Guevara, bilar och massor av glass

Jahapp, då hamnade jag tillslut ,på bloggen igen alltså. Om 15 minuter är det dags att byta kanal från 6an till 4an, för då börjar min sanna kärlek, Lost. Tänkte ta och ladda hem alla Fast and the Furious filmerna och ligga en hel dag och kolla på dem.
Kom fram till idag att jag egentligen inte alls ska skriva en uppsats om aztekerna, utan om Che Guevara, så, för tredje gången gillt, börjar jag om från början med den. Lycka till med det liksom..

Men, har käkat ett ton glass med strössel och shit, så nu ska jag ligge och jäsa, glo på Lost och bara leva. imorgon är det en ny dag, det blir spinning och kanske lite soft träning på gymmet innan dess. Dessutom har jag ju ett matteprov att faila på, muga önska mig lycka till!

2 fast 2 furious

Hellu och guten tag! Sitter i sängen med min dator i knäet, kollar film, bloggar, äter; det vanliga. Idag blev det skola, italienska, sen matte x2 och till sist kriminologi. Var på studiebesök på Ship, som leder ett projekt som kallas H+. Det är en vision, eller ja, ett pågående projekt, om hur Helsingborg ska se ut om 25 år, och de strävar efter ett modernt centra för företagsamhet etc.

Efter skolan satt jag i biblan i en två timmar och pluggade lite (råkade visst somna också) och sen var det gymmet, ett yogapass, blev dock inte alls imponerad så mer yoga blir det inte, alldeles för lugnt för mig! Imorgon är det spinning, ska köra skiten ur mig, sen vanlig styrketräning+kondition tors-fre. Dessutom kommer Malin hem till mig på torsdag, vi ska prata lite om att jobba som au pair vilket jag tycker låter som en super idé, tjäna pengar och resa lite på samma gång!
På fredag är det supa satan som gäller sen ska jag träffa Alex på lördag :)

Men nu är det som sagt Paul Walker som gäller i en av mina favvofilmer, sen efter det.... LOST! Me like! Så ska ladda med glass och massor av kolasås och strössel nu.

Kyss, puss, kram, smek. 





Mattecoachning

Sitter just nu och får mattehjälp över msn, ett nytt system som ska få oss som är lite mer tröglärda att kunna jobba på hemma trots vår okunnighet. Men jag klagar inte, kommer ju någonvart :) Min "coach" däremot börjar nog bli lite trött på mig för jag fattar ingenting alls, hih, men så är det att vara jag. I övrigt pluggar jag på svenskan om modernismen.
Har fått naturkunskapen gjord och några tal i matten, lite kan jag. Ska sedan börja på min sista författare, James Joyce och hans Dublinbor och skriva klart svenskan.

Var också ute med Tyzon en minirunda innan, fick röra lite på mig idag ändå. Imorgon är det biblan i två timmar efter skolan, sen yoga i en timme. Onsdag, också biblan någon timme sen spinning en timme. Ska bli jätteskönt! Torsdag är det håla, lär sitta på skolan och plugga lite, sen gym efteråt och fredag får jag se om jag tränar, skönt vilket som ändå.

Hehe nu ska jag fortsätta vara en pain in the ass för min coach (inte medvetet såklart, lite slow bara) sen plugga vidare med det andra.

... Wihu, jag fattade talet! Jag är faktiskt ganska grym på matte ändå ;) Hahaha. Men nu ska jag fortsätta med mitt.



klicka för att förstora..

Högskoleprovet: Test 1

Såja, nu är jag klar med testen. Inte mycket att skryta om kan jag säga, fick 0.6, ajaj det kommer man inte långt på. Men hädanefter tänker jag i alla fall "dokumentera" mina försök och se om det går framåt, det är ju ganska pinsamt att inte ens ta sig över ettan liksom :p

Här kommer mitt väldigt dåliga resultat i bild :) Haha!



klicka på bilden för förstoring!

Skolk, I suck

Ja, jag vet, det är så jävla slarvigt att skolka en hel dag, men jag sitter i alla fall och gör lite nytta. Jag försov mig som fan, sen missade jag bussen och satte mig i köket och pluggade lite natur. Sen blev det biblan med mutti, lånade en bok till sevsnakn som ska göras klart idag och just nu sitter jag och gör högskoleprovet (från 2004). Försöker allmänbilda mig genom att göra det någon gång i månaden, ganska lärorikt och så vet man lite mer vad som väntar en. Är inte superambitiös med dessa testprov, men lite kul också att få se vad jag får för poäng och veta vad jag behöver kötta på mig tills jag ska göra det på riktigt, vill ja få bra på det när jag väk gör det!
Så jag ska alltså göra klart provet, lär dröja någon timme till kanske, sen göra klart natur och svenskan, sen plugga lite på historian. Alltså tar jag igen på nästan allt jag missade idag (svenska, historia, natur och idrott), men ja, jag får skylla mig själv när jag gör såhär! I alla fall så sjukade jag mig inte, sjukanmälningen är åtminstone inget jag missbrukar, skolkar jag så får jag helt enkelt ta konsekvenserna. Imorgon blir det kankse träning innan skolan om jag kommer upp i tid, sen skola sen yoga vid sex tiden, så stanna i Helsingborg efter skolan och pluggar i en två timmar ungefär,. Ska bli skönt!

Som sagt, jag suger, men jag gör lite nu i alla fall.. Det är väll det minsta liksom. Och högskoleprovet också. Sen så ska jag väll jobba lite på projektarbetet imorgon också, kolla upp eventuella sponsorer. Håll tummarna!

El kysso /the sucker


Ut och gå en runda med hunden sen kanske? Känns som att jag behöver det,, höhö

Spirit: Stallion of Cimarron

Så, känner mig lite bättre nu finally. Ska ta och ladda hem Spirit: Stallion of Cimarron. Gud vad jag gråter var gång jag ser den filmne, kan inte hjälpa det men den är så bra ju :s Under tiden jag laddar hem den ska jag skriva lite på svenskan om Virginia Woolf och bara ta det lugnt, är helt slutkörd i kroppen, trots att jag har gjort minst av alla idag, och imorgon blir det då ingen träning, idrott sista lektionen (hinderbana) sen ska jag plugga matte med Siamak, så det får duga.


Inte ett öga är torrt

Sjuk?

Detta jävla mög.. Känner mig inte alls kry idag..  Har hjälp Erica att flytta (för femte gången?) och har nyss käkat pizza, kan mycket väl vara den, men vet inte. Tycker min mage borde ju vara härdad.. Men men, försöker plugga men går ju för fan inte, mår piss och vill bara sova, men somnar jag så kommer jag aldrig upp imorgon, det är säkert. Men får väll fortsätta med mitt, eller något i alla fall.. Suck.

Earth Hour

Hello och godmorgon! Här sitter jag och pluggar lite svenska och äter frukost, lyssnar på radio och bara njuter av stillheten. Tror inte att mamma och Rogge är hemma, och Alexander ligger fortfarande i sängen. Jag skriver lite om modernismen, litteraturhistoria alltså, och är snart klar med min första författare, Franz Kafka. Tänkte ta mig hän Virginia Woolf efter honom och sedan är jag så pass dålig att jag inte har material för den tredje (eventuellt James Joyce), så får se om det blir en komplett inlämning på måndag, kan ju annars lämna in med de två första så länge ju..
Men tänkte gå och kela lite med Alex, sen back to work.

Och idag är det, som ni säkert vet, Earth Hour. Glöm inte att släcka lampan!

Ci vediamo!

Words of violence..

..break the silence, come crashing in, into my little world.. Bra låt! Är hemma från spinningen, blev både slutkörd och supersvettig, men ska lätt fortsätta med det! Den jobbigaste delen är nog faktiskt att man måste dricka så mycket, minst två liter efter ett pass och jag blir ju verkligen mätt av att dricka i princip vad som, men kämpar på med min vattenflaska nu och har snart bara one litre to go :) 
Fick hem ett brev från pliktverket idag, jag blir kallad till mönstring inom 6 månader :D Wihu! Ska bli skitkul att se om det är något för mig, och är det inte det så är det ju inte hela världen, men ska köra spinning nu en gång i veckan så jag får lite kondis där. Najs!

Just nu sitter jag och pelar med mitt projektarbete, har fått fram en bra frågeställning och det som återstår är bara lite sponsring från en dietist sen är det bara att köra igång! Men kan ju inte köra på helt och hållet, har ju min uppsats att tänka på och allting annat, typ matten som jag troligen lär faila även detta provet, Siamak får hjälpa mig :/

Annars så sprang jag på Lina idag som gick i min klass en bit in i tvåan, skitkul för henne ser jag ju aldrig längre ;/ Men gav henne mitt nummer så vi lär ju höras av, sen så kommer hon till min skola nu nästa vecka så får träffa henne då igen :) Sen på bussen hem från Ängelholm träffade jag Kristoffer och Robin, skitkul att se dem med och veta att dem lever :)

Men ja, det var nog allting för dagen, ska ta och dricka vidare på mitt vatten, sen ska jag ta och lägga mig, sen imorgon ska jag, om jag kommer upp, köra morgonträning. Sen så ska jag också på stipendiejakt hade jag tänkt mig, ringa rundor lite och se om det finns någon snäll själ som vill hjälpa mig :)
Ciao!


<3

Tudiloo fuckers.

Sitter i biblan med Danne nu, har håla och försöker jobba lite med svenskan, men för det mesta sitter vi bara och sjunger ;)
Igår blev det ett två timmars pass på gymmet efter skolan, sen bastu ett tag, sen stack jag hem till Alex. Och idag är det spinning i en timme som gäller, jobbigt men bra! Tänkte börja planera mitt projektarbete idag också, ska bli skitkul :)

Men nu ska jag fortsätta med mitt, läsa "Slottet" av Franz Kafka, ganska bra med tanke på hur ålderdomlig den är.
Pusselipuss




Lykke Li, den som spelas mest i min mp3 just nu, Louise har blivit flum.

Non e facile

(översättning; det är inte lätt)

Då var det onsdag! Har haft samhälle där ett läxförhör gick åt skogen och en uppgift skulle in som nästan ingen gjort, jag inräknad bland dem. Just nu så har jag satt mig ned med ett par böcker om aztekerna, som jag ska skriva en uppsats om på 10-15 sidor, så det gäller att läsa på det ordentligt nu. Dessutom har jag ett prov imorgon på kalla kriget, så mer plugg blir det.. jag tänkte dessutom börja skriva på planeringen till mitt projektarbete snart i dagarna, om upplägg etc.
Idag blir det träning efter skolan och lång tid i bastun efteråt, sen ska jag hem till Alex och mysa. Imorgon blir det också träning, spinning i en timme. Usch och fy, ont gör det men det är ändå värt det, snabba resultat blir det!
Men nu ska jag fortsätta med mitt, lektionen börjar snart, men har fritt arbete så kan hänga här i biblan ett par timmar till :) Sköönt!

Ciao!

Bak bak massvis av bak

Idag är bakdag! Känner mig på mycket bättre humör, och lyssnar på musik, bakar paj och banankaka! Just nu står den färdiga banankakan och ryker, och pajdegen är i kylen och ska in i ugnen om 15 minuter, sen ska den fyllas med jordgubbar och lemon curd i grädde. Mums! Lyssnar på Lykke Li, Coldplay, Metallica och Kanye West, jag vet, skum blandning men bra musik alltihop!
Men nu ska jag ta tag i disken innan det svämmar över, sen ska familjen överraskas med paj och kaka!
Bilder på mina verk kommer sen :)

Ciao bella <3


Shit piss fuck count..

.. cock motherfucker... Ja, ni vet väll hur Bloodhound Gangs låt går? Det är isf så jag känner mig just nu. Var på första lektionen, sen åkte jag hem. Så nu sitter jag här, mår piss och ska på en jävla kukjobbintervju om ca 4 timmar, vet inte ens hur jag ska hitta dit. Jävla fittdag. Pallar inte detta, känner mig så jävla stressad över allting. Känns som jag har ett jävla nervöst sammanbrott... Fast så illa är det ju självklart inte, hade det varit så illa hade jag ju knappast nämnt de i bloggen.. Men ja, pissdag som sagt.

The day that never comes

Monday today. Har varit en ganska bra dag, började med svenska där jag äntligen kom igång med författargrejjen. Efter det var det historia, kom fram till att jag inte har tillräckligt material för att kunna skriva en uppsats om Ramses II på 15 sidor, så satsar på aztekerna istället.
Efter det var det natur, hade min redovisning sen bara vanlig lektion om hjärnan.
Till sist, idrott. Hade gymnastik, ganska kul men svårt :(
Efter skolan stack jag till gymmet, cyklade en halvtimme (10km) och sen stack jag hem! Käkade 500 kg pasta och nu sitter jag där jag sitter, degig pga all motion och mat på en enda dag, jag dör! Huh, vill egentligen gå och lägga mig nu, men kan ju tyvärr inte det :( Blev uppringd om jobb idag och ska på intervju imorgon, vet dock inte riktigt hur jag tar mig dit, så det ska ju bli intressant att se om det ens blir något.

Sen kommande veckan;
Imorgon är det jobbintervju, skulle ju haft yoga men det krockade :( Sen lost på kvällen! <3
Onsdag, skulle tränat spinning, men det avbokade sig själv ;s så får boka om till en annan dag.. Så det får bli cykel på gymmet istället! Åtta månader med Alex.
Torsdag, träna på hålan? Sova?
Fredag, ?


Nej, fel tillfälle att planera veckan, är tom i skallen och behöver göra klart italienskan tills imorgon.
Arriverderci.




Blödigt jag vet, men du är min prins.

Kärlek

Hej!
Jag ville bara informera alla om att snart så har jag varit tillsammans med min pojkvän i åtta månader. Det är ju ganska fantastiskt egentligen? Tänkte åka till honom i Ljungbyhed i veckan kanske någon dag när jag har sovmorgon, hade varit skönt att ses lite mer än bara på helgerna ju.
Sen att jag har mitt skumma humör, säger bara scusì (dock inte helt utan anledning!)
Nej, jag kan inte sova, och jag har några saker jag gillar att göra när jag ligger sömnlös.

*skriva
*planera
*städa
*tänka ihjäl mig

Ikväll blir det de två första. Jag försöker planera hur hela veckan ska gå till och allt detdära. Men egentligen vore det bästa för mig lite sömn.

Buona notte!

Wazaa

Jahapp. Då låg man här ännu en natt utan att kunna sova. Som tidsfördriv leker jag med Alex över msn, ganska kul att dampa med honom, min snyggis. Vill bara ha måndag så jag kan få träna, vill ju komma igång med allting.
Men det tar vi imorgon! Kollar Chuck just nu och väntar på att John Blund ska slå mig med en golfklubba i huvudet, men fram tills dess ska jag fortsätta och fjolla mig med min fjolliga pojkvän <3
Är dessutom ruskigt kissnödig, men hörde en massa konstiga ljud utanför mitt rum, kan vara katten, kan vara en påtänd lastbilschaufför och har tyvärr inga knivar på rummet (vilket jag borde skaffa för det är faktiskt bra att ha).
...Nu ska Roger gå ut och kolla, snällt ändå att han offrar sitt liv så jag kan gå och kissa i säkerhet sen!

Men nu ska jag nog fortsätta med mitt "liv", dvs kissa, msn:a, Chuck och allt dedära. Kanske ta en macka sen också :) Muha. Godnatt & sov gott


han ser ut att vara sjuk i huvudet..



..men bara kolla så sexig han är. Min egna Mr. Slave <3

Träningspass

Allt snack om kalorier har fått igång mig lite, så på tisdag ska jag gå på ett yogapass och på onsdag blir det spinning. Fan vad skönt! Imorgon lär det bli löpbandet och cykeln på gymmet, måste ju träna upp kondisen, vill ha ok tid iaf när vi ska springa med skolan, dessutom vill jag överleva om jag blir kallad till mönstring.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon bitti. Ha de allihopa!



Svettigt på onsdag, precis vad jag behöver!

Kalorier och sånt

Satt och kollade lite i Saras blogg nyss och läste ett inlägg om kalorier. Får nästan huvudvärk bara jag tänker på det, men tänkte kolla vad jag behöver, och kom fram till, tack vare en fyndig hemsida, ca 1400 ckal om dagen. Det är väll inte så mycket? Tack för den, höhö. Blev därför lite nyfiken på hur mycket jag egentligen proppar i mig om dagarna, så hittade en hemsida där man kan kolla det,..
Nej, har kollat runder nu ett par minuter, men det känns faktiskt jävligt primitivt att räkna kalorier! I alla fall med de sketna sidorna jag hittade, ska leta vidare nu! Kan ju faktiskt vara bra att veta hur mycket man tar in så jag kan anpassa min träning efter det.

Nej nu hittade jag en bra, eller den verkade bra i alla fall. Enligt den har jag fått i mig 1019 kcal idag. I dem ingår:
Frukost, tre mackor varav två med makrill, en med ost, ett glas mjölk.
Lunch, två pannkakor
Middag, poatismos med falukorv, ett glas mjölk

1019 kcal på detta? Det är ju hur mycket som helst! Jaja, då har jag lärt mig något nytt idag i alla fall.. Lite läskigt.
Nej allt snack om detta gör mig sugen på Mc Donald's, måste käka där någon gång, men varje gång jag är där och faktiskt ska köpa något så fuckar alltid kassan sig, inte meningen kanske.

Hade.

Fuck it

Jag börjar undra om jag har damp. Det känns i alla fall så.. Är på äckligt dåligt humör just nu, de här hemma egntligen om det för har de senaste timmarna gått rumt med världens största leende, men egentligen är jag på cphumör. Å andra sidan tycks de ju aldrig märka vilket humör jag egentligen är på i vilket fall som.. Vill slänga något i väggen, förstöra något.. Bakade muffins innan för att bli på bättre humör, istället blev dem bara äckliga så nu är jag på ännu sämre humör pga det. Jävla bajs. Datorn är felknullad som vanligt, bara stänger ner allting hela jävla tiden.. Det enda bra just nu är att de spelar hyfsat bra musik på radion antar jag. Fan! Jag blir så jävla trött på mig själv, på allting. Nej, jävla kuksöndag, faktiskt. Klockan är bara kvart i sju, kan det inte bara bli sent på kvällen någon gång så jag kan få somna, sova i 300 år så jag kan vakna upp på bra humör kanske? Fast det fungerar ju inte så heller. Men bra hade det varit, om man bara hade kunnat somna och sen vakna och allting är 100% igen.

Ne, en hel skolvecka framför mig nu, har redovisning i natur och prov i historia, som sedan ska uppföljas med tentor. Fy fan! Tänkte ta och träna imorgon, iof är sista lektionen idrott men ändå skönt att gå till gymmet och bara träna av sig, det är visst det enda som hjälper. Innan kunde jag ju tacklas på fotbollen eller slå hårdare på boxningen, men gymmet fungerar det med.
Eller så kanske jag hade kunnat öppna käften och bara prata?
Men ska jag va ärlig så känns prata jävligt överskattat just nu, börjar ge upp på den punkten.

Ja.. Fredag..

Godmorgon! För det första vill jag säga att jag har sovmorgon, men är ändå uppe!! Så, då var det sagt. Var bud på att träna idag innan skolan, men kom fram till att jag är faktiskt förkyld och det kändes igår när jag tränade, så blir det något så är det efter skolan. Men jag kom upp halv sju idag, jag ska inte ta bussen förrän tjugo över nio, så har låång tid på mig att bli klar. Skönt! Sitter och äter frulle nu, har drygat ut det på en 40 minuter, men ska plocka undan snart!

Så idag är det fredag annars alltså! Dagen började ju bra med att datorn fuckade sig rejält när jag satte igång den, trodde den var förlorad men inte som tur är. Och trots att jag somnade tidigt igår så är jag ändå ganska trött nu, men jag kom upp i alla fall. Det är slut med sovmorgnar, man mår mycket bättre utan.

Ikväll så är det antingen Tivoli med Alex för att se på Bulletrain och Crazylixx, men jag vet inte än. Känner mig inte riktigt sugen alls.. Vill bara få allting gjort med skolan, tänkte jobba på svenskan nu över helgen, då vi ska välja ut tre författare mellan 1900-1940-talen, låna några av deras verk och läsa lite igenom snabbt, sen skriva om dem.. Och eftersom det unkluderar att läsa minst tre böcker, eller delar av dem, så kommer det ta tid.. Så ja, jag vill bara göra det så har jag en mindre sak hängandes på mig..

Annars, inte så mycket att säga.. Jag tänkte ta och skölja håret nu, har lite honung i sen igår för att det ska bli finare, eller snarare sagt för att se om det fungerar alls.
Hade

Rumor has it

Halluu! Idag har varit en hektiskt dag om något, först var det italienska, efter det var det håla på två timmar som spenderades på att halvplugga. Efter det var det samhälle där vi spelade ett spel att vi var olika pariter i riksdagen som hade olika motioner om kampsporter och klotter, ganska kul men väldigt lärorikt! Sen stack jag till tingsrätten i Helsingborg för att gå på rättegång, det blev en om olovlig körning, gick snabbt så jag dog inte. Sen så tyckte jag att även om jag är förkyld så hjälper det inte att bara sitta och rulla tummarna för det, så jag gick och tränade en timme efter det, måste ju träna inför de jävla skolstadsloppet som är obligatoriskt.. Suck! Provade min kondis idag på löpbandet, stod ut 1,2 km sen dog jag verkligen på riktigt! Huh, att jag har så dålig kondis :o

Jaja, det går ju att jobba på! Nu ska jag väll fortsätta med mitt, tänkte öva lite på mina två redovisningar jag har imorgon så det inte går rakt åt helvete, hade ju inte varit så kul :)
Ha de bäst fuckers!

Imorgon

Nu har jag pluggat lite, och försöker planera in hur jag ska göra imorgon..

Skolan är det först italienska, sen håla på 2 timmar där jag hade tänkt hinna träna, sen samhälle sen slutar vi. Ingen svenska tydligen :s Efter skolan är det rättegång!
Sen då? Vad gör man en torsdag liksom? Hålan kunde ju varit en halvtimme längre, ska ju hinna ta mig till gymmet, göra det jag ska, duscha, sminka mig, käka sen tillbaka.. På två timmar! Jaja, jag har klarat det innan och de e ju bara att köpa några frukter och käka dem på lektionen så sparar man en massa tid redan där! Aja, träna blir det i alla fall, om jag inte är värre förkyld än idag å andra sidan. Jag nyser hela tiden, helt sjukt ;s Och snorig är jag, näsan rinner och ögonen rinner för det svider i dem, skitjobbigt!

Men nu är klockan tio helt plötsligt, jag vill hinna göra lite italienska också om jag hinner, sen ska jag sova. Är dödstrött!
Ciao e ci vediamo!





Lina - Jag - Alkohol

Massvis att göra

Egentligen finns det inte så mycket att göra i skolan.. Trodde jag för några timmar sen iaf.. Kollade igenom allting nu och kom fram till att i följande har jag:

Kriminologi: gå på en rättegång imorgon och summera det till en text på två sidor dataskrivet tills på fredag
Engelska: läsa ut min bok, skriva en text om det som sen ska redovisas om en vecka, göra min redovisning om häxjakten i Salem på fredag
Samhälle:  komplettera min text om Rosengård så fort som möjligt, läxa nästa vecka; helt kapitel plus stencil om skatter
Svenska: skriva om tre författare tills på måndag
Historia: prov på kalla kriget + kubskrisen nästa fredag, den 26, sedan skriva tenta på det. Skriva arbetet om Ramses II
Italienska: göra hela jävla häftet (tills imorgon :o)
Matematik: extralektioner för att kunna klara av kommande prov, inget betyg i matte b = ingen utbildning efter gymnasiet

Ja, mer kommer jag inte på just nu, finns säkert hur mycket som helst hehe :D Så jag ska sätta igång och kryssa av lite nu på listan :) Pusspuss


Muffins

Guten tag! Idag blev det inte en lång dag i skolan, en lektion bara, så efter en extra timmes pluggande i biblan så stack jag hem. Här hemma har jag busat med Tyzon som är på besök, pluggat ytterligare och bakat muffins. Det blev 18 st kokosmuffins och 18 st jordgubbsmuffins. Jättegoda är dem också (har inte smakat men litar på smakpanelen, mutti&roger) så imorgon får väll tjejerna lite muffins att smaska på i skolan om dem är snälla :D
Faktiskt så är jag sugen på att baka ännu mer, två satser är ju inte så mycket egentligen(!), men vi får se hur det blir med det, min bak-huvudvärk ska bara ge med sig lite först.


kokos- och jordgubbsmuffins, rykande färska :)


Tyzon vill se vad som händer i köket

Sunshine

Godmorgon allihopa! Idag är det vackert väder, funderar på att plocka fram skinnjackan för en gångs skull, får ju passa på liksom :) Idag är en ganska skön dag i skolan, halva klassen är i Köpenhamn, så de flesta lektionerna är bara eget arbete, förutom samhälle såklart. Efter skolan är det rättegång med Lina, sen var det meningen att jag skulle träna, men pallar inte kånka rundor på en fet träningsväske genom hela stan och verkligen inte med min träningsvärk ;o Usch usch usch, väntar tills imorn med att träna!
Så idag står schemat på matte - samhälle - historia - lunch - historia - engelska. Najs! Ska ha en redovisning på engelskan idag, ganska pinsamt för jag låter förjävlig när jag pratar engelska :P

Men men, ska ta och äta klart min frukost, sen åka in till stan.

träningsvärk ;o

Fresh

En härlig dag idag! Kom upp 06.20 imorse, lagade riktig frukost och stack sen till grymmet. Tränade mellan 8 och 9, hann köra lite kondition och styrketräning. Nice! Efter det var det skolan, italienska, matte, lunch och matte igen. Sen hem. Några roliga incidenter idag:
-Jag vägde mig på gymmet, men jag misstänker att den är sönder efter som den visade 112,5 kg. Haha!
-Jag hittade en lapp i mitt skåp när jag skulle hem, jävligt roligt måste jag säga. Folk tror nog att jag är schizo för jag stod och asgarvade helt ensam bland skåpen. Det finns alltså någon eller några på skolan som tagit reda på namn och skåpnummer och tycker att det är väldigt roligt att skicka lappar. Och jag fick mig ett gott skratt.
-Somnade på bussen hem, så jag hamnade i Ängelholm där jga träffade Pinne och Hampus. Trevligt trevligt!

Men nu är jag hemma, kränger knäckebröd och skorpor (och då menar jag det verkligen) och ska nog ta och plugga och städa lite sen. ha de gott allihopa <3

Det börjar vända tillslut

Igår somnade jag inte förrän tre på natten, men kom upp i tid till skolan, och känner mig trött nu, helt underbart! Imorgon börjar skolan inte förrän 10.15 så tänkte passa på att träna innan, så ska upp vid halv sju, sen till stan och träna sen skolan. Ska bli jätteskönt!!

Har haft en så tung dag, har varit trött och varken vetat ut eller in. Men efter skolan bar det av till IKEA och köpte några tygboxar att ha i garderoben så det blir lite mer organiserat där. Sedan ska jag ta en garderob till mina skor, fylla den med snea hyllor så man kan se allihopa! Kommer bli så snyggt!
Sen tänkte jag köpa såna tygboxar som man hänger på väggen som jag kan ha mina scarfsar, slipsar, mössor etc i. Kommer bli super bra ordning och reda, för en gångs skull! Sen kanske jag klämme rin böcker någonstans, får se vara bara, men lär ju dyka upp något nu när jag börjar tänka i dem svängarna.. Känns som jag börjar komma tillbaka nu, får mina timmar sömn förhoppningsvis snart igen och min träning, som jag för den delen tänkte öka. Tänkte köra mer kondis och styrketräning med lättare vikter, och 3-4 dagar i veckan istället för 2-3. Ja, det känns väldigt rimligt för min del!


Men nu är klockan halv elva och jag dör av trötthet, vill somna och vakna upp som en frisk och hälsosam, glad människa!


Ha de bra.


Träning. Lycka!

Idag har jag varit smart och tänkt till. Jag struntar i 24/7 och kör på Friskis trots allt. Jag vill träna, jag mår bra av att träna och det känns bara fel att inte göra det, så jag ska fixa mina pengar imorgon, sen på tisdag åker jag till gymmet och fyller på kortet för ett år framöver. Underbart! Jag har läängtat och jag ska kötta sönder när jag är där. Har en hel del att ta igen, har ju inte tränat på en månad och var inte ens i form när jag slutade, så det kommer bli fullt upp!
Så bara för att jag bestämde mig för detta idag så har jag gått runt med ett leende, varför vänta hur länge som helst och bli lat och otrimmad? Nej tack, det ligger bara inte i min natur! Jag önskar dock att jag vore lite mer som Alex, som är ett freaking animal på att träna, då hade det ju inte varit snack om saken ens. Men det blir mer än innan nu, måste ju dessutom göra som alla andra tjejer gör såhärårs, ladda upp inför strandsäsongen. Bläh. Vilken press ändå. Även om jag inte går runt och nervar mig inför att visa mig i bikini så snackar alla anorexiasmala tjejer jag känner om att de måste gå ner i vikt så allt fett försvinner.. WTF?
Om de måste gå ner i vikt, vad måste jag då? Haha tjejer alltså, säger bara en sak: TA DET LUGNT! Om jag förstår mig på killar så uppskattar de faktiskt mer rumpa och bröst än revben och spisseröv! Så ät och var glada, och träna hälsosamt! Det tänker jag göra i alla fall.

Happy happy happy.


En sånhär vill jag ha hemma!

 
Och Fergies mage hade varit great!

Film: Slumdog Millionaire

Har precis sett filmen Slumdog Millionaire och tänkte därför skriva lite om den. Den handlar om en ung man vid namn Jamal i Indien som är med i den indiska verisionen av vem vill bli miljonär. Under tiden som han tar sig allt längre fram i spelet så får man se hans livshistoria och hur han kan veta svaren, medan han blir anklagad för fusk i spelet. Filmen innehåller bland annat kärlek, våld och pengar.
Helt underbar film som är inspelad 2008 och en åttafaldig oscarvinnare, helt rättvist enligt mig!




Dev Patel gör en helt fantastisk insats i filmen!

Läppglans och äkta lockar

Jag har funderat lite, och kommit fram till att läppglans är det mest värdelösa i hela världen! Vem använder det egntligen? Det är kletigt, stickigt och hindrar en från att kunna dricka, äta och kyssas. Man måste smeta på det ständigt och ändå tycks det försvinna nästan direkt. Ibland smakar det till och med underligt också.
Kan man inte bara hålla sig till ett ljusare läppstift som är i alla fall lite lättare att ha?
Och mer finns det; fjortonåringar som smetar på foundation på läpparna för att de inte har råd att köpa ett hudfärgat läppstift, jag menar vafan! Förutom att de sminkar sig så mycket att man vill hålla sig 10 meter ifrån så att det inte ska komma fläckar på ens kläder så ska de också klä sig lite halvslampigt för att få uppmärksamhet, löshår som verkligen syns jättemycket och klackar som de inte kan gå ordentligt i. Jag hatar ungar, men ännu mer hatar jag tonåringar (13,14) för nästan alla passar in perfekt i fjortismallen.
Usch, mycket finns det, jag menar smink i all ära och visst är det svårt i början att lära sig, men de är ju verkligen ute efter att se ut sådär. Jag liksom bara skakar på huvuder när jag ser dem, vill gå till första bästa buske och spy!

Ännu värre är väll att jag nästan varit sådan själv (nästan), vilket kan trycka på att jag avskyr det så mycket. Fast istället för att skaffa löshår så klippte jag helt enkelt av mitt, men jag var dock ingen hor-fjortis, jag bara klädde mig som jag ville. Fast sminket, uschi! Jag är glad att jag lärt mig sminka mig ordentligt säger jag bara! Tack och loov! Än mer tacksam att jag inte är beroende av smink, att mitt utseende inte är det, för även om sminkt döljer och förfinar, så ser jag bra ut utan också.
Min svaga punkt är håret. Vad gör man när det alltid är mitt emellan? Om jag plattar det så vågar det sig och om jag lockar det så rätar det ut sig. Det är så skrattretande för jag ser ju alltid likadan ut :) Det enda jan kan göra är ju någon uppsättning eller så, haha. Köpte dock för ett tag sen en hårkräm på The Body Shop som ska curla till håret lite och den fungerar en miljon gånger bättre än locktången, det blir runda och vackra lockar i håret. Den heter Cottonseed Curl Boost och den hittar du här.








Förresten, ursäkta att en del av bilderna inte kan synas, jag har nämnligen råkat radera dem, inte så snyggt va?
Men men, inget att göra åt det nu ju

Linkin Park och pannkakor

Jag och mamma sitter i köket och avnjuter en måltid pannkakor. :) Vi skulle ner i Varalöv för att köpa böcker innan, men där var stängt så det sket sig. Istället åkte vi in till Ängelholm för att se om något fanns där och minsann, kommer ni ihåg ölstopet jag köpte för ett tag sen? Idag fann jag dess like, jag köpte det dock inte. Det var aningen mindre och hade annat mönster, men ändå kul att springa på sådant :) Men några böcker idag blev det inte..

I veckan blir det IKEA! Jag längtar nästan.. Något har hänt med mig, jag vet inte exakt vad men något är det..

Men men, ska försöka komma på något att göra nu, kanske plugga lite eller så. Ha de gott folks




Godnatt alla uppesittare

Nej, nu ger jag då allt med mig! Jag ska ta och sätta igång, filmen jag laddade hem innan, Slumdog Millionaire och om jag är snäll får katterna följa med in och sova i min säng :) Myys.
Sen om jag är snäll så kan jag nog få Mathilda att vilja åka till Malmö med mig nu någon av av de kommande veckorna :D Wihuu



Natti natti

Hi-tech

Eftersom photoshop är alldeles för avancerat för mig och att det kostar, så håller jag nu på att ladda hem photoscape, en gratis och enklare verision av photoshop, så tänkte jag ta och lära mig det och bli lite mer allmänbildad, kan ju vara bra att kunna lite om datorer och sånt också :)
Så nu håller den på och laddar för fullt.
Medan den gör det så sitter jag här i köket och funderar på vad jag ska göra under veckan, och här är mina saker jag vill ha gjort, med eller utan tid;

*Baka bröd med farfar
*Träna
*Plugga engelska, historia, svenska, kriminologi (rättegången!) mm.
*Hämta min cykel
*Göra testet så jag kan mönstra snart
*Komma på något sätt att få en inkomst, navigatorcentrum kanske?
*Åka till IKEA (tro det eller ej) och köpa korgar till mina garderober och förvaring för skor


Ja, that's it tror jag. Finns ju alltid en massa man vill göra, och inte hinner man med allting, men lite iallafall!

Oops, nu är min nedladdning klar! Brb!



Såja, har hållt på med min nya upptäckt nu ett tag, jag tackar och bugar för Malin som tipsade :) Håller alltså på nu att försöka försköna min blogg, men om det skulle misslyckas så snälla, ha överseende, jag är ingen hi-tech tjej alls ;)
Och det fungerar jättebra för er som vill ladda hem det; enkelt och snabbt!

Shoppingsug ohyes

Tjalala, vilken bra dag ändå, om man tänker efter. Var som sagt på bokjakt i förmiddags, och jag hittade tre dyrgripar som jags ka försöka ordna plats till på mitt lilla rum. Har också kollar rundor efter en skohylla som jag kan ha på rummet, och förhoppningsvis kan jag så småningom fylla den med nya skor snart också, om jag får ett jobb någon gång. Och eftersom jag är på jakt efter en hylla till skorna är jag också på jakt efter skor. Som alla tjejer då. Men jag befinner mig i en liten borderline mellan Shoppa-för-alla-slantarna och Spara-det-är-alltid-bra. Vad (vem?) lyssnar man mest på? Det är ju svårt att stå emot när man vet att man har råd liksom.
Jag håller liksom på att spara just nu, har gjort en liten plan för fyra månadre framåt, frågan är om jag ska följa den eller inte, men det får tiden utvisa. Men just nu ser det ju bra ut, och det är bra :) I min lilla slantburk finns där nu lite mer än 500, wihu! Sen har jag lite pengar här och var, så sammanlagt och efter någon månad så kan jag nog "investera" i något fint. Som ett par nya skor eller så. Eller jag vet inte, det finns så mycket jag vill köpa, svårt!
Men helst skulle jag vilja ha ett jobb, då skulle det ju finnas en säkerhet i att shoppa och ringa lite extra på mobilen, men det finns ju inga, det är problemet.

I alla fall, jag läser just nu Kenzas blogg, gillar den faktiskt! Jag är väll inte den som läsar många andras bloggar alls, men hennes gillar jag skarpt! Hon har bra värderingar och känsla för stil, det gillar vi!

Laddar dessutom hem lite idag; mångfaldige oscarvinnaren Slumdog Millionaire och håller på med Step Brothers.


Lördag

Igår var det filmkväll med Mathilda och Malin, vi fick äkta thailändsk mat, underbart gott :) Bara möös och sånt, love it :) Sen bar det hem till min baby <3 Idag var jag ute på bokjakt, hittade två st av Dean Koontz och en gammal naturvetenskaps filosofi bok från 1882, riktigt fin :)
Sen så är jag ute efter en skohylla att ha på rummet, hade varit bra att ha! Ska in på IKEAs hemsida nu och kolla om jag hittar en potentiell..
Nej, där fanns inte så mycket, ska ta lite mått och sen åka in dit någon dag i nästa vecka för att se vad som finns :) Nu ska jag kolla vidare på allt annat man kan köpa och sånt skoj!

FAIL

Varför går allting emot mig idag?


Att bli rik på skit

Ja, rubriken säger det mesta.
Jag får för mig underliga saker när jag inte kan sova ibland, och eftersom jag vet att en del serietidningar har ett stort värde så tänkte jag inventera lite bland mammas gamla från 60- och 70talet. Tyvärr så var ingen av dem värd 25 000, men min vetenskapsbok som jag köpte för ett tag sen är värd 150 kr tydligen, och min ordbok från 1904 var värd drygt en hundralapp. Ganska skumt när böcker av ett kulturellt arv är så obefintliga jämfört med en serietidning, men vem klandrar systemet? Man läser ju hellre en tidning än en rutten ordbok.
Jag tänkte iaf åka hem till farmor och farfar nu i veckan och hämta alla miljontals tidningar jag har där och gå igenom dem, har en speciell i tanke. Jag var nämnligen inne på en hemsida som avslöjar värdet på en specifik tidning, och jag kände igen en gammal Bamse tidning som jag är 100% säker på att jag har ägt och att den säkerligen ligger bland alla andra tidningar. Den är, i fint skick givetvis, värd runt 25 000. Tror dock inte att jag har den, än mindre i så pass fint skick, men det är ganska häftigt att jag, när jag var liten och oförsiktig, fick ta isönder något så värdefullt.

Nu är klockan snart halv fem på morgonen, jag ska upp om 1,5 timme, så är knappast lönt att sova känns det som, kan ta det på hålan imorgon istället! Nu ska jag ta och lägga undan alla tidningar och böcker, fixa något att käka sedan glo tv och förmodligen tillslut somna, sova till halv fem på eftermiddagen och missa ännu mer i skolan.
Om någon har ett tips på hur man sover bättre så let me know! ALLT, utom piller.

Ha de, och har ni gamla tidningar så kolla, man vet aldrig vad värdet ligger på. En rolig grej ändå.


......Oj, zappade och såg att LOST går på fyran just nu, visserligen repris men nu kommer jag då säkerligen inte somna en blund :D WIHU
........
DÄR KOMMER FLER EFTER DETTA!! AH LYCKLIGASTE DAGEN PÅ LÄÄNGE LOOOOOOOOST :D Hahahah damp ;)<3<3
        

Shoppingcancer

Nej, nu skiter jag i detta jävla onlineshoppingpåhitt! Jävla mög är det bara, fattar ingenting alls. varken hur betalning elle rfrakten går till, knappt beställningen bara. Så jag tänker fortsätta vara gammalmodig och göra den yttersta ansträningen att hoppa på bussen, gå inom banken, plocka ut pengar sen gå in i den butik jag vill handla i. Ja, det är ju inte så jävla jobbigt som folk tycker!
Synd bara för jag gillade verkligen de beiga klackskorna från Forever21. Jävla synd, men men! Det finns ju fler skor, och en jävla massa butiker som jag älskar vars kläder knappt går att hitta någonannanstans!

Just nu sitter jag på min egna dator som fungerar igen :D Laddar hem Microsoft Office 2007 så jag kan ha samma som vi har i skolan, så kan jag vara ännu mer produktiv hemifrån.. :) Såg förresten mina betyg från ettan idag, deprimerande säger jag bara!! Blää.

Men ja, nu ska jag fortsätta spara mina pengar tills jag får ut my ass härifrån så jag kan shoppa loss lite.
Pusselipuss

Känslokall med tvångssyndrom

Jag har verkligen tvångssyndrom har jag nu insett. Jag sträcker på fingrarna. Jag KAN inte hjälpa det, jag bara gör det hela tiden utan att tänka på det, mest när jag sitter vid en dator. Det ser nog konstigt ut men ja, sån är jag!
Sitter nu i biblan med Mathilda och Lina, my babies <3 Är ganska sleden efter en lång natt, många om och men har flugit genom mitt huvud och jag har kommit fram till en sak; jag bryr mig inte längre. Jag har blivit en känslokall varelse. Jag som började gråta för ingenting, och nu aldrig. Men det handlar inte egentligen om att jag är tömd på känslor, jag har också massor av kärlek etc i hjärtat, men det stannar där. Varför visa sig svag? Varför visa sina svagheter?
Det enda som är värt att visa nuförtiden är en starka sidor, det gäller att bevisa för människor att jag är jag, ingen kan sätta sig på mig och ni kan säga precis vad ni vill för jag bryr mig inte!
Enda sättet att bevisa det på är att verkligen mena det, och det gör jag nu. Det är slut på allting.
Jag har känslor, självklart! Men dem tynar bort sakta men säkert på vissa håll, och när jag tänker på Mathilda och Lina så har jag beviset på att blod inte är tjockare än vatten, för hur skulle dem två isf kunna betyda så oerhört mycket för mig? Och Malin då? Samma sak för henne, det gamla vanliga men ni betyder inte mindre för mig än den lilla del av familj jag har som fortfarande finns kvar.
Har jag två systrar eller en? Jag vet inte längre helt ärligt. Jag är tom på ord och snart på känslor också, mitt tålamod är slut.

För att skriva något lite mindre deprimerande (haha) så drömde jag om att jag hade en massa pengar inatt. Vad är det med mig opch pengar egentligen? Jag drömmer om det hela tiden ;s I alla fall, jag vet ej om jag kan beställa mina älskade skor från Forever21.com för frakten visade sig kosta minst $39, så om någon annan är sugen på att shoppa så säg till! Annars får jag spara och beställa såpass mycket att frakten är gratis!
Eller ska jag spara?
Det är svårt, det dära med pengar. Det har ju aldrig varit livsviktigt för min del med att ha svindyra märkeskläder eller ha mycket pengar, men jag inser hur stor påverkan det har på ens framtid.
Om jag vill plugga i italien som kostar 300 000, ska man ta lån på hela skiten isf? Om jag ska plugga långt borta i Sverige, hur ska jag ha råd med det (boende, mat, böcker etc)?
Det är inte klokt hur mycket en sådan materiell sak kan påverka oss, folk dödar för pengar, till vilken nytta? Att kunna bo vackert eller bära kläder som kostar vad en medelklassare tjänar om året?

Mitt mål i livet är att tjäna mycket pengar. Jag känner på ett sätt att jag är en lika svag människa som alla andra isf, men vad ska man göra egentligen då? Den starkaste överlever. Det som inte dödar en, härdar en (eller ska man säga den?). Live hard, die young.
Jag följer strömmen, medveten om att det aldrig lär göra mig lyckligare än vad jag är med en bra inkomst, om jag nu någon gång lyckas få det. Men jag är ju som jag är, jag nöjer mig inte, på vissa plan i alla fall.
Det gäller att byta upp sig, överväga och aldrig slänga sig in i något.
Jag vill ha allting uträknat, men ändå inte. Vad ska det bli av med mig? Hur kan jag räknas som en bra människa när jag bryter med två familjemedlemmar, egentligen? Vad ska det bli av mig i långa loppet?

Det finns så många frågor, men för tillfället är dem undansopade. Inga tårar ska rinna, inga panikattacker, ingen ångest, BARA LEV!

Jag lever bara. Jag vill bara göra det bästa möjliga av det.
Får man kallbrand i benet får man hellre kapa av det och leva med ett ben, istället för att dö.

kärlekens gud

Bastet - kärlekens och fruktbarighetens gud i det forna Egypten.


HEM

Idag bär det av hemåt efter ett antal dagar i Helsingborg. Tidiga morgnar blir det, men ganska skönt ändå! Skolan var hel okey idag, och jag är hungrig som ett as. Ska tömma huset på mat när jag kmmer hem :)
Lagt märke till att jag gjort om min blogg lite? Helt okey men inte klar ännu :)

Men nu hinner jag inte skriva mer.



Hem och tina muffins till mina goa tjejer imorn :)


God Bless Internet Shopping!

Ohyes, jag och sis tänkte bställa hem lite clothing från Forever21.
Här kommer lite bilder på de som jag är mest sugen på.







All kärlek åt shopping! <3

Bullar av Stål

Jag har fastnat för ett program helt och hållet! Det går på SVT2, 19.30-20.00 på måndagar (kanske oftare än så) och det är då en dansk jänta som bakar massa bröd. Herregud säger jag bara, men jag gillar det! Hon är jätterolig och väldigt inspirerande, jag vill ju också kunna baka gott bröd!
Så när jag kommer hem imorgon, förutsatt att jag har tid över, så kanske jag bakar något bröd bara för att :) Det är ju såå kul!

Men det var väl allt jag ville slänga in nu i detta inlägget. Snart dags att sova, dvs ligga sömnlös för min del, och sedan är det dags för skola igen imorgon. Har sovmorgon så det är ganska skönt, men vill ändå komma upp tidigt!

Ha det bäst!

Drömjobbet?

Idag kände jag för att vara lite aktiv gällande min framtid, vilken jag faktiskt anser ganska viktig :) Så jag tog hem några broschyrer om universitetsutbildning. Har skummat igenom dem hela kvällen och har med hjälp av Jonas kunnat peka ut de som man tjänar mest på och inte behöver ha matte z för att komma in.
Den mest lockande utbildningen då?
Tro det eller ej, men sjökapten!
Jag kan absolut ingenting om sånt, men är en fyra årig utbildning som ger en en sjukligt bra lön, kräver Engelska A och Matte B sen ingenting mer!
Drömjobbet? Drömutbildningen?
JA!
Något för mig?
Det vet jag då inte, men som jag alltid resonerat så satsar jag på en fet lönecheck mer än vad jag satsar på att uppfylla drömmar inom jobbkretsen, tjänar man bra så kan man uppfylla alla andra senare i livet ju!

Men bara för att jag skriver detta nu så innebär det inte att jag säger att jag ska bli sjökapten!! Jag anser faktiskt inte att jag snackar särskilt mycket, precis som det faktum att jag anmält mig till mönstring innebär inte att jag har bestämt mig för att göra lumpen, icke! Meningen med det är mest för skojs skull sen får jag ju se hur det går med det.

Jag är så trött på alla som bara snackar och har en ny dröm varenda jävla vecka, jag har en dröm som jag har hållt fast vid nu i två år, har dock insett att det förmodligen inte lär hända ändå, men år jag någonsin chansen att uppfylla den så kommer jag inte tveka en sekund. Så, gott folk. Om jag någonsin påstår att "jag ska bli sjökapten!!" då jävlar, då ska ni få er en syn allt :) Fram tills dess är det lugna puckar!
Jag vill hålla alla dörrar öppna, för vilket jobb och vilken utbildning som helst kan vara rätt för mig, ärligt! Och precis som alla andra så vill jag verkligen så kan jag också! Det handlar om att tro på sig själv till 100%!

Så, då har jag ännu ett alternativ att göra efter gymnasiet.
Jag har nästan uteslutit ekonomi, för trots att det känns som att jag kan bemästra området så lär det vara omöjligt att få jobb, och ska jag plugga ska jag få igen det också!

Sjökapten? Kanske
Ekonomiansvarig? Nej


Jag tänker fortsätta att sträva efter mitt slott, och snart finns där inte längre någon betänketid kvar, för jag tänker inte hamna i en sådan borderline som innebär att sitta hemma och bara snacka en massa skit!

/Skipper


Inte Igen :s

Hah, vad hamnar jag nu på? 4e inlägget idag?
Snart är det officiellt måndag i alla fall, vilket betyder att det är hög tid för mig att sova. Dock så skiter jag i det och ägnar kvällen/natten åt att blogga och kolla saker på forever.21 som förhoppingsvis ska kunna beställas hem. Hittade ett par supersnygga gladiatorskor som jag bara älskar, vill ha vill ha vill ha!

Något annat intressant att lägga till annars då?
Hmm, jag vet att när man läser en blogg så vill man ju ha en massa saftiga personliga saker att läsa. Det finns väl inte så mycket av det i min blogg? Det tycker inte jag i alla fall.
Så, hade det funnits fler som var intresserade av att läsa min blogg ifall jag inkluderade något saftigt då?

Kanske borde skriva att jag har ett stormigt förhållande, att jag blev våldtagen eller kanske att jag har dåligt självförtroende? Nej, palla sånt. Dessutom, hade jag haft sådana problem så tror jag att jag hade skippat bloggen och gått till en psykolog istället.
Men något intressant borde jag väll ha att skriva ändå? INGA sexdetaljer, ikke. Kanske, men inga garantier!

Inte om shopping för jag har inte råd att hålla en shoppingblogg, har alltså aldrig råd att shoppa. Dessutom när jag väl har det så är jag alldeles för snål för det :D

Men annars kan ni väll bara nöja er med att läsa om ointressanta fram- och motgångar i skolan, avundas mig och min pojkväns förhållande och allmänt gnäll :)

DAGENS GNÄLL: Jag vill ha en Ben & Jerrys! Jag har till och med pengar till denna sjukligt dyra glass. Problemet ligger i att jag helt enkelt inte orkar gå och köpa en. HAHA så patetiskt :)

DAGENS WIHU: Tog ettl ångt bad med Alexander i förmiddags, så underbart mysigt! Han är nog världens mest romantiska person jag träffat! ALEX får bli dages wihu!

Bara för att..

Tonåren
Hur gammal är du? 18 om 8 månader
Har du det bra hemma? japp
Har du bra självförtroende? japp
Kan du lita på dig själv? japp
Hur tycker du att ditt liv är? bra
Har du ett bra liv tycker du? japp
Vill du ändra på något i ditt liv? bättre betyg?
Är du nöjd med din kropp? det mesta utom näsan :D
Något du vill ändra med din kropp? näsan :D


Kärleken
Har du någon kille/tjej? jaa
Vill du ha kille/tjej? ah en räcker gott och väl
Gillar du någon nu? mmm :)
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? japp
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? långa annars inte lönt ju


Vänner
Har du bra vänner?  klart jag har
Du tycker om att va med dina vänner? jaa, ast inte för mcket bara
Har du många vänner?  lagom
Vad heter dina bästa vänner? malin, lina, mathilda
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? få bra ofc


Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? måånga
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? jodå
Har du fått höfter? hah jag föddes med höfter !
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? leka is the shit. men jag gillar stan också
Du älskar att shoppa? yees


Nöjd med?
[x] Ögon
[ ] Näsa
[x] Händer
[x] Fingrar
[ ] Naglar - har ju inga :o haha
[x] Ögonfransar
[/] Läppar
[x] Öron
[/] Ögonbryn
[/] Ben
[x] Ansikte
[x] Hy
[/] Lår
[/] Hår
[x] Röst
[x] Fötter
[x] Tår
[/] Rygg  vill ha mer muskler bara
[x] Armar
[x] Rumpa -i rätt jeans så
[x] Mage
[x] Helheten - ja vafan



10 frågor om sex och kärlek

är du singel? - nej.
haflt något seriöst förhålande förut? - aa
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - no
kärlek eller sex? - both
har du varit riktigt kär i någon? - aa
vad tänder du på? - elgitarr


10 frågor om dig själv

fullständiga namn? - louise *censur* *censur* jönsson (andersson)
när fyller du år? - 21 oktober
några utsmyckningar på din kropp, isf vad? - nipple piercing
vad har du på dig just nu? - t-shirt, capri jeans
vilken årstid är bäst? - sommar tror jag
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - gott humör, bra musik igång och dansa rundor lite
vad är du bra på? - sex
vem älskar du mest på denna jord? - många.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med alex eller malin. mysiga att sova med :) hihi


10 frågor om dina vänner

vem är din allra bästa vän? - malin, lina, mathilda
vem vet allt om dig? - noobody mohaha
vem är den roligaste av dina vänner? - malin
vem är snyggast av dina vänner? - svårt alla e ju lika heta
vem är mest partyprisse? - mathilda utan tvekan, eller var iaf. lina i täten
vem är den du helst har filmkväll med? - alex
vem av dina vänner är mest "evil" ? - malin
vem röker av dina vänner? - lina&mathilda
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med? - vete fan. malin i guess


10 frågor om din familj

vem står dig närmast? - mutti
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - beror på hur man ser det :P men ja i guess
vem är farligast i din familj? - jag
vem ser roligast ut i din familj?- alla
Vem är coolast? - erica
har ni några djur? - sonja, bobbie och nicole
vem har du mest gemensamt med? - ingen
vem står för underhållningen? - jag
vem sover du oftast med? - me myselt and i. annars alex
roligaste kvällen med familjemedlem? - vete fan.


10 frågor om idag

vad har du gjort? - varit med alex, städat
har du varit glad idag? - jaa
har du varit ledsen idag? -  nee
har du gjort något bra idag? - klart!
har du slått någon idag? - alex någon gång :( fast inte hårt :)
vad ska du göra nu? - bara löka
vad har du ätit idag? - pizza, pizzasallad, tomatsoppa och äckliga våfflor
har du gjort något dåligt idag? - förmodligen
har du duschat idag? -  jaa
är du trött nu? - nje ganska pigg

Såja, nu vet ni lite om mig. Ha de bäst!


Dessa satans fanskap

JA, det kan man då definitivt säga. Någon kommenterar min bilddagbok anonymt och jag bara stöör mig på det för jag vet egentligen vem det är, DEFINITIVT! Hatar såna personer, vet absolut vem som har en ännu midre chans till sk vänskap hos mig. Men fuck det, det var ju ingen viktig person ändå!
Här sitter jag och har fortfarande inte läst på till provet imorgon.. Eller jo, jag ska vara ärlig och påstå att jag har pluggat en hel del hemma, men lär mig trots det ingenting alls :( Bläh!
Och jag är sjukligt sugen på typ glass, en Ben & Jerrys, nam nam. Men nej palla det. Ska kanska ut och gå en runda sen, om inte det så mste jag verkligen plugga :( Bläääää.

I övrigt, jag är en misslyckad kock, inser allt mer och mer att jag har faktiskt ingen jävla aning om vad jag vill bli. Ingen alls. Det kommer sluta med att jag skiter i hela trean, går ut med dåliga betyg och bor hemma resten av livet ;o Jag hatar att inte vara sån übersmart, tack för den "gud". Sug min kuk istället! Faan, det enda som faktiskt verkar kul är bartenederutbildning, wtf. Som bartender kan man ju inte bo i slott :( Jag vill ju ha mitt jävla slott men hur fan ska det gå till utan en jävla stjärnutbildning som leder till ett stjärnjobb med stjärnlön?
Damn. Och helt plötsligt gick det nedåt. Betygen, nedåt. Powerpoint, NEDÅT. Ska annars se till att gifta mig rikt, döda gubben och köpa mitt satans slott. JA, that's the spirit!

Nu ska jag fortsätta att smida mina planer. Om inget annat drömma mig bort i en värld av semester och shopping.

En cigg hade suttit såååå fint!

fuck y'all



..,Men även om det inte låter som det så är jag ändå på ganska bra humör, det var ju ingen nyhet allt detta trots allt. Ser näsan lite fram emot skolan...


el sugo min kuko


Helgen <3

Tänkte berätta för omvärlden lite mer ingående hur helgen gick till, bara för att skryta liksom ;)
FREDAG: Skolan, ganska soft dag med bara redovisningar sen jobba vid datorn, sen till knutan för att möta min älskling. Hem till Ericas lägenhet, laga halväcklig pasta med ägg och bacon (vad det nu heter igen) sen bara myys.
LÖRDAG: Laga halväcklig frulle (har haft en riktigt kass helg gällande mat), sen ut och gå en runda med Alex, hamnade vid kärnan där vi stod för lite mer än 7 månader sen, kvällen vi blev tillsammans :) Jättemysigt, ily<3 Sen käka vi pizza och åt hur mycket godis som helst ;s :D
SÖNDAG: Baaada (igen, jag har blivigt en sucker på att bada, jag som annars hatar det), sen frukost; tomatsoppa, pizzasallad, en pizzaslice och knäckebröd, haha så fresh :) Sen åkte Alex hem :/
Efter det städade jag Ericas lägenhet, misslyckades med våfflor (nåot fel på mig är det allt, hahaha) och nu sitter jag här och skriver om det, yäy!
Har igång Gossip Girl på tv, ska plugga snart! Men innan dess ska jag försöka tänka ut hur jag kan shoppa och spara pengar samtidigt ;o
Eftersom jag lär behålla laptopen ett tag till (som för den delen tack och lov verkar vara räddad) så behöver jag inte krydda med sparandet ju :D Wiiiii!!
Frågan är bara om vad som gör mig lyckligast av följande: pengar eller shopping

Men vem vet, nu ska jag fortsätta med mitt liv :)
kyss kyss kyss <3

JAG HAR GJORT DET! :D hahaha

Wihu, jag är såå nöjd, men kommer till det snart!
Denna helgen tillbringade jag helt ensam med Alex i min älskade syster Ericas lägenhet. Så jävla mys med lite misslyckad matlagning, pizza, godis, mys och sånt :)
Dessutom så tog jag tjuren vid hornen och bestämde mig för att göra något jag alltid fruktat; att bada med en kille ;o Haha tanken har då alltid skrämt mig, men det var supermysigt så jag och Alex har badat en massa :D :D Wii.
Nu är det söndag, jag sitter här helt ensam för min baby har åkt hem och snart kommer Erica kanske, eller jag har faktiskt ingen aning för min mobil är urladdad så får ej tag på någon alls :)

Imorgon är det prov i idrott ;s Suger megakuk på det, hoppas inte det är avgörande för betyget fö då dör jag! Men men, ska plugga nu resten av dagen, förhoppningsvis lära mig något också, sen städa lite, kanske träffa någon polare. Dra till gröningn med Liina och bara fjolla :D

Eller bara vänta tills sis kommer hem och ha mysiskväll med henne, det hade vatt nått!
Nej, nu ska jag göra mitt; sätta igång musik som jag kan dansstäda till och sakna min älskling.

Ha de gott alla människor!
Jag älskar dig Alexander! Tack för att du finns! /Din Hona <3 För Alltid



Min oerhört snygga syster. Älskar dig soo much Erica!

Super great day!

Hallu!
Idag blev det hemma från skolan, mest för att jag sov i 100 år och nu vet jag inte om mitt dygn är felvänt eller om det är pillerna jag tar, har då ingen aning. Ska aldrig med käka penicillin, som jag sa till min handledare igår; "Jag LITAR INTE på piller" och idag har jag hunnit dricka 5 koppar kaffe på mindre än en timme. Något stämde ju inte då!
I alla fall så har jag varit lite nyttig idag trots allt; har pluggat lite på idrottsprovet, historiaprovet och även börjat på min historiauppsats. Inte börjar skriva, men åkte in till Ängelholm för att låna några böcker om Egypten, hittade två gedigna (hahaha aå fult ord men det låter så kul så måste skriva det!) böcker, inte så informativa i sig men intressanta! Jag ska alltså skriva om Egypten med inriktning antingen på Ramses II eller Kleopatra, hard choice!
Efter biblan skulle jag ta en kaffe på något fik, men hamnade av någon anledning på Break, as always, och gick därifrån med ett par nya jeans :D Wihoo! Så ja är på jätte bra humör! Å andra sidan är jag lite sur på mig själv för nu är hela studiebidraget slut, men det var det värt ;)
Sen var det hemåt, plugga lite, dricka 50 liter kaffe och tillslut hamnade jag här på bloggen för att skriva om min jätteintressanta dag som säkert hela Sveriga vill läsa om!

Tänkte dessutom infoga lite bilder :)


Mina assnygga jeans framifrån..


..och bakifrån


också mina två fynd på biblan

Men nu är det duka som gäller, middag strax sen ska Nic förhöra mig på idrottes, gosh ska ha prov på skelettet, musklerna, styrketräning och lederna ;o mycket att kunna!
Ha det bäst folks! Snart helg ;)

TRÖTT

Åh vad jag är sleden! Mamma och Cathrine sitter i köket och fikar och jag sitter framför datorn som en jävla outkast på grund av läxor, suck. Haha. Var på de två sista lektionerna idag, var inte så givande men ändå glad att jag åkte in, känner mig dock inte på topp än men har en hel del att få gjort så ska ju inte gnälla.
Imorgon ska jag på ett seminarie (kan man säga så?) och kanske fixa ett sommarjobb. Isf är det ett av tre aktuella så ligger ju ganska bra till på den fronten, annars så är det bara skolan som gäller.
Funderar även på vad jag ska skriva om i historiauppsatsen, jag har två alternativ;
*inka riket som jag redan vet det mesta om och hade klarat av en lektion om ämnet utan större problem.
* egypten med inriktning Kleopatra, vet dock inte så mycket om det men är en perfekt chans att få lära mig om det ju.

Lär bli egypten, kommer känna mig så skyldig om jag tar inka med tanke på att jag skrev ett stort arbete om det i åttan så det är ju lite fusk egentligen. Men men, det jag behöver fokusera på just nu är att skriva min text om häxjakten i Salem, jag ska hitta på det mesta så det borde ju vara ganska enkelt, men jag har ganska tråkig fantasi just nu och vill bara sova, men har snart skrivit klart en sida på det så det måste ju ändå räcka!

Usch, nej nu har jag skrivt klart i alla fall! Nu ska jag hitta på något annat meningslöst, kanske städa rummet eller så. Ha de bäst allihopa!




Såhär vill jag också kura ihop mig i soffan!

Hemma!

Jahapp, det är i alla fall skönt att veta att jag är lite saknad i skolan :) Och Lina har piercat tungan, måste ju se det :D Jag är hemma idag med, blev dock väckt av Jacob imorse :D haha vet ingen som är så strirrig som han, och att bli kallad Maggan när man precis vaknat är lite förvirrande. Men han skulle iaf kolla om jag tyckte att det var ok att Alex rakar av sitt hår, såjag antar att det är bort för alltid nu ;/ Men han är lika het ändå :)
Tänkte ta och plugga lite matte och italienska nu och få lite gjort för en gångs skull.

Dessutom; gjorde världens godaste frukost; omelett-muffin (vispade ägg, skivad tomat och hackad lök i en muffinform sen in i ungnen) och yoggi med jordgubbar. Så jävla gott och ingen stekpanna att diska efteråt :D
Men nu ska jag göra mitt!

Ha de gott folk! Jag saknar er allihopa <3

Jag älskar livet

Men vem gör inte det,.. egentligen?
Jag har pengar, en orörd påse godis på mitt rum och en hel drös med muffins, kan ju inte bli bättre! Dessutom så har jag en wunderbar pojkvän som lyser upp alla mina dagar <3
Nej, jag har satt igång lite Eros Ramazzotti, finns ju ingen mer glad musik än italiensk :)
Nej, jag älskar som sagt livet! Jag hatar dock vädret. Hade det varit lite soligare hade det varit idealiskt för en promenad, mn eftersom jag förmodligen lär äta massa muffins och godis och sånt idag så får det nog bli en runda ändå sen när släkten drar sig tillbaka, måste ju röra på mig ibland. Känner dessutom att jag borde bli frisk snabbare av att göra det.

Jag vill egentligen inte tillbaka till skolan för det känns som att jag har missat hur mycket som helt och vill inte ens veta vad min frånvaro ligger på :( Men å andra sidan så är det ju inte heller bättre att stanna hemma heller, får krupp på att bara göra ingenting ;s
Och idag är det 8 dagar sen jag träffade Alex,. 4 dagar till, alldeles för länge :(

Men jag är faktiskt ändå på bra humör trots det, allting känns så avklarat, avslappnat och lugnt. Det känns som att nästan vad som helst kan hända, men jag bryr mig inte liksom. Ja förutom om min mamma skulle dö eller så alltså, inget sånt men fattar någon vad jag menar? Jag kan i alla fall inte förklara det bättre, hehe. Men så är det! Jag skulle vilja att allting fortsätter vara som det är nu faktiskt, och går något åt helvete så får det väll göra det isf, det är ju bara att ta nya tag och börja om från noll isf, det som inte dödar en gör en starkare.
Och man kan ju vara tacksam över att för varje gång någonting går åt helvete så lär man ju sig något av det, får jag ig på ett prov så fattar jag ju ganska snabbt varför jag fick det, och ser till att inte göra om samma sak inför nästa prov. När vänner sviker så vet man vilken sorts människor man ska hålla sig till och när ett förhållande tar slut så lär man sig vad som egentligen är bra för en.
Man borde tacka gud för alla misstag vi gör och fel som drabbar oss. Hur går det för en person som är skyddad hela livet egentligen? Vad är det för roligt liv med att alltid bara lyckas?
Jag har en hel del pinsamheter, misstag och fel med mig i bagaget men dte är jag nästan bara glad för, för att det är något jag och många andra kan skratta åt nu i efterhand, och jag är säker på att nästan alla har det.

Jaja, dagen filosofi där ja, kanske för en hel vecka framåt, vem vet? Borde kanske döpa bloggen till filosofibloggen? Asch, det är sån jag är bara ;)



Men nu ropas det i köket efter mig..

Yess

Sitter och kollar på laptops, har hittat en som verkar okey. Behöver ju egentligen en sådan bara till att skriva arbeten på, så behöver ju inte den mest exklusiva, men hellre en ny än en redan använd, känns inte så lönt att köpa en sån. hittade i alla fall en jättefin Acer på OnOff för dryga 4000, inte så farligt ju :) Så det blir att spara pengar till sen sån nu.
Idag är jag hemma, var sjuk igår och känner mig inte helt hundra idag, har varit på Apoteket och hämtat mer medicin, hoppas det funkar snabbt! Annars ska jag bege mig in i köket för att hjälpa till med baket, släkten kommer sen och då blir det mina supersöta muffins med illrosa glasyr (kommer en bild sen) och mammas kladdkaka som också ska ha glasyr :)
Jag är sugen på att baka något till idag, hmm vet bara inte vad.

Ha de fint allihopa :D

70 cupcakes senare..

Jahapp, förutom att jag har svinkioppor så har jag huvudvärk och feber, det suger ganska rejält.. Dagen har gått åt till att åka in på akuten och ordna penicillin och sedan hem och baka för att fördriva tiden och göra slut med mitt bakbehov. Lite över 70 st muffins blev det idag, och även lite frosting på det, fyra satser muffins och jag tänkte baka mer, men det blev inget med det. Ska ändå baka mer imorgon så kan ju spara lite till dess :P
I alla afll så lär det inte bli skola för min del imorgon ;/ Äckligt tråkigt, men sant..
Så ja, vill någon göra mig lite glad så är min mobil laddad, annars så ligger jag i min säng antar jag. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, men innan dess måste jag ta mina sjukligt stora piller :( Usch, jag gillar verkligen inte piler, litar inte alls på dem, men är ju så illa tvungen :'(

Dock börjar ju saker klarna upp på andra håll som gör mig på lite bättre humör. Dessutom så träffade jag väldigt mycket folk igår som jag inte sett på skitlänge :) Träffade först Joanna, Jonathan och Robin Pettersson på bussen in till Helsingborg, har har inte träffat Robin sen när vi slutade nian tror jag så det var kul :) Sen åkte jag in till Siamak, sen när jag skulle hem därifrån träffade jag först Carro och Julia, sen en annan Julia på bussen till knutan, sen Robin Bergman och Thom. Så det var nice att springa på alla dem. Jo jag sprang på Andreas också, men han ville inte ens säga hej ;s Jag vete fan varför, men han stod med sin tjej och båda verkade ganska nere så antar att dem hade bråkat och har ingen anledning att ha med mig att göra, så tar det inte personligt :P

Men som jag sa innan, sova bort all min värk.
Ha de friskt allihopa!


RSS 2.0