louisejonsson.blogg.se

Från och med nu skriver jag här!

SINGAPORE

Efter några timmars väntan på Heathrow och 13 timmars flyg till Singapore har jag ytterligare 12 timmar att vänta. Så det är bara att vänta och vänta. En dusch ska jag hinna ta också, skönt ska det bli. Sen om ganska många timmar är jag framme i mitt framtida hem. Ska bli spännande att se hur det ser ut där.

Kan inte ens nu fatta att detta verkligen händer. Eller jo, lite, but still.

Beer

Goddagens bloggen!

Haha, roligt att den har blivit personifierad, alltid trevligt det med ju, hum hum.
Idag har jag packat och haft mig, så nu ska jag bege mig in till Helsingborg för att träffa Alexander över en öl. Det var ju år och dar sen jag träffade honom (och inte bara i kön till Wallmans för det räknas icke) så det ska bli hur trevligt som helst!

Sen blir det hem igen och fortsätta med tvätt osv.

Yes, två dagar kvar nu. En öl på det

mör

Idag finner jag faktiskt bara ett ord som med rättvis kan beskriva mig. Det är mör. Och det är vad jag är. Igår var en fantastisk kväll med bland andra Mathilda, Denice, Elise, Emma och Mini, roligare blir det knappt. Sen var det upp klockan åtta imorse och masa mig hemåt. Idag är det mycket som ska ordnas, ska bland annat tvätta det allra sista, packa det sista och packa handbagaget, luncha i stan och packa packa packa.

Ja, nu är det ju nere på två dagar tills jag åker och det är en del som ska bli klart innan dess, ska bli skönt att fixa det idag.

Life's good


RSS 2.0