Imorgon smäller det

Yes, idag är den 30e december, och tro det eller ej men jag, mamma och Nic har haft en tjejkväll och fixat lösnaglar. Jag gjorde mina helt själv och dem blev väldigt snygga måste jag säga, så nu är jag litte snyggare tills imorgon :D Fast det är lite svårt att skriva nu på datorn och det kommer bli omöjligt att hantera mobilen sen, det är det värsta ;o Och korka upp skumpan får nog någon annan göra åt mig :D

Nu ska jag nog ta och klippa mig, sen ska jag plocka fram lite grejer tills imorgon :)
Ha ett supergott nytt år allihopa!

..,

Fan jag borde ta och blanda en grogg till så jag kan somna någon gång :D Haha. Snart halv fyra ;o
Alex tog sitt förnuft till fånga och gick och la sig, borde jag med göra?
Ah jag älskar den grabben, saknar honom så mycket.. <3

Dessutom är jag så sugen på bacon,,,,. Måste fixa det till frukost imorgon..
Och jag vill flytta hemifrån :( Då kan man steka bacon nör man vill! Eller vad som helst! En fin lägenhet i centrala Helsingborg hade man ju inte tackat nej till alls.
Och jag vill starta eget också!!! Ett hälsocafé i Göteborg eller vad var det nu jag och Mathilda satt och planerade? Vi hade väll tänkt oss att först öppna hälsocafé, sen ta över världen. Men först café :D
Fan det hade suttit fint!
Eller ett sexcafé har jag också tänkt på. "Hej, jag skulle vilja beställa en doggycino, en viagrabulle och en kåta cola!" Haha, kan rikitgt se det framför mig. Eller bara jobba stenhårt ett par år och sen dra iväg och resa runt hela jorden, se allt. Det finns så mycket jag vill göra, kommer ju aldrig hinna :O Och här sittre jag nu och slösar bort halva mitt liv minst framför datorn och tvn.. Hah, aja. Just nu borde jag fokusera på att sova men ja, det vimmlar en jävla massa tankar i huvudet och ja, dem liksom tar över mig..

Nej, nu ska jag stänga av datorn!

Kan inte sova

Klockan är nu kvart över två. På natten alltså. Dagen har ägnats till att plugga lite tyska, spela plump i en sex timmar och kolla tv. Imorgon är det lilla underbara Cornelias födelsedag som gäller, ett år blir hon. Ah den lilla trollungen, tiden går så snabbt. Inte alls längesen Malin var höggravid och lilla Cornelia inte hade sett dagsljus ännu. Och nu fyller hon ett år :') Världens sötaste gulligaste unge!
Men ja, gäller ju bara att komma upp i tid också. Idag hade jag ju tänkt mig att träna någon timme men gymmet stängde redan 16.45 så lönt var det inte och minsann hinner jga inte imorgon heller.. Måste komma igång, har inte tränat på en två veckor nu :( Aja.
Har i alla fall fyllt mp3n men Bodywork musik så jag kan lyssna på gymmet.

Men nu ska jag kolla på Sex Points som går på tv nu, sen planera lite inför Norge, tänka på min champagne leverans som kommer strax och bara finnas.


..

SKUMPA :D

Haha rikigt nördigt men kan ju lika bra passa på.

Was ist heute?

Jovisst hittade jag ett kursprogram i Tyska, så den är hemladdad och jag lyssnar på den just nu.. Ganska bra faktiskt.. lyssnar på veckodagarna just nu, även om jag redan kan dem så är det alltid bra med repetition :)
Håller på och laddar hem något liknande med norska, kan ju vara bra att ha om jag ska jobba där :) men nu ska jag fortsätta med min inlärning (h) Haha. Dags för die Monate nu (månaderna) hahaha.

Trevligt.

SItter hemma nu efter att ha varit i Danmark en runda och handlat lite vodka till nyår med Nicole och Alex. Efter Dk blev det Väla, där hittade jag dock inget intressant.
Nu har vi spelat lite kort och sånt, Alex ligger i sängen och väntar på mig och jag letar språkkurser på internet, men hittar faan inte ett skit :o Hittar japanska, franska, spanska etc men fasiken inte tyska :( Illa! Men det är väll bara att leta vidare, Alex lär få vänta på mig en stund till men ja, jag är pigg och vill ha detta gjort, vad ska jag göra liksom? ;) Haha.

Juldagen eller helvetesdagen?

Idag gick absolut ingenting som det skulle. Som de flesta andra dagar iof men ändå. Vi skulle till Helsingborg och boka Norgebiljetter, stängt. Skulle till Väla och shoppa brallor, stängt. Skulle fika med Siamak, inga cafén öppna.
Det hela slutade med en sväng inom äckelMcDonalds och sen en snabb sväng i stan med Siaglass (haha vårt fyndiga smeknamn till honom) kusins pimp bil. Jävligt bra dag.
Sen kommer man hem, käka rester sen igår och nu var det meningen att vi skulle se på Mirrors, men eftersom jag har en syster som mentalt är fem år gammal så dras allting ut en timme eller två och munnen går i ett på henne.
Resan till Norge är efterlängtad och att få slippa en del människor i fem underbara dager kommer bli hur nice som helst.
Ja, jag hatar julen. Kan bero på att jag var rädd för tomten när jag var liten, eller för att det är en av de gångerna som "stora tjocka släkten" är på en och samma plats. Inget uppskattat från något håll egentligen skulle jag tro, precis som släktkalas. Jovisst får man sig ett gott skratt då och då och en till viss del helt ointressant uppdatering om de andras spännande liv och vardag, men i slutändan vill alla bara hem och sova och hoppas på att det dröjer länge tills någon fyller år igen.
Sen är det ju ganska skönt att vara yngst också. Att fortfarande gå i skolan är en viss "merit" när släkten samlas eftersom ingen är intresserad av hur det går i skolan, vilka kurser man läser etc så kan man helt enkelt hålla sig undan och slippa snacket medan mina systrar utfrågas om hur det går på jobbet, hur livet i Norge är och hur mycket de tjänar på sina jobb. Sånt vuxensnack.
En fördel med att plugga vidare, att slippa sånt snack i en massa år till, lyckan är gjord!

Men nu ska vi ta och kolla film.. Bokstavligt talat kolla för att vår "käre" granne Andreas spelar musik så högt att tavlorna skakar och man hör knappt sig själv tänka. Så, god jul på er alla för fan, igen.
Jag längtar i alla fall till nyår, jag tänkte att om man dricker tillräckligt mycket så kanske man tappar minnet från hela december. Hehe, tur jag ska till Danmark imorgon!

Ha de fett

Dagen D

Klockan är nu 14.55 och en bomb faller långsamt från skyn. En kalle anka bomb, hah! Jag ska vara ärlig, kalle är uttjatat! För länge sen!
Idag var det ganska lustigt i alla fall, jag och Nicole åkte in till Ängelholm en runda för att handla lite inför Norge, och vi slängde in varsin jätteflaska Heiniken att njuta av till maten, tradition för fan! Men nej, fittan i kassan skulle ha leg på oss båda ;o Så det blev ingen öl :'(
Får istället nöja mig med mina cider, gott det med.
Men ja, nu blir det julfirande, sen käk, julklappar sen är det slut.

Och jag längtar tills 2 januari för då åker jag till Norge äntligen och söker jobb, så sommaren lär spenderas i Norge, fiskarnas land :D Wiih!


Sweet Music

Nanana, nu är jag på bättre humör, för en gångs skull :)
Lyssnar på Nightwish och är helt isolerad från de andra här hemma, det brukar hjälpa. Haha, sån eremitjävel känner jag mig som.. Men nu börjar det visst bli dags att slita sig från datorn, dags att fortsätta vårt så kallade Plump-mästerskap i Norra Varalöv, Erikslund. Haha, måste avgöras nu innan årsskiftet vem som är den bästa i det ju :)
Ska se om jag kan byta musik i stereon till Nightwish, mamma låter aldrig mig och Roger lyssna på det vi vill höra :(
Puss

Fuck christmas

Jahapp, imorgon börjar terrorn. Eller börjar och börjar, kanske äntligen börjar ta slut. Jag vet att jag kanske bröt min jul-bojkott i år genom att köpa julklappar, men i övrigt är julen helt och hållet bojkottad från min sida. Enda anldeningen till att det hänger en julstjärna i mitt fönster är för att jag vet att det skulle göra mamma glad, bland annat.
Vad händer annars då? Jo efter denna blödiga holiday kan man ju endast se fram emot att få supa sig dyngrak, ha en riktig karatefylla för att påminna sig om att ett nytt år har börjat. Varför vänta egentligen, lär ta någon öl eller cider redan imorgon, om jag har otur (eller ska man säga tur) så blir det några fler än så. Haha nej, får väll hålla lite styr på mig själv.

Just nu känner jag mig (som det säkert låter) riktigt ordentligt pessimistisk. Främst för att jag inte känner mig så jävla bra.. Sen så har Alex åkt hem och ja, jag är som jag är. Tur som jag har så har jag en pojkvän som accepterar och älskar mig för den jag är.
Jag kommer aldrig släppa taget om honom, han är för bra. Älskar dig Alex! <3

God jul förresten.

Framtidstankar

Idag blev det till att hälsa på hos farmor och farfar och lämna hallonmuffins som jag bakade igår. Det hela slutade med att jag och farfar hade ett väldigt ingående samtal om utbildningar, arbete, aktier, egenföretagande, vår nuvarande konjuktur och en massa annat. Jag börjar få en aning om vad jag vill jobba med och hur jag vill att min framtid ska se ut, men för tillfället är det en sak jag vill fixa, en kista som jga nämt tidigare och dessutom en massa gamla böcker om bland annat ekonomi och juridik som jag såg i Helsingborg. Problemet: no space. Känns inte alltför bra att samla på sig för mycket skit när man inte har plats för det, men nästa gång jag är och kollar på böckerna eller kistan så kommer jag tommefan köpa dem! Och ölglasen och snapsglasen för den delen. :)
Aja, en massa idéer surrar i mitt huvud, tankar om vad jag ska plugga, vilket företag som jga ska jobba på, vad för företag jag kanske får för mig att starta, hur jag ska bo, var, inredning och en massa till. Tänk om allt går som man vill, fan vad underbart det hade varit :)
Men nu är det slut på drömmandet för min del, Sonja som varit borta i nästan en vecka kom precis hem så jag ska pyssla om min lilla snuttekise nu :D :D <3

Händig, haha

Igår var jag väldigt "husmorig" av mig. Till frukost blev det pannkakor (dock Alex som gjorde allt det så kan inte ta åt mig äran för dom :D) sen när jag kom hem blev det till att laga mat, och gott blev det också!! :D Sen efter middan så hade jag inget att göra, så jag bakade lite, blev en limpa bröd och en massa bullar.
Idag blir det ännu mer bak, fast mer åt godishållet.
Kan dessutom tillägga för er som inte vet att om tre dagar är det julafton, pallaaaa.. :D


Snacka om att sova gott

Jahapp, kunde ju lika gärna sova mig förbi avslutningen idag, hur lyckas man? Om alarmet på mobilen går non stop mellan 6.15-8.10 utan att man vaknar så måste man ha ett problem, fast ja, jag har ju också mina cp-drömmar.
Måste ha någon skum verksamhet i bakhuvudet eftersom jag drömmer som jag gör, hemskt egentligen när jag tänker efter, ska inte ens skriva det så illa det är!

Får ändå ta och hoppa i duschen snart, även om avslutningen redan är igång så har ja en bok som ska lämnas tillbaka och en del papper i skåpet som ska fyllas i (kursval inför trean mm).
Nej, jag förvirrar mig själv ordentligt, kommer gräma mig hela dagen över min dröm :( Inte konstigt att Roger och mamma tycker jag är knäpp, det är ju dem som alltid får höra vad som sker i huvudet på mig nattetid, som Cecilia säger; crazy ass bitch! Hahaha!

Nu är det frukost! Sen ska jag ta gooood tid på mig, haha till alla fuckers som sitter i aulan nu och dör av tristess ;)


Trevlig dag

Idag var det Väla och handlade de sista julklapparna, sköönt! Sedan bar det åt mot Framtid för att kolla böcker, fanns dock inga intressanta så vi kolla lite annat bland annat väskor, köpte en superfin äkta italiensk väska av märket Claudio Ferrici, värd ca 2000-3000 kr räknade jag ut så jag är duktigt nöjd! :D Annars kollade jag lite kistor, hittade ingen så fin som den jag dåg förnågon helg sen, men ska fortsätta leta, måste ha en sån när jag flyttar hemifrån!
Men nu blir det att eventuellt hjälpa till och fixa mat (är en kass kock så tror inte att de vill ha hjälp) eller spela lite spel. Kanske träna eller ut med hunden, får la se!

All kärlek åt..

.. NAVY CIS!

Tråkigt

Jahapp, varit hemma heela dagen idag. Var ute och gick med hunden i någon timme, annars inte gjort ett skit. Jo, spelat Harry Potter dataspel ett par timmar, men annars inget. Aja, imorn är det Väla med mutti, ska handla lite skit, sen Framtid och kolla böcker, tyger, ölglas och andra intressanta antika saker..
    Kan säga att jag är innerligt trött på julen, kylan, skolan och det mesta andra, men mest julen! Pallar ej fira jul egentligen men vad ska man göra? Låsa ute sig på vinden i tre veckor liksom?
Nje, är på lite kass humör, har lust att faktiskt dra med mig datorn, ett par paket nudlat och ne minikyl fylls med Redbull och leva resten av mitt liv som eremit, instängd på mitt rum, det hade allt varit nåt!

Whatever, fuck the education!

Jordskalv

Nej inte är det förvirrande att vakna runt halv sju tiden av att hela rummet skakar inte.
Enligt de flesta var deras reaktion att de var tvungna att ta sig ut, att ärmepannan skulle explodera eller sanningsenligt att det var jordskalv. Mitt bästa argument just i den stunden skulle jag nog tro att det var något övernaturligt och att jag ville sova vidare. Ladies and gentlemen, we have an survivor!! Snacka om överlevnadsinstinkt liksom.. Och på toppen av det så klarar jag inte ens av att få ett VG på ett jävla prov, värdelös på både det ena och det andra, whatever.
ICA är faktiskt i stort sett alltid i behov av kassörskor och det är ett privilegium att få hjälpa samhället genom att ta betalt då folk ska handla mat.. Hmm..

Nej, negativa tankar UT positiva tankar IN.
Gott är ju iallafall att pga misstankar om skolmassaker på vår skola (som enligt uppgifter ska äga rum imorgon) så blir det ingen skola förrän fredag, då det är avslutning. Man, eller jag i alla fall, frågar mig då varför denna puckade brudjäveln (det sägs vara en brud i ettan) väljer att göra det en onsdag då alla skolkar ändå istället för på fredag, avslutningen, då alla är samlade i aulan på en och samma gång. Jävla nötter, kommer säkert bli något på fredag med en massa dödsfall etc, bra skola jag går på va!?

Nej, jag får väll ta och "njuta" av ledigheten. Ut en runda med hunden skulle göra mig gott, lite kondis och allt det där sitter aldrig fel, dessutom så lever jag i princip på allt man inte borde äta så jag borde gå i back med ca en miljon kalorier om dagen, så om inte målet är överviktig till sommaren är det hunden och gymmet som gäller :) Haha, nojig man blir. Whatever.

Ha ett bra liv, alla ni som slipper mina små vardagliga problem. Kanske inte massakern räknas till det, men ändå.

"Save me Jebus"

Hahahah, jovisst ger Simpsons fortfarande en ett gott skratt då och då.. Satt här nu och tänkte att jag skulle ta och sola solarium någon dag, men kom på som så många gånger innan att jag inte får sola på FEM MÅNADER TILL! :O Faaaan, vill vara bruun :) Fast älskling gjorde min helg när han frågade om jga hade soolat, blev så jävla glad :D Haha, nördigt I know, men ändå :)

Nepp, 2,5 men sen är det sängen, skola imorn!


Slo-mo

Shit vad det är drygt att ladda hem, jag döööör!!
Eftersom en hel säsong av Scrubs uppenbarligen är för mycket för min lilla klena laptop så får jag nöja mig med avsnitt 1-4 så länge. Suck. Inte nog med det, tre timmar beräknas det ta också.. Blir så less på denna datorn, vill ha en ordentlig där man kan lagra lite! När jag blir stor ska jag ha den bästa datorn i världen med det snabbaste bredbandet!! Hell yeah!
Också ska jag ladda hem ALLA tv-serier som finns att ladda hem och fort ska det gå!!

Ja, men tillbaka till verkligheten igen då, den har nu laddat i 16 minuter och ligger på 7,6% :( Töten mich!!!!!!
Ska ta lite glass, sen ska jag chilla i soffan framför tv:n, ladda upp inför imorgon. Höhö pyss :>


Halvsjuk

Fan vad jag är TRÖTT på detta, vill bara känna ig frisk igen, 100% alltså! Idag blev det ingen skola, blev bara sova länge, ut med hunden i 1,5 timme sen plugga resten av dagen + leka med underbara lilla Cornelia, världens sötaste unge!
Imorgon måste jag till skolan!! Har missat asmycke den senaste tiden, GAH! :S Äsch, pallar inte oroa mig särskilt mycket över det just nu, allt som kretsar i mitt huvud är LOV och NYÅR :D

Nee, Simpsons nu och sen sängen, är så jävla trött :(

Pusselipuss

Bögreklam

Allora, jag är helt såld på Björn Borgs reklam där två manliga präster gifter sig. Så fiin är den och musiken är helt underbar i den, vem kunde tro att man kan bli så överdrivet sentimental av en reklam?
Tycker om den, fler företag borde göra detsamma och visa sitt stöd till homosexuella :D Wii!

En sak jag har märkt speciellt med bögar; de finns med i väldigt många filmer och tv-serier.. Nästan alla!? Som om serien/filmen skulle rasera om där inte fanns en fjollis kille i rosa Ralph Lauren piké som viftar med händerna hela tiden och pratar pipigt och omanligt.. Som om en bög vore en extra krydda i livet..
"Alla ni som är ute efter lite spänning i vardagen, köp en bög!" Typ så låter det.. :s

Men här är i alla fall den på Youtube, ååååh blir så kär bara jag ser den <3
Björn Borg - Love for all

Aktiv

Ja det var ju fan vad det ska bloggas idag, men vad gör man när man inte har bättre för sig lix? Nu är håret nyfärgat, har ej torkat än men det ser ultrablont ut (GAH), ska bli intressant att se hur det ser ut sen hehe. Blev sugen på att plocka fram saxen och klippa lite, men insåg ganska snart att vi inte har frisörsaxarna hemma :( (eller har vi det?) Jag hittade iaf inga.. ;/ Får bli frisören någon dag när jag får ett impulsryck, det gick ju vägen sist, när jag piercade mig :D

Kanske skaffa Pinks frisyr? Den är riktigt heet, men ja, vill ju inte att alla dessa långa års av väntan till långt hår (som jga inte ens har än) ska vara helt förgäves höhö. Vi får se, lär bli som så att jag inte gör ett skit.

Aja, shit happends.. :) Nu ska jag ta och lägga mig i min säng och kura ihop mig, läsa lite ur "Vinterverk" av Stephen King hade jag tänkt och glo lite Scrubs :D Sen imorgon är det gym och körskolan, as I said earlier ;)
Natti nattiii <3

Pink (aka Alecia Moore)----> 

"Friends with benefits"

Hah, en bild säger mer än tusen ord, ändå säger dessa orden allt som behövs sägas i vissa lägen ^^
One Tree Hill jovisst, ett och annat avsnitt har jag nog sett, och det var nog något år sedan jag lade märke till detta uttrycket, och det värsta av allt är att det var min livsfilosofi ganska länge efter det...
Inte bokstavligen, men liksom anti-pojkväns filosofin.. Jo tackar man tackar, jag visste inte hur mycket man går miste om som singel; att få somna och vakna upp bredvid någon man älskar, att få känna mer värme i en snabb puss än den längsta kyss man haft och att kunna se någon in i ögonen och kunna säga "jag älskar dig" på fullaste allvar..
Jo, visste är kärlek fint, singellivet i all ära, det är också roligt på sitt lilla sätt.. Men jag är en förhållandemänniska.. Haha, det hade jag aldrig kunnat gissa för 1,5 år sedan, men så är det.
Att älska någon och bli älskad,. Oj, blev det för sentimentalt? Känns så iallafall :)
Aja, dagens filosoferande är avklarat, nu är det färga håret som gäller, sen plugga och läsa lite :)

Peace out <3

Lussevakan

Jag blev nyss påmind om att det är lussevakan på fredag, shit det hade jag helt glömt bort!! ;s Men vi kom i alla fall fram till att det får bli en liten fiesta hos mig, fast bara en liten :)
Så nu får väll jag ta och friskna till lite fram tills dess, blir träning+körskolan imorgon sen Väla på fredag med Lollan son hemåt och pardey pardey, nice!
Jag har bara mina schyssta päron att tacka, dem är snälla nog att låta mig ha fest när jag vill :)

Men, klockan är nu 18.19, jag ska ta och fixa klart tvätten sen ska jag lägga mig i soffan och läsa en av mina senaste inköpta Stephen King böcker eller plugga lite Rättskunskap kanske.. Mysig kväll, känns som en lördagskväll.. :)

Kyssar till alla fina <3


No pain no gain

Idag är jag sjuk, men det blev skola ändå.. Efter skolan drog jag till gymmet och körde förbränning/kondition ganska hårt i en timme och nu sitter jag här hemma. Käkade för en stund sedan och har gjort ganska mycket på Rättskunskapen, så jag vilar hjärnan lite nu innan det börjar brinna för fullt.. :)

Men nu ska jag ta och fortsätta med pluggandet, ska fixa RK och Svenska B ikväll helst...

"Tjofaderaj din hängpattako"

pfft

Cheer me up god dammit!
åååh fucking jävla vinter, känner mig helt deppig när det bli mörkt så jävla tidigt.. 
Har gjort klart så mycket och ändå känns det som att jag inte kommer någonvart.. Och Rikard kommer dampa sönder för att jag skolkade idag, skit.

Nä, pallar inte. Ska lägga mig i min säng och kura ihop mig, käka godis och glo en film och önska att här och nu vore någon annan gång och på en annan plats.

Tänk om..

Tänk om jag hade varit vuxen nu.. Typ 25 år gammal, färdigutbildad kanske? Bor någon annan stans? I ett annat land kanske...? Fan vad det hade varit SKÖNT! Är så trött på att vara mittemellan, nu är jag ju inte liten längre och kan inte be mamma ordna allting åt mig, men ändå är jag inte ens gammal nog att kunna få ett sketet bankkort.. Ja, jag är så sjukligt trött på Sverige, på vädret vi har här och att alla är så stela och ovänliga av sig. Är så TRÖTT på allt och alla, vill åka långt bort ifrån allt och alla och påbörja ett eget liv där det är jag själv som styr och ingen annan.

Det lär ju ändå dröja ett tag tills det händer, om det nu gör det,,. Men skönt hade det varit, jag är sick and tired av att vara minstingen, den oerfarne, trots att jag ibland har mina stunder då jag har mer vett i skallen än somliga andra. Äsch.

Man fattar vinken i alla fall. Jag är trött på landet jag bor i och folket som bor här också.. Svenskar är egentligen dumma i huvudet rent ut sagt, åt helvete med er. Går man på stan och någon skriker "hjälp" så reagerar för fan inte en jävel.. För någon dag sedan i skolan gick jag och Lina förbi ett par blattar, ja jag hörde bara dem säga "ali baba bla bla bla" och sånt skit, men tydligen så hade det varit slagsmål och hela köret, och jag märkte ingenting..? Är det så det är att vara svensk?
Åt helvete med detta jävla landet.

Wiii

Yääy, nästan klar med Svenska A nu och i stort sett klar med allting i Svenska B för denna terminen.. :)
Det enda som återstår i Sv A är att läsa och analysera två st noveller och i Sv B är det någon fråga till i Candide, så en del tid kommer i denna veckan gå till att läsa :)

I övrigt är det Rättskunskap som gäller denna kommande veckan på fredag, PP imorgon och Psykologi nästa vecka, sen är det klart.. :) Så underbart skönt..

Gynnsamt

Det började med en loppis i Norra Varalöv. Jag och mamma begav oss på jakt efter roliga saker och minsann minsann, jag hittade en massa roliga ölglas och en stor kista i trä som jag gärna vill köpa nästa vecka kanske och andra fräcka saker, men vi köpte 6 st böcker. Vi kom hem och jag insåg att jag inte hade någon plats till dem, så det hela resulterade med att vi bytte cd-ställ, rensade garderoberna och städade hela rummet så nu är det helt klart med allting. Fattas bara en tavla som mamma håller på med att hänga upp nu :)
Annars har jag fixat PP och Candide, förbereder mig för en hård vecka, men lite är i alla fall gjort.
Imorgon är det PP och spinning som gäller. Skönt!

Målet med mitt bokhandlande är att när jag flyttar hemifrån ska kunna ha ett eget litet mini-bibliotek med en massa skräckböcker, främst av Stephen King (vars hela samling jag ska ha)! Det finns ingen finare prydnad än böcker.
Men nu ska jag pilla vidare..

Här sitter man..

Jahapp, lördag kväll alltså, och inte ett skit att göra.. Det roligaste som har hänt är väll Rammstein denna kvällen, det och en GT. Ja, planerna gick käpprakt åt helvete alltså..
Imorgon lär ju inte ett skit hända.. Ligga framför soffan och glo på repriser på alla tv serier, förhoppningsvis någon bra också.. Eller plugga lite kanske, inte så väldans mycket att göra tack och lov så det blir snabbt gjort iaf..

Nä gott folk, var tog alla vägen?

Inför julen

Ja, eftersom tomten nu har tid att åka runt hela världen inom loppet av ett par timmar så borde han ju ägna några minuter åt min blogg också, så här kommer ett par önskemål:

1. Att piercingen läker snart och utan problem
2. Att min älskling står ut med mig även nästa år :)<3
3. Att jag hittar ett par snygga bruna stövlar som går över knäna
4. Att jag får ett sommarjobb (helst i norge)
5. Att mitt hår växer snabbt så det kan vara lite långt till sommaren


Och så kan jag säga att jag och mamma (men mest ja muha) kom fram till att vi också vill fira tacksägelsedagen som amerikanarna (thanksgiving), så vi ska välja ut ett datum i början på nästa år då vi ska köpa en fet kalkon och ha en dag då vi "firar" allt vi är tacksamma för. Längtar lite faktiskt, känns lite mysigt att verkligen kunna ägna en hel dag (eller en hel middag i alla fall) till att vara tacksamma istället för att klaga och ha sig som man brukar göra.
I alla fall för min del så kna jag nog säga att jag är betydligt mer vresig än glad, även om jag känner mig som världens gladaste människa som för det mesta har ett leende på läpparna. Hmm, som sagt, jag är glad, men får lätt såna skruvar i huvudet typ "Kan hon sluta gunga på bänken någon jävla gång innan jag slår ner henne!" tänkte jag när jag satt på en liten ostabil bänk och den andra bruden var bara tvungen att vicka och ha sig..
Samma sak när någon brudjävel på körskolan tuggade tuggummi, smaskade och sån skit och jag HATAR när folk smaskar och käkar med öppen mun.. Gav henne en sån mördarblick och inte fan slutar hon för det.. Höll på att få spel men som tur var gick hon ut innan jag sprang därifrån slitandes i mitt hår..
Värst av allt var väll när jag slutade röka, då kunde jag känna sånr oändligt hat mot sågon som kanske log och hälsade mot mig, och tillbaka gav man en mördarblick som sa "om du säger hej till mig en gång till kommer jag ta fram min butcherknife, cutta upp dig som en slaktad gris, sen kommer jag stoppa ner dina organ i en mixer bit för bit för att slutligen ge dina rester till hemlösa hundar"... Typ.. Hahaha, men kom nu ihåg att när jag tänker såna sjuka saker ska jag vara på illa humör, för det mesta är jag trevlig och tänker trevliga tankar :)

Men nu ska jag ta och vara lite social nu, Malin är har och hälar på och en runda plump väntar, och en rolig sak; sista omgången med 10 kort väntade, Roger ledde över mig med 55 poäng, jag låg tvåa och mamma trea med 10 poäng under mig och sist låg Zackie med oändligt många poäng efter.. Vi får korten och det visar sig vara min lyckodag, så bara för att vinna satsar jag på 6 kort, men mot slutet visade det sig att Zackie hade satsat på 5 kort, så han vinner den sista omgången, går om både mig och mamma och jag som borde ha vunnit kom istället trea :O SÅ nu satsar jag på att vinna överlägset :D

Tack för mig, saknar dig älskling <3

Helg om tre timmar

Om tre timmar är jag fri, då sticker jag! Good bye! Arrivederci! Älskade helg, du är efterlängtad! :) Ävom om vi har PowerPointen redan på måndag och jag vet absolut inte alls hur jag ska kunna fram tills dess så är det skönt!
Blir först snabb runda på Väla med Patrik sen ska jag träffa älskling!! :D :D <3 Miss you baby <3
Men nu ska va ha lite Matte, ska plugga på algebran ;o Ganska enkelt ändå :D

Hur en kommun styrs

Okey, den 11 december ska alltså en Samhällsuppgift in. Det är den fjärde idag, och jag har bestämt mig för att TA TAG i skiten så jga inte bara glömmer bort det som allt annat.. Hmm, har pluggat lite Rättskunskap idag. Sedan måste jag bara kunna Svenska PP, Psykologiprovet, Naturkunskapen, Svenskan och Historian på de två resterande veckorna. MEN, sen är ju skolan slut. 3 veckors ledighet JATACK, det får vara värt att jobba på lite.. :D

Dessutom har jag bokat spinningpass tills nästa måndag + jympa på onsdagen, ska bli sköönt.. Sen får det väll bli lite gymma innan dess och fördriva lite tid..
Men nu ska jag nanna kudden.. :) Pussss

Hemma Idag

Jahapp, idag var ju då tanken att jag skulle till skolan, men icke! Mobilen ladda ur inatt och den ringde aldrig, så jga vaknade alldeles för sent för att hinna till första lektionen (Italienska som vi ändå aldrig har), och sen när jag skulle till min andra lektion så visade det sig att bussen jag skulle ta inte gick, som jag gått på hur många gånger som helst innan. Så jag gjorde det enda rätta.. Sjukanmälde mig!! :) Hehe, så istället har jag försökt luska ut varför jag inte kan bränna ut filmer på datorn, och envis som jag är så kom jga på det tillslut!
Efter att ha googlat lite på saken så kom jag fram till att det inte hade med programmen jag har laddat ner att göra. Gick in i Enhetshanteraren och såg att drivrutinen för DVD brännng var fel, kunde inte användas med DVD-R utan skulle ha DVD+R till den.. Så vi ska åka inom Väla sen och köpa nya skivor så ska det väll förhoppningsvis fungera korrekt sen och att datorn går lite snabbare när vi har avlastat den på filmer.. Eller jag i alla fall :)

I övrigt är det en ganska fin dag, sitter i köket och lyssnar på Guns N' Roses nya, aah helt underbart bra är den! Lite senare så ska vi, som sagt, inom Väla, banken och sist men inte minst, utvecklingssamtal på skolan.. Hehe, ska bli intressant!
Men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.. Kela med katten lite kanske, hon sitter i mitt knä och försöker envist ta all uppmärksamthet ifrån datorn (Sonja för en gångs skull) så hon får väll som hon vill.

See ya fellas 

Pallar ente

De va ju själve fan också vad denna skitdatan ska fucka sig, blir så jävla trött. Vill slå sönder den!
Jaja, bäst att jag tar och går och lägger mig så jag kan få lite sömn, har fått alldeles för lite av det den senaste tiden och det märks klart och tydligt på mitt humör :( :( :(
Så, sova I guess.. Eller kanske käka upp min chokladkalender.. Det är ju faktiskt lite tradition i det hela.. Eller inte.

En bra sak idag dock; tränade i 2 timmar efter skolan, kan vara därför jag är lite sur också.. Ganska slutkörd.. Aja..
Saknar Alex :'( <3

Och jag vill bara inte till skolan imorgon, varken det eller giter.

Right here, right now

Fan! Låten har letat sig in under mitt skinn och är fast där, den spelas om och om igen i huvudet och det kommer hålla på så tills det står helt still i huvet ;S Aja, vi sitter nu i datorsalen med ett nytt område på halsen, Kalla Kriget. Vi skriver lite om allt möjligt och visst är jag produktiv, men egentligen fastnar inte så mycket utan jag vill bara bli klar så jag kan vila huvudet, sluta någon gång och komma iväg till gymmet, fan vad skönt! Men jaa, tänkte festa lite pålördag om jag får för di gamle, vilket jag antagligen får, bli isf en ganska liten med de nära och kära, alltid lika gött.
Så, onsdag idag, Greys Anatomy vetja.
Men nu ska jag kämpa mig vidare genom denna dag och försöka trycka undan mitt lätt dåliga humör.
Pusselipuss

Nanana

Yäy party på lördag, kanske :)
Skola nu, sen träna efter.
Baby <3

Fet jävla spark i röven

Ja, tack för den..
Ledig idag i alla fall, gött att få sova ut lite.. Nu känner jag mig pigg och vill bara få mina jävla filmer brända någon jävla gång! Har ingen bra dag idag, en sån dag man vill skjuta sig själv och resten av alla levande varelser.. Aja.. Ska ta datorn med mig in i sängen och försöka bränna klart filmhelvetena någon jävla gång..
Fan! Jag stör mig på en massa saker jag egentligen inte ens bryr mig om, haha något allvarligt fel på mig ibland, fast så har väll alla det ibland? Kanske inte, jag är ju som jag är.. Ska försöka somna nu, hoppas innerligt att jag vaknar upp som en annan person, för jag tål inte mig själv just nu. Håll tummarna!

Home sweet home

Jahapp, då var man hemma för dagen. Ensam så får ju passa på att spela lite musik och göra lite vad jag vill, typ det vanliga, höhö. Borde ju passa på med att laga mat naken eller så men ja, får ta de någon annan dag.
Är i alla fall hemma tillslut efter en förjävlig dag rent ut sagt. Fick inte mycket till sömn inatt och det gick ut över skolan i stil med att sova - speedad - trött - speedad. Farligt som fan asså, man vet inte var man har sig själv.
Men det jag gjort mest idag har nog varit att irritera mig på allt som går att irritera mig. Speciellt när jag skulle ta bussen hem, någon tjej satte sig bredvid mig på bänken, som faktiskt är ostadig och vinglar ganska lätt, och vad gör hon då? JO, hon börjar för fan GUNGA på den! Inte alls bra när jag är pessimist eller allmänt sur för då är allt fel. Haha, roligt i alla fall när man tänker på det.
Och nu kom jag över en skum sida om ett piller som gör att all mat smakar gott.. Hade vatt hur fräckt som helst att beställa några lådor och kunna käka spirulina :D
Mirakelfrukten

Nej, nu ska jag ta och hitta på någonting, se vad det blir :)


1 timmes sömn

Yäy! Inatt somnade jag 5.00 och fick gå upp igen 6.15, känner mig aningen sleden just nu, ser inte framemot box på idrotten, vill hem och sova :S
Ikväll är det bio med Lina och Figgeh, ska se Twilight.. :D
Nu är det Naturkunskap som gäller, wiii. Hm.

RSS 2.0