...

Vissa personer förtjänar att dö.

Oh happy day

Idag, 26 augusti, är en bra dag!
Jag ska ha min första Italienska B lektion om ca 10 timmar, jag har sovmorgon och är allmänt glad. Allt går min väg.
Fast jag saknar min älskling som fasen :( Men får ju träffa honom i helgen så får hålla ut till dess, kommer bli underbaart. Tihi.
Sen så ska jag & Lina börja på dans om ca 1½ vecka, Pussycat Dolls Dans :D Ska bli skoj så in i.

Satt och plinga lite på the White Beauty innan, kan ju inga låtar så de får ju bli att sitta och improvisera med ackorden, ganska kul :) Sis blev impad men det var ju bara för att inte hon kan spela.. :P

Men ska ta och försöka att sova lite nu, ska ändå upp klockan 6 imorgon, ska nog till skolan med Affe (7.30) så det får bli att sitta på skolbiblan i två timmar och plugga, men det har ju aldrig skadat det heller.
Godnattkyss till min fina älskling som jag saknarsaknarsaknar och en blöt en till Lina bara för att hon är så söt :) Kyssar på er. <3

Hejdå fester, sovmorgnar och ändlösa nätter




Jag, förfest hemma för ett tag sen. Men nu blir det att satsa på skolan..  :)

Tesoro

Älskling, vad hade jag gjort utan dig? Vem hade fått mig att vakna upp med ett leende på läpparna om inte du? Vem får mig att vilja njuta av varje sekund av livet och ger mig motivation att ta tag i saker och ting förutom du?

Du är underbarast, snällast, snyggast, BÄST!

Jag tycker om dig, Alexander Roy Timothy Börvall. I'm yours alone and my heart belongs to you :)

Underbart. Wonderful. Meraviglioso.

Livet leker. Så är det bara. Allt är perfekt!
Imorgon börjar skolan på allvar och ska jag vara helt ärlig så älskar jag det, ska bli så skönt att kunna sätta sig ner en eftermiddag i vardagsrummet och plocka fram böcker, block och pennor och börja plugga.
Antagligen är jag sjuk i huvudet som tänker på detta sätt och jag lär säga tvärtom om någon månad, men jag hoppas på en bra start med många mvg:n. Det SKA jag ha, har jag bestämt mig för.

:D

I love life

Myten om Norrmän och Danskar

Vi alla känner ju till den vanligaste fördomen av alla som tjejer har angående norrmän och danskar;
Norrmännen är alltid snygga som få och Danskarna är alltid de odrägliga och fula svinen. Då undrar jag vart detta kommer ifrån? Är det bara någon som fått för sig det och sagt det till någon som sagt det till någon som i sin tur sagt det till någon så har det plötsligt spridits landet runt..? Låter ganska långsökt.
Myten låter ju ungefär som myten om att alla svenska tjejer är blonda, blåögda, snygga, har stora bröst och heter Inga (eller Ing-Kaa som de säger det i filmerna). Dessa påhitt, jag säger då det..

För min del kan jag säga att jag har träffat en del ruskigt fula norrmän och en del riktigt snygga danskar, men ändå, vad gällande danskarna, så är allt jag kan tänka om dem "Men herregud, det är en DANSK!"
SKYLDIG! Även jag går efter myten trots att jag vet att den inte är sann, eller ligger det någonting i den kanske?
Jag har träffat en del danskar och norrmän i mina dagar, i synnerhet på fester och när jag var på semester förra sommaren. Norrmännen ser ju klart bättre ut än danskarna i min statistik, men ja, den kanske å andra sidan inte alltid är att lita på.? Norrmännen var mer öppna och trevliga, de bjöd oss ner vid deras bord och bjöd på drinkar och cigaretter och var artiga och inte alls påfrestande på något sätt (förutom att jag inte förstod ett ord av vad de sa), medan danskarna passade på att bjuda på drinkar när det var Happy Hour för den ekonomiska sidans skull och var väldigt bökiga och lagom otrevliga, ska man ragga upp någon i en bar borde man ju göra det ordentligt och inte "göra en dansk".

Enligt min egna insamlade fakta stämmer myten till viss del, men jag tycker ändå att vi borde ändra en liten detalj med den; att danskar och norrmän är på samma nivå medan ISLÄNDARE borde bannlysas från Sverige (eller Turkiet kanske där jag träffade ett par)!!! Läskiga jävlar, dem kunde vartenda språk jag kunde komma på så det gick inte att kommunicera på något sätt utan att de förstod allt. Läskigt säger jag bara!!
Alltså, bryt den taskiga inställningen mot danskar och rikta den mot isländare, som är som hajar i en pool med ett köttstycke i, bokstavligt talat! :)
Dessutom, hade det inte varit för danskarna hade vi under 20 faktiskt inte kunnat ordna sprit på egen hand in i Sverige eller kunnat sätta oss på en uteservering och beställa in en bir utan att någon surtant kommer med en väldigt stel min och frågar efter ålder och legitimation.. Nej tack. Vi borde vara tacksamma för att vi har Danmark som grannland.

Men tack för mig, nu är det dags att sova. :)
Puss & Godnatt

Hejdå ettan, hej tvåan

Då var det dags!
Om 13 timmar och en kvart har jag samling på skolan i aulan, första dagen som andraklassare.. Ska väll bli helt okej? Är peppad så in i bomben måste jag säga och betygen kommer att komma i första hand!
Det enda problemet just nu är att jag är pigg som vanligt, kollade en film, åt en macka och lär vara vaken någon timme till. Ska antagligen sätta igång en film till som jag kan somna till, för imorgon vill jag komma upp i tid och göra mig i ordning i lugn och ro :)
Jag känner på mig att det kommer bli en bra termin, och målen gällande skolan just nu är:

* Plugga upp IG i Svenska A, slutresultat minst VG
* MVG i Engelska och Historia
* VG i Samhällskunskap och Idrott

Ja, det och lite till.. :) Ska försöka bli av med alla G ialla fall, det får väga tyngst tror jag.
Vi tar det som det kommer ;)

Sov gott alla sömnlösa, önska mig lycka till med skolan, det kanske lär behövas.?
Men, som jag brukar tänka när det går neråt på vissa håll,
Winners are simply willing to do what losers wont.
Det säger väll det mesta? jag kommer klara det, oroa er inte för det ;)

Klänning



Denna klänningen hittade jag idag på Break i Ängelholm. Föll för den, kan riktigt se den på mig till nyår :) Något att satsa på kanske? ;)

Beautiful Day!

Dagen började med att jag och Nicole åkte in till Ängelholm med Roger för att bjuda på brunch, så det fick bli Chai Hong i Passagen. Lite annorlunda att börja dagen med kinamat men dock inte så fel som jag trodde att det skulle vara, kanske lite för friterat för min del på morgonen. Efter Chai Hong var det Break på tur där vi provade kläder (jag hittade en underbar klänning som jag bara älskade) och Roger hittade en skjorta han köpte. City Trafikskola kom efter detta där vi hämtade pappare om övningskörning och sånt sen tog jag tåget till Helsingborg för att träffa Lina och Johanna :)
Daamn var så jävla längesen jag träffade dem töserna, har saknat dem massor <3
Hoppade in på Mezo där dem satt och snackade, så där satt vi ett tag sen gick vi på stan och handlade saker till skolan som börjar imorgon och resterande tid ägnade vi på en bänk vid Dunkers. :)
Efter ett par timmar med mina underbara tjejer var det dags att åka hem igen, sitta på bussen i 40 minuter och lyssna på musik och fundera, as usual.
Har varit på så underbart bra humör idag, inge kan sänka mig. Inget!

+ Fick ett par stövlar av Nicole idag, svarta, riktigt fina!! Trodde aldrig att hon skulle kunna klocka in på mig men det lyckades hon med, så hjärtligt tack till syster!

Alexander ringde innan, vi ska ses imorgon och jag längtar som attans. Saknar honom :)

- Blev bjuden till farmor och farfars guldbröllop idag som äger rum om ca en månad. Vet dock inte om jag vill komma för Dan och hans blivande fru Lena ska dit. Lena vore ju inga problem att träffa men Dan orkar jag bara inte med för tillfället.
Varför kan inte idioter som han bara försvinna?

Jaja, som sagt, ingenting kan sänka mig idag, jag är fortfarande glad! :D :D
Jaja, men nu ska jag ta och röka, sen ska jag sätta mig vid den andra datorn och fortsätta med designen på denna blogg.

FÖRRESTEN, höll på att glömma :)
Blev ingen runda idag, hahaha, otippat?

Peace !

02.55

Nej, nu börjar klockan ticka iväg tycker jag... Jag som skulle upp och träna imorn (in my dreams) :(
Jaja, så jävla skönt det hade varit att bo själv nu; då hade jag kunnat sätta igång stereon med lite riktig musik som bara jag och Rogge klarar av att lyssna på här, eller kanske sätta mig och helt uselt plinga på min nästan orörda men dock älskade gitarr..? Eller så hade jag gjort som nu; legat på mage i sängen med datorn i högsta hugg och skrivit ner allt det som försiggår i huvudet på mig trots att jag är övertygad om att ingen faktiskt är intresserad av mina tankar och funderingar. Men det är i vilket fall skönt och kul att skriva så skit samma ;)

Nu när jag ligger och tänker så dyker som vanligt en massa konstiga saker upp, saker som jag kanske gnagt på länge eller som bara slumpmässigt nått mina kretsar och fastnat där.. Dessa är bland andra:
"Kan datorn verkligen ta över ens liv?" Jag har visserligen sett det hända innan, och lär se det hända igen men seriöst, sitta framför datorn 7-8 timmar i sträck, kanske en hel natt för den delen, och bara spela spela spela.. Jag tycker i alla fall att när dessa nördiga ohälsosamt bleka och taniga datanördar väl kommer ut i den verkliga världen borde de bara se en massa påhittade animerade super mario-liknande gubbar springa runt och döda varanda med olika vapen man får på olika levlar osv osv osv.. Eller har jag fel?
Jag hade i alla fall inte kunnat se skillnad tillslut kan jag lova.

Kan riktigt se det framför mig en morgon vid frukostbordet och Nicole ska ta den runda mackan på ett franskbröd som vi alltid slåss om; hade slutat med att jag hade slängt en kökskniv i ögat på henne och bara tatt en annan macka och surat över att jag inte fick den runda, medan Nicole ligger med halva hjärna rinnandes på golvet (detta lite inspirerat av South Park och Höfler som en gång var mer WoW-figur än människa). Hahaha, det hade varit en syn, eller hur? :)

Andra tankar leder in mig på jeans.. Okej, det är inget fel på dem, absolut inte, MEN. Menmenmen, det finns en gåta jag aldrig kommer förstå mig på.. Aldrig, och den lyder:
"Varför får jag ALDRIG ett par jeans att sitta tajt?"
Är jag den enda som upplever detta problemet här i världen? Jag tycker att jag har köpt alla möjliga sorters jeans som alla töjer sig säkert 1-2 storlekar efter första tvätten, det rör sig om Carlingsshortsen, mina älskade shorts jag köpte i Karlstad (?) som töjde sig hur mycket som helst, mina Wrangler-byxor som till en början satt så tajt och fint men som nu sitter som 50 Cents byxor :( Mina Cheap Monday, som visserligen är sånt konstigt material men ändå.,. Buhu :(
Antingen får jag lägga på mig et par kilo efter att jag köpt jeans var gång eller köpa mindre storlekar, vill inget av det, får nöjs mig med halvhäng livet ut ;/

Aja..

Nu är klockan 03.12
Jag vill somna så jag kan vakna såjag kan komma fram till om det blev något hälsoskit eller inte.. Alla vet vi redan svaret men det finns alltid en liten chans... Ja menar tänk såhär: Jag går till macken för att köpa frukost, och väl där inne blir macken rånad av någon terrorist som sedan jagar mig halvvägs mot Ängelholm och tillbaka hem igen, skulle inte det räknas som en hälsosam runda?
Ja, just det!
Kan man springa på självaste Morgan Pålsson på den macken kan nog vad som helst hända där ;) Hihi..

MEN, nu ska jag finally hämta någonting att dricka sen ska jag sätta igång ytterligare en film och försöka förtränga att det är min syster (som jag trots allt älskar) som ligger bredvid mig i sängen och inte min pojkvän :(

                 Min fina älskling på bilden :)   Saknar honom som attans just nu, sova utan dig inatt kommer inte bli kul :(   <3
Alexander:
Skickar en kyss till dig just nu, antagligen märker ju inte du av den eftersom du sover men om du har tur så väntar den på dig tills du vaknar eller så hoppar den in i din dröm direkt :)<3

Förresten, håll koll på designen på bloggen nu framöver, jag håller på och exprimenterar med hur den ska se ut och hoppas på ett bra slutresultat ;)

5 minuter senare...

Okej då, eftersom jag nu har skrivit om att jag borde göra en massa saker kom jag nu under rökandets minuter att tänka på vad gott det hade gjort mig med bara en liten kort joggingrunda, så i morgonbitti ska jag sätta mp3n på ladd, sen ska jag bege mig ut på en liten runda efter frukost om jag hinner, ska in till stan först med Nicole och Roger aka pappa, sen ska jag fika med Lina och Johanna, men om jag hinner vill jag göra det..

Tror ni mig?
Inte jag heller faktiskt..

Men kan ju i alla fall hoppas och se vad som händer, kanske jag gör det. Jag har ju trots allt varit träningsnarkoman en gång i tiden, varför intekunna bli det igen?
JUST DET, jag röker (glödlampa). Äh, that could be arranged? Kanske.
Steg ett vore i alla fall att få tummen ur röven och ta den lilla rundan, sen göra det en gång till och en gång till, sen kanske till slut kommer det naturligt.

Vi får se imorgon hur det gick antar jag. Ska bli spännande. Hehe.
Godnatt, och tummen upp för ett friskare liv. :)

Saknad

Usch, detta är jobbigt, det som jag nyss insåg.
Har varit med Alexander nu ett par dagar, och när jag är med honom känns allting så underbart bra och allting bara flyter på. Livet leker helt enkelt :) Men nu när jag kom hem så saknar jag honom något otroligt mycket, känns förjävligt att somna utan honom för jag vill bara ligga i hans famn och höra hans andetag, höra han humma i sömnen. Detta kommer jag inte kunna göra nu så ofta eftersom han går på internat så vi kommer bara kunna träffas var och varannan helg :'(
Men som vi båda sa innan idag så blir det ju självklart mer speciellt när vi väl ses, men ändå :(
Men sånt är väll livet antar jag, jag är glad för den tiden jag har med honom, varenda minut med honom är guld värd <3 Jag, som sagt, saknar honom sjukt mycket men jag är hans och han är min och så hoppas jag att det förblir länge. Väldigt länge.
Han får mig att må bra, att le varje dag, att äta som jag ska (för att förklara detta så har jag, som så många andra tjejer, ett ingraverat system i huvudet som säger åt en att inte äta mer än en viss mängd för då kan man gå upp i vikt. Den rösten har jag haft i huvudet nu i 1 år kanske, då det omedvetna i huvudet har "sagt åt mig" att äta en viss mängd. Inte ätstörningar eller bantning, men kanske inte så hälsosamt ändå. Den rösten finns i alla fall inte längre), att trivas med mig själv, att leva livet och att vara allmänt lycklig.

Måste också bara skriva att jag fick en heliumballong när vi var på Väla igår och skulle handla lite kläder. Han svamlade om det när vi var på Hbgfestivalen, så gick vi förbi Partaj så köpte han en som va ett rött hjärta, så den står på mitt rum nu (eller svävar snarare sagt?).  :) Måste säga att han är likadan som jag på sådana punkter; även det mest barnsliga kan vara det mest romantiska, finaste eller gulligaste som finns, och sån är jag helt enkelt.
Jag är liksom barnslig, rapar helt öppet, fiser utan att skämmas, skrattar åt dåliga skämt och är en allmänt glad person, och sån är han också. :D Trodde aldrig att jag skulle hitta en sådan kille som passar mig så bra.. Som dessutom är så otroligt snygg/het/sexig också :D Hihi.

Baby, you mean the world to me and nothing can get between us. <3

Men nu ska jag ta mig en cigg, sen ska jag fortsätta kolla på Dum och Ännu Dummare :P
Kyss och Godnatt på min älskling <3

Tankar och sånt

Tänkte uppdatera mina mål lite, haha. Det har nu gått 4 dagar sen jag skrev dem, och vad har jag uppnått? Hmm,

Mål nummer 1: Sluta röka!
Kan ju säga att jag har inte rökt mycket, men det är också för att jag har varit hemma hos Alexander och änsålänge har jag inte tatt med mina kär cancerpinnar dit så, slutsatsen blir: ingen framgång.

Mål nummer 2: Börja träna!
HAHAHA! Ja de trodde ni väll inte att jag skulle ha tränat dessa dagarna? Det enda jag har gjort man kan kalla träning vore att gå i trappor, gå på Väla och ja, ni vet vad mer ;)
Slutsats: ingen framgång.

Mål nummer 3: Sluta äta nattamad!
Hmm, jag undrar om jag har gjort det sen jag skrev det inlägget..? Tror inte det, har inte gjort det vad jag minns.., :D Ganska bra ju, right?
Slutsats: FRAMGÅNG! :D

Wiehoo, alltså lite framåt går det,sen å andra sidan går det bakåt på andra håll också.
Sedan december förra året har jag gått ner i vikt lite åt gången, sen i juni/juli rasade det ner ett par kilo på en gång. Det slutade med att från ha vägt 57 kilo hamnade min kropp på ynkliga 159,5 cm på 47 kilo. helt okej för min del, såg dock ingen större skillnad, men men, det var INTE självframkallat som en del tror med viktnedgången och det kan jag betona att jag INTE gjorde. Kan under en 2 veckors period då jag var ganska nere men nej, ätstörningar är inte min grej!
Iaf så kan jag säga att nu är jag uppe i 49 kilo, helt okej för min del faktiskt! Okej att det kanske svider väldigt lite, men det väger verkligen inte upp mot att jag faktiskt är nöjd med min kropp och att jag vet att min pojkvän tycker om den, vilket faktiskt är det viktigaste av allt!
Hade Alexander inte sagt dem sakerna som t ex att han älskar min mage eller mina ben etc hade jag varit riktigt skraj för att gå upp i vikt, men det är jag inte nu :) Och det känns underbart!

Tack för att du finns, Alexander Börvall, you make my day baby <3

baby <3


Tankar om livet

Då var det dags. Skolan börjar om fyra dagar och lovet har bara rusat iväg, men jag är ändå nöjd som fan. Ska bli skönt att få komma igång med att gå upp tidigt på morgonen, träffa alla i klassen, plugga och förhoppningsvis se många mvg:n på provresultaten :)
Det är målet för i år, att förbättra på betygen. Det kryper i mig när jag tänker på 1ans betyg, har aldrig haft så dåligt så jag tror att det kommer bli definitivt bättre nu. :D Det känns bra!

I övrigt känns allting bättre än vanligt;
Jag är positivt inställd till skolan
Jag har underbara vänner
Jag är kär i min underbara pojkvän
Jag har en underbar familj

Det känns som att livet börjar uppenbara sig som en bra grej igen och något att ta vara på och leva gott på alla möjliga sätt, ingen ångest som nästan bryter ner en totalt inför var prov/arbete eller gråta sig till sömns över saker/personer som inte borde besvära mig, ingenting sånt :)
Det är bara fika med vänner, åka tyst bil med syster, festa me trevligt folk och mycket alkohol och underbar pojkvän jag vet att jag kan lita på och som jag har så otroligt starka känslor för.

Tänkte tillägga att angående Alexander så är jag så lycklig över att jag har träffat honom, han betyder så mycket för mig och bara tanken på honom ger mig det största leendet en människa kan få. Aldrig trodde jag att man kan vara kär på olika sätt, men tydligen så ja, för det jag känner för honom är olikt det jag någonsin känt för någon annan i mitt liv. Det vi har är unikt och jag hoppas innerligt att det är här för att stanna :)

<3

Lalalalala

Nej nu är klockan 01.44
Och jag som skulle vända tillbaka dygnet och allt. :(
Har pratat med Mathilda en stund på msn men sen gjorde hon det jag bordel göra; loggade ut och skulle sova. Funderar fortfarande på att sätta igång en dålig film men jaa, vad ska man se liksom?

Ligger och funderar funderar funderar.. Hum hum.. Jag tänker för mycket, det är mitt verkliga problem..
"Jag borde sluta röka"
"Jag borde börja träna"
"Jag borde gå upp tidigare på mornarna"
Jag borde jag borde jag borde..

Man nöjer sig nog aldrig helt och hållet.. Inte jag i alla fall, inte på alla plan.
Bara ett som jag är helt nöjd med, mitt förhållande. Annars känner jag att jag borde höra av mig till mina vänner oftare, jobba så jag har pengar att köpa det jag vill ha. Åka till jävla City Trafikskola och fixa den jävla kursen så jag kan lära mig köra bilfan nån gång!

MEN... jag orkar inte. Orkar inte vara social, orkar inte sluta röka, orkar inte träna, orkar inte lära mig köra bil.
Jag är en sån person som inte vill ta tag i sånna saker, jag vill ta dagen som den kommer, ingenting annat.
Sen har jag ju mina ljusa stunder som dem 2 månaderna när jag inte rökte. Klarade ju förstås inte av att sluta, men de 2 månaderna är väll bättre än ingenting antar jag.
Fan jag blir så trött på mig själv! Så jävla lat och mög!
Mitt första steg till ett bättre liv blir skolan; ska bättra på mina betyg! Har varit målet nu sedan jag fick mina betyg från ettan. Fattar inte hur jag har kunnat sjunka så lågt som jag har gjort, men det blir ändring på det nu! Sen vem vet, är ju sugen på att börja på någonting, vadsomhelst faktiskt!
Boxning? Dans? Båda låter lockande.. Fotboll då? Mjo, fotboll är verkligen kul men tror att individuella sporter är bättre för mig som är så jävla tävlingsinriktad, bättre att tävla mot sig själv än mot ett helt lag för det knäcker en tillslut. Speciellt eftersom jag verkligen inte är bra på fotboll, jag kan bara tacklas, det är min enda styrka!

Men ja, som sagt: Jag tänker för mycket!
Nu ska jag verkligen sätta igång en film sen ska jag gå upp klockan halv nio imorgon och äta frukost sen om jag är extra på det kanske jogga en runda eller så :) Blir glad bara av tanken, saknar den tiden så jag tränade 5 gånger i veckan och hade 2 matcher i veckan, vaknade var natt av kramper i armarna, låren & vaderna, hade blåmärken på alla möjliga ställen och träningsverk så in i helvete. Som jag saknar det! :) Den gamla goda tiden, haha.
Vi får väll se om den kommer ikapp mig, man vet aldrig. Första steget till det är att sluta röka.

För att få någon ro gör jag såhär:
Sätter upp mål för vad jag ska åstadkomma resten av detta året!
1. Sluta röka!
2. Börja träna!
3. Sluta äta nattamad!


Hahaha, låter inte mer än hälsosamt, right?

Nu ska jag verkligen stänga av datorn, fastän jag egentligen vill sitta och tänka lite till men ja, det börjar lukta bränt här (och inte av datorn, tro mig haha) så det är bäst jag slutar upp med det! :D hihi

Natti natti <3

Sleepless Again

Nu ligger jag här i min stora säng helt ensam :/ Har i alla fall fått tillbringa största delen av dagen med min fina älskling :) Sedan bar det hemåt och sedan iväg mot Affe som hade förfest innan dem skulle vidare ut på krogen, så då var det ju bara att gå hemåt för min del, jag som inte ens fyllt 17 än :/ Men sånt e livet, ja nöjer mig absolut med några klunkar på en grogg och en liten shot, ikväll var inte en kväll jag skulle bli full på ändå. Den lär ju komma imorgon när Pinne ska ha sin 18 års fest, gissar på att en jävla massa folk ska dit, eller ja hoppas också såklart, ju fler desto bättre, right?

I alla fall så tycker jag faktiskt om att åka buss (på tal om ingenting alls). När jag skulle hem från Alexander så blev det två bussturer på ca 40 minuter var, (80 min för er som är lika blonda som jag är ibland, haha). Denna tiden spenderade jag till att lyssna på In Flames och Soilwork. Tacka gud för dessa band!
Speciellt blev det Sleepless Again av In Flames, ca 7 gånger lyssnade jag på den skulle jag gissa på :) Haha. Gillar verkligen den låten! Måste säga att A Sense Of Purpuse måste vara ett av de bästa album ja någonsin hört!!
Förutom att lyssna på musik satt ja å snaskade på ett Twix (som jag för den delan kom på att jag har halva kvar på, måste springa och hämta så jag har något att tugga på, hihi).

(Efter att ha hämtat Twix)

Hmm, ligger och funderar på nu om Twix kan ha samma choklad som den i julkalendrarna med choklad har, smakar förvånansvärt likt..!?
Hahaha alla dessa frågor som dyker upp i huvudet.. Tar dem aldrig slut?
"Kan man döpa ett barn till Svinto?" är en av dessa som har svetasat sig in i huveudet på mig, lär bli tvungen att tillslut kolla upp det om man verkligen får det innan min filosofiska sida av hjärnan tar över mig fullständigt.. Konstigt egentligen att den inte gjort det ännu :)

Nej, kan bara säga att det är färdigtänkt för min del nu, ska sätta igång nån dålig film och somna till den hade jag tänkt mig, ska upp tidigt imorn för att vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar! :)

Godnatt kyss till Alexander! 

What you give is what you get

What you give is what you get

Sitter och kollar film just nu med mina 2 småsyskon, 9 och 12 år gamla. Passar dom så vi kollar på Bron till Tabhitia eller något i den stilen. Väldigt intressant, 2 st ungar som leker att ekorrar är livsfarliga och att kottar är granater, kan ju inget annat än att tänka tillbaka på den gamla goda tiden när jag var liten och lekte lös på fantasin :)

Imorgon fyller Pinne 18 år så jag ska hem till honom om en 2 timmar eller så och fira honom med Joel och kanske någon till i förskott :)

I övrigt saknar jag Alexander. Inte länge sedan jag träffade honom, bara några timmar sedan men jag saknar honom redan så mycket, finns inget bättre än att somna och vakna bredvid honom, att ligga och pilla i hans hår och andas in hans doft :) Kommer bli jobbigt när skolan börjar och bara få träffa honom på helgerna, men vill man så kan man. Och jag vill verkligen och det tror jag att han också vill :)<3
Vi har inte varit tillsammans mer än några veckor men ändå känns det så rätt. Första gången vi sågs bara klickade det, allting stämde mellan oss. Kan det verkligen vara så att man är ämnad för någon speciell? För i sådana fall tror jag att jag och Alexander är ämnade för varandra. Jag hoppas det.

Men nu ska jag ta och kolla klart på filmen, sen ska jag duscha, lyssna lite på In Flames och gå till Pinne och fira honom. Ha de fint!

/Louise


RSS 2.0