Underbart väder

Idag är det såå fint väder!
Vaknade kvart över sex och ja, har varit på jättebra humör sen dess. Nu är italienskan slut och jag har en håla på två timmar, sen ska jag till Berga fängelset, sen slutar jag vid två. Smart nog så glömde jag mina träningskläder, så ska antingen åka hemom sen in till stan igen och träna, eller bara hem och ta en låång runda med Tyzon, lär ju bli Tye, han är ju såå mysig :)

Tänka gå ut i solen nu och antingen plugga eller läda i min da Vinci koden, ruskigt bra är den!

Love, peace and sunshine for everyone!
Kisses

Malin :)

Helloo bloggen!
Sitter här nu efter en långdusch, sköönt och efterlängtat heela dagen (försov mig imorse så hann inte innan skolan). Efter skolan var det en liten fika med Mathilda och Else, sen mötte jag Malin som det blev en liten runda med.

Planering

Imorgon
Italienska (läxa som jag måste göra nu ikväll ;s)
Berga Fängelse alt. Projektarbetet
Träna
Alex

Fredag
Ledig från skolan
Eventuellt plugga matte och historia
Malin kommer på kvällen

Lördag
Jobba 6-12 :D :D :D
Eventuellt plugga matte och historia

Söndag
Plugga matte och historia

Måndag
Ledig från skolan
Plugga matte och historia

Tisdag
Nationellt prov Engelska B, reading and listening

Nu ska jag gå och lägga mig med Malin som ska nanna här inatt :) Ska även göra italienskan som jag precis kom på att vi hade tills imorgon.

Tudiloo allesamman!! Sov sött!

La Poderosa

Så, har historia i en timma till. Sen är det engelska.. Har kommit igång lite med min uppsats, har valt ut två av de tre "datum" ur Guevaras liv som uppsatsen ska kretsa kring. Lär ju ändå jobba vidare på detta efter skolan, Malin lär inte vara inne i stan förrän vid fem, så då får det bli stadsbiblan i någon timme, men ganska gött det med! Orkar jag inte plugga kan jag ju annars bara läsa en bok eller så. Ganska rogivande.

Om två veckor ska jag sitta i fyra timmar med ett matteprov. Ja, det är np, och jag ska förvekliga Jonas fördom om Olympia, jag ska ha med mig en kaffetermos. Och en jävla massa godis, frukt och någon god bulle!

Just nu skriver jag om det första sk. datumet, andra halvåret 1951, Guevara inleder sin andra motorcykelresa med sin vän Granado. Det var under denna resa som Guevara samlade på sig många av sina politiska åsikter, kom i kontakt med kubanerna och träffade sin första fru. Han fick ett annat perspektiv på tillvaron, en mer radikal sådan, och det ska nog kunna bli bra tror jag :)

Ska försöka skärpa mig och plugga nu, har ju långhelg eftersom jag är ledig fredag och måndag, så matte, historian och italienska ska det bli!

Nu ska jag börja på min uppsats.

Historian (once again)

Sitter i skolan. Jobbar på min uppsats. Slutar om tre timmar.

Men jag ska inte tappa humöret för det! Nu ska jag jobba vidare :D

Var tog glädjen vägen?

Lille Sonja fick ungar inatt, fyra stycken små källingar blev det, två svarta och två spräckliga :) Så underbart fina är dem, men tyvärr så finns det inga glada miner åt dem.. Vi kom tillsammans fram till att vi ska behålla allihopa, jag blir ju för fan gråtfärdig bara av tanken på att döda dem, men ja, det är ju svårt att hitta hem till katter och speciellt att ta hand om dem, sex stycken katter är ju inte att leka med.. Men jag är i alla fall glad, och lättad över att dem får leva. Tänk på Sonja så hemskt för henne att få sina ungar tagna ifrån sig.. Hemskt..

Just nu försöker jag skriva på min uppsats, egentligen vill jag inte. Blir nästintill panikslagen på allt. Vill bara sätta mig i ett hörn och gråta för det känns så meningslöst att ens försöka. Uppsatsen ska in om tre veckor. Nationella börjar fr.o.m imorgon. En tenta ska in i samma veva och fr.o.m idag har vi börjat skriva på en novell. Var ska det ta slut? Tar det ens slut?
Känner mig mer stressad än någonsin, men ja, jag kan ju inte bara ge upp. Äben om jag vill och även om jag rent ut sagt mår skit över skolan, så kan jag ju inte göra mer än att sitta här med fyra böcker och tre veckor på mig att göra någonting av det.. Fy fan vad detta suger!! Har ingen ork till någonting, ingenting alls. Har haft ont i magen hur länge som helst nu och idag även i huvudet, och vill som sgat bara ge upp.. Var hittar man orken, viljan och inspirationen? Var, hur?

För just nu vill jag bara gräva ner mig

Söndag

Jaha, då  var helgen slut (äntligen?). Tjejmiddagen i fredags var jättemysig och igår hände inte så mycket, köpte några nya böcker bara.. Idag ska jag hem till Erica och vara med henne.. I övrigt saknar jag Alexander så jävla äckligt mycket,. Suger.. Men ja, ska inte dra förrän om en två eller tre timmar, så ska bara sitta här tills dess, känner faktiskt för att be nästan alla att dra åt helvete just nu, men ja, orka göra den ansträngningen för idioter?
Ska bli mysigt att få träffa Erica i alla fall.

9 månader med min Alex idag förresten :) Vill bara träffa dig baby.. :/

God morgon, suckers..

Ja, morrn! Klockan är kvart över sju och jag har packat klart, käkat massa gröt till frukost och klätt på mig.. Sitter i köket och dör efter lite kaffe, men vill inte få det som vana, inte bra för kroppen hehe.
Sitter dessutom och planerar lite för fredag, girls night :) Kommer bli jättemysigt och desserten är bestämd, och ska göra en "backup" ifall inte alla äter just den :) Najs.
Så, nu sticker jag om en 20 min till skolan, sen åker jag därifrån kvart i nio till GEA-stugan, vår klass ska väll göra detta mest för att, ja, alla hatar alla, så det ska bli kul att se hur det går. Kul för mig, varken Lina, Erika eller Malin ska med (Mthilda ska men sen åker hon hem på kvällen), vilket betyder att alla i mitt "gäng" som lärarna kallar det inte orkar vara med, så det sänker nog en del. Å andra sidan finns ju Coffe, Danne, Elin och Becci och alla dem, det är ju inte så att jag inte känner fler än dem i mitt "gäng" men ja, när klassen delas upp så splittras man ju.
Men det ska nog bli kul ändå, har ju som sagt inte problem med någon så =) Tack och lov hehe.

Annars då? Jag åt ju gröt, så nu är jag fetemätt och beräknar att vara svinhungrig igen om... 25-30 min, så tar med mig en drös äpplen.. Nyttig jag är då.. !?

Ne, nu pallar jag inte skriva mer, det har blivit en vana för fan :P

Puss, kyss och tallbarr

Luan imorgon

Hej!
Nu är det tisdagkväll, jag sitter i min säng, halvnaken för det är så jävla varmt och är typ svullen i hela kroppen. Magen bara står ut och jag ser ut som om jag har gått upp 15 kilo, men men. Har annars varit en helt ok dag; fick dock blodtrycksfall i skolan ;/ Måste se skitknäppt ut när jag fladdrar med ögonen, börjar svamla och inte kan styra min motorik, men men, det gick ju över tillslut. Hade prov i italienska och det gick ok, sen inget spec. Hem och nu måste jag städa mitt rumhelvete.. Ska ha tjejmiddag på fredag, asnice :) Blir jag, Lina, Mathilda, Elin, Malin och Erika plusminus :) Så sitter och planerar efterrätten också, har en del bra ideér :)

Men nu ska jag städa rummet för faan.. Eller något..

Peace out!!

Ja juste, stugan med klassen imorgon.. Kommer bli SKITKUL!! Fast med viss sarkasm inblandad..

Drama drama drama..

Vad är det med alla brudar? Egentligen? Allting ska förstoras, helst så långt som möjligt. Det går från rykte, till skitsnack, till snea blickar, snack bakom ryggen, åtal och rättegång. Varför? Så jävla löjligt. Och helst allt för ingenting alls också.. Ja, nu är ju jag neutral nog för att slippa dessa situationer, jag lyckas alltid undvika dem, vilket är en förmåga jag värdesätter mycket! På ett sätt är jag mer som killar, jag gillar deras rakhet! Fast det är klart, jag är ju mer tjej rent psykiskt (ska jag ens behöva nämna fysiskt), men jag blir verkligen koko!

Okej, det är ju faktiskt också lite kul att bråka med tjejer, för dom är så jävla lättknäckta. Det är som Mathilda sa häromdagen; man kan vara så mycket mer provocerande endast genom att ignorera någon brudfan som fittar med en, bara att skratta till och that's it, då blir det hus i helvete!
Och ja, snear någon mig så snear jag tillbaka. Inte alls för att söka bråk eller vara bitchig, ren instinkt bara. Varför ska jag vika blicken? HAHA, vi brudar alltså. Killar måste tycka att vi är så jävla roliga tycker man :)

Nu ska jag kolla film med familjen. Fick godishalsband så ska äta dom nu också :) Tihi.

I love my man!!!

Får ju för fan inte träffa denna sexiga saten förrän nästa helg :( Han ska till GT denna. Sucks..
But I love you anyway baby ;) <3<3<3

Prosa

Hej bloggen!
Då var det skola, vaknade i tid och är på bra humör, förutom att alla runt mig pratar mer på en minut (och högt som fan!) än vad jag gör under en vecka, vilket säger mycket! Vi har haft svenska där vi skulle skriva en prosadikt.
En prosadikt är poetisk fast på ett mindre inramat sätt, man behöver inte rimma eller passa in olika ljud, det är ganska fria händer. Vi fick alltså i uppgift att skriva en dikt, och ja, eftersom jag inte riktigt förstod vad eller hur jag skulle skriva, så skrev jag om det (blev det komplicerat nu?). Så, här kommer min prosa:

Vad är poesi?


Vad är poesi?
Är det att tömma huvudet på tankar?
Eller att fylla det
Avreagera
Lacka ur
Svämma över av fullständig glädje

Kan det vara att läsa ord och forma dem till något vackert?
Att få en uppgift i skolan av Ola?
Skriva ut
Clear your mind
Men inget.
Ingenting alls.
Nej..
Bara ord

Hehe, lite flummigt? Jag blev ganska nöjd med den i vart fall! Nu är det historia som gäller, Rikard, min käre mentor, har hjälp mig att hitta källor, vilket jag annars suger på. Så nu har jag kommit igång lite med, ja, vad dte nu är. Jag skriver i alla fall. Så, nu är det tillbaka med mitt, nu när jag har mitt "moment".

Love, peace and hardcore sex!


Idag ska jag dessutom baka riktiga cupcakes om jag hinner :)


Lala

Hej bloggen!
Då blev klockan elva helt plötsligt.. Äppelkakan blev svingod och Erica sover i soffan just nu, jag planerar lite inför morgondagen.. Tänkte om jag skulle göra några cupcakes eller så :) Annars tänkte jag gå och lägga mig strax, ska upp halv sju sju imornbitti, så blir det no stress at all. Ja, vi får väll se hur det blir. Föt och främst så ska jag ju träna, dags att komma igång med det nu när jag inte längre är förkyld.
Ciao!

Romantique

Hellu!
Har haft en underbar helg, as usual, med min baby. I fredags var det bara mys med film och sånt. I lördags gick vi först ut och gick en runda, sen tillbaka, hämtade cyklarna och cyklade in till Ängelholm, la ut en filt vid Rönne Å och bara möös hur läng som helst. Sen var det till Niklas stuga efter det med gott folk, hem igen idag och nu är jag hos Erica. Vi tänkte baka och sånt mys bara.
Nu ska jag fortsätta med mitt. Kyssar.

HAJE!

Hellu blogghelvete!
Sitter i skolan nu sedan en timme tillbaka ungefär, börjar inte förrän kvart över 10, men tänkte få lite saker gjort så var här redan halv nio. Har skrivit min text i engelskan och försöker komma igång med min tenta just nu om kalla kriget. Snart är det i alla fall kriminologi, ska plugga lite inför provet, vilket jag ska få bra betyg i så vår jävla lärare FATTAR att jag lägger ner energi i skolan. Helt otroligt att jag drar mig hit bara för dom idioterna inte nöjer sig med något, men här är jag! Vad ska man annars göra? Hoppa av? Jävla cp skola, hade nästan varit bättre känns det som ibland.. men men.. Ska fortsätta med min tenta nu.



Louise<3Alexander

Produktiv

Är du kär? - Ja
2. har du snusat? - ja
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - vet inte, tror inte iaf
4. har du legat i sängen brevid en kille? - japp
5. har du blivit dumpad? - aa
6. har du blivit slagen allvarligt? -  nedå
7. tar du droger? - nope
9. har du pussat en tjej? - Japp
10. hatar du någon? - nepp
11. älskar du någon? - några
12. har några av dina vänner svikit dig? - aa men sånt händer
13. har du djur? - japp, 2 cats
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - jadå
15. hatar du dig själv? - nee
16. gillar du orange? - nee
17. har du haft/har oskyddat sex? - aa
18. har du nån sjukdom? - bara hiv
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - ett par gånger kanske ;p
20. har du en gris? - en hel bunte
21. har du en plattång? - japp
22. har du en bror? - nope
23. har du sjukt bra humor? - afan
24. är du brunett? - nej
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - japps
26. tycker du om hästar? - ja
27. har du en hund? - typ
28. har du skilda föräldrar? - ne
29. har du gått på simskola? - 3 år (h)
30. har du sagt bög till en kille? - haha klart
31. har du sagt fitta till en tjej? - ett par gånger
32. har du fuskat? - hänt, i ettan
33. har du en teve på ditt rum? - aa
34. har du lunar? - ne
35 har du MSN? - aa
36. har du en syster? - yes box
37. har du bruna ögon? - grön/gul
38. gillar du att fota? - tja
39. har du sett dig själv brinna? - japp, håret
40. hjälper du dina vänner? - aa
41. gillar du tacos? - nja, de e gott men älskar inte det
42. tycker du att du är söt? - aa, det gör jag väll
43. har du dansat? - aa
44. har du spelat fotboll? - 12 år
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nej
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nja.. helst inte men händer om sminket fuckar..
47. har du ätit sniglar? - nee
48. äger du en locktång? - japp
49. gillar du att tugga tuggummi? - av rent praktiska skäl, ja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - aa, fast ibland somnar jag innen
51. gillar du kläder? - ofc
52. hatar du falska vänner? - hatar och hatar.. man får väll användning av dem med
53. gillar du räkna matte? - aa när de e addition e de kul
54. älskar du någon nu? - några nära
55: har du gråtit inför en vän? - aa herregud
56. kan du sjunga? - ja, kanske inte så bra dock
57. har du sett nån dö? - min katt :/
58. säger du vad du vill?- oftast.. jag brukar välja mina ord, men ja, ibland snackar jag först och tänker sen.. beror på vilka jag är med..
59. Är du stor? - ne
60. vad är ditt hela namn? - Louise Jönsson
61. kan du tala spanska? - nej
62. är du kortare än 1.60? - 0,5 cm kortare
63. älskar du sommaren? - aa
64. älskar du vintern? - nja, den har sin charm
65. har du mer än 6 par skor? - aafan
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
69. gillar du att städa? - ibland
70. gillar du att sova länge? - nja, beror på
71. har du vart med om en olycka? - har varit nära, men nej
72. är du förvirrad? - aa
73. har du mer än 6 par byxor? - aa
74. har du förlorat en vän? - nej, tack och lov
75. gillar du att shoppa? - aa
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - ja
78. klarar du dej själv? - Ja
79. har du lagat mat? - Japp
80. är du klantig? - usch! JA
81. har du foppatoffler? - klart!
82. har du mer än 20 låtar på din data? - aa
83. sminkar du dej innan skolan? - när jag känner för det :p
84. har du träffat en kändis? - nja, såg andreas johansson skälla ut en brud på hbg festivalen..?
85. har du mer än 7 par nagelack? - nej för fan
86. har du busringt? - aa
87. har du skällt på din bror? - svårt
88. har du en vän som skiter i dig? - Nej, men mathilda brukar skita på mig, räknas det??
89. har du velat göra saker men vågar inte? - nja, jag brukar inte direkt vilja göra så vilda saker, försöker tänka realistiskt.. men något finns det ju alltid ;p
90. sover du med nått gosedjur? - haha det händer väll x)
91. har du åkt nånstans utan att du får?-  typ ja
92. vill du bara bort ibland? - yes
93. har du tältat? - för många gånger
94. har du brännt dig? - aa. ugn och spis e inte å leka me
95. har du lekt med levande ljus ? marshmallows!
96. har du lekt anden i glaset? - ja ;/
97. skäms du ibland? - typ aldrig om jag ska va ärlig
98. bor du i skåne? - självklart
99. gillar du hip hop/rap musik? - nje, på fest e de najs
100. är du på sista frågan nu? - vete fan
101. är du singel? - nope
102. har du åkt flygplan nån gång? - aaa
103. har du kul just nu? - nej, därför ja gör detta
104. är du blyg? - beror på vad jag känner för att vara..


Gnällblogg

Nu är jag här och skriver igen. Jag har fortfarande inte fått ihop mer än en mening.. Har dock lyssnat lite i en ljudbok jag har och behöver det i text, för där finns det jag behöver. Ska bara hitta den så jag kna ladda ner boken!!
Är lite lugnare nu, har varit helt deppig och arg sen jag kom hem, druckit en kanna kaffe själv och nu sitter jag här men mörka påsar under ögon som svider. Vad ska man göra? Jag vill inte bita ihop, för dte hjälper inte. Jag vill inte kämpa med skolan för det tar mig inte någonstans. Hur blir det med sommarjobb? Med mitt projektarbete?
Jag hade ju en plan, men som vanligt är det så jävla ouppskattat så jag ger upp. Ingenting lönar ju sig...

Men hitta den jävla boken ska jag tommefan! Får fortsätta nu innan jag dödar kattjäveln!


Guevara!!

Nej, detta är för mycket för mig. Har skrivit en mening i min uppsats: Ernesto "Che" Guevara föddes den 14 juni 1928 i Rosario, Argentina. Bra va?
Mentorssamtalet gick åt helvete det med.

Jag orkar inte. Andra kanske gör det, men inte jag.
Det är ju inte konstigt att ingen i klassen är i skolan, det lönar ju inte sig ändå.

HJÄLP

Nej, jag klarar inte av detta :'(
En fet uppsats ska in om en månad, en tenta så snart som möjligt, det är snart nationella i både matte, svenska och engelska och italienskaprovet närmar sig. Är jag dömd att få dåligt i allt?
För just nu fungerar ingenting alls.
Jävla skit.

Snart helg (igen)

Helloo bloggen!
Då var det redan torsdag, fan vad snabbt det går! Idag har jag haft två ynka lektioner med en håla emellan, och nu ska jag vänta här tills mitt mentorssamtal börjar (15.00) så det blir att försöka få lite saker gjort så fort jag skrivit detta inlägget :)
Har varit en ganska skön dag, bara tråkigt att gå så länge för två lektioner bara..
Så, tänkte fixa lite med agenturen, sen börja på antingen uppsatsen eller tentan, vet inte riktigt.. Jaja, något får det ju bli!!

Puss

Bakbilder

Här kommer lite bilder från vad jag har gett liv den senaste tiden :)


Marängbottnar (som fylldes med chokladmousse) på påskimiddagen



Maränger med Turkisk Peppar



Muffinsar som jag gjorde igår; chocolate chip cupcakes med smörkräm, chokladbitar, hallon och kiwi som garnering



Cocolate chip cupcake med fluffy white frosting med strössel som garnering, dagens verk. Hoppas mina försökskaniner blir lika glada imorgon i skolan som de blev idag :)





Och här är jag, bagarn, igår när jag gjorde smörkrämsmuffinsen. Au naturale som ni kanske ser, inte ett gram smink på mig och håret är knappt borstat :) Men ganska snygg ändå ;) Haha



Nu ska jag sova!! Godnatt!
Vill någon ha recept på något så skriv de som kommentar bara!!

Fail

Jag suger fan på att baka!! Eller iaf på att göra swiss meringue buttercream. Bajs blev det rent ut sagt, tur jag bara körde på halva receptet så jag kan prova igen hihi.
Blev en sväng inom farmor och farfar idag, satt och drack kaffe och snackade skit som vanligt, sen cyklade jag hem and here I am, funderar på att prova en gång till men jag HATAR att misslyckas så får väll göra något annat så att gamarna i skolan kan få något som utlovat höhö :P

Ska klura på de nu..

Hickory hick

Usch vad jag hickar! Det är skitjobbigt! Förkyld är jag också, så en massa nysningar och rinnande snor har också varit en del av dagen. Just nu så ligger katten med sammandragningar, hon börjar väll föda om några timmar, så det lär knappast bli någon sömn, jag har ju aldrig bevittnat en katt föda, vilket jag gärna vill, så det blir att vaka :)

Idag var det faktiskt första dagen efter lovet, äntligen! Nu kan jag börja fokusera igen, och snart är det även dags för mentorssamtal, känns ju inte särskilt bra, men men. I can only blamd myself! Men det har gått bra idag, fattade geometrin ganska bra, och sen har jga pluggat klart italienskan nu ikväll. Har även varit ute med hunden och bakat underbart goda muffins med smörkräm, och hallon och kiwi som dec.
MEN, när jag var ute med hunden hände en underlig sak, som aldrig, repeterar aldrig händer annars. Typ. Hunden stod och sket, och jag stod och tittade på bilar som körde förbi. Sen ser jag en kille i en bil som har världens flörtigaste leende och vinkar på mig. What? Han såg ju liksom bra ut också. Och där stod jag med en hund som sket, aslökig med bara en lång t-shirt (Alex's såklart) och en jacka, håret i en knut. Så han körde iväg, och ja, jag stod bara och kolla efter bilen som ett fån och undrade vad det var för del på killen, och då drar ju hundfan i kopplet så jag höll på att trilla i hans skit. Undrar hur det såg ut... Men ja, allt kan hända i lilla Varalöv uppenbarligen.
Sen på hemvägen tutade dessutom någon på mig. Var är alla när man har fixat till sig då? Okej, någon tutade på mig på nyår, men annars liksom?
Det är ju inte så att jag strävar efter att folk ska ragga på mig, men det är ju kul när folk tycker att man är snygg faktiskt!

Men ska återvända till life nu, Lost börjar om 20 minuter och jag ska blanda O'Boy!

Kyssar

Du är som en finne i röven

Nu är det dags att sova för normala människor.. Men eftersom jag heter Louise Jönsson så sitter jag i sängen med ett stort glas O'Boy, en lakritsmaräng och datorn i knät, försöker klura ut om jag ska se på tv eller en film på datorn, eller kanske både och?
Det är ju skola imorgon, och tack och lov är det sovmorgon, så det finns en chans att jag kommer upp i tid, 8.00, och efter skolan måste det, som sagt, bli ett hårt träningspass, så som jag slarvat med det nu under lovet :(
Och nu när jag tänker på det så måste jag hitta mitt busskort.. Satanas!

Man brukar väll tänka om andra att de är som en finne i röven, men just nu känner jag så om mig själv. JAG är som en finne i röven på MIG SJÄLV. Illa? Japp. Lite i alla fall.

Jag gör i alla fall små framsteg, jag har en fet anledning att vara väldigt sur/förbannad/ledsen men jag orkar faktiskt inte bry mig just nu. Är typ irriterad, men ja, jag är ju liksom inte den enda finnen i röven på denna planeten :p Pallar dessutom inte dra igång något. Än så länge i vart fall. Jaja, nu är det 2½ men, får fortsätta kämpa och se vad som vinner; datorn eller tvn.

DU är en finne i röven. En fet sådan.

Buona sera. Och en kyss till Alexander. Miss yoou baby<3<3


Monday, I'm in love!

Vilken lyxig vecka det har varit egentligen. Har ju fått va med min baby hur mycket som helst <3 Men, nu är det skolvecka igen, känns som en miljon år tills jag får se honom igen. Jaja, mina maränger är klara i vilket fall som. Smakade inte lika mycket Turkisk Peppar som jag trodde att dem skulle göra, men dem blev ju annars bra. Glassen är jag väldigt skeptisk mot, den verkar inte alls bra och moussen ska vi inte ens prata om, helt lös är den.. Jaja, vi har alla våra dåliga dagar bra. Dessutom har jag ont i huvudet... Som alltid.

Lost imorgon, vad händer annars? Behöver träna ett hårt jävla pass på gymmet, sen plugga ihjäl mig behövs det med. Jävla piss. Hur fan hinner alla med skolan egentligen? Alla säger att jag är så jävla lättlärd men det är fan inte sant. Hade det varit så så hade det nog stått lite bättre till på betygsfronten, så kom inte och säg att de få mvgn jag får kommer gratis, för att för er som inte fattar så pluggar jag faktiskt, det är inte bara "som jag har lätt att komma ihåg". Jävla skitsnack!

Ja, humörsväng. Jag har ju som sagt ont i huvet, vill sova, men då kommer jag ju aldrig upp imorgon... Nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv. Saknar dig älskling, det är ju för fan du som lyser upp mina mörkaste dagar.. Och mina vänner.

<3

Skolan igen imorgon.. Thank Gud!

Jaha, då var lovet slut. Äntligen kan jag återvända till skolan så jag kan komma igång med all skit, herre gus vill inte ens tänka på allting :(
Men som vanligt när jag är lite stressad så tar jag till mina egna lite kreativa metoder, så nu fixar jag lite i köket igen. Än så länge har det blivigt kiwiglass som är klar om tre timmar och lakritsmaränger som är klara om en halvtimme. Nu tänkte jag göra lite chokladmousse, ska bara hitta ett bra recept!

Ciao!

Påskdagen. Eller?

Hej bloggen. Idag är det väll påskdagen? Jag vet inte riktigt, jag ska i alla fall snart på påskmiddag, igen, hos Alexanders farmor och farfar. Igår blev det en runda ner till Gröningen efter vår påskmiddag, sen hem till Erica igen sen stack vi ner i stan allihopa. Fast Beck och Alex stack hem fter en halvtimme kanske, lite synd ju :/
Men vi andra stack ner i stan och kom slutligen in på Bishops Arms tror jag, det var 20 överallt, men där fungerade det. Så de blev en tequila, yummy, sen någon shot som smakade godis, sen stängde dem. Vi fick gå in på Hotell Marina Plaza (tror jag det hette iaf) och drika ur våra glas, där fanns även en advokat som Figgeh hade jävligt roligt med.. Sen stack alla hem, blev ju ingen lång natt, men det blev istället en pannacotta och P.S. I Love You.

Är lite sur över vissa händelser, eller ja, mer irriterad egentligen. Men folk får ju tycka som dem vill och jag skiter ju i deras åsikter i långa loppet. Som Robban säger, my life, my choice!

Nu ska jag snygga till mig och sticka till min älskling!
Ciao

Att bli kallad Hora

Godmorgon bloggen!
Haha! Jag jag och Eric fick oss ett gott skratt igår när vi var ute. Vi bestämde oss för att gå ut på stan en liten runda, blev först Helsing och sen Utposten, och drack sisådär en cider var sen gick vi hem. Jag hade på mig caprijeans, ett par klackar med peeptoe, ett vitt linne, en tjocktröjja, en skinnjacka och en scarf. Erica hade på sig caprijeans, klackar, en blålila tunika och en grå stickad tröja. Gissa vad vi får höra när vi går hem, jo vi går längs drottninggatan och någon snubbe skriker "hora" efter oss. Haha fy fan vad vi skrattade och ja, jag måste ju blogga om detta liksom ^^ Med tanke på hur vi var kläda och att vi knappast ar sminkade, såg liksom neutralt snygga ut, så kan man knappast med all rätt påstå att vi såg ut som horor liksom. Men å andra sidan, killar  ju killar och man måste ju låta dem fjanta sig någon gång, tycker bara det är synd nät det fakiskt händer dem som tar det åt sig och mår dåligt över det sedan. Som tur är är ju inte jag och Erica en av dem.

Vi bstämde oss igår också för att gå upp tidigt (blev ju inte så tidigt egentligen för min del, men Alex ringde och väckte mig fyra imorse och pratade på, och han var ju så söt så jag ville inte lägga på, så here I am, hihi. Älskar honom!) idag och träna, eftersom gymmen stägder tidigt och det är nu en vecka sen jag tränade sist, så nu när jag väl är i stan så får jag ju passa på! :) Så vi ska ner till våra gym nu ett tag, jag tänkte köra lite allt möjligt för att komma ikapp, och kondition dessutom, den får jag inte tappa nu, den lilla jag har.

Så ja, I'm off!

När jag kommer tillbka är det påskmiddag (igen) som gäller, och ikväll är det gröningen med Lina, Mathilda, Erica, Alex, Fredrik och förhoppningsvis Malin och Erika också :)


Big loove till Erica, alltid lka kul att vara med henne :)


Tudilo

Idag är det påskmiddag, den första av tre, kommer käka mig proppfull med sill :D Älska sill! Jag har gjort efterrätt, marängkakor med chokladmousse och kiwi och hallon som topping. Riktigt gott :)
Just nu kollar jag på Disney Channel som jag tydligen har, är jätteglad för jag råkar älska denna kanalen :D Så sk akolla sönder på de nu, rasten, kim possible och björn bröder fan!
Tänkte ta och ringa Mathilda sen också, tjejkväll imorgon hade vatt nått, så ska kolla läget.

Ha de gött alla, hoppas nu alla är feta och goa över påsken. Detta jävla påskkräng.

Sono stanco

Jävla torsdagar! Och jävla ipred. Vill ladda hem en film men känns ganska onödigt nu pga den jävla lagen.. Och lovet är snart slut och jag har inte fått ett skit gjort.. Har absolut ingen inspiration till min uppsats, kommer få ett fett jävla IG och det känns inte alls bra,. Nu när de började gå uppåt... Har kollat Star Wars Episode II, har ju sett alla filmerna (tydligen) när jag var liten, så kände ju igen typ allt, men bra var den! Gissar på att trean går imorgon så det blir väll att hålla utkik efter den.
Men ja, jag får väll kolla på Scrubs nu, sen får jag väll fortsätta att störa mig på allting som behöver göras trots att inget händer.. Har faktiskt ingen jävla aning om hur jag ska göra det. Patetiskt va?

Torsdag,,

Jaha, då var det torsdag, va på bio i tisdags med Alex, Malin och Patrik, såg Fast and the Furious, jättebra!! Igår var det bara mys med Alex och samma idag. Sen var det ju hem... Så sitter på mitt rum nu och planerar att sitta där resten av tiden jag är här.. Längtar tills helgen när jag får träffa min baby igen.

Ska väll fortsätta med mitt nu, typ ingenting alls. Kanske kolla på någon film och äta negerbollar. Kyss.

Awakening

Guten morgen! Ligger i Ericas säng, lyssnar på go musik och vi ska snart bege oss ner i stan för att utforska nya butiker som vi fann igår på väg till restaurangen :) Skrev mitt brev som ska med i ansökan igår, skönt att ha det gjort! Ida blir det en snabb runda hemom, sen träffa Alex, käka och kolla bio (om det finns platser kvar, jag som glömt boka, gah!). Mys ändå!! Men nu ska jag få bokningen gjord, sen ska vi hit the town och bara vara allmänt snygga :)

Kyssar


This is me today! Lite halvborstat hår, neutralt sminkad och Alex tröja :)
Halvlökig, but I like it :)




P.S. I Love You

Åh vilken underbar film! Den hade liksom allt; sorg, kärlek, lycka, skratt etc tc etc.
Klockan är nu tre på natten, jag ligger och bara tänker som vanligt, ibland undrar jag om det är det enda jag kan göra ordentligt :) Jag är iallafall nöjd med en sak idag som jag glömde att nämna innan; gick ut på vinden och skulle hämta en väska och kolla till mina vår- och sommarjackor (som för den delen ska fram nu) och jag hittade en jättesnygg jeansjacka, så nu ligger den på min säng och väntar på att jag ska komma hem och använda den :D Wihu, fast skulle vilja ha en med lit ljusare tyg också, men det kan man ju ta sen liksom ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt tänkande; om London, min framtid, vad jag vill jobba med, vad jag vill plugga etc.
Dessutom tänkte jag antingen skriva mitt brev som ska med i min ansökan eller plugga lite på min uppsats. Usch vad jag är kass, men sån är jag.

Kyss.

Sorry

för seg uppdatering.. Har inte direkt haft tillfälle att blogga, men nu har jag det så tänkte skriva lite om vad som hänt i helgen och så..
I fredes så va det 18 års fest för Coffe, vi var lagom många som dansade non stop, vaknade upp med pain och blåmärken, men det är ju så det ska va!! Vid tre halv fyra tiden kom Alex och hämtade mig hos Mtathilda sen stack vi hem till han, sen i lördes var ddet ju underbart väder, så vi gick ner i byn en runda, sen la vi ut en filt i trädgården och somnade där mitt i solen, myys!! Igår stack vi till Väla med Beck och dom shoppade losssom vanligt ;) Sen var det hemåt, och idag var det till farmor och farfar på inlines (för att kompensera kass me träning) och sen till Ericas lägehet, fixat och donat lite, fått sängarna på plats och imorgon är det dags för soffan!
Sen så ska ja träffa baby också imorgon, underbaart, som jag saknar honom redan <3

Men en mysig sak idag, Erica bjöd mig på lyxmiddag på Olsons Skafferi, det blev pasta med anka och karl-johansås, så otroligt gott! Sen efterrätt, någon äppel/kanelkaka med choklad och en kaffe latte, undebart det med! Så nu är vi här, har bäddat sängen och tänkte krypa ner snart och se PS. I Love You. Imorgon blir det hemom snabbt, hämta kläder och lite sånt, sen away again, nice! Sen ska jag snacka mer med Malin om London, behöver massvis av intyg från lärare, läkare, polisen etc för att kunna ansöka så det blir en massa springandes, meniväg ska jag i alla fall, tjäna lite pengar och njuta av det reninga vädret i en månad +- :D Kommer dock sakna min Alex :(

Men skriver kanske lite mer imorgon, nu ska jag bara njuta av "ledigheten" som man också kan kalla den, försöka glömma allting jag har att göra, ta och börja på en frågeställning i alla fall.

Puss och kram.
Alexander är min prins!



Au Pair

Good morning sunshine! Idag är en vacker dag, solen skiner och det blåser varmt. Har haft kriminologi nyss, och snart är det dags för natur, men första ska jag checka detta med au pair. Jag och malin kollade upp det igår och hittade en superbra agentur som vi nog ska använda oss av, och det hela är i princip bestämt, vi ska bara hitta varsin familj, helst i London nära varandra, och sen är det klart. Yes! Så jag ska ta och skriva ut ett ansökningsformulär och kollar lite närmre på det när jag kommer hem.
Sen ikväll är det fest, ska dock inte dricka något men kan ju alltid vara kul att va social :)

Men ha det gött allihopa, och håll tummarna för att det blir London för in del i sommar, hade vatt så kul :D

Walking on sunshine. Lalal


Projektarbetet

Guten tag! Nu är jag tillbaka från träningen, har ätit med Mathilda och Else och nu sitter vi i biblan, börjar inte förrän om en halvtimme. Har pratat lite om projektarbetet, och Else ska skicka mallen till mig vilket är skitbra, för då kan jag ju börja med det snart och göra en idéskiss och allt dedära.
Det ska handla om allmän folkhälsa och hur man enkelt kan förbättra sin hälsa genom små förändringar i vardagen. Under 4 veckor ska jag göra några ändringar i min vardag och se om det ger något resultat, och det jag behöver göra nu är att hitta en dietist som kan hjälpa mig med en före-efter mall. Det kommer ju inte vara mål på att gå ner i vikt eller så, utan helt enkelt att t ex äta mer fisk och se om man blir mer pigg om dagarna, sover bättre etc etc etc.
Så, det ska bli skitkul att börja på detta, och påsklovet lär spenderas till detta, sen får jag se om det blir någon karatefylla imorgon, det känns som att det finns bättre saker jag kan göra och jag sparar dessutom hellre pengar än super för dem, så roligt är det inte att supa sig lealös och vakna upp med huvudvärk och orden "aldrig igen" insvetsade i huvudet.

Så, det var alltså det!
Nu ska jag sätta igång med mitt!


Håla

Buona sera! Sitter i biblan nu, skulle haft italienska, men min lärare sitter fast på tåget (oväntat) och det blir därför förmodligen ingen lektion. Tänkte ta och sticka ner i stan och träna lite så har jag det gjort, så hinenr jag också hem och städa rummet innan Malin kommer hem ill mig ikväll, rummet ser nämnligen ut som fan och hon är nog inte sugen på att dö av förgiftningn eller så :)
Imorgon är det fest hos Coffe, ska bara fixa något att dricka någon gång (eller Mathilda får göra det snarare sagt, muha) och något kul att ha på mig, vilket jag inte har. Hmm, ska bli en jävla karatefylla för de va alldeles för längesen jag drack nu, så se upp i backen säger jag bara :D

Men ja, jag drar och tränar nu lite, sen är det samhälle 12.15 sen svenska.

Byebye

So..

..wont you fucking behave yourself.. nana har en låt i huvudet, Stabbing the drama av Soilwork. Är på lite bättre humör än när jag vaknade, blev nämnligen väckt lite över åtta av Roger, och jag hade matteprov halv nio, så det missade jag. Great! Så morgonen än så länge har bestått av No stress av Laurent Wolf och lite hårdrock för att pigga upp mig. Sitter i datasalen just nu och har samhälle, sen är det historia all the way..
Efter skolan är det hemom, käka och sånt, sen in till Hbg igen för att gå på spinning, sen hem igen och dö, förhoppningsvis sova som en normal människa...

Men nu ska jag sätta igång.
Ge mig en spark i röven för det förtjänar jag..

RSS 2.0