Jahapp

Klockan är för fan tolv nu, och jag ska upp halv sju senast.. :(
Sitter och tänker på allt mellan himmel och jord och jo, det är väll både positivt och negativt. Ibland kan man undra varför det har gått som det gått, men å andra sidan så kan man inte få det bättre än vad jag har det nu så ska ju inte klaga..
Aja, vad ska man göra, det känns bara fel ibland.. Whatever.
Saknar Alex. :(

Make me feel good, so good

I fredags var det Bahnof som gällde, tro det eller ej. Men kul var det, väldigt förändrat sen jag var där för en fyra år sedan nu, men ja, mycket fräsigare nu. Träffade trevligt folk också var min baby där, lika underbart som vanligt att få träffa honom :) Annars har det varit en väldans massa mys i helgen med Alex darling och nu måste jag vänta fem dagar i alla fall tills jag får se honom igen :'(
I vilket fall så har jag nu försökt få tag på Lina hur mycket som helst men hon svarar inte, får damp! xD Haha, jävla snorunge, också är hon säkert inte i skolan heller imorgon.

Kan dessutom tillägga att nu kommer mutti inte vara hemma på ett par dagar och Roger kommer hem sent från jobb så jag stannar i stan så länge jag kan för att undvika att vara ensam :( Blir att gymma fram till åtta typ :o Haha. Nej, får ta och vara lite social denna veckan nu när jag hinner, har inte lika mycket att göra som innan.
Dessutom vill jag SHOPPA så får hitta någon som joinar :)

Måste säga att det är skumt, dehär med Alex. Han är så sjukt speciell och får mig på så bra humör alltid, allt som har med honom att göra får mig att le.. Och jag saknar honom som fan, bara tanken på att somna utan honom suger rent ut sagt... Fem dagar, igen. Äh, vi klarar det baby! Vi klarar det tills gymnasiet är slut, right? Även om jag bara får träffa dig på helgerna så räcker det, bara jag får träffa dig.. <3 Du betyder allt för mig, du har mitt hjärta. Det är ditt, bara ditt :)

FREDAG :D

Jaa, äntligen är den dagen i veckan som man alltid går och trånar efter, fredag! Ikväll ska jag faktiskt till Bahnhof, var ju ett tag sen nu och visst har man en hel del roliga minnen från när man var yngre :) Det är Lina och Malin som får bli mina strippstångar för kvällen, och kanske Alex om han är snäll och om jag är tillräckligt på örat.
Klockan är i alla fall nu kvart över 10 och nästa lektion börjar 12.30, så jag och Lina lär ju dra ner till stan och fika och kanske shoppa lite, hade varit kul med lite nya kläder :D
Aja, en chai latte nu kanske. Eller en runda inom Twilfit.
Sen Nationella Prov :S I Matte B, fast jag tror det kommer gå bra, börjar förstå Matten nu och så.

Nanananana :D NU KOM LINA!
Ska kila, pusselipuss

"PANG, du är död!"

Min skola är ganska intressant må jag säga, ena dagen tycker man attd en är den tråkigaste i världshistorien och andra dagen ska vi ha en tävling där man ska döda varandra med banener och andra frukter och vinnaren får en iPod Nano. Jag ska vara med, om jag vinner eller inte skiter jag i, det verkar bara sjukt roligt ^^
Ska ta och anmäla mig imorgon, muha. You better watch out cause I'm gonna kill you with my banana! ;)

Winter mother fucker

Aaah, här sitter jag nu i köket med en kopp kaffe i handen och är jävligt nöjd. Jag vaknade nämnligen för ett par timmar sen och insåg att jag hade försovit mig för dagens enda lektion. Så jag somnade om med gott samvete :)
Vaknade nu för en halvtimme sen ca och märkte att jag inte hade någon känsel i min högra arm :S Inget blod i den visserligen men va lite Harry Potter stuk över det hela när jag grabbade tag i den och ruskade och det kändes ingenting, rädd blev jag men tillslut fick jag liv i den i alla fall :)
Så nu sitter jag här, klockan är 12.00 och jag ska snart påbörja min frukost. En lång sådan ska det också bli, sen ska jag fixa till mig, dra till skolan och skicka iväg PowerPointen snabbt sen åka till gymmet i lugn och ro :) Så jävla härligt!
I övrigt kan jag bara beklaga över detta jävla väder vi har i Sverige och att det känns som att hur mycket man än har på sig så räcker det fan inte för att hålla en varm, GAH!
Men, nu är det käk som gäller! Ha en soft dag, det ska jag ha.
Pusselipuss

"Cancerdag"

Idag har jag en sån dag jag gärna kallar Cancerdag. Man ser lite smått sjuk ut, men inte ful eller så. Bara lite sjuk. Som grädden på moset så har jag allt hår i en knut och en mössa på det, så man hade ju kunnat tro att jag var helt bald under den, det hade ju varit alltför roligt, eller hur!
Klantig som jag är så glömde jag mobilen hemma idag, men ja, jag hittade en annan i väskan så det klarade ju sig. Snygg tillfällighet också med atnke på att jag aldrig glömmer min älskade mobil och att jag inte brukar ha fler än en på mig, det kanske var (långsökt gissning nu) ödet.
Aja, proven är gjorda i alla fall. På Historian gjorde jag en ganska väl godkänd insats och förväntar mig ingenting under VG, Engelskan å andra sidan gick sådär. En massa ord som jag inte riktigt fick kläm på och jag skulle tro på ett G, men sånt är livet antar jag, även om det svider.

Men ja, nu sitter jag här. Överlycklig över att vara hemma och över ännu en dag i livet, och käkar surt vingummi :D Man blir sannerligen ett godismonster när man sitter mellan 12.30-14.30 och skriver prov, två dessutom.
Sen kommer man hen och är dödstrött och vill bara chilla vid datorn, tvn eller med en bok åsså kommer Bobby den jävla kattefanen och ska kela ihjäl sig på en. Hon är söt men när hon blir sån vill jag bara slänga ner henne, inte för att det hjälper för hon hoppar ju bara upp igen. Så här ligger hon i mitt knä just nu och purrar som aldrig förr, helnöjd över närkontakt med någon annan. Fy fasiken! Kan dessutom tillägga att jag har fått en innebrännare mitt i huvudet och dem brukar inte komma utan anledning; oftast pga heavy drinkin kvällen innan, men även av stress och klimatskiftningar. Blä på sånna tidsinställda bomber!
Ska väll ta och läsa Candide om jag giter, den börjar bli ganska intressant nu så det gäller ju att smida mellan glöden är varm. Puss & kram

Grattis till mig och Alexander idag förresten som har varit tillsammans i fyra underbara månader. <3

Idag

Här sitter man i skolan, morgonfrilla som döljs med en mössa, slarvigt smink och säkert världens största påsar under ögonen. Just nu längtar jag tills lunch så jag kan käka och bli lite klar i huvudet (trots den fullkomligt protein- och energisnåla maten) så jag kan prestera i alla fall lite bra på proven som vi har sen. Nu kämpar jag och Mathilda med vårt Samhällsarbete om kommunen. Jag fattar ingenting om jag ska vara ärlig.
Men nu får jag ta och logga ut och vara delaktig i arbetet.

26/7 <3

Dienstag

Laddar hem lite filmer och pluggar. Mest laddar hem filmer tror jag, men shit the same :)
Det ska nog gå bra imorgon.


:/

Skolan suger verkligen ur all lust och ork ur mig, jag blir galen! Omorgon har vi två prov och jag är inte säker på dem, ikväll (som alla andra) blir det att plugga på Historian och se om jag någonsin blir klok på det, annars får det vara!
Och jag som var på så strålande humör imorse. Synd att en sån fin dag slutar med dåligt humör och en vilja att slå sönder allting i närheten.
Whatever. Historia, here I come! ;p


Hi-tech me

Alltså, låt mig säga att jag är ytterst imponerad av mig, jag har nämnligen laddat hem min allra första film idag, Saw V, och håller på med den andra nu, John Tucker must die. Muha, I'm a motherfucking genious!

1 månad till jul

Inte så mycket att hurra för, jag har ju trots allt upplevt 16 julaftonar och det känns som att det kan räcka. Jag är redan trött på julen och alla tomtar och julgranar och sånt, inget som behagar mig. Nej, det krävs allt mer än lite snöfall för att jag ska komma in på rätt stämning.
Idag är det måndag, jag är ledig från skolan och har varit i Ängelholm med mutti och fixat körgrejjer så snart kan jag övningsköra lagligt, det är skönt som fan att ha det gjort i alla fall. Det är dans ikväll, men jag vet inte om jag ska gå, nu är det ju ändå bara repetition till uppvisningen och jag kan ju vara så pass feg att jag helt enkelt inte går dit ikväll och inte heller kommer till uppvisningen. Dessutom har uppställningen ändrats varenda vecka så då kan dem nog ändra en gång till. Jag är lite mer sugen på att dra in till gymmet en runda, träna lite på magen kanske. Det är tråkigt för visst haf jag magmuskler, men dem syns ju inte alls :S Jag vill ju ha rutor! Shit the same ;) Så länge sen inte ser ut som en bröddeg så är jag nöjd.

Klockan är nu 12.18, och vafan gör man en måndagsförmiddag? Jag har verkligen ingen lust att plugga, men antar att jag inte har något val. Aja, ska ta och läsa lite ur Candide och fixa något ätbart, typ en smoothie. Muha!
See ya on the other side!

Söndagstänkande

Hmm, söndag idag. Imorgon är jag ledig, och jag har minsann tänkt ut en plan för att slippa dansuppvisningen nästa lördag; mina föräldrar bestämde sig hastigt för att vi ska åka till Norge och hälsa på systern. Ja, det kan nog duga, jag vågar nämnligen inte komma och säga till min danslärare att jag i siste sekunden backar ur och vill inte dansa längre (han är bög dessutom). Höhö, nej, men det ordnar sig väll åt det bästa, det värsta som kan hända är väll att han tar på sig sina högklackade stövlar och bitchslapar mig sen trampar på mig. Hmm..

Men det ska jag inte oroa mig över idag i alla fall, jag har viktigare saker att tänka på.. Nej, det har jag inte :) Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har att tänka på ens. :S Gah!
Alex har i alla fall åkt hem och jag känner mig så ensaam :( Om tre dagar har vi varit tillsammans i fyra månader, och det har varit fyra helt underbara bästaste månader! Och nästa helg ska vi bara mysa en massa och ut och käka. Wii.

I övrigt så har jag tänkt vidare på detta med att vara lite nyttigare; är ju inte lönt för min del att verkligen försöka gå in på det för jag är inte en sån tjej som går runt och knaprar på en morot hela dagarna och består av skinn och ben, njae. Men kanske  till exempel ersätta cola till vatten i skolan (har jag redan gjort visserligen mne ändå) eller godis till frukt ibland. Man känner sig så frisk och pigg i huvudet av frukt och sån skit. Ja, jag ska försöka bli lite mer nyttig. Sen imorgon är vi ju lediga, mutti har någon överrsakning och jag har ingen aning om vad det är, är aningen nyfiken måste jag säga! Men ja, sen på eftermiddagen blir det dans, och om jag giter blir det gym också, kan ju inte planera dagen om jag inte vet vad vi ska göra :S Hade varit så skönt att gymma lite, känns som evighetersen sist, men det är ju svårt att hinna med om man har så mycket plugg också :( Får allt ta och köra på lite med magen nu, den har börjat bli så fin nu men vill ha den ännu hårdare och vill ha lite ryggmuskler också, är trött på att min ryggrad sticker ut så mycket, det ser ju bara skumt ut liksom.

Ja, ännu ett intressant blogginlägg, yippie! La famiglia kollar på Ensam Mamma Söker och jag känner typ "skjut mig" bara jag hör det, men vad gör man inte för gemenskapens skull? Får lida mig igenom en timmes av "putti nutti han e sååååååå sööt!" och knull hit och knull dit. Bara patetiskt att se en hög desperata mammor börja dejta en massa killar på en gång, HUR MÅNGA HÅL HAR DOM? Ae, jag är glad att min mamma håller sig till en i alla fall, det hade blivigt alltför jobbigt att se sin mamma med en massa killar och försöka ge dem alla en chans till att ta över rollen som pappa. Tänk så förvirrande att vara ett litet barn i den situationen. Jag anser att ska man kunna se en person som förälder måste det fungera från början, och hur fan ska det gå om man har 3-4 stycken?
Tycker synd om ungarna fan!

Nej, nu tar min pessimistiska sida över mig, det händer ibland och då blir jag en negativitets spridare, ja, jag kan vara hemsk! Whatever! Jag ska ta och hitta ett nytt sätt att roa mig på datorn i ytterligare 40 minuter tills de jävla programmet är slut så jag kan se Sannigens Ögonblick.

Kläm på rumpan

skola skola skola

150 glosor
3 prov
6-10 reflektioner
Voltaire


Låter min vecka intressant? Tro mig, detta är bara en bråkdel av vad jag har att uträtta. Bra sak är att vi har ledigt imorgon. Men åter till plugget.
Runnig through hell, heaven can wait.

Alexander <3 saknar dig redan älskling.

Juletid med hoppigt humör

Idag kom alltså den tillslut, den första snön. kan inte påstå att det är efterlängtat men ganska mysigt trots omständigheterna med tjocka jackor, allför många lager kläder, mössor, vantar och halsdukar som allt tillsammans resulterar i en wierd outfit och röda kinder. Hmm, jag föredrar att vara lättklädd och gyllenbrun (även om jag aldrig blir brun). Sol, du är efterlängtad!

Jusr nu såhar vi ingen Rättskunskap så jag och Mathilda (aka Skallepär) sitter i skolbiblan och lökar på datoirerna. Jag letar recept och bloggar, men framför allt så dampar jag på dessa sketna datorer som Skolstaden så gärna kallar "Högteknologiska", skrattretande!
Jag är i alla fall fortfarande lite inspirerad av Anna Skipper igår och hennes insats på flygvärdinnan Johanna, tänk omm na själv hade kunnat övergå till ett sånt nytigt liv? Jag kan ju dock inte förneka att jag älskar godis i alla dess former och att det är inget alternativ att någonsin avstå helt från det, men nästan borde väll ändå räknas? Nu så kollar jag helt undrebara recept på denna härliga hälsositen, och jag har även kommit fram till att jag borde börja göra utfall några gånger om dagen för att trimma benen och asset, vem vill inte ha en fast och fin rumpa? Min har ju sett bättre dagar, men kan också säga att den är väldigt fin jämfört med många andras, så jag gillar den antar jag ;) Fast man blir ju aldrig helt nöjd. Jag har nog haft alla möjliga former på kroppen och ändå aldrig känt att den har varit perfekt, jag har varit supersmal utan former alls, mullig med lite grav mage till och med ^^ Normal formad, väldigt vältränad etc etc. Nej, man är vad man är och så är det helt enkelt,jag är nöjd och det verkar alla andra vara så why complain?
Detta hälsogrejjet handlar ändå mest om min hälsa och inte om min kropp, hälsan är mänligen en sak som jag första gången på länge faktiskt tänker på.

Men nog om det, jag är faktiskt underbart humör för idag ska jag få träffa Alex :D :D Wii! Har saknat honom såå mycket och ikväll ska jag få somna i hans famn <3 Goosh vad jag älskar den killen!
Men nu ska jag leta vidare på recipies :) Tihi, ska laga något sen när jag är hemma igen om jag giter :)
Kyss kyss och massa kyss

"Du är vad du äter"

Som många andra kvällar har denna ägnats till att se på Anna Skippers "Du är vad du äter", roligast är ju självklart när fettona där blir uppläxade för att de dricker mjölk medan man själv sitter och gottar sig i soffan och är allmänt glad för att det inte är man själv som blir utsatt för Anna. Ikväll blev det glass med frusna hallon och blåbär, GOTTE!!
Men visst blir man lite inspirerad av detta program, som hon som var med idag, hon gick ner 13,5 kilo på 8 veckor.. Det är liksom ingenting, ungeför 2 kilo i veckan är väldigt mycket! Man kanske skulle börja äta lite nyttigare och skaffa sig en bättre livsstil?
Nu när dessa tankar dratt igång så har jag sökt mig in på Anna Skippers hemsida och kollar recept på goda och nyttiga grejjer man kan göra som alternativ till ren skitmat. Se om jag hittar något ;)
Hummus
Pumpasoppa
Nu så hittade jag ännu en supersida, hämtar lite goda recept på nyttiga hälsodrinkar med ett överflöd av vitaminer och sånt skit ;) Nu så ska jag snacka lite med älskling, puss hejs<3

Nostalgikick

Nu är Malin här, lika trevligt som alltid. Som vanligt ägnar vi den mesta av tiden till att prata gammalt och nytt, se på tv och umgås lite allmänt, men det absolut roligaste som alltid är det också för den delen när jag träffar Malin är att prata gamla minnen från Tyska lektionerna på Strövels, åh, det är så jag skulle kunna gråta över hur kul och bra vi hade det.. :)
Det finns så många minnen som jag verkligen börjar asgarva åt bara vid tanken, vad jag älskar denna tös alltså. Malin är utan tvekan min bästa vän och hon kommer förmodligen alltid vara det också :)

Men nu ska jag vara social igen och se på 2½ men :D

Good girl!

Idag har jag haft ett sånt jävla flyt! Först och främst, som jag skrev innan, så fick jag VG+ i Samhälle på en recension. Sen när jag kom hem så var det att plugga Rättskunskapen och göra klart frågorna där ur kapitlet om krediter, Naturkunskap och göra klart frågor om atomer och dess uppbyggnad, Svenska och svara på flummiga frågor om boken "Candide" av Voltaire, har hunnit halvvägs kanske, ska bara läsa ut boken först! Också slutligen gjorde jag klart Historian och uppgifterna med källkritik. Det som verkligen återstår nu är Engelskan och att plugga inför provet, men det får komma imorgon eller i helgen, idag har jag gjort tillräckligt!
Nu ska jag ta och dra mig till tvn för Greys Anatomy börjar klockan 21.00, och visst vill man inte missa det!? ;)

Måste säga att egentligen skaffade jag denna blogg för att kunna göra utlopp för alla galna tankar som flyger in i huvudet under dagen, men hur fan ska jag kunna skriva något sånt om jag aldrig kommer ihåd dem? Haha, det slutar alltid med skolan ändå, borde döpa den till skol-bloggen. Skriva om hur skolan bokstavligen tar över ens liv och psyke och tillslut är det enda som rör sig i huvudet på en, och för att inte tala om det som kommer efter gymnasiet, jag vill inte ens påbörja något om det. Jag kan säga att jag är verkligen rädd bara inför blotta tanken av att gymnasiet faktiskt kommer ta slut en vacker dag, och att jag då ska ha bra betyg, alltså väldigt bra, som jag ska göra högskoleprovet på och komma in på en utbildning som jag kommer få ta ett lån på hundratusentals kronor för att kunna betala, och inte nog med det; jag ska klara av den också!
Och vad händer sen då? Jo, då ska man börja arbeta och klara sig där, helt och hållet på egen hand.. Ja, ibland är jag ända glad för att jag (i alla fall i detta avseendet) är yngst och har folk omkring mig som jag alltid kan rådfråga angående allt mellan himmel och jord.

Men nu är det Greys, Tack för mig!

Nanana

Idag fick jag tillbaka en Samhälls recension med betyget VG+, och jag är nöjd, och tack vare den vet jag nu hur jag fixar MVG till nästa gång :) Nu har vi håla till 14.10 och jag sitter parkerad i biblan på skolan och ska jobba lite med Historian och kankse Rättskunskapen, och sen när Coffe och Danne kommer ska vi göra vår PowerPoint :)

Puss puss puss & kyss

och sen då?

Mitt nya CV är fulländat och skitsnyggt, med det kan jag säkert få hur många jobb som helst. Problemet är bara att ta sig till Norge. Det är ju där alla jobb finns.. En sommar där och sedan 50 lax rakt ner i fickan, JA TACK!
Sedan, i slutet på sommaren, iväg utomlands med polare eller älskling, eller både och kanske?
Bara jag kommer iväg, dessutom, vem vill inte ligga på en strand i 45 graders värme med goda vänner och den finaste killen som finns i hela världen? Det går inte att välja, jag älskar er alla för mycket <3
Iväg ska vi! Men vart?
Spanien verkar riktigt nice, eller kanske Malta.. Italien! Rom, se Colusseum! Eller kanske Grekland. Jag vet, KINA! Kinesiska muren, Den förbjudna staden <3 Allt skrivande om Kina har klart satt sig på huvudet :S
Åh, svårt att välja. Vi kör på en sista minuten och har ingen aning vart vi hamnar, det är väl ändå roligare så?
Nej, nu börjar min hjärna typ domna av så sleden jag är, jag ska ta och somna, sen ska jag drömma om hårda nätter i spritens våld och soliga varma dagar på stranden med en öl i handen. Sen ska jag drömma om min älskling, det är bara måndag och det känns som att det gått flera veckor sen sist.. Blä!

Puss & Godnatt

Betygspepp &sånt

..igen! Jaja, det är ju gött att jag får det då och då, enda svackan jag hade idag var historian och det var pga en tom mage och ett ömt huvud. Men sånt är det, i alla fall så kom vi i Resor-gruppen igång med att dela upp arbetet, komma igång med hur man gör en Power Point och skriva reflektioner över resor. På Natur fick jag allt och lite till gjort och på volleybollen (Idrott) måste jag säga att vi är en enastående klass; först stukar stackars Elin foten då hon landar fel i ett hopp och sen bryter Cecilia sin nagel, en våldsam klass minsann men rugby kan vi spela på högsta allvar utan en skråma.. Det är skills!
Efter skolan blev det fika med Mathilda, en frapino på Espresso House minsann, sedan blev det dans.. Jag börjar få lite halvångest inför den jävla uppvisningen,, Först och främst för att den är en lördag och inte fredag eller söndag, utan mitt i helgen och mitt på eftermiddagen, sen även för att det är en skitlöjlig dans som inte vara i mer än en halv minut, BORING!

Sen så måste jag säga att jag blir mer och mer hatisk för var dag som går, främst mot blattar och uteliggare. Idag, när jag väntade på bussen hem från dansen kommer det en uteliggarjävel och frågar mig om en cigarett och jag svarar "Jag röker inte!" Varken otrevligt eller trevligt, helt neutralt. Och vad gör han då? Jo, han snäser tillbaka "Jasså det säger du.. Jaja!" Fucking idiot! Jag har säkert gett den jäveln hur många cigg som helst när jag rökte och nu kommer han och får det att låta som att det är mig det är fel på, när han, en fullvuxen man som säkert haft sina chanser att bättra på sitt liv, bor på en parkbänk och röker helt okända folks cigg. Hur fel har det inte gått när en uteliggarjävel ser ner på en liksom.. Just i den stunden önskade jag innerligt att jag hade cigg på mig, då hade jag bara kunnat säga "Nej, jag röker inte" och sedan gå ut, tända den och dra ett djupt jävla bloss inför honom. Oj, vad kul det hade varit! Hah!

Men innan jag tar och fortsätter med mitt liv ska jag göra upp en lista på vad som ska göras i veckan.
* Power Point
* Rättegång
* Matte
* Svenska B, reflektioner
* Svenska A, ta reda på vad som skall göras om
* Italienska, översätta klart kapitel
* Malin nanna över
* Fika med Bondesson
* Plugga med Siamak
* Fixa Historian

Känns som att jag har missat något, höhö. Jaja, det får vi allt reda på senare isf..
Pusskyss

Att försörja sig på att blogga

Ja, det finns ju faktiskt dem som lyckas med att få en så pass uppmärksammad blogg så att man kan försörja sig på den, det räcker med att gå in ett par gånger om dagen, skriva det folk vill läsa och VIPS, 75 000 ut i månaden. Tänk om alla hade haft det så lätt, fast de som nu tjänar så mycket har ju såklart också något intressant att skriva om. Typ dessa rika överklass brudar som spenderar hela dagarna till att luncha på Hard Rock Café och shoppa Dolce and Gabbana, ja ni har det då inte lätt. Själv bara klagar man över skolan känns det som, men whatever. Har man inget bättre att skriva om så :)

Linda Rosings Blogg

Men nu ska jag ta och knega mig till sängs, jag börjar 8.05 imorgon vilket innebär att jag får lämna bonnalandet och dra mig in till storstan vid 7.10... BLÄ, lid med mig!!
Godnatt suckers


Istället för att ge upp

Nu öppnade jag min kära skolmail och fick som vanligt en massa härliga beslut! Framför allt i Svenska där vi ska läsa boken Candide av Voltaire och besvara en miljon frågor på det, plus att vi i grupparbete ska göra en PP-redovisning av det tema vi har: Resor. Yippie! Dessutom har vi prov i Engelska den 26 tror jag och slutspurten inför jullovet närmar sig. Och det känns som att jag ligger efter rejält. Nu ångrar jag att jag inte ägnade helgen åt att plugga, jag behöver det! De kommande veckorna kommer det bli som så att inget festande, utan träna, baby och skola, inget annat! Tråkigt som fan, men jag har inget val.. :S Jag som satte upp så bra betyg som mål i alla ämnen, och nu känns det som att det inte har skett någon förändring alls, förutom möjligen att jag var ett poäng från VG i Matte B så ingen förändring.. :(

Nu ska jag läsa Candide och bita hårt i läppen, det ger ändå inget i att skjuta upp på det, och hädanefter är jag hemma på helgerna och gör det jag bör göra, jag måste det för betygens skull..

..,jag saknar dig redan älskling

Nu har Alex åkt hem, tack för de mysiga timmar jag haft med dig denna helg, kan knappt vänta tills nästa. Ibland kan jag knappt förstå att någon som är så fin som du är min, att jag är din. Du är det bästa som någonsin hänt mig och jag älskar dig så mycket. Snart har vi 4 månader tillsammans baby, och du ska veta att månaderna med dig har varit den bästa i mitt liv, och många fler ska det bli! :) Tack för att du lyser upp mitt liv!

Förutom att deppa över fem ensamma kommande dagar så ska jag sätta mig med Italienskan en liten stund om jag giter, sen röja upp lite på rummet och packa väskan inför imorgon -idrott, gym och dans. Kommer dö av träningsverk i veckan om jag känner mig själv rätt. Hehe. Men nu ska jag sätta igång!

Många blöta kyssar till min älskling. <3

Suck!

Jag måste städa nu. Mitt golv.. eeh.. liksom syns inte. Och det luktar instängt..
Och nu gick ett billarm där ute, säkert någon idiot som ska sno lastbilarna.
Nej, ska hämta mig en gasmask, I'm going in!

From the bottom of this bottle

Nu sitter jag här hemma, halvt nykter och med bilder i huvudet från igår. En av de roligaste som dök upp imorse när jag vaknade imorse är jag som stapplar fram i mina högklackade skor, vet inte var jag är och håller hårt om en brödpåse (innehållet vill jag inte ens nämna). Ja herregud, och jag som tyckte jag tog det lugnt!?
Det var i alla fall en rolig fest som fan, och Lina var på topp som alltid, sen så träffade jag lite nya trevliga människor som Fredrik, Viktor och ett par till jag inte kommer ihåg namnen på. Riktigt trevligt folk :)

Ni sitter jag alltså här hemma, jag vaknade upp hos Erica imorse men lyckades kräla mig på bussen hit efter lite pizza, cementbullar, ProViva och en massa juice. Nu käkar jag yoggi med frusna bär, mmmm :)
Huvudvärken är för den delen nästan helt borta nu, hade jag känt mig såhär kry för ett par timmar sen hade jag kommit till Öppet Hus, jag lovar!! Men det är inte lätt att ta sig dit när man sover, what shall one do?

Dessutom blev jag lite alkohol-filosofisk imorse, fick upp en massa konstiga tankar i huvudet som man kan börja undra vart de kommer ifrån. Precis som om någon konstig människa satt och skicka in dem i huvudet på mig. Jag tänkte på hur jag hade min ålder då allting hände för första gången i princip, den åldern då jag blev lite rebellisk, har alla haft en sån ålder? Jaja, nu ska jag inte låta tankarna flyga iväg. Jag ska ta och städa mitt rum innan Alexander kommer, annars kommer han typ dö av luftföroreningar eller något i den stilen, mitt ostädade rum är inget att leka med!!

Puss & sånt

Natti natti

Nu ska jag ta och dra mig tillbaka och ha min efterlängtade date med kudden. Ska se på Scrubs, läsa en bok om jga känner för det och bara göra vaad jag vill!! Men först, checka in Joels sjuka videor på Youtube, dem roade i alla fall mig :) Gammal Strövels nostalgi då det var bönner, snus och fotboll som gällde.. Visst saknar man de gamla tiderna.. </3
Men men, life goes on. Det är bara att sätta ett leende på läpparna och ta det som det kommer!!
På lördag får jag äntligen träffa min älskling!! Ååååååh jag längtar!!!!! <3<3<3
Innan dess är det dock träna, supa och Öppet Hus som gäller, kommer bli riktigt najs :D

See ya suckers :) <3

Joel invaderar YouTube :)

Plugg Versus Festa

Alltså, låt mig klargöra att för att endast stå inför detta valen är men helt klart en TÖNT! Lina ringde nyss:
Lina: Festa med mig imorgon!
Louise: Men jag måste plugga :(
Lina: Vaddå? Vi har ju inga läxor!?
Louise: Nej,.. Jo.,. Men jag ligger efter!!!
Lina: Festa med mig din tönt!! :D Vad gör du nu..?
Louise: (skamsen) Pluggar italienska.......
Lina: Har du läxa?
Louise:.................
Lina: Festa med mig imorgon!!

Ja, något i den stilen var våran konversation, jag blev töntförklarad och Lina blev skolkförklarad :D Att vi är så fula, vi två :)
Men alltså, planen tills imorgon var ju egentligen att plugga plugga plugga, ja, det jag skrev innan.....
Men aaaaaaaaaah jag vill supa!! :D :D :D Och hade vatt nice att få lära känna Linas Fredrik ordentligt också :)
Men nu ska jag ta och göra lite till på min Italienska (som faktiskt inte var läxa men man KUNDE göra det om man ville och jag har ju inge bättre för mig så......)

Ha de fett!
Ses på Öppet Hus, Olympiaskolan 9.00-12.00


Sweet about me

Läste nyss ut min engelska bok, Exodus. Skönt, men vad händer nu då? Är helt ensam, och jovisst är det skönt på många sätt och ensamhet är bara hälsosamt i viss mängd, men jag saknar Alexander... Det räcker med att jag bara tänker på honom så blir jag så glad, liksom sitter här framför datorm och ler för mig själv..
Schizo, jag vet, men ändå :)

Imorgon planerade jag och Lina att supa så in i helvete och komma till Öppet Hus fortfarande fulla, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Tror det blir gymma lite och sen plugga en del, har ganska mycket att plugga;
Svenska B
Historia B
Rättskunskap A
(Svenska A)
Italienska B


Ja, jag har säkert en hel del till men det är vad jag vet säkert, så "Hell to the Yeah" och fram med böckerna. Palla Öppet Hus och vara full liksom ;) Men ja, jag måste ju även hänga med i krökarna om jag ska kunna plugga något annat på distans samtidigt.. Är väldigt väldigt sugen på Tyska, hade behövt uppdatera mig lite i det språket.. Också juridik (bas) eller Danska och Norska kanske? Alltid bra att kunna det med.. Ja, det finns massor att välja och vraka mellan, tänkt att det kan vara så roligt att plugga ibland.. Helt crazy, men man får ju utnyttja de tillfällen då man kan läsa på sig om ALLT, det gäller att vidga sina vyer, det finns inga gränser..

Jag säger då det :) Och tacka vet jag mitt svängiga humör förresten, kan säga att det beror på skolan, så jävla cp som den är kan man ju inte hjälpa om man får damp då och då, helt naturligt.

Måste tillägga att Micke är grymmast på att sjunga, HAHAHAHAHA!! Idag så sjöng vi på Italienskan och Micke klämmer i allt vad han kan med sin basröst och sjunger helt fel hela tiden, och jag bara dog :)
Och Danne får sluta drömma om mig, Lina och Veronica :D Hahah, snuskunge! :)


Töten mich!!

Nu är jag hemma, äntligen! Eller? Är ensam just nu och jag skulle laga mat, men jag giter fan inte. Vi skulle ju till en rättegång, och ja, vi gick på en också för den delen men självklart dök den åtalade inte upp så vi får ta det någon annan dag. Så jävla typiskt! Enda positiva med denna jävla dag förutom min och Linas barnsliga beteende på stan var träningen på hålan, riktigt skönt att verkligen köra så hårt man orkar. Jag är nöjd!

Men ja, jag måste ju dock äta så jag får väll ta och fixa någonting. Och någon jävla pirog från macken blir det då INTE, så pass mogen är jag att jag kan fixa käk själv. Höhö.

Utbildningar -igen

Betald utbildning i Danmark

Tjaa, varför inte? Jag ska allt ta och klura vidare på allt dedära.. Blev förresten tipsad idag av en kvinna som föreläste på vår skola om att vara kvinna och chef. Här kommer lite fler länkar..

JÖK
Affärsjuridik
Affärsjuridik Distans
Tyska Steg 2 
Franska Steg 1

Okej, dessa utbildningarna är jag intresserad av, och det är tillochmed som så att de tre sistnämnda är distansstudier, dvs man får material hemskickat som tex böcker, ljudböcker mm så man läser hemifrån och skickar in uppgifter till sin lärare som sedan betygsätter, och i slutet får man ett sorts certifikat på betyget man fick, och det kan man sedan använda sig av som intyg när man söker jobb, och allt detta kan jag göra redan NU! :D Franska och Tyska väger tungt, på så sätt kan jag sluta ångra att jag inte valde språk som inriktning.. Men hur allt detta slutar får tiden avgöra, men visst fan är jag sugen :)

Puss


Höstdepression?

Ja, vi bor ju i Sverige right? Då får man allt räkna med att man blir lite hängig innan man hinner vänja sig vid det förjävliga vädret och det ständiga mörka dunklet.
Idag blev jag dock lite glad i skolan när jag fick tillbaka VG uppgifter från Engelskan.. Eller ja, glad och glad, kunde varit bättre men jag överlever väll. Mitt VG i Historia svider fortfarande och lär göra det resten av livet (precis som när jag fick VG i Svenska i nian istället för MVG argh!!).
Men det är bara att keep up the good work! Jag har i alla fall nu insett, tack vare en föreläsning vi hade idag i skolan, att med ekonomisk och rättslig utbildning kan man komma långt.. JA TACK! Fick även höra från Roger om någon utbildning i Danmark som var helt kostnadsfri och man fick faktiskt betalt för att göra den, det enda kravet de ställde var att hitta sin egna praktiskplats.. Jag ska se om jag kan hitta den, låter nyttigt!

Men om jag överhuvud taget ska kunna tänka att jag ska plugga vidare måste jag bättra på mina betyg och det känns som att jag kan glömma det just nu. Aja, upp med hakan! Gäller att ta en dag i taget..
Imorgon ska i alla fall jag och Lina på en rättegång så vi kan skriva vårt arbete i Rättskunskap någon gång.. Sen ska jag också passa på att träna lite, plugga Historia, Rättskunskap och Matte. Möjligen Svenska också om allting får plats i min väska :S Det är illa om jag ska behöva ha min tygväska också bara för att få plats med böcker... Aja, sånt är det!! Man får väll skylla sig själv om man väljer Samhälle med Samhällsinriktning liksom.. Höhö.
Men nu ska jag tvätta min piercing sen börja dra mig till sängs, jag vill somna snabbt och komma upp snabbt.. Trots alla motgångar ser jag fram emot imorgon då jag kommer hem förhoppningsvis hyfsat tidigt och kan sätta mig ner i lugn och ro och ta tag i skolan, och förhoppningsvis håva in ett och annat MVG, annars kommer jag gå in i väggen :O :(

Var förresten inom min farmor och farfar idag, jättehärligt att bara sitta där i flera timmar och prata om allt och ingenting. Sen började självklart farfar snacka om min karriär som proffsboxare som han så gärna verkar vilja att jag skulle göra. Om det finns någonting som han skulle älska så är det att få se mig boxas igen, vem vet, det kanske slutar så? Jag hade faktiskt säkert också älskat det till max. Men ja, det gäller ju att ta sig dit också...

Dethär med träning..

Jag kommer nog alrig förstå mig på mig själv fullt ut. 
Jag tycker att jag har tränat ovanligt mycket under hela mitt liv fram tills nått år sedan, då jag tog en paus från allting som hade med träning att göra, men nu när jag börjar komma igång igen är det som om jag vore 150 år gammal och aldrig ens joggat 2 kilometer utan att behövt stanna i en kvart för att andas.. Jag fattar inte, varför går det sämst för mig när jag har tränat mest? Jag blir så frustrerad, jag vill vara bäst! Jag vall ha snabba resultat!! Jag vet, naivt att tänka så när jag gymmar men ändå.. It bothers me!

I alla fall så kom jag hem från spinningen för en liten stund sedan, käkade lite joggi med blåbär och nu inväntar jag mamma som ska ta med mina skolböcker till mig så jag kan börja plugga någon gång, sen duscha sen sova.
Imorgon blir det ingenting att stanna hemma från skolan, jag ångrar så mycket att jag gjorde det idag men det fanns dock en anledning! Inget att göra åt det nu ändå..

Ovanligtvis nog kommer jag vara social dessa två kommande veckor, har bokat in fika med Isabella, Bondesson och Siamak, undrar bara hur jag ska hinna med alla :S
Sen så ska Malin hem till mig nästa vecka och sova över och sånt mys, och något Norge blir det nog inte i alla fall, men shit the same! 
Men nu orkar jag inte skriva mer, är ganska trött och det känns som att jag hade kunnat sova här och nu, men ja, måste plugga :/

Ha de fint!

Klump i halsen och magen

Ååååh, kan den bara inte försvinna? Den där obehagliga känslan som gör att man känner sig så spyfärdig hela tiden, ger huvudvärk och en vilja att gå och gömma sig under täcket.. Jaja.. Det blev visst ingen skola idag, en massa andra saker som dök upp, så jag väntar med att åka in till Helsingborg tills det är spinning, lär få åka in lite tidigare för att hämta lite böcker och sånt, men ändå..
Känner mig lite nere faktiskt. Får ta och avdeppa mig, fixa en stekt macka och något kul på tv.. Eller något..

Whatever

Idag så missade jag Italienska lektionen, lönt! Nej, hon tar aldrig frånvaro och vi skulle ändå bara se på film se det skiter jag i. Men efter Italienska har vi lunch sen Psykologi, och eftersom Rättskunskapen är inställd ska jag åka in till Helsingborg för en ynka lektion som är klar vid två tiden, sen ska jag försöka sysselsätta mig i stan fram till halv fem, för jag var smart nog att boka ett sen spinningpass då jag som vanligt inte tänkte efter, i detta fall att lektionen var inställd. Frågan är då, vad fan gör man i Helsingborg mellan två och halv fem? 2,5 timme! Fika kanske?
Så jävla lök alltså, men sånt äro livet.

JA, nu fick jag en idé! Man kan plugga ;)
Ja, det ska jag göra! Kan göra Svenskan med temat "resor", och skriva min recension i Samhälle.. Snilleblixt ;)
Haha, men ja, då var dagen figured out..

Måste säga att jag verkligen älskar min piercing, den är lite öm men fan vad den är fin! :)

Ge mig något starkt!

En drink nu hade bara suttit sååå fint! Ice Berg, White Russian, GT, whatever! Någon som är på och supa nu i veckan? Kan ju inte till helgen :/

Hatar att inte kunna sova.

Piercing

Jag har alltså gjort det som alla andra redan gjorde för tre år sedan, jag har piercat mig! Visserligen är min älskade navel fortfarande oskuld men en av mina bröstvårtor har en stav i sig, och det är jättefint! :D Wii! Det var ganska läskigt, och jag skrek som fan, ont gjorde det alltså! Men det var värt det. :P

Muha!

Bjuden på date :D

Glömde säkert nämna det innan, men imorse gjorde Alexander någonting som ingen annan kille någonsin gjort för mig innan. Han bjöd mig ut på en date! Så nästnästa helg ska vi gå på en date! :D
Så underbart söt. Jag har verkligen den bästa pojkvännen man kan få. Han är min. :)
Tihi, hela denna helgen har varit helt underbar. Trots att hela veckan sög kuk så var helgen så jävla bra. Jag kan tacka främst Alexander, Lina och Mathilda för detta. Och Coffe för en skitbra fest, men personligen dem tre.

Life just couldn't get better at the time. <3

Söndagsfunderingar

Då var man här igen. I ett slags mellanting på helg och vardag. Söndagen. Den dagen i veckan då man kan göra allt, men ändå ingenting.
Jag har införskaffat mig godis, och sitter i köket med en halvläst bok, flabben full med center, mobilen i högsta hugg och mössa på huvudet för att dölja bakisfrillan från igår. Japp, det är vad dagen idag i stort sett mot sitt slut består av. Och imorgon är det dags igen att åka till Helsingborg med 07.10 bussen, sätta sig i salen, öppna böckerna och bli uppmuntrad av vår svenskalärare Björn till att fuska. Fuska, men så att läraren inte ser det! Så brukar han säga. Ganska ironiskt då kanske när jag kommer på att hans ämne är nog det enda som jag inte fuskat i under ettan då jag var aningen mer skoltrött än vad jag är nu.
Förutom då att det är just söndag så slåss jag med tanken på att jag måste vara ifrån Alex i två veckor, nästa helg är det Norge som gäller för min del och Jönköping för hans. Dock ska jag ta tillfället i akt och söka jobb som bara den, ska skriva ut en massa CVs och lämna till alla möjliga personer och företag, nästa sommar ska jag vara rik och åka på en lång semester utan föräldrar. Ja det ska jag! Det klubbar jag här och nu för mig själv, det får bli mitt mål!
Men ja, två veckor alltså. Det kommer bli en pina och det kommer säkert sluta med att jag ringer honom stup i kvart för att se om han lever eller fråga någon korkad fråga, allt för att höra hans röst. Men fan vad jag älskar honom! Varenda minut i hans närhet gör mig så varm och lycklig. :)

Men nog om det, imorgon ska jag ta en fika med Isabella och Lina, möjligt att fler joinar som det brukar bli. Ska bli supermysigt. Jag kom givetvis nyss på att vi inte har idrott på ett par veckor så jag tänkte dra till Friskis och bli lite svettig, men om man bortser från idrotten då så slutar vi skolan 13.50 och fikan ska äga rum vid tre tiden, frågan är om jag hinner. Och vad Lina ska göra under tiden. Jaja, det får vi allt lösa imorgon. Men vill träna! Får annars hålla mig till tisdag då jag har bokat in spinning tills dess, hård mage HERE I COME! Ohyes, skrev jag inte att Mål Nummer Fyra var magrutor? Jag får noh hålla mig till rutor som inte syns men fan vad det är snyggt! Men en hård mage räcker, sålänge den inte vajar som om en tsunami-våg var på ingång då man rör den så är jag nöjd :)

Men nu ska jag ta och äta mitt godis, läsa min bok, titta till datorn då och då och "njuta" av denna mellantingsdagen så mycket som det går. Och jag ska gräma mig över att jag får sova ensam inatt. Jag är i alla fall någons, det kunde varit värre, jag kunde ha varit ensam. Finns egentligen inte mycket att klaga över när man har en pojkvän som min. Man kan inte vara annat än lycklig :) <3


Yäy

I fredags var jag på fest hos Coffe, fan va kul det var! Lite vilt, och jag, Matilda och Lina avslutade självklart kvällen med att gå vilse i Påarp, tog oss en ca 40-50 minuter att hitta tågstationen :S Men kul var det! :D Sedan fick jag träffa Alex. FINALLY! :D Som jag saknat min älskling, och nu saknar jag honom igen, om två veckor ses vi igen baby, jag får härda ut tills dess helt enkelt <3

Tills imorgon har jag bokat tid till spinning, så den hårda magen är trots allt inte så långt ifrån ändå.. Wi.
Men nu ska jag plugga vidare, trots att det oftast ändå verkar meningslöst. ;P

1,5 liter vin åt skogen

Nu öppnade mamma äntligen sin jätteflaska med vin och ser att det har blivigt gammalt, så det var bara att hälla ut ;s Gah! Jag ska hoppa in i duschen, sen snygga till mig, käka sen sticka! :)
Bonnalann here I come, sen ska jag äntligen få träffa min älskliing som jag har saknat saknat saknat <3

Duschen kallar! Hejsvejs!

"Yes we can!"

Idag hittade jag en blogg om Barack Obama, på engelska visserligen men kan vara intressant att vara lite kunnig och bildad när det kommer till politik.
Barack Obama and Jack Biden

I övrigt är jag porecis hemkommen, känner mig inte alltför kry. I skolan hann jag göra mitt prov och närvara på Rättskunskapen, och nu ska jag ta det lite lugnt, hoppa i duschen, packa ihop lite saker sen åker jag till Påarp för att festa hos Coffe, men så mycket fest för min del blir det nog inte. En P3 eller två ska nog gå an, men antagligen inte mer än så. Efter Påarp beger jag mig mot Bjuv för att träffa Alexander :)

Men den stora frågan är vad jag ska göra nu i sex timmar. Ska jag sitta framför datorn och ruttna bort? Titta på TV som en apatisk mentalsjukhuspatient? Eller göra något nyttigt för en gångs skull kanske?
Träna blir det då inte, har sån träningsvärk så det är bara inte sant, bli nog att krypa ner i soffan med en filt och en kopp te och se en film som jag redan kan utantill.. Ja, det ska jag göra! :)
Sen hoppar jag in i duschen och fräschar upp mig. Det behövs, tro mig! Haha.

Jävla fittor!

Jag blir fan skitförbannad när jag hör hur vissa brudjävlar beter sig, men dem ska fan veta att jag är härdad liksom många andra. Det är alltid lika kul att slå tillbaka med samma skit åt sånna som er, det ska ni ha era jävla idioter!


Typiskt

Såklart så har vi ingen lektion när jag verkligen har struntat i att skolka från hela lektionen, utan jag klär på mig, går till bussen, sover mig hela vägen till Helsingborg, kommer fram till klassrummet och finner att det är helt tomt. Vad gör man? Hade jag vetat om detta hade jag vid detta laget suttit hemma och pluggat Naturkunskap för att säkerligen klara provet imorgon, men nej, istället är jag fast här till 13.00, utan en enda lektion. Vad gör man? Jo, jag måste självklart vänta minst en timme på att Mathilda kan sluta sin lektion så att vi kan gå och gymma tillsammans, EN TIMME! Jag får spel på denna skolan.
Men om man bortser från allt cpnegativt så träffade jag min lärare i Naturkunskap på bussen till skolan och pratade lite med henne, hon är en väldigt trevlig person och det har jag tyckt hela tiden, hon trodde att jag kunde få bra betyg i slutändan med lite envishet och trots alla motgångar i skolan så tror jag det också, med lite envishet, blod, svett och tårar! Som idag tillexempel, när det är dagar som denna och jag stannar kvar i skolan, det är dem dagarna jag tänker att jag kan klara skolan. Det är alla de andra som jag tänker tvärtom.
Men, idag är jag positivt inställd! Det blir träning när Tildus är klar sen skolan igen, Samhällskunskap. Och Samhällskunskapen är väldigt rolig för den delen med, vi har den bästa läraren i det ämnet som mna kan få. Praise the lord! Men nu ska jag sysselsätta mig med någonting. Blir antagligen att sitta i cafeterian och läsa min bok.

Tudiloo

Slarver, yes I am!

Imorse såg jag något jag inte ville se, eller snarare sagt för en 20 minuter sen kanske. Kan säga att jag blev förbannad as hell och missade bussen och allting, så nu kommer jag en halvtimme försent till skolan bara för det, och jag kan säga att jag vill skita i första lektionen eftersom vår lärare aldrig kommer ändå. Why bother being there?
Dessvärre måste jag till Helsingborg ändå i vilket fall, ska träna med vår allas Mathilda :D Sen blir det väll en Grafitti-date eller något i den stilen, vi får la se! :)

Annars, tack för frukosten igårmorse Coffe, inte alls stressat eller så :) Hahaha!
Men nu ska jag väll börja packa mig ut, vill faktiskt veta vad jag fick på mitt prov och om hon inte rättat dem än, ja. Det behöver man ju inte ta här.

Förresten, kan lova att Mathilda antingen har "glömt" sina kläder eller "inte hör" när jag ringer henne, hahahahahah. :D Fan ta henne säger jag bara, we gonna burn some fat! :D

Obama till makten

Grattis till Obama, USAs 44:e president och den första färgade genom tiderna, så härligt faktiskt! Tror han kan bli en bra president, men det återstår ju dock till att se.
För mig så går det däremot bara nedåt, i skolan då såklart! Jag kämpar och kämpar och kämpar men inte fan når jag ända fram, VARFÖR? Jag får sinne! Man tappar allt hopp och all vilja att ens lära sig någonting, och bara tanken på att läsa vidare nu finns ju inte! VARFÖR valde jag inte en praktisk linje? Så jävla korkat av mig, ångrar det varenda jävla dag!
Nej, detta har inte varit en bra dag. En jävla pissdag har det varit!
Allt går åt helvete.. Sverige går åt helvete.
En vacker dag ska jag flytta ifrån detta jävla landet, varesig om det är för att plugga eller jobba.



Dilemma

Gamla sår dras upp på nytt.
Vad som behövs är en rejäl fylla med en massa minnesluckor som förhoppningsvis går ett par dagar tillbaka. Det är precis vad jag hade behövt. Det och en sandsäck att slå på.


Alkoholbehov

Yäy! Fest på fredag!
I can't wait, bitches :D

Shoppingrus

En genomsyrande, glad känsla som sprider sig i kroppen och man känner sig påverkad, man vill ha mer och mer! Det kallas shopping och är ett begär som finns hos alla tjejer och en del killar. Idag har jag låtit mig själv shoppa lite för en gångs skull, skor till nyår och dansuppvisningen och ett underbart linne.
Kan tipsa alla om Surfing Break i Ängelholm, lätt den bästa klädesaffären jag känner till, finns ingen butik med snyggare kläder än Break! Därifrån kommer bl a Gestuz linnet jag köpte idag, mitt gråa Cheap Monday festlinne med öppen rygg och mina Junkfood trosor.

Annars har dagen gått till att åka till skolan för att få reda på att första lektionen är inställd och att nästa inte börjar förrän 12.30, så jag begav mig till Ängelholm för att återlämns mina lånade kina-böcker till biblan, åka inom Farmor och Farfar och tjattra med dem ett tag sedan ner till stan och handla lite.
Låt mig tillägga att jag hatar fjortisar, speciellt den typen som har värre röster än 13 åriga killar i målbrottet plus att de själva inte inser det så när de skrattar/skriker/pratar är tonen så hög att man börjar fundera på att gå till doktorn för att ordna hörselapparat. Må Gud avrätta alla fjortisjävlar, jorden hade varit en så mycket bättre plats utan dem!

Men nu ska jag plugga Naturkunskap, har prov i genetik på fredag och det ska jag klara!




Linne från Gestuz, 499 kr
Skor från Chilli, 349 kr

Nyårsklänning

Såhär ser den ut framifrån

..och bakifrån


Sen så passade jag på att ta kort på mina knaskatter..


Hjärnan aktiveras

Jag satt nyss och tänkte på varför jag och en massa andra människor bloggar. Varför? Det är ju inte direkt bara för att den som nu möjligen läser ska få veta allt om ens liv. Eller? Inte för min del i alla fall.. Varför bloggar jag då?
Jag vet inte. Vet jag något? Haha, inte idag känns det som i alla fall. Kan anta att jag bloggar för att jag faktiskt känner det som tillfredställande och avslappnande att skriva och att jag faktiskt hade kunnat ägna varenda eviga timme på dygnet till att skriva, om allt och ingenting.
Jag hade kunnat skriva om kläder, men det är ju roligare om man nu faktiskt har några kläder så jag lämnar det åt alla rika tonårsmodeller som köper en ny Canada Goose jacka i veckan, Go nuts vetja!

I övrigt så fortsätter jobbjakten för fullt, varför? Jag vill ha pengar! Jag vill shoppa kläder!! Och skor! Och jackor! Ni fattar. Huvudet exploderar snart, som vanligt blir jag överfallen av en massa galna tankar, värsta överraskningssexet för fan!
Och det blev inget gym, det blev en fika på Espresso House med Lina, en Chailatte och en kycklingmacka, gottegott!
Imorgon blir det shopping och kanske ett och annat uttag på 18års konto som listiga jag har luskat ut hur jag ska kunna komma åt, åtminstone ett av kontona som innehåller en rejäl shoppingdag på stan!

Skulle ju behöva en runda till Danmark också när jag väl tänker på det och fylla på mitt sästan tomma lager, har endast en halv liter Sourz Apple kvar, inte bra!
Då vet vi det! Nu ska jag gå och dregla över min nyårsklänning, den gör mig kåt helt ärligt, SÅ snygg är den!!


Bald girls and Pussycats

Fy fasiken vad det värker i låren. Jävlar i havet! Den dansen sätter sina spår måsta jag säga, men den är avslutad nu i alla fall och det enda som fattas är kläder + skor till uppvisningen.
Var bould girls kom in däremot, ja, jag tittar på Friends där Ross' flickvän rakade av sitt hår vilket jag fann ganska lustigt, höhö. Men jag är hemma i alla fall och försöker planera lite inför veckan;

*Läsa klart "Exodus"
*Läsa klart "Candide"
*Lämna böcker på biblan i Ängelholm
*Låna om "Exodus"
*Börja läsa samhällsboken
*Plugga till Naturkunskaps prov i genetik
*Skriva recension om "Exodus"
*Shoppa svarta klackskor
*Shoppa lila linne/top
*Ny mobil!
*Tvätta


Ja, en massa att göra.. Vill inte ens tänka på det.. Men nu ska jag se klart på Friends sen ska vi käka.

Muha

Idag säger jag farväl till min mobil! Visserligen går det att ringa på den och spela musik men ja, jag vill helt enkelt passa på att skaffa en ny ;) Men ja, att slänga saker i golvet har alltid varit min stora passion och nu resulterade det tillslut i en ynka sprucken skärm. Vill åka till Väla nu och inhandla en ny, kan knappt hålla mig :) Är sugen på en Sony Ericsson c905!



In the heat of combat

Idag är det söndag och jag står olyckligtvis på tvättlistan, så snart får jag asa mig ner i tvättstugan och göra det tråkigaste som finns i hela världen :| I övrigt är jag trött som en felknullad åsna för jag har knappt sovit inatt, såg på Shrek 3, Zodiac, The Prestige och 300. Är man filmtönt så är man. Men nu ska jag roa mig på youtube, checka dessa:

Bestefar og Jeg
Charlie the Unicorn

Beautiful Autumn

Stavas det rätt? Jag vet då inte. Där rök MVG i Engelska :) Hihi.
Jag vill ta studenten IMORGON! Med bra betyg! Jag vill springa ner för trapporna som bevis för att gymnasietiden är slut och det enda som åretstår är vidareplugg och en förhoppningsvis relativt bra framtid med ett jobb som leder till en Porsche Carrera 911 GT.
Okay, too much to ask for men en fin bil i alla fall, och mitt slott såklart!
Åh mitt slott, jag har verkligen en ritning i mitt huvud på hur det skulle se ut! Men såvida ingen rik, okänd släktning dör så får jag nog klara mig med en lägenhet, jag tror det också hade kunnat gå!

Men, nu är hösten här och Louise har fortfarande inget jobb, alltså ingen liten superesa på jullovet som hon så länge velat åka på :( Damn! Får fan ta och ordna jobb snart, någon som vet något ledigt så vore jag tacksam!
Men whatever, superesa eller inte så förbereder jag mig på tunga kläder och 5 lager strumpor som börjar behövas, jag tror inte att någon annan heller gillar det, om så är fallet så kul för er!
Själv ska jag ta och krypa ner i min säng med mina rosa pyjamasbyxor, skidstrumpor och träningströja (och elementet på högsta värme givetvis!).

Puss & Godnatt.
Kan tillägga att det är både varmare och mysigare när jag sover med Alex, speciellt när han i sömnen kryper ner i min famn och kurar ihop sig, då kan man nästan höra hur han spinner :)<3

Checka bilden

Bilden till höger är jag och syrran innan vi drog till Helsingborg för att träffa de andra igår, bilden i mitten är jag idag som gör någon konstig min och jag kunde inte undvika att se att jag verkligen har kattögon! Haha! CP-miner är min special i högsta grad! :)
Och slutligen, bilden till vänster tillägnar jag min käre pojkvän som bara ÄLSKAR när jag gör så!! :D<3





(Klicka på bilden för förstoring)

by the way

Snart är lovet slut, orkar inte skolan igen ;s
Måste läsa klart tre böcker i tre olika ämnen, gå på en rättegång som jag skulle gjort på lovet men självklart glömt bort och en jävla massa till.. Jag dör!
Får leva på att lovet har varit bra och arr jag har en underbar sexslav :D
Kan även poängtera att jag INTE tänker dricka sprit på ett tag, har kommit fram till att jag får dagen-efter finnar.. GAH! Inte bra! Får slänga in en ansiktsmask sen.. Annars lutar det med att jag ser ut som en av de döda i The Grudge ;S Som jag för den delen ska ta och titta på snart. Hade egentligen varit roligare med The Ring, The Grudge har hunnit bli lite uttjatad, men skulle dock inte bli förvånad om jag blir rädd ändå, jag som är så lättksrämd :)
 I vilket fall lär jag ändå skrämma skiten ur mig nästan gång jag ser mig i spegeln. :) Hahah

Igår

Igår va riktigt lyckat!! Trodde ett tag att det inte skulle fungera med leget, men det gick hur bra som helst! :D I alla fall så träffade vi en mycket trevligt typ på bussen mot Helsingborg, kommer inte ihåg vad han heter men vi döpte ändå om honom till Captain Jack Swallows eftersom han var utklädd till denne, han jobbar på Tempel och insisterade på att vi alla ska supa loss någon gång, trevlig som fan! :)
Sen kom vi in till Hbg, fick dock vänta i ca 50 minuter innan vi kunde dra in på krogen för Sandra, Malin och Cajsa var lite sena, men det blev Stinsen först, sedan Steakhouse med alla räliga blattejävlar som tallade lite hur de ville, sedan Tivoli. Det roliga var att det var 20 på the Tivoli, jag är 17 och kom in medan Kim som snart fyller 20 inte kom in, han va lagom sur på mig för det, haha! Nej, vi alla kom in tack vare Sandra som stod på VIP så inget köande för oss inte!
Va där i alla fall i någon timma och shaeka röv sedan stack jag och Nicole vid halv två för att käka nattamad, sen blev det bussen hem två, går ju inga senare ;/

Men en rolig kväll var det allt, tack som fan allihopa!! :)

RSS 2.0