jag kan faktiskt hålla med Alexander om att det verkligen är bättre att handla allting på en gång istället för att småshoppa då och då, det blir liksom inte så mycket vettigt av det egentligen.

Men nu har jag ont i axlarna av allt bärande. Tänkte ta och rensa mina garderober och fylla dem med nya glada kläder som kan liva upp stämningen, så blir dem glada!
Sen ska jag sova sååå gott, och imorgon får jag väll prova min nya hårinpackning!

Ciao e arrivederci mie dolci!

Oh lycka

Sitter hemma hos Malin, nyss käkat och kollar lite resor nu. Vi tänkte vänta tills jag fyller 18, sen tar vi någon sista minuten, det är alltså spikat, detta året eller nästa, det blir iaf av. Ah jag är så jävla fucking glad, vi har bestämt att bara vara borta i en vecka, men det är ju ganska lagom med tanke på skolan och allt, kan ju inte missa för mycket ;p
Nu kollar vi på The Simpsons i henne säng och bara chillar.

Imorgon är första dagen med schema i skolan, matematik c och religion a, ska bli askul! Har dessutom sovmorgon, börjar 10.10 och slutar vid två tiden så riktigt skönt! Efter skolan blir det Väla med Mathilda och Elin, myyys!! Ah ska bli så kul med min Malin,får bli en riktig partysemester :D Så om 2 månader är det wiiiiiiiiiiiiiiiii.

Nu ska vi snacka lite skit bara :) Ha det!

Update projektarbetet

Jag ska skriva om bistånd och välgörenhet; jag problemtiserar varför vissa väljer att inte skänka pengar till det, och ska med mitt arbete försöka förmedla varför det egentligen gör skillnad, vad gör det? Så jag är klar med ett andra utkast av idéskissen nu, så jag kan börja på lite annat gott :) Alla andra har dock stuckit för dagen, bara och och Danne kvar, och jag hade lika gärna kunnat vara här i en timme till eller två, men får se om jag kan komma igång med enkäten, see ya!!

PointShop

PointShop.se

Fixa håret till max

Hej och välkommen till förstör vår värld!
Ett bra sätt är ju att föna håret på absolut högsta värme och luftflöde efter var dusch! Efterår ska du ju helst platta ut det så det blir spikrakt, sen locka det så att det får perfekta lockar! Varför ska man behöva vänta på att det självtorkar? Jag menar visst det slits som fan av föning, men det går snabbt och det är ju det som är huvudsaken? Och har inte ni också hört att det är en myt att håret skadas av värme, att håret faktiskt får mer protein av att man plattar det? Men skit samma ändå liksom, vem fan bryr sig? Mitt hår är ju viktigare än några jävla isbjörnar utan isblock!
Wtf, när man ändå är igång kan man ju spraya håret som fan, helst till det är så stelt att man kan klia sig på det, eller varför inte skada någon med det när det ändå är så stelt?
Om du har tråkigt kan du ju föna håret, sen platta ut lockarna, sen locka håret och sen platta ut igen? Det är ju helt normalt!..?

Har ni hört detdär om att ozonlagret tunnades ut som fan på 60-talet? Att det berodde på den stora spraytrenden? MYT! Kan inte vara sant! Hårspray är ju bra liksom, spraya lite i huvudet vet jag så får ni se hur bra det är, det är bara att dra in ett djuuupt andetag och känn hur hjärnan fräter bort, hur sulle det kunna vara skadligt?

Money money money

Must be funny, in a rich mans world!
Leka med Malin imorgon, kommer blir så kuul, wie! Alltid lika skoj med henne! Och frukost med min mysiga klass. Eller vi är inte så mysiga egentligen, vi är mest skrikiga, bråkiga, lyssnar inte på våra lärare och gör aldrig läxorna, men låtsas man att alla är så älskvärda så, så går det faktiskt bättre. Alla menar ju trots allt väl, även om de beter sig illa så finns det ett gott hjärta i oss alla. Eller nej, inte i alla. Men i de flesta!
Och de som inte har ett gott hjärta kan man ju ändå vara trevlig mot och hoppas att deras beteende tar slut någon dag. Eller inte.

Oj. Drack kaffe innan. Blev nyss påmind om varför jag slutade dricka kaffe.
See ya :)

Heeeeej Bloggen!!!

HEJ BLOGGEN!
Lekar på skolan idag, jag blev manlighetsförklarad av Coffe, Danne och Coffe och de bestämde också att jag tänder på dvärgar, hmm. Men det var ganska kul. Lekte med 2orna; dragkamp, geografi- och historia"prov" och pussel såklart och lite nanat gott. Vi vann inte, Fyra Dvärgar och Louise hette vårt lag, gissa vem som kom på det, hmm!

Imorgon är det ONSDAG. Idag är der TISDAG och Alex tog sitt körkort för några timmar sen, så jävla gött, grattis grattis grattis till honom!!

Och nu lite sexiga bilder på mig idag, i mina olika psykiska tillstånd haha!







Tack och hej för mig!

Me myself and I

Idag var det skola, har bara jobbat med projektarbetet och jag har äntligen kommit på mitt; välja ut någon välgörenhetsorganisation och följa deras arbete, t ex SOS Barnbyar; kolla deras budget och hur mycket som går till just det välgörande ändamålet, kanske följa med till någon barnby för att se hur dem har det där osv.. Ja, det är väll så jag har tänkt mig det iaf, har en skum känsla av att jag inte kommer kunna bestämma mig, men that's it! Får nog köra på detta spåret nu no matter what!

Efter skolan stack jag till gymet, det fick bli ett snabbt pass innehållande:
uppvärming på crosstrainern ca 10 min
15x10 rygglyft (ingen vikt)
15x10 situps (ingen vikt)
hopprep som nedjogg ca 5 min

Tro det eller ej, men det värkte i hela kroppen när jag var klar.. Suck, I know. Imorgon ska jag tvätta, så då blir det ingen träning. Plus att jag ska hem till farmor och farfar kanske, jag måste hinna inom banken i veckan också hur i helvete det nu ska gå till ;s får nog köra på det i Helsingborg.. Sen på onsdag ska jag sova över hos Malin, torsdag ska jag till Väla och fredag ska jag träffa Alex! Ingen lugn och ro inte..

Här sitter jag nu i min säng, trött som ett as och Scrubs har slutat ladda efter 90%, tack för den! Får ta någon kass film att kolla på, sen ska jag soova!! Imorgon väntar ännu en dag bestående av projekterbetet och projekterbetet.. Kanske lite mer projektarbete till det, ni vet för varationens skull.

Jag är dessutom hungrig nu. DAMN! Alltid precis när jag ska sova, fattar inte varför :( Jävla bajs. Får väll ta en skål yoggi då, det är väll inte så farligt att äta mitt i natten?? Bättre än toasts som jag käkade två av var natt innan iaf! Kanske dags att sätta upp nya livsmål?
Jofan, det har jag ju redan när jag tänker på det.. Har satt upp mål för betyg bland annat. Ribban sitter högt i år. Men det skriver jag inget mer om ikväll inte! Det är dessutom svårt att bestämma vad man ska ha i ett ämne utan att ha haft en enda lektion i det, men ska jag göra mitt bästa!

Nu ska jag äta yoggi. Om inte det, en macka och varm O'Boy.
Natti natti.

b
Här är magen, hade helst sett lite rutor på den men det vet vi ju alla att det aldrig kommer ske ;) Detta är inte menat som en sån fjortisbild om någon undrar, isf hade jag passat på att ha spetstrosor under och en matchande bh och massor av smink och fixat hår ;) Men här är jag allmänt lökig efter träningen. Min mage dock är ganska snygg, förutom rutorna har träningen verkligen gjort stor skillnad! Egentligen hade jag velat ha en bild att jämföra med, har dock inte det. Får bli en annan dag!


Bobbsaaaan, my angel! Hon är min nya roommate här, bor praktiskt taget i min säng, söte kisen! <3

Videobloggare

Vem av dem är det som skämtar??

 

Tigerjakt


Riktigt skön låt :)

Shopping

Idag blev det en runda till mormor som fyller 62 år, äta lite gott, sen släppa av Alexander hemma hos sig, sen vidare till Väla med mamma och Erica, mein schwester :) Letat jeans och ingenting tycks passa, antingen är det på tok för stort eller för litet... Hmm.. Men jag hittade en superfin beige trenchcoat från H&M som jag absolut vill ha, lär köpa den inom någon vecka eller två :D Sen så hittade jag lite koftor, linnen, knästrumpor mm som jag tänkte köpa nu i veckan plus massvis med snygga underkläder från H&M och Twilfit, åååh me love! Inne på Gina Tricot köpte jag ett par vinbärsröda chinos, assnygga och riktigt sköna, perfekt färg nu för hösten dessutom, åh blir så lycklig av att handla, haha :D Längtar längtar längtar nu till veckan, för på onsdag ska jag hem till min käre Malin och kolla lite resor och bara chilla, och sen ska vi till Väla och shoppa loss <3

Imorgon är det skola, mest om projektarbetet och sånt, ska bli skönt att komma upp tidigt!! :)


framifrån


också min sexiga rumpa bakifrån :) hahaha me likey :)

Hårvård

Inatt somnade jag inte förrän vid fem tiden, hade en helt schitzonatt (jag överdriver inte alltså, man brukar ju skämta om det men härde röster så trött jag var) men deckade tillslut, dock ringde Malin och väckte mig tre timmar senare, så det var bara att gå upp, plocka fram lite frukost sen tillbringa hela morgonen med henne, vilket var lika wonderful som vanligt :D<3 Jag följde med henne in till stan vid tio tiden, hon och alla andra stack till skolan och jag gick och strosade på stan, gick inom banken en runda sen köpte jag mig ett hårserum, asbra! Sen har jag även inhandlat block och nån sån mapp till skolan, kräftor till imorgon, kantareller så jag kan baka en kantarellpaj imorgon och en hårinpackning, har ingen aning om den är bra, mest för att prova på :)

Imorgonbitti ska jag till biblan och låna en bok + skriva en lista på böcker jag vill köpa hem, sen till skolan, börjar 13.00, sen till Tobbe på kvällen.


Den kostar 90 kr i vanliga fall, 75 för Kicks klubbmedlemmar tydligen :p
Jättebra, det blir fin glans och håret stärks :D

Ska bara köpa en Aussie också, den ska vara bäst enligt testpanelen (Malin)

Efter det ska mitt hår aldrig mer behöva bli slitet ;)
Denna kostar 125 kr!

Nu ska jag läsa lite, sen ska jag sova gott!! Natti natti

No exercise

Som kanske inte helt oväntat blev det ingen spinning ikväll, är helt enkelt för trött! Istället har jag kollat på Narnia: Prince Caspian och snart är det middag, och efter det tänker jag relaxa med en bok!
Jag kom också på att Ki Box slutar efter klockan åtta, och jag må verka snål, men jag tänker inte betala bussen för att träna när jag redan betalat för träningskortet, så det är bara att gymma istället, får vänta tre månader till tills nästa box pass är, men spela roll egentligen? Så länge jag rör mig liksom..

Jag älskar mitt lena hår dessutom, det är så mjukt och fint och glansigt och där är inte en enda kluven topp :D, ska ta och köpa sånt serum som jag fick i det idag, oooh vill handla allting nu!! Ska nog ta och rensa garderoberna sen också :D Sen får jag tvätta imorgon, blää, men tvunget ;p

Ska väll fortsätta med mitt nu, min mage sjunger av all aktivitet, wtf??

See ya

New hair

Jaha, då var besöket hos frisören över, får bli ett besök hos henne nu i fortsättningen var sjätte vecka :) Mitt hår är kort som fan, men sköönt och lent! Malin stannade ett tag, fikade och snacka skit bara, men stack för en liten stund sen, och här sitter jag, ska träna om två timmar, dvs sticka om en.. Hinner inte göra något.. :(
Spinning klockan fem alltså!
Imorgon ska jag hem till farmor och farfar och fixa money, sen nästa vecka är det inhandling, ska köpa serum till håret också så det blir fint och lent i topparna :) Sen på kvällen är det ki box som gäller!

Annars så är detta en hungrig dag, fråga mig inte varför men har varit nästan konstant hungrig, och trött dessutom!! Vill egentligen bara avboka spinningen och stanna hemma och läsa min bok och se klart Narnia: Prince Caspian, sen ut och gå en runda lite senare om jag giter,,

Har så mycket jag vill fixa, vill planera lite med resa och sånt, jag vill luska ut när jag ska resa, vart jag ska resa och framför allt, vem jag ska resa med, ganska bra att veta det i förväg, speciellt om jag helst vill åka okt-nov eller efter årsskiftet, helst under skolterminen bara! Men det verkar ju dock som att det bara är jag som verkligen vill just nu :(
 :( Malin vill ju såklart åka med sin pojkvän och vem kan klandra henne för det? Och om bara vi två hade åkt hade risken för att något skulle häna tredubblats, men jag vill vill vill!! Varför vill ingen annan? Hur kan inte någon annan vilja se världen??

Fan asså, kommer säkert inte bli något, jag vill ju inte åka själv liksom, vad roligt! Hade blivit schitzofren.. Får väll ta första bästa som vill åka, bara jag kommer iväg för jag står inte ut med att ödsla alla dessa värdefulla unga år på att vara fast i Sverige. Jag tänker inte hinna bli sjuttio innan jag inser att jag inte har levt livet!! Fan heller! Plugga utomlands lär jag inte göra med tanke på att det är så satans dyrt, vill inte börja livet med ett lån, men vi får se! Kanske, kanske inte.. Fram till dess måste någonting göras.

Kan alla sluta vara så jävla tråkiga? :(

Laugh

I did!


Huh

Hela dagen har varit såå bra, fram  tills nu.. :(

Har legat i sängen för det mesta, läst och sånt, sen så har jag och mamma snackat lite ekonomi och sånt.. Jag tänkte ta och göra en storinhandling av div kläder nästa vecka, finally! Sen så har jag tänkt lite på resa och sånt också, vore bäst att resa i oktober/november har jag bestämt mig för! Ska ju dock inte fungera för bara mig, så får se hur det blir med det..

Sen så har jag gjort lite manikyr på mig själv.. Ja, jag! Och målat naglarna,., Riktigt fint faktiskt,, Sen ringde jag Malin, imorgon ska jag tillsammans med henne konfrontera min frisörskräck och klippa mig, tur att jag känner henna iaf!

Men det som sänkte mig var att jag färgade ögonbrynen innan, blev inte bra, syntes knappt :'( Palla inte göra om det för blev/är så fucking irriterad över skiten, jävlakukögonbryn!

Fuck that! Imorgon ska jag dessutom först till farmor och farfar, sen på kvällen ska jag på spinning (om jag hinner :s).

Se om jag är på bättre humör då.. Tvivlar på det, kommer mista 5-6 cm av mitt hår, och det kommer ta ett år att våxa ut igen :'( Varför är allting så jävla kass??? Jävla skit. Hatar detta, hatar mitt humör.

Skit samma, fuck it, ska sluta tänka på allt negativt innan jag bryter ihop hehe.
Hade

Tisdagstristess

Jag har varit såå trött hela dagen idag,,. Pallar inte träna, med tanke på att jag ska på spinning imorgon igen, och jag orkar inte träffa någon polare heller.. Hela dagen har jag ägnat i sängen, för det mesta läst ut Viskningar och kommit halvvägs in i Sista chansen av Narian Keyes.. Nu så leker jag på datorn, har inget bättre för mig, och undrar om jag ändå borde åka in till stan och köra ett styrkepass...? Ååh jag vet inte, orkar inte, vill inte. Vill hellre köra något pass än att gå runt och styrketräna, det känns ju inte som att jag kommer någonvart med det ändå :s Jag går ju ner i vikt liksom.. Okej, det är alltid kul och uppskattas alltid, men jag tränar betydligt mer styrketräning än crosstrainern t ex, s borde jag inte då gå upp i vikt?? Jaja, min kropp och min vikt är ganska konstig, kommer aldrig förstå mig på den..

Som när jag vägde mig för ett tag sen efter en helg då jag ätit tårta varje dag och bara legat inne, jo då hade jag gått ner ett par kilon? Hur fan gick det till liksom?? Haha, börjar nästan tro att hela viktgrejen är någon slags konspiration :D Eller jag vet inte. Haha.

It's loove

Vad heter ni? Louise och Alexander

Hur träffades ni? Gemensamma vänner

Hur länge har ni varit tillsammans? Ett år drygt


Är ni förlovade? haha nej för fan


Bor ni ihop? neej


Har ni barn? no way


Har båda körkort? Nej


Kommer du ihåg er första kyss? jaa klart, jag kommer ihåg när jag kysste honom ;)


Vem sa "Jag älskar dig" först? Alli

Vem är äldst? Han


Vilka stjärntecken är ni? Jag är våg, han lejon


Vem fyller först på året? Han


Vem sjunger bäst? Han :D


Håller ni i handen ? - All the time <3


Kände ni varann innan ni blev ihop? mjo vill höll på och lära känna varandra


Vad har ni gemensamt? Typ det mesta :)


Blev du kär i första ögonkastet? tror inte på kärlek vid första ögonkastet, men det kom ganska snart efter


Har ni någon speciell låt? Ja de har vi <3


Har ni några "fri kort"? Va?


Har ni stora framtidsplaner? Inte direkt


Har ni gråtit i varandras armar? Ja

Har ni varit utomlands tillammans? Nej


Vilket är ert bästa minne?  Åh jag vet inte.. svårt att välja


Vem lagar bäst mat? Jag tror att det är jag


Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på en film och myyser, ligger i varandras famn bara


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? ca 1,4 mil


Blir du lätt svartsjuk? Nja, han har inte gett mig anledning till att bli det än så jag vet inte :) Jag tror inte det


Brukar ni bråka? Nej, tjafasar då och då


Ringer eller SMS:ar ni mest? Lite både och


Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han är ju superfin, men jag gillar hans armar, they drive me craazy


Brukar nån av er prata i sömnen? Han hummar, jag snackar väll nån gång, ganska sällan dock

Love yoooou baby <3<3








Huh

Känner mig inte alls bra i magen, inte alls.. Känns som jag ska spy.. Eller behöver iaf. Hoppas inte att det är mina bagels iaf, haha, det är det väll förmodligen..
Klockan halv ett och jag är inte speciellt trött, trots spinningen :( Blä.. Men lär somna tidigare än vanligt.. Ska bara snacka klart med Lollan på msn nu, sen ska jag stänga av datorn och läsa i min bok.

Natti natti

Saknar Alexander :(

Ingen bild :(

Äsch, kameran är inte här, så några bilder blir det inte.. Får ta det nästa gång, men dom blev goda som fan iaf! Använde detta receptet och hade ugnen på 200 grader, hade inne dem tills de fick fin färg!

Bagels

Gör lite reasearch om McDonalds och blev såå sugen på en sån frukostbagel (jag vet, avskyvärt egentligen). Så jag bestämde mig för att göra egna. Det kan ju vara gott att värma en till frukost, sen ha på lite philadelphiaost och skinka och tomat eller så, precis vad man känner för! Hoppas bara att jag gör det rätt nu, man ska nämnligen koka dem innan de ska in i ugnen och det är ju ganska skumt, men absolut värt ett försök! Vi får la se hur det blir :D

.... lite senare

Nu är den första plåten i ungen, är klara om ca 7 minuter +-, var lite knivigt att koka degen, men ser iaf lite ut som bagels :)
Lägger in bild när det är klart :)

Mina ovanor

Läste en annan blogg där ovanor listades, tänkte göra detsamma, so here it comes:

1. Agerar först, tänker sen
En klassisk Louise är att t ex säga en sak och komma på i efterhand vilka konsekvenser som följer av att säga just den saken.. Eller ja, hur ska man beskriva det? Jag tänker mig inte alltid för, och det ser jag som en av mina största svagheter.

2. Måste ha rätt
En om inte större svaghet är att jag vill ha rätt! Jag hör det allt oftare och jag kommer mer och mer på mig själv med att intyga alla människor omkring mig att jag har rätt och ingen annan! I många fall har jag verkligen rätt, men i andra fall är jag väl medveten om att det är fel, men håller ändå fast vid det jag sa.. Jag vet att det är illa, speciellt när jag gör så med Alexander, för man kan ju inte fullfölja ett förhållande om man inte kan se saker ur olika perspektiv.. Jag gillar ju liksom inte att be om ursäkt alls, för det bevisar bara till fullo att jag hade fel, och ja, man kan förstöra mycket genom det beteendet tyvärr..

3. Lat
Jag är så LAT och det är också en väldigt dålig egenskap hos mig, tycker jag! Visst, det är många gånger jag väljer promenad framför bussen, men hur ofta är jag ute på en spontan joggingrunda? Icke, lathund är vad jag är och det slutar ju aldrig bra för dem. Kanske dör jag av någon hjärt- och kärlsjukdom pga min lathet, låt oss dock inte hoppas på det, för då är det aningen extremt..

4. Hör inte av mig
Jag tror... nej, jag vet att jag och Malin lyckas hålla kontakten helt enkelt för att ingen av oss orkar höra av oss speciellt ofta.. Vi hörs då och då och det är lagom för oss, men med andra.. Hör man inte av sig en gång i veckan för att ta en kaffe så är man helt plötsligt inte vänner längre.. Och jag vill helt enkelt inte träffa samma människor så ofta såvida det inte är i skolan eller på jobbet.. Jag uppskattar att umgås extremt mycket (förmodligen normalt mycket i era öron) med någon annan än Malin och Alexander, men annars nej! Kanske göra något då och då, men blir det mer så tröttnar jag bara. Uppskattar hellre en skön hemmakväll ensam än att träffa kompisar var levande minut. Tyvärr så kostar det ju de flesta vänskaperna, men men.

Jag har tusen dåliga sidor till, men jag har även många bra :)
Men pallar inte nämna något mer av det, för nu ska jag stänga av datorn och försöka sova!

Ciao


Bokat och klart

Nu när jag har tillbaka mitt träningskort tänker jag få formen tillbaka så jag är fit för skolan igen..
17/8 Spin Bas 16.30-17.30
19/8 Spin Medel 17.00-18.00
20/8 Ki Box 19.00-20.15

Hell yeah, äntligen lite box, typ en gång var tredje månad känns det som!! Och ja, jag kör väll på lite på kondisen nu, kan nog inte bygga mer muskler ändå, haha ^^ Inte för att jag är muskulös då, vissa är födda till att vara klena istället för starka ;)

Men ja, först ska jag bara somna så jag kan få vila lite, sen skönt också med basspin imorn, slipper jag dö av ansträngning, hellre köra på extra än att sacka efter..
Men nu ska jag få min "skönhetssömn", eller försöka iaf.

Ciao

Satan satan SATAN

Alltså, någon snubbe addade mig som vän på facebook innan, och hade ingen aning om jag känner honom eller inte, så jag accepterar för att se om det finns någon bild, finns typ ingenting, sen ser jag hans e-mail address och, ja, hjärtat stannade i någon sekund :o En gammal stalker från msn, haha, helt störd i huvudet!
En sån ful jävel som ingen vill ha lyckades få tag på min msn för sisådär 100 år sedan, men ja, jag tog ju bort honom ganska snabbt men hur i helvete hittade han mig på Facebook? Han bor i Skåne och vad är då nästa steg? Dyka upp framför min dörr och hoppas på petysex för att han är så jävla äcklig??
Blääääääue kan inte alla såna fuglybastards ta och hoppa från en jävla bro eller något och låta oss normala människor leva vårt liv för en jävla gångs skull?

Jag menar okej, jag som är snäll kanske sa till honom en gång på msn då för tusen år sedan att han visst skulle hitta en tjej och att utseende inte är allt, men JAG LJÖG! Vad säger man till en självmordsbenägen jävel som är så ful att han inte har något att leva för egentligen? Visst fan har också fula människor en framtid, men INTE de som tycker synd om sig själva! Fan alla har vi väl varit fula någon gång i tiden? Eller hur? Jag har haft min fugly ass period med ett huvud täckt av finnar, småfet och tråkigt hår med guess what, jag gjorde något åt det, och han kanske skulle ta och operera sig till ett nytt ansikte istället för att bitcha rundor om det på Facebook och msn!

Satans äckliga creep! Öh, ännu värre är att jag kom inte direkt på hur man tar bort sina "vänner", eller jo jag kom på det sen men hade jag inte kommit på det hade jag helt enkelt få ta bort min sida och göra en ny under falskt namn :(

Haha okej, lite överdrift, men vill bara slå sönder den fule jävlens huvud, kan ju inte bli värre ändå!

Lyx och spa

ÅH GUD! Jag vet var och hur jag ska resa i vinter!! Aaaaaaah fick en snilleblixt, man kan ju hyra små hus, sen kollade jag runt lite och såg att man kan hyra bland annat en spavilla för två med egen jacuzzi och hela köret, GAH! DAMN, jag ska lätt hyra något sånt, och det exklusiva kosta förfan inte mer än en vanlig jävla resa, åååh jag vill åka :D

Fast det blir ju säkert jättedyrt ändå, men man kan ju få drömma :D

Onödig info

VÄLJ MELLAN:

Katt eller hund
Katt

Kaffe eller te:
Beror på, finns skitgott te, men får nog bli kaffe

Chips eller nötter:
nötter

Skinka eller korv:
skinka

Rött eller grönt:
grönt

Mobil eller iPod:
mobil

Bergochdalbana eller fritt fall:
fritt fall

Äpple eller plommon:
äpple

Hårspray eller hår vax:
spray

Hallon eller jordgubbar:
jordgubbar

sommar eller vinter:
sommar

Dvd eller vhs:
dvd

Sjö eller hav:

hav

Ica eller konsum:
spela roll

Ödla eller orm:
orm

Sol eller måne:
sol

Snowboard eller skidor:
skidor

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: japp

Gråtit en hel natt: ja

Druckit så du spytt: ja

Åkt vattenskidor: nej

Åkt rullstol: ja

Gjort en bakåtkullerbytta: ja, eller jag kunde när jag va yngre

Köpt lösgodis för över 50 kr: ja afan, de e ju jag haha


Svarar du i telefonen:  ja

Velat vara ett djur: när jag va en liten unge brukade jag det :D

Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: ne

Tyckt Harry Potter är bra: jaaa

Hatat choklad: nej nej nej

HUR?


Sätter du på dig strumpan: hur beskriver man det??

Tycker du om gul-bil-leken: nja blir mest sur ^^

Mycket är klockan:  21:29


Många kontakter har dumsn: ingen aning,

Spenderar du en regnig dag bäst: bunkrad i soffan med massor av godis, läsk, bakelser och allt annat gott plus ett lager filmer :) med någon trevlig person såklart

VAD?

Tänker du på just nu: att jag kommer dö, skräckfilm på tv och alex kommer inte förrän halv två inatt :'(

åt du sist:  lasagne

Drack du sist: mjölk

Gjorde du för 5½ timme sen: sov 

 din originalfärg på håret: blond


Jag drömmer mig bort

Eftersom jag ska resa någonstans till vintern som det ser ut nu, så brukar jag ständigt fantisera mig bort, försöka redan nu komma fram till vart jag ska åka, men har ju inte rest så mycket, är definitivt inte vad man kallar resvan ;) Tyvärr så tycks det ju vara så satans dyrt nu över vintern bara :( var kan man resa och uppleva kultur av högsta kvalité till ett bra pris? Måste man tömma sina sparkonton för att resa till en intressant plats??

Hittade ett ställe i Mexico annars, två veckor all inclusive (november dock), två personer dubblerum för 35 000 kr. Hotellet heter Hotell Rui Tequila (tre stjärnor) och ja, namnet säger väll det mesta? Lokal dryck ingår i all inclusive, dvs tequila on the house baby :D wiiii.

Här är en länk till resan

Åh hittade weekend resor på Ving.se, där en weekend i Paris för två kostar ca 5-6000, åh jag vill åka!! Damn, Sverige är sååå tråkigt!

Louise <3 Matlagningsprogram

Är jag den enda i världen som inte kan laga mat men älskar matlagningsprogram? Annars brukar matintresserade ta sig i kragen och faktiskt laga mat, men inte jag. Jag kollar på matprogram där man bakar, gör efterrätter och alla sorters middagar från hela världen, jag kollar i receptböcker och på hemsidor som Tasteline (min favorit) och ändå lagar jag bara mat när det är absolut nödvändigt.. Ganska skumt..
Får väll ta och laga något snart.. Men å andra sidan, jag vill hellre vara ensam i en lägenhet och typ laga en romantisk middag till mig och Alexander, men båda våra hem är ju fulla med människor, så är det ju när man inte flyttat hemifrån så jag kan ju liksom inte begära att alla evakuerar lägenheten bara för att jag ska kunna laga mat..
Men när jag flyttar hemifrån blir det andra bullar!
Jag ska dessutom lära mig göra sylt efter farmors recept och baka bröd efter farfars recept har jag bestämt med dem :)

Ovetandes om livets fulla mening, men glad ändå

Natten är egentligen den mest fridfulla tiden på dygnet när jag tänker efter. Det är då alla dåliga tankar försvinner, lugnat drar över en som en mild bris och lägger sig tungt. Även om man är vaken långt efter midnatt, helt obenägen att kunna sova, så ligger det ändå en slags frid över en. I alla fall över mig!
Jag tar ett djupt andetag in, håller det kvar, och sedan pustar ut. "En ny dag, nya möjligheter, nya saker att glädla sig åt." Det är nu, nattetid, som min hjärna arbetar som mest, varesig jag sover eller inte.

Ibland är det på nätterna som jag kan få till riktigt grymma saker till t ex ett skolarbete, för då ligger spelplanen helt öppen för mina tankar. Allt är möjligt. Sover jag, så avreagerar sig hjärnan på drömmar.
Mina drömmar är intensiva, detaljrika, ofta känslosamma och en drömtydare hade hoppat i taket om han hade fått tyda alla mina drömmar. Men drömmar betyder väll ingenting egentligen? De är ju bara en reaktion på allting vi upplever under dagen, speciellt undermedvetet.

När jag tänker efter hänger ibland en hel dag på hur man sover, jag blir lätt nedstämd i flera timmar efter att jag vaknat om jag drömmer exempelvis att en närstående till mig går bort.

Andra drömmar gör en mer fundersam, man börjar undra var den fina linjen mellan dröm och verklighet går egentligen. Finns det någon fin linje alls? Kanske är hela livet en dröm. Eller så är drömmen det enda "riktiga" vi får uppleva i livet? Vem vet? Har det med ens tidigare liv att göra med? Det finns tusen frågor, och fler blir dem varje natt. Varje natt när jag befinner mig här, filosofisk och undrande över livets mening, i min säng och ett svagt ljus från en lampa i fönstret.. Vad är livets mening?

För vore det inte härligt egentligen om vi bara slungades ut på en öde ö, helt ensam, och får leva det livet i, låt oss säga, två tre år.. Hade inte det varit underbart egentligen? Fast det låter ju mer romantiskt än vad det egentligen är förmodar jag; sitta framför sin alldeles egna brasa och grilla en fisk man själv fångat på spett, för att sedan somna till naturens egna läte och brasans sprakande.
I verkligheten finns där ju en miljon småkryp med i bilden. Då är det nog inte så jävla romantiskt längre. Men man vet ju inte. Vi kommer aldrig att få veta. För här sitter jag i min bekväma säng, jag har tvn igång och en lampa för att ge en bekväm belysning och dessutom kan jag gå ut i mitt kök precis när som helst och hämta något att äta. Lite senare kanske jag tar och läser i min bok och tillslut somnar till tvns både irriterande och vaggande ljud.

När jag tänker på det så, så undrar jag vad i helvete vet jag egentligen om livet? Livet uppskattas nog aldrig fullt ut förrän man bott på gatan, mist en person som stått aningen mer nära än alla andra, förlorat allt man ägt och ända kunnat somna med ett leende varje kväll.
Det är att leva!
Det jag gör nu är ju egentligen ganska patetiskt. Jag sitter här och drömmer, det finns så mycket jag vill göra, okey jag kanske gör allting jag vill en vacker dag också; kanske reser jag jorden runt, kanske volontär arbetar jag i något fattigt land, kanske blir jag miljonär och skänker hela min förmögenhet till välgörenhet eller något sådant.

Men fram tills dess, vad fan vet jag?

Cast away

Okey, nu mår jag bättre. Faktiskt! Hade en liten svacka neråt innan men nu är det tillbaka på normal igen. Har varit och köpt godis med mutti också förresten, och efter det gjorde jag hemmagjord varm choklad, bara chansade men blev gott som fan, bara i med mjölk, grädde, kakao och choklad i en katrull och rör om!
Iaf, ska kolla film nu (igen), Cast away med Tom Hanks (<3).
Sen ska jag läsa klart min underbara bok, den är sååå bra!

Sen vet jag inte.. Vad gör man? Har ju tränat idag, körde inte spec hårt..
Uppvärmning 10 min löpband.
Situps 10 kg vikt 10x10
Rygglyft 5 kg vikt 10x8
Crosstrainer 20 min

Ja, det blev ett väldigt kort pass. Kanske tränar igen imorgon.. Eller ja, om jag nu hittar min plånbok.. Annars blir det inte så lätt, kan inte träna på gästkort för alltid.. :(

Glida in i en annan värld..

Idag är en sjukt dålig dag.. Känner mig helt nere, allting är bara fel fel FEL! Världen går emot mig. Sitter i min säng, försöker tänka på något som inte sänker mig själv, går knappt. Vill bara skita i allt, krypa ner under täcket och gömma mig för all framtid, tränga undan allt och bli typ schizofren.
Men jag tänker fly verkligenheten lite smidigare. Ladda hem en film. Någon romantisk komedi. Kanske göra popcorn. Sen låtsas vara glad under tiden, låta mig dras med i den allmänt lyckliga stämningen i filmen.

Men funkar det bara så.
Hatar dessa dagar. It sucks.

Benjamin Button

Filmen slut. Cirka tre timmar. Klockan snart halv fem på morgonen.
Trött.

Är sugen på att göra lite frukost, äta, kolla lite tv eller en film, somna till den och gå upp igen vid sju åtta tiden, precis som när jag vaknar för tidigt innan skolan.
Sen när man vaknar igen är det dags för en andra frukost.
Oh jag älskar de dagar man äter två frukostar, haha.

Och jag är hungrig, blää. Käkade ju ett äpple innan, trodde man blir mätt på det, icke!

Så nu ska jag göra det; fixa lite tidig frukost, stänga av datorn och låta den vila, sen äta och somna till något bra program på Animal Planet..

God morgon.
Kanske hinner jag se soluppgången..



Förresten,,. Och detta kommer säkerligen göra Alexander nöjd att få läsa.. Filmen var överskattad.


sleepless again

Hur många gånger har jag använt den rubriken nu? För jag älskar låten plus att jag inte kan sova, så det bara blev så,.. Men, nu är det en timme sedan det rent officiellt blev onsdag. Jag har precis kollat på Bröllopsduellen och snart är Benjamin Button klar, har velat se den loooongtime men har inte blivit av.... MEN nu kan jag ÄNTLIGEN se den!!! Om jag så måste så ska jag sitta uppe hela satans jävla natten och se den jävla filmen nu när jag kan!!! Okej, damp.. Men, imorgon (senare idag) ska jag träna, för då har jag INGET bestämt! Inget alls på schemat utom träningen, och efter träningen ska jag basta och svettas ut all vätska jag har i kroppen, sen ska jag sticka hem till Erica och chilla med henne.

Annars har jag lite annat, jag ska, och bli nu inte förvånade gott folk, inom banken eventuellt, alltid bra att ha cash på sig.. Sen har jag ingen aning.. Bara ta det lugnt och göra vad jag vill i pricip, det är ju för fan onsdag liksom!

Pallar ej skriva, för klockan är ett på natten, jag är hungrig som ett as (fråga mig fan inte varför med fortsätter det såhär kommer jag definitivt behöva träna mer ;s) och är ganska flummig.

God natt!

HALLELUJAH

Jag trodde att det var kört! Haft min dator i knappt ett dygn sen fuckar jag upp den, men nu när jag skulle checka inloggningen på internet så funkade det helt plötsligt igen..? Helt konstigt, så jag ska vara snäll mot denna, och förhoppningsvis är den snäll tillbaka ett tag till.. :)

Annars har jag fikat idag hemma hos Tobbe med honom såklart och Patrik, Stoffe, Monika, Lasse och Ellinor. Sjukt trevligt, ska dit snart igen och kröka lite med allesamman, måste ju träffa Tobbis nu innan han åker till Helsingland (de va så dte hette!).

Imorgon SKA jag träna.
Jag är en lat jävel.
Punkt slut.

Nu skriver jag igen

Men GUD, sjunde inlägget idag, snacka om att ha långtråkigt.. Har utöver allt annat laddat hem Confessions of a Shopaholic, kollat på den precis. Helt underbar film, blir så glad av filmer av den stilen. Alltså hinner jag inte läsa ut min bok ikväll, men men. Filmen var i alla fall mycket bra och en del skratt blev det.. Som vanligt är jag tankfull (eller borde jag skriva tankspridd?). Men hjärna svämmar över av tankar och just nu förstår jag verkligen varför jag ville bli journalist eller författare innan.. Eller ja, författare kan ju diskuteras, jag är (eller var?) duktig på att skriva noveller, men att ägna måånga månader till ett enda projekt känns lite avancerat för mig, journalist hade kanske passat som handen i handsken för mig,.

MEN, för att kunna bli journalist, med tanke på vilken konkurrens det är i den braschen, så måste man ha en del saker.. Man måste kunna skriva en bra artikel om, ja, nästan allt, i alla fall om man vill starta som frilansare.. Annars räcker det ju att kunna mycket inom ett område och sedan skriva inom den tidningskretsen.. Jag tror liksom inte att Ebba von Sydow är speciellt kunnig inom religion och hade kunnat skriva för en sådan tidskrift.. Ja ni fattar!
Man måste ha ett bra ordförråd, ord stärker meningen med vad man vill ha sagt! Ord ger makt och pondus, tro mig! En del har fått för sig att jag är sån straight-a's person, inte för att jag är duktig i skolan, utan just för att jag kan diskutera och använda bra ord till rätt tillfälle!
Man måste dessutom kunna ge det man skriver en viss touch, ni vet en stämpel eller någpt som bevisar att detta är just mitt material, det ska inte behövas läsa vem som skrivit det utan att hinna förstå redan innan.. Fast det är ju svårt, och inte nödvändigt heller kanske, hehe. Men t ex, kan man skriva om någonting tråkigt och göra det intressant, så har man det!
Skriver man dock om något intressant, men ändå tappar läsaren, då är det kört.
Man måste dessutom älska att skriva. Man måste brinna för det, ha det som vardagsinlägg, kunna rensa huvudet på tankar och översätta det till ord

Jag syftar självklart inget av detta till min blogg, det är blott en värdelös syssla, jag älskar ju att skriva right? Jag hoppas dock inte att kunna få något alls ur det eller att någon ska läsa den ens, den är till för mig, för att jag tycker att den är rolig och framförallt; jag får en miljon roliga, konstiga, arga etc tankar i huvudet om dagen, som ofta utvecklar sig till underliga små idéer, och i min blogg kan jag skriva ner dem, göra dem till verklighet. Det som kan tyckas meningslöst för er, är ovärderligt för mig. Tex "Förstör vår värld" är lite av en copy från någon skribent på någon tiding, kommer inte ihåg vilken, många år sen.. Men jag har tänkt på det ända sen jag läste en sån artikel och tyckte att det var genialt.. Nästa dagligen kommer jag på saker som hon hade kunnat skriva i den spalten, så varför inte bara göra det själv och göra nytta av idéerna..?

Whatever, jag älskar det! Jag älskar att skriva och har alltid gjort det så länge tillbaka jag kan minnas.
Vem vet vart fan man hamnar?
Spelar det någon roll egentligen??


Ja, dumt skrivet, klart det gör.
Jobba är väll det vi lever för, semestrar/skollov/helgdagar etc är väll mer som ett plus i kanten, en belöning endast i syfte för att uppmuntra oss till att fortsätta?

Vi lever i ett samhälle som från början var simpelt, simpelt men svårt. För att göra det hela enklare bestämde vi oss för att utveckla, ta oss framåt, uppfinna saker som cyklar för att ta sig snabbare och mindre krävande framåt. Efter det kom bilar. Sen rulltrappor etc. Livet blev enklare, visst. Vi människor blev allt latare. Men, här är det ironiska; vi har motarbetat oss själva hela tiden! Ända från början! Syftet med att göra livet enkelt gick åt helvete. Innan vi blev "civilicerade" behövde man inte läsa minst tre kurser i matematik för att jobba med något som inte alls har med saken att göra, för att man "behöver matematiken i vardagen" säger dem. Så Pythagaros sats kommer hjälpa mig när jag ska handla mat nästa gång?
I vårt "enkla" samhälle måste man utbilda sig i tre omgångar MINST; grundskola kommer först ut med 10 år (inklusive förskola), sen kommer gymnasiet på 3-4 år, efter det en vidareutbildning på högskola/universitet eller annat, som kan vara på allt mellan 1-6 år, säkert mer.

Är det då ett enkelt samhälle, om man måste veta allt mellan himmel och jord bara för att kunna arbeta och tjäna pengar? Kunna flytta hemifrån. Istället för att bara ta en spade och börja gräva ska man alltså gå först dessa 13 år i grundutbildning, sen efter det kanske ta något år till och ta körkort till grävmaskin eller vad man nu gör, för att kunna gräva. Är det enklare?

Så jävla dumt.

Och jag måsta sluta brain storma, hade jag varit någon läst detta hade jag slutat läsa och blockerat denna sidan för all framtid, haha.

God natt. Återkommer väll senare när det är dags för tömmning av hjärnan.

Underbara vänner

Har precis socialat mig med fröken Bondesson, åh härligt att träffa en sån, som han skulle säga, gedigen grabb som honom. Tobbe flyr ju snart Skåne för att plugga någonstans till typ sån som jobbar i skogen, och ska vara borta i två år mesta tiden, så imorgon lär det bli lite grabbkväll, nykter grabbkväll, med Patrik, Stoffe och Tobbe och vilka som nu känner för det, så det blir en massa kaffe och snack bara :) Det bästa med dessa grabbar är att vi har så mycket gemensamt att prata om. Ja, det har jag visserligen med typ alla, men ändå :)

Så det ska bli wunderbar <3

Annars så saknar jag min underbare Alexander. Fattar inte hur han orkar hålla modet uppe med nattjobb, brottningsträning (värst av all sorters träning), körskola och en tjatig flickvän som mig ;) Beundrar honom så mycket, han kommer åstadkomma mycket med sin inställning till livet <3 Det bästa av allt är när vi är helt ensamma, lagar mat, lyssnar på musik och bara finns tillsammans, I love it <3

Nu så ska jag kolla på en film jag laddat hem, hehe min dator laddar hem filmer snabbt (i jämförelse med den gamla) så jag kan till och med ladda hem filmer med MENY <3 SÅ ska se om vi har skivor att bränna på..

Smell ya later dudes and sleep tight <3 I know I will ;)
Och en slängkyss till Alexander. Your eyes shall forever hunt me <3

Skräckslagen, men jag älskar det!

Ikväll ska jag läsa klart min bok "Viskningar" av Dean R. Koontz. Jag tror att han toppar listan just nu, alltså han först, sen Stephen King. Båda har samma lättlästa, skrämmande skrivtaktik, men Koontz är aningen läskigare, precis vad jag älskar. Jag kommer dock ihåg när jag var 12 år gammal och läste Kings "Det"g var så rädd att när jag läste den på kvällarna fick jag läsa en annan lite roligare bok efteråt för att kunna somna och sova lugnt dessutom, haha, men ändå älskade jag själva grejjen med att bli rädd. Och det gör jag lika mycket nu :)

Så i den jag läser nu har jag dryga 70-80 sidor kvar vilket jag utan problem avverkar på en kväll, så vilken ska jag läsa härnäst? Vilken bok kommer ge mig kalla kårar? Frågan är.. :) Tänkte eventuellt ta Kings "Den gröna milen", filmen är ju sååå bra och boken är säkerligen 10 gånger bättre.. Eller "Lida" också av King, filmen är inte direkt skrämmande, mest rå och boken är säkerligen värre, nästan så rå att man blir äcklad :D
Dock blev jag besviken på "Varsel", filmatiserad som The Shining, filmen är helläskig hela vägen, boken är.. Ja, dryg. Synd på en så bra författare!

Ja det finns så mycket bra här i världen.. Tyvärr är jag så tråkig att när jag väl hittar något bra håller jag mig till det.. Nästa steg i mitt läsande blir Marian Keyes, som är rolig läsning av det jag läst än så länge iaf, och Elizabeth George som också skriver skräck i stil med Koontz och King. Jonas har rekommenderat henne mig varmt ett par gånger, så det är dags att ta sig i kragen.. Det som är mest synd är att jag aldrig ser hennes böcker någonstans.. Alltså där jag köper böcker på olika second hand butiker och loppisar.

Behöver sätta upp hyllor för har ingen plats kvar till alla mina böcker :) Ska ju ha mitt egna lilla bibliotek sen så småningom fyllt med en massa bra böcker :) Gäller att börja samla i tid till det ju ;)

Nu så kommer Patrik snart och ska ta en fika med mig (det tycks som om det är det hårfina skillnaden mellan oss här på vischan och stadsfolket, när vi menar fika är det kaffe och kakor hemma i någons kök och snacka massa skit, medan stadsborna menar på att man ska snygga till sig, strutta iväg till Espresso House eller Waynes Coffe, ta en chai latte eller kaffe latte, ock skvallra om vilka kändisar som legat med vilka. Jag föredrar vår lilla variant faktiskt :)

Ciao! Keep reading

The Pianist

Som säkert de flesta vet så sändes The Pianist häromdagen på tv, hoppas att många såg den! För att redogöra kort handlar filmen helt enkelt om en ganska känd pianist under tidiga 1900-talet då judeutrotningen bröt ut. Denna man, Szpillman som han hette, var jude. Under filmens gång får man se hur utrotningen bryter ut, från att bryta ur judarna från allmänheten, trycka ner dem, utnyttja dem som arbetskraft, ta alla deras rättigheter ifrån dem och tillslut döda dem kallt och hänsynslöst.
Szpillman själv överlever, medan hela hans familj och nästan alla runtomkring blir brutalt mördade, och med en stark levnadsvilja och en gnutta tur i kanten så lyckas han klara sig hela vägen utan några större skador eller sjukdomar.

När jag talar för mig själv kan jag säga att det är en gripande film rent ut sagt. Jag brukar bli rörd av filmer, klart, men sällan sitter jag och gråter som ett barn till en film, men denna gången gjorde jag det, speciellt i scenen där nazisterna slänger ut en förlamad man genom balkongen endast för att han inte kunde resa sig upp då de kom in i rummet. Vidrigt! Är ju inte helt påläst om Andra Världskriget i helhet, men vet ju en del, som att förutom judarna så var även färgade, handikappade, försåndshandikappade, dvärgar och resten som stack ut ur mängden förföljda.

Det fanns även en efterfrågan efter judiska tvillingar som man kunde genomföra experiment på av det smärtsamma slaget. Det värsta egentligen, enligt mig, av allt är att hela Utrotningen har lett vår kunskap framåt om hur man t ex amputerar kroppsdelar etc just för att det var bara en del av de experiment de utförde på judarna och de andra utsatta människorna.
Var det värt det? Verkligen inte.

Det är mycket snack idag om Sverigedemokraterna och deras politik, men för alla som går runt och predikar om detta parti, läs på er, för det är bara så patetiskt att se många jag känner gå runt och snacka om någonting de inte vet ett skvätt om alls, läs på er, i alla fall med att börja deras 33 punkter, om ni nu visste att de hade dem.. Där får man genast en ganska klar bild av vad de vill göra med vårt vackra land och dess invånare. Bara för att ni har läst Svensk Maffia eller liknande betyder det inte att ni har doktorerat inom politik, så sluta göra bort er för en gångs skull, sluta vara så jävla patetiska och ta reda på fakta innan ni ska övertyga oss andra att gå med i ett jävla nazistparti.

Ny dator

Wii, min gamla dator la ju av för ett tag sen, men har fått en ny nu, ganska lik den andra och inte så mycket för världen, men den är snabb och portabel och framförallt, skrivduglig <3

Så jag är jättenöjd, ska bara lyda alexanders råd och köpa en extern hårddisk till den som jag kan lagra filmer, bilder, skolarbeten et cetera på.

Snart kommer Malin, vi ska leka och ha skoj och jag ska visa upp mitt städade rum, hahaha det händer ju trots allt två gånger om året..

Love

Städtant

Jaha, nu har Alexander stuckit till sin trafikskola och ska köra.. Jag ska hem om typ 10 min, ska städa klart på mitt rum.. Det är sååå fint, love it! <3 Kommer bli skitstökigt igen om typ en vecka, men skit samma, jag har ju städat denna månaden iaf ;)

Annars blir det väll träning sen ikväll, har inte känt mig så sugen på att träna de sista dagarna, spydde för någon morgon sen, bläää äckligt, och ja, tänkte ta det lugnt någon dag.. Men det får bli vad det blir ikväll!
Tänkte ta och fräscha till mig lite,

Ciao

Hjärtat

Jag vann vadet! Det tog mig ca 8-10 timmar, men jag vann :) En god middag med underbart sällskap väntar nu <3

I övrigt så sitter jag på Alexanders dator just nu, har precis ätit frulle och Alliballi sover så sött efter att ha jobbat inatt.. Han råkade väcka mig imorse, men inget fel sätt att vakna på heller, av att han kysste mig i ansiktet, lovely <3 Han ville bara gosa lite med mig, men jag vaknade och blev ganska sur, hehe, förlåt baby <3 Jag älskar att vakna på det sättet, men just då var jag helt säker på att jag skulle vara vaken och inte kunna somna om, men det gjorde jag ju :D

Men som sagt. nu ligger min prins och sover så sött <3 Vill bara krypa ner till honom och hålla om honom, kyssa honom, smeka han i håret och småkittla honom på magen, men det går ju inte :( Jag kommer bara väcka honom, och då blir han inte glad hehe känns lite taskigt ;p Men åh vad jag vill <3 Han är ju så vacker där han ligger och sover. Så fin och underbar. Kan knappt fatta att det finns någon så otroligt fin i hela världen.. Och som är min dessutom! Är tacksam för varje dag med honom, varje dag, varje sekund <3 Blir förhoppningsvis många år til med honom ändå :)
Jag vill göra allt med honom; upptäcka världen, bo med honom, leva resten av mitt liv med honom. Vi får se hur det blir :) Ska ju bara överleva hela grejen med att plugga vidare, all intressant har legat ganska långt borta, typ Göteborg och Kalmar, hur blir det då? Usch. vill inte tänka på det.. Nej, ska leva för stunden nu.. Ska leka lite med hans dator, sen ska jag krypa ner till honom <3

Wanna bet?

Hehe jag och Alexander har slått vad om en sak.. jag vet att jag kommer vinna ändå ;) Den som förlorar ska laga middag+efterrätt till vinnaren, ser fram emot en rikig måltig snygging :D

(han ligger dessutom och sover nu, så jag passar väll på att göra något fult med hans dator, typ bögporr som bakrundsbild eller så :D hahahahahh MOOOHAHHAHA)

Oj oj oj

OJ vad jag älskar livet här på Alexanders rum :) Här händer allt och ingenting, love it :)
Idag fyller både min och Alexanders mamma år, ganska skoj, så grattis grattis.

Nu ska vi fortsätta leva rövare <3

Supreme Deer Hunting

Jag är helt galen i detta spelet :) Har dock inte riktigt förstått hur man kan få över 10 000 poäng ;o

Play more free flash games at Multigames.com


Women are crazy!

Hey och goddag!
Har inte hunnit vara hemma mycket idag inte, åkte in till stan 12.10, tränade i en lång halvtimme (jag vett, jag suger!). Efter det stack jag till banken och växlade in alla mina småmynt som till största delen bestod av 50 öringar, så nu slipper jag dem ;P Sen träffat Lina och gjort en del småärenden under dagen, och varit social såklart!

Nu har jag käkat middag och tar en lugn stund vid datorn, min egna sletna laptop är ju i laptop himlen nu, så har ju knappast tillgång till det dagligen, så får ju passa på när päronens dator är ledig.. Ska väll köpa en ny sen, en som är ny, bra att skriva på och därmed parktisk att ta med i princip överallt. Min största anldening till att ha en egen dator är ju för att slippa skriva exakt allting i skolan och kunna jobba effektivt hemma på en dator, så det lär bli intressant när skolan börjar igen och se hur det går utan något eget att arbeta på.. Suck..

Fy och blä säger jag bara, för nu sitter jag här, arbetslös, inte ens fylt 18 än med 250 kr att leva på fram tills september då studiebidraget börjar rulla in, så patetiskt det känns. Jag vill jobba, men det verkar inte som att jag är kvalificerad för det... Eller något. Jag vill tjäna pengar, kunna köpa en satans dator och åka på en lång semester, kunna handla kläder utan att verkligen lägga alla pengar jag har bara för det.. Men, så är läget. Vafan gör man åt det? Klaga kommer man ju inte långt på heller för den delen... Åh, orkar inte! Jag bara sitter hemma hela jävla dagarna, medan min pojkvän både tränar, tar körkort och jobbar natt på en gång, eller börjar jobba inatt men vafan, världen hade varit bra mycket bättre om alla varit lika inställda som han är... Känner mig ju för fan som en lat jävla loser jämfört med honom.. Vet ju att han inte tycker det, men ändå,,

Bara för det ska jag in på platsbanken nu och söka lite jobb.. Har ju CV, personligt brev och bilder på min avlidne laptop, men har turligt nog upptäckt att jag kan skicka alla dessa tre via gamla skickade mejl där de ingår, det går dock inte att öppna på alla datorer ;( Men ska söka lite nu.
 cya

RSS 2.0