Seek and destroy

Nu sitter jag i köket, Mix Megapol flöd ut ur radion och jag försöker knäcka en svår nöt i mitt skrivande på historiauppgiften..
Jag vill egentligen gå in på mitt rum och lägga mig i sängen och lyssna på A Sense of Purpuse på högsta volym, men det finns ingen tid över för det just nu, har knappt tid med att skriva här ens just nu, jag måste skriva min jävla uppgift.
Denna satans uppgiften kan vara biljetten till MVG i Historia, och vem tackar nej till det?
Just det, man får ta sina chanser, even though it almost kills you.. Jaja, what doesn't kills you makes you stronger.. At least more cleaver :)

Tänkte också ta och ladda hem lite musik, har ju allt på mammas dator som fuckar just nu och jag saknar Metallica, In Flames, Soilwork och allt annat gott det finns att lyssna på :)
Får fixa det när jag har tid.
Nu ska jag elda upp hjärnan på kinesisk historia och oroa mig över vad jag ska lägga mitt studiebidrag på och dessutom irritera mig på att jag är arebtslös.. Spännande liv!

-Pluggtönten har talat!

Touch the sky

Okej, det både klarnar och blir alltmer dimmigare på en gång.. Och tro mig, det är förvirrande att vara jag just nu. Jag har först och främst satt upp mina mål för skolan och dem tänker jag hålla, därför valde jag den svåra uppsatsen i historia, ja, det kommer ta varenda dag fram tills nästa fredag att bli klar med den, jag kommer sitta och plugga konstant fram tills deadline., men jag är villig att göra det för ett MVG! Det är det värt, som fan!

Annars börjar äntligen saker och ting reda ut sig. Säger varken tack eller förlåt, men det är en lättnad, det kan jag säga!
Idag har jag varit i skolan, pluggat på historian, spelat Guitar Hero, dansat och slutligen lagat mat med Erica. Nu ligger vi här och kollar på Idol, lika kul som vanligt ju, :)

Nu ska jag snacka med min älskling på msn, ååh saknar honom en massa :( <3

Don't look back in anger

Okej, lite humörsvängningar idag visst. Det händer ju alla..?
Har haft en massa i huvudet, konstigt man blir förvirrad? Om jag kommer på någonting som jag inte riktigt förstår så sätter det sig på skallen för typ all framtid, inte konstigt att jag ibland är rent av sinnesförvirrad :S
Men, kom att tänka på en låt av Oasis, här är ett stycke ur den:

Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out

And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by
Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say

Mycket som har hänt nu har fått mig på negativa tankar angående väldigt mycket. Jag tänker inte be om ursäkt, verkligen inte. Men jag kan säga att jag skiter i att fortsätta med det jag gjorde. Jag har det bättre utan det, och det har kanske andra det också? I vilket fall som, om du nu läser detta, så kan jag säga i och med att vi antagligen aldrig mer kommer prata med varandra igen, så är jag inte arg alls för något mellan oss. Jag är kanske lite besviken, men det kommer man över. Jag hade inte velat träffa dig igen så du vet, jag tror att vi har haft vårt, på alla håll! Det går ju ändå bara åt helvete när det gäller dig tydligen och det orkar jag inte lägga ner någon tid på.
Det hade kunnat vara annorlunda, men först valde du din väg, nu är det jag som väljer min, jag hade i allafall kunnat säga rakt upp i ditt ansikte att jag inte ens vill vara din vän. Om vi nu av någon anledning kommer prata igen lär det ju slinka ut ur mig, men det är så jävla mycket bättre än att hålla käft!?

Jaja, en massa tankar som sagt, huvudet exploderar snart.
Jag saknar Alex, vill bara ha han här hos mig, vill mysa med honom i sängen.

Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet. Jag tror inte på äktenskap. Jag tror inte att man inte kan överleva utan en speciell person. Jag tror inte på brustna hjärtan livet ut. Jag tror inte ens på livslång kärlek.
Men jag tror på oss! Jag vet att jag älskar dig!
<3<3<3<3


Happyface, sadface. Noface..

Ohwell.
Det är fan vad alla ska vara ledsna :/
Men jaa, har jag anledning till att vara ledsen då? Lite orolig kanske.., Känner det i huvud att det finns en liten sak som trängt sig in och gnager,. Det brukar kännas så som det gör nu i alla fall. Men denna gången är det i alla fall en sak och inte en idiot. Jag har lämnat alla idioter bakom mig, för alltid.
"Vi kan väll ses igen.." Ta dig i röven! Det blir inget mer sms:andes, ringandes eller träffandes vad det än gäller. Ville inte det från början, vill (om möjligt) ännu midre träffa dig nu. Det enda du har gjort för mig som kan uppskattas nu i efterhand är att det på en och annan vänster ledde mig till Alexander. Det är det enda jag kan tänka på när jag känner mig dum som ibland önskar att ingenting hänt. Men som sagt, ta dig i röven! Vem vill ens kännas vid någon som dig, som sviker alla tillslut?

Jag har vänner och en underbar pojkvän, vadfan ska jag med dig till egentligen?

Jaja, dessa otaliga små vardagliga problem, tar de någonsin slut?

26/7 <3 I love my baby

Fredag

Äntligen är jag hemma!
Har längtat mig igenom hela dagen och nu är jag här! Ska äta middag, kanske läsa lite till historian sen ska jag lägga mig i soffan och bara lökalökalöka resten av dagen!
Sen så ska jag träffa Alex imorgon :)

Skola skola skola

Klockan är 23.14 och jag läser i ett häfte om kinesisk historia. Säger bara fan om jag får dåliga betyg.


Betyg-pepp

Okej, nu har jag bestämt mig vad jag vill ha för betyg i var och ett ämne. I de flesta i alla fall =)

Rättskunskap A: MVG
Svenska B: VG/MVG
Engelska B: MVG
Samhällskunskap B: VG/MVG
Matematik B: G/VG
Naturkunskap B: G/VG
Italienska B: VG/MVG
Psykologi A: VG
Idrott A: VG/MVG
Svenska A: VG
Historia B: MVG

Åh, jag tänker kämpa för att uppnå detta :)
Jag har ju mina "cleaver moments", gäller bara att utnyttja dem mer antar jag.
Men nu ska jag plugga vidare. Ci vediamo!

<3

How sad that people I once was willing to die for, suddently don't mean more than a horses ass to me. Oh well, perhaps it's for the best. Look at life from the bright side, at least the few people I'm willing to die for now feels equally to me.
I love you so much, more than you will ever understand.
<3

Soulmates, you and I

Ti amo, la mia più bello! Siete i migliori ragazzo si può avere. Grazie per lì e si accendono i miei giorni. <3

Håla

Nu sitter jag här på skolan, har håla i typ 2,5 timme till, jippi!
Den ska bli fördriven med plugg; mest naturkunskap och kanske kanske lite matte om jag orkar det =)
Men nu ska jag ta och slå mig ned vid något bord och komma igång lite innan Coffe kommer, han får ta och hjälpa mig lite med inlärningen med pluggisen :D

Non è facile

:(

Pallar inte sånna som dig.. Fattar inte att jag gjorde det en gång i tiden.

Detta galna helvete!

Åh vad jag hatar när saker som detta uppstår!
Ni vet ju i alla fall vad jag tycker.

You recive what you get

Är det värt att svälja stoltheten ibland? Jag hoppas det i alla fall, 'cause I'm about to to that!
Whatever!
Helgen har varit mycket trevlig, kan också säga att jag är mycket nöjd med mitt VG+ som jag fick i Samhälle på det senaste provet, som det tydligen var :S I alla fall ett stort framsteg så jag är nöjd!
I fredags kom min älskling hit och det var så underbart att få träffa honom, helt underbart :)<3 Varenda sekund med dig är guld värd baby. <3
Sen i lördags var det släktträff och sen kom Lollan och Carro så vi kolla film, krängde godis och hade dte allmänt kul :)
Nu sitter jag här lökig som få och saknar min älskling. :) Försöker också planera lite, fyller 17 om en månad så ska ha fest och försöker även luska ut hur jag ska kunna finansiera ett Playstation 3 med spel inom en snart framtid, men det löser sig nog, att inte röka tjänar jag ju faktiskt stort på!

ÅH vad störigt, ser en reklam nu när en kinesik herre säger "Always choose the simple path", vafan ska det betyda? Konstigt att det börjar bli ett alltmer ociviliserat och pinsamt beroende av teknik-samhälle vi lever i. Galet!

Förresten, jag är pepp på skolan. Jag är pepp på att sluta röka. Jag är pepp på träning och häla.
Lucky me!

Go to hell!

Sitter i min säng igen, lyssnar på Nothing else matters av Metallica, riktig power-låt jag aldrig kommer tröttna på! I vilket fall som så har jag blivit av med ALL min tvätt, så kommer min nuvarande KÄRRING till mamma och klagar på att jag aldrig tvättar. Hur vågar hon? Med tanke på att det är jag som är yngst av oss lite mer vuxna  familjen och ända den smartaste efter Erica så kan hon ta och hålla käft, blir så jävla irriterad på henne, hon är fan lika envis som jag men ja, tänker inte ens vara trevlig mot henne förrän hon ber om ursäkt (vilket händer alltför sällan!).

Men nu ska jag läsa lite och bara slappna av och försöka ignorera alla negativa saker och tänka positivt, svårt som fan men klarar jag av att inte röka på 13 dagar så kan jag nog klara av att tackla en gammal häxa och lite annat smått och gott.

Blondes have more fun?

Njae, just nu skulle jag då inte tro det, tvättar, städar och är allmänt ful, och letar lokal förstås. Spännande! Tror jag har hittat en som verkar lovande, ska bara få svar på kosntnad och om det går, det får plats 150 pers där så dår får det ju bli +5 inbjudningar typ :)
Hoppas det blir den, hade varit så kul med en riktigt stor och vild fest snart, skulle sitta perfekt :)

Party soon enough?

Ja, snart är det dags! Fyller 17 om lite mer än en månad så ska fixa en lokal och massa trevligt folk sen ska vi festa satan i helvete! Datum, lokalisering och inbjudningar lär ju dock inte komma förrän om ett tag, tyvärr så kan inte alltför många komma, kanske en tredjedel av de som jag vill ha där kan komma, om ens det, men sånt är ju livet.
Ser i alla fall fram emot det kommande, blir Danmark sen för att fylla på lagret så även jag kan ha lite kul ;) Tihi.
Annars ska jag snart iväg och spaa om jag orkar, vet ej riktigt, kanske borde bara tvätta och bli klar med det?
Jaja, det tar vi som det kommer, håll i alla fall utkik efter min fest, it's gonna be crazy! ;)

Kyss.

Yeye

Nu sitter jag här framför datorn med en kopp turkiskt socker- och äppelte som ryker sådär härligt. Väntar på att Alex ska svara på msn så att jag kan ringa honom eller att han kan ringa mig, saaknar ju honom vill bara höra hans röst!

I övrigt väntar jag förväntansfullt på slutet av september då studiebidraget rullar in, nu när jag inte har några utgifter längre! Vad ska jag lägga alla pengar på egentligen? Kläder? Sprit? Spara? Ännu inte bestämt mig men det lutar nog åt att spara, vill ha mitt PS3 och om jag inte får det när jag fyller år så ska jag köpa det själv!
Har dessutom s;kt en del jobb idag, far hoppas pa turen att jag atminstone far ett sommarjobb.
Men nu ska jag snacka med Alex i telefon, natti natti. <3


Career Bitch

Det är vad jag satsar på! De dagar som jag verkligen tröttnar på skolan och allt som har med att lära sig att göra ger mig klökningar tänker jag på de fördelar det finns med utbildning: man får bra och välbetalda jobb som leder till att man hejdlöst kan shoppa :) Det är vad jag satsar på; att bli rik, välutbildad och kunna skryta om att jag har ett bra jobb. Ja!
Haha fan va geek, men nu ska jag ta och premiärlyssna på Metallicas nya album! See ya!

OHYEAH!

Igår var det fest hos Lina. Igår drack jag. Igår rökte jag ingenting, snusade inte ens. I'M THE FUCKING GREATEST! :D 9 jävla dagar ren, som min älskling brukar säga; FUCK YEAH!


aaaalrighty then

Vilken bra dag det har varit! Började med italienska där det gick bra, börjar känna mig så jävla duktig på det, hoppas på ett mvg vid nästa betygsättning! Efter italienskan blev det håla på tre timmar så det blev Danmark för mig och Coffe, inhandlade en Bacardi Mélon och en Sourz Apple (1 liters dessutom såg jag i efterhand, haha). Mycket mycket nöjd måste jag säga, hihi. Sedan blev det pizza hemma i Sverige och tillslut samhälle där vi pratade om Bamses politiska läggning..!?

Imorgon har jag varit rökfri (nikotinfri) i en vecka, så har bestämt mig (!) för att INTE röka eller snusa på lördag, man kan festa utan nikotin (även om det är trevligt som fan). Jag tror på mig och många andra tror på mig, varför skulle jag inte klara det? Om jag nu klarar av att äta 5 gånger så mycket än vanligt dessutom mycket oftare än vanligt och vara känsligare än en man som käkar östergen-tabletter (stavning?) så är det verkligen värt att inte sabba allt med att feströka ens. Veramente!
Som Coffe sa innan idag; bättre att vara lite mullig och hälsosam än smal med en cigg i handen. Sist började jag ju pga viktuppgång men denna gången ska jag träna, om jag nu går upp mycket ska de extrakilona tränas bort genast, ser riktigt fram emot det!

Dessutom kan jag också säga att jag har nu i 1½ år sagt "Den dagen jag slutar röka börjar jag med boxningen igen!" Som sagt, håller ju vid mina ord (ibland i alla fall), när dansveckorna är slut (10 veckor från nu) så kanske, om jag inte tar en fortsättningskurs men annars kan det inte vara hela världen att dansa och boxas på en gång? Inte i alla fall om jag klarat både boxning, fotboll och träning hemma i princip varje dag. Fast det var då, nu har jag ett liv! ^^ Men hade i alla fall varit trevligt med en trimmad och snyggare kropp och lite muskler vilket jag lider stor brist av just nu känns det som, bara mina hemska vader som aldrig kommer försvinna men magen däremot, den försvann snabbt må jag säga! Kan inte bara de snygga musklerna vara långvariga? ;)

Men, mina mål som jag satte upp nu för ett tag sen. Hur löd dem nu igen? ;)


Mål nummer 1: Sluta röka!
- Har inte rökt på sex dygn, ca 151 timmar, ca 9060 minuter. Det säger väll det mesta?
Slutsats: Avklarat!

Mål nummer 2: Börja träna!
- Går på dans 1 gång i veckan, dock ganska bra träningspass. Kan ju också räkna med idrotten i skolan där jag inte alltid anstränger mig lika mycket som på dansen men ändå lite så det borde ju också räknas tycker jag. Fattas bara att utöka 1 träning i veckan till en 3-4 st iaf.
Slutsats: Avklarat!

Mål nummer 3: Sluta äta nattamad!
- Kommer knappt ihåg sist jag gjorde det, förekommer väldigt sällan och nån gång då och då kan jag leva med!
Slutsats: Avklarat!

Inte trodde jag att man verkligen kunde sätta upp sådanahära relativt svåra mål och klara dem! Fan vad jag känner mig duktig! Kanske dags för 3 nya mål nu när dessa i princip är avklarade?
Borde kanske vara skriv mindre i bloggen för det är fan beroendeframkallande och jag gillar ju att skriva, det var ju inte av tomma skäl som jag satsade på journalistjobbet ^^

Nu ska jag leva vidare med mitt förbättrade liv :)

Btw..
Mål nummer 4: Tvättbräda!


Hatar det

FAN! Jag börjar riktigt hata allt och alla som finns just nu. Allt känns skit. Just nu är jag inte ens arg utan bara ledsen för allting som händer runtomkring mig, och jag kan verkligen inte hjälpa det. Brukar inte vara så gråtig av mig men nu kan det räcka med världens skitsak så brister det, allt för att jag skulle tvunget börja röka. Så jävla korkat! Visste jag att ja skulle må så sketet dåligt nu skulle jag aldrig någonsin rökt. Aldrig!
Sjukt så mycket lite nikotin kan göra med en, känns skit och inget annat nu. Har lust att sjuka mig resten av veckan och bara skita i allt och ligga hemma och sova hela dagen. Me det har jag gjort tillräckligt detta året och jag tänker inte sjunka så lågt men FAN FAN FAN FAN är detta verkligen värt det?
Tåler inte mig själv så jag förstår verkligen inte hur andra gör det. Tur att jag i alla fall kan hålla masken när jag är bland folk.

Cigaretter, alkohol och jordens undergång

Ja, det är väl vad som har präglat min vardag idag. En massa snack första lektionen om att världen ska sugas in i ett svart hål som skulle bildas under de schweiziska forskarnas försök att återskapa Big Bang. Jag skrattar åt tanken att en del verkligen låter sig skrämmas, hörde imorse att det tydligen var 43% risk att detta skulle ske. Hahaha, vi har allt en stor fantasi, vi människor. Man slutar aldrig förvånas.
Förutom allt snack om döden har det varit en del rastlöshet som hemsökt mig och en jävla massa aggressioner, har varit så sjukt sur och arg men jag kan faktiskt inte hjälpa det. Låter det vettigt att nästa börja gråta för att popcornen blev brända? Det gjorde nästan jag i alla fall så jag har väldiga humörsvängningar kan jag säga! Allt tack vare några tobakspinnar som man tänder eld på och sedan suger av i fem minuter. Vafan.

Jaja, jag tänker klara det och det kommer jag göra också för den delen!
Imorgon blir det att åka till Danmark med Coffe och handla något skojj, dock inte till mig för jag har redan mitt men till alla andra i klassen som var för lata för att följa med :) Tur ni har oss, hihi.
Det kommer bli hårt på lördag kan jag förutspå, ska försöka låta bli att både röka och snusa, främst röka, men ja, kan ju inte lova något men jag ska göra mitt bästa!

Men nu ska jag ta och förbereda mig för att nanna kudden, måste gå igenom samhällsläxan lite innan så jag kan det sen blir det att sova,  har varit så sjukt trött sen jag kom hem från skolan.

Peace out

4 days clean

Yes, idag firar jag fyra friska och fräscha dagar utan nikotin, vilket innebär inte bara cigg utan att jag även tackat nej till snus ;D Hah, I'm the best, fuck the rest ;)

"The non-smoking project"

Som Lina så passande kallade det. Ja, det är vi helt uppe i just nu, jag, Lina och Mathilda. Jag kan i alla fall säga att jag avundas dem som tänker om i rättan tid innan det gått så långt att man inte längre själv känner att man luktar rök, att även om man tränar 5 gånger i veckan så orkar man bara inte springa en endaste kilometer utan att stanna och tänka vad skönt det hade varit med en soffa ju nu (lite extremt beskrivet men ni fattar?).
För mig har det gått så långt, det är nu 4 år sedan jag gav mig in på rökandet och 1 år sedan jag miste förståndet och fastande helt. Nu har jag inte rökt på 26 timmar (jo jag tog 2 bloss av syrran igår men det räknas inte, eller? Vi säger inte!) och jag har haft lite humörsvängningar och just nu har jag ett extremt behov av att baka så snart kommer familjen hem med vailjsocker och frusna bär så ska Louise sätta igång och baka Cupcakes med Glasyr! HAHA det trodde ni inte om mig va? ;)
Men ja, jag tänker klara att sluta denna gången; jag KAN festa utan att röka, jag har en underbar pojkvän som stöttar mig och 2 underbara vänner som går igenom samma sak som också stöttar mig och JAG har en vilja och en motivation som är kanske starkare än sist, dessutom tränar jag vilket väger tungt.

I alla fall har jag nu klarat 50 timmar och det är jag mycket stolt över kan jag säga, farmor och farfar hade blivit så lyckliga om de nån dag fått beskedet att jag slutat röka och samma med typ alla andra, även om det inte är många som tror att jag kan klara det. Sist skrattade det flesta när jag sa "nej, jag har inte rökt på tre veckor nu", men ja, skratta nu era jävlar, gör det! Misslyckas jag är det inte mer än att jag försöker igen tills jag lyckas och ni som inte förstår det kan ju skratta på, HAHA! För jag KOMMER att klara det ;)

NU ska jag ta och baka! Trots allt är jag speedad som faaaan!
Måste bara säga att Alex sa igår att han var stolt över mig för det jag gör, det räcker mer än väl för att få mig att vilja fortsätta och gå igenom detta helvete för den goda sakens skull!

/Non-smoking Louise

<3



I'll be there for you, always and forever. No matter you like it or not.

(Vad tycks om sminkningen? Jag är i alla fall väldigt nöjd med tanke på att jag är sämst på smink! :D)

Rest in peace

Idag har jag tagit farväl till mina älskade rosa Scullcandys som matchade min rosa Zen Stone så bra.. Kattungarna massakrerade den idag medan jag tog mig en middagslur, sen blir jag väckt av att Nicole säger att den är sönderbiten :'(
Om de inte går att laga ska jag flå Bobby (en av kisarna) och sälja hennes päls och köpa nya för det jag får för henne, är så arg så det inte finns ord för det just nu.. Kan ju inte lyssna på musik imorgon.. :'(

På toppen av allt blev jag ful som en död torsk som vanligt på skolfotot. Jag hatar skolfoton!

1 positiv sak är i alla fall att jag har tagit tag i mål nummer 2, börja träna, av de tre jag ställde för ett tag sen, jag har börjat på dans och hade min första lektion i det i måndags, det var riktigt kul och något jag tänker ge järnet i! 2 st mål kvar att uppfylla och jag och Mathilda överväger att ta tag i det första; Sluta röka.
Vi köpte ett packe idag i skolan så vi sa att när det är slut så slutar vi röka tillsammans! Hon är en sådan person jag vet att jag hade kunnat klara det med, dessutom känns det underbart att jag har Alexanders fulla stöd och att han är villig att ge upp snusandet för min skull och för att hjälpa mig sluta. Vad bevisar mer att han bryr sig så mycket om mig? Visserligen väldigt mycket, men det tog inte särskilt lång tid ändå tills jag insåg att "Han BRYR sig verkligen om sånna här saker.. WTF? Vad är han för kille?" Han är verkligen speciell han och jag är så lycklig att jag har honom OCH jag bryr mig verkligen så mycket om honom också. Jag älskar ju honom så mycket.

One of those days



Då var man här igen, en vanlig dag i ett vanligt liv. Kommer hem från skolan, slänger igång en maskin tvätt och ägnar övrig tid åt tv, dator och hjälpa bilister som får fel på bilen utanför huset.. En helt vanlig dag typ, hehe.
Imorgon är det skolfoto, försöker lista ut vad jag ska ha på mig, lär ta ett tag till.
I övrigt saknar jag min underbara pojkvän :)
Tack för mig!

(och ja, fantasin flödar angående bildval)

HAPPYFACE.. Not



Sjuk idag, lyssnar på lite musik å sånt mög, ikväll blir det dans med Lina och Erica annars inge speciellt..,
Yeye, sånt e livet.. Se om ja kan träffa Nicole och engelsmännen och hitta på något om dom har lust, annars blir det att va hemma å chilla denna dan. Hade nog egentligen vatt det bästa eftersom ja mår lite kasst, men men. Thats life! :P

Winners are simply willing to do what losers wont!

RSS 2.0