Jag hatar detta

Jag är sjuk. Hostar som fan gör jag. Missar skolan imorgon gör jag. Och här sitter jag en jävla tisdagskväll, klockan är halv ett och ja, jag är här helt ensam. Det är kanske så att det stämmer, det med att hur det än går på vägen, så både kommer vi till denna världen och lämnar den, helt ensamma. Där finns ingen i de ögonblicken som verkligen kan hålla ens hand och följa en hela vägen. Man är helt ensam. Kul!

Så. Tisdagsnatt alltså. Jag är så jävla,.. jag vet inte ens vad jag är. Glad? Arg? Ledsen? Jag vet inte, lite av allt? Nej, glad är jag definitivt inte. Jävla skit. Jag vill bara fly allting till något vackert ställe här i världen där det inte finns några problem, med någon som är ute efter detsamma? Eller bara sällskapet rentav?

Jag vet inte. Jag vet fan ingenting längre.

Louise = Monica ?

Jag har insett en sak, som är ganska hemsk egentligen.. Jag är ganska lik Monica Geller i serien Friends. I alla fall på vissa plan, kontrollfrak till exempel. Den största skillnaden mellan oss är (förutom utseendet då, som jag inte alls syftar på i detta inlägget) såklart att hon lever för att städa, och inte jag. Men båda är nojiga med att göra saker exakt på vårt sätt, vilket är ett väldigt trångsynt sätt att leva på, men jag gör mitt bästa för att vidga mina vyer :)



That's it

Jaha, då var det tisdagskväll idag. Inatt sov jag hos Mathilda, vi käkade frukost på skolan och hade det trevligt. Dock missade jag sista lektionen idag, det visade sig att jag hade tandläkartid, så fick sticka till Ängelholm, tog en fika på biblan och sprang sen till Barbara, och hon tjatade som vanligt på mig om att använda sån jävla tandtråd, tydligt kommer jag få hål mellan tänderna om jag inte tandtrådar (jag vet, grammatik), men låter inte speciellt troligt enligt mig, men har inget val för att om jag inte börjar kan jag lova att hon kommer döda mig nästa gång jag kommer dit med tandborren!

Ikväll har jag handlat lite mat, värmt lite soppa som visade sig smaka apa, käkat mackor istället för middag :) Nu tänkte jag kolla klart på NCIS och sen plugga lite Samhälle, vi har en liten redovisning imorgon på förberedande material inför FN-rollspelen.

Ja, det var väll allt. Ska käka en macka till kanske, sen ska jag slänga mig över glassen :) Yum yum. Have a nice evening!

Tisdagsstress

Igår var det tjejkväll men Lina, Jasmine, Erika, Malin, Mathilda och Vicky, vi käkade tacos, kolla film och ja, hade allmänt trevligt tillsammans :) Förmodeligen lär en massa mongobilder läggas upp på Faceboko inom kort, suck haha :*

Jag sov hos Mathilda inatt, nämnligen så blev jag aningen skrämd efter att ha pratat om skräckfilmer, så det fick bli så!
Idag är det skola, även om jag är förkyld som en gris, och vi har avverkat matte, nu är det håla fram till halv ett, sen är det engelska, sen aktiekunskap sen slutar vi :)

Efter skolan tänkte jag fixa lite bara, sen till Ljungbyhed och hälsa på min snygging, ha lite myskväll med honom
<3

Men ja, tisdag, ska plugga lite engelska, sen ska jag återgå till att läsa i min bok.

Kyss!

Jag vill jobba!

Nu är jag trött på att snåla med pengar, ta det lugnt på helgerna och förlita hela mitt liv på mitt studiebidrag.
Visst visst, ni känner mig rätt och jag tycker det är skönt att vara helt ensam och ta det lugnt, men inte såhär. Nu vet jag hur det är att "bo själv" i viss mån, men jag antar att de som bor själva inte bara hänger i sina lägenheter hela dagarna.. Och visst, plugget är jobbigt som fan det också, det tar sjukt mycket enerigi och tid att vara ambitiös med skolan, speciellt när man inte får allting gratis, som t ex matematiken, jag har sjukt svårt för det och ägnar mycket tid och många tankar till den, men jag vill ju för fan jobba!!!

Och DUM som jag var så glömde jag skriva ut CVn på skolan, STUPID, men å andra sidan kändes det ju korkat att dela ut fler CVn med ett nummer som jag inte har för tillfället. Så därför tänkte jag passa på at skriva ett utförligt och superbra personligt brev att bifoga mitt CV, vilket jag dumt nog har skippat för jag trodde inte att det spelade någon roll, men dumt att chansa! Så på måndag kommer jag uppdatera min mapp med en dröd CVn och personliga brev, sen någon dag när jag känner mig på topp nog för att vara presentabel så ska jag ge mig ut på stan och söka jobb i kategori nr 2: caféer och restauranger. GOD DAMN jag kan inte går ut gymnasiet utan varken jobb eller betyg för att plugga vidare direkt, fan heller, det vore så jävla patetiskt!

SÅ ny vecka, nya tag! Så ser jag det! Så för att peppa mig själv ska jag skriva upp de saker som gör att jag borde bli anställd, de bra sidor hos mig som en arbetsgivare bör uppskatta:

- Jag VILL jobba
- Jag kan serva helt okända människor och bete mig helt normalt med vem som helst
- Jag är trevlig
- Jag är ambitiös
- Jag kanske inte alltid kan, men jag är villig att lära mig!
- Jag är villig att jobba obekväma arbetstider, när som helst, hur som helst, så länbge det inte krockar med skolan!
- Jag kan offra nästan alla lediga dagar, helger och lov för att jobba!

Ja, det är väll de viktigaste!

Family Guy

Här kommer några klipp från Family Guy som bara får en att skratta sanslöst mycket varfje gång man ser på dem


Pizza!

Nu har jag pluggat, kollat Lipstick Jungle och käkat middag! Nu lyssnar jag på härlig musik och ska göra ett gäng mini pizzor att frysa in. Har dock ingen ost knappt, men skit samma liksom :) Sen blir det kolla på film och kanske träna ett lugnt pass, who knows!

Kyssss

Lördagsmys

Jag bryter olw-trenden och kör på LÖRDAGSMYS! Morgonen har ägnats åt en lång frukost bestående av en halv limpa rostat bröd och saft samt simpsons och scrubs. Nu när jag vaknat upp långsamt men säkert har jag öppnat upp projektplanen och börjar skruva på problemformuleringen, jodå lite framåt går det allt. Jag tänka försöka bli klar med den idag så det bli gjort, och då kan jag koncentrera mig på engelskan denna veckan, som ska in nästa tisdag.

Idag tänkte jag träna om jag hinner, det lär bli ett slappt pass, som förra (eller ska jag köra på spinning?) men sånt blir det, bara att ta igen! Ska kolla hemsidan och se vad som finns på dagens schema där!
Så det är vad min lördag består av!

Idag har jag och Alex 14 månader förresten! <3

Mamma? Jag?

Jag känner mig duktig förvirrad denna kväll.
Jag har ingen aning om vad jag vill bli. Eller en aning har jag, men inte mycket till sådan! Jag är inte längre säker på vilken sida jag står på gällande barn. Vill jag någon gång i framtiden ha barn nu helt plötsligt? Varför dyker dessa känslor upp inom mig egentligen? Det känns så fel, men när jag läser om andra tjejer som är i 20 års åldern som redan har gjort karriär och skaffat barn så.. jag vet inte, det liksom känns något. Som om jag också skulle vilja det. Och det är ytterst oroande. Jag menar mig, mamma! Jag! Det går ju inte!
Bara jobbigt. Det kanske är en sådan hormongrej? Bara att jag faktiskt grät till Click igår säger väll det mesta!? Eller grät och grät, jag släptte ifrån mig några tårar när han "dog", för visst vat det sorgligt?

Denn fredagskväll lär ägnas till att försöka reda ut mig själv och vad jag vill i mitt liv. Vill jag verkligen jobba och tjäna massor av pengar och vara evigt ung, eller vill jag stadga mig, köpa villa volvo vovve och skaffa massor av barn? Herregud, massor kan jag ju ändå LOVA att det aldrig blir! No way!
Men en hade ju varot mysigt.. Eller ett tvillingpar...

Jaja... Hela dagen har annars ägnats till att göra upp en sparplan (som jag gör kanske två gånger i veckan men aldrig följder), kollat massvis av resor, gjort mattedelen (NOG) i högskoleprovet, givk inte alls bra för den delen, 8/22 :/
Elin var inom, vi kollade på Idol och mös, sen stack hon ut och pubba (hon skulle dansat men det blev puben istället) och ja, hon ville ha med mig men vad ska man göra när man är fattig, minderårig och ser ut som fan? Precis, det är då man sitter hemma, gör te och poppar popcorn och kollar på en dålig film man redan sett! Jag och Elin har massa tid på oss att pubba, vänta bara några veckor.

Förresten så måste jag ju gratta min Elin, hon fick nämnligen det vi väntat nu i snart tre år på, ett modelljobb! Ja, det var ju som skrivet i sten att hon så småningom skulle trilla dit, han har ju verkligen kroppen och utseendet! Så grattis grattis grattis till vår modell Elin, den vackraste modellen som finns, nästa Kate Moss fast utan knarket! Gud vad jag är glad för hennes skull, helt ofattbart roligt!

Men ja, nu har jag fått skriva av mig dagens hjärnaktivitet. Klockan är snart elva och jag är dötrött. Jag tänkte säta igång en film på datorn, kanske 27 dresses som jag inte än har sett? Sen somna in i lugn och ro. Imorgon är det lördag, och förhoppningsvis kommer jag hinna med att både plugga engelska, projekt och kanske träna lite också.. Sehär, hade jag inte något annat?
Nja, inget mer planerat tror jag..
Men förresten, imorgon har jag och Alexander varit tillsammans i 14 månader. 1 år och 2 månader. En massa dagar som jag inte tänker räkna ut, haha. Det giter jag inte. Men ja, en massa månader med min finfina pojkvän.

Men, nu, som sagt, ska jag väll släppa allt och försöka undvika det kaos som råder inuti mitt arma huvud, och försöka slappna av. Såvida jag inte får en sån hormongrej och börjar gråta eller blir arg helt spontant. Vi dår hoppas att jag lyckas undvika dem!

Godafton!

b
Jag behöver träna! Känner mig så sunkig av en månads lathet. Dock kan jag säga att jag har gett upp hoppet helt om magrutor, det är bara att inse; det kommer aldrig att hända! Så som magen ser ut på bilden är det bästa jag kan åstadkomma, längre än så är jag helt enkelt för lat för. But I like it anyway!

Dietist? Javisst!

Kan detta vara något för mig..? Dietist?
Jag var ganska inne på det innan, men nämn något som jag inte varit inne på.. Men ja, det hade nog kunnat gå! Jag hade klarat att komma in, kanske inte på gymnasiebetygen men kanske på ett högskoleprov.. Ska tänka på det :)

http://www.studentum.se/Dietistprogrammet_20681.htm

Jag vill bort!

Nej, nu är jag trött på Sverige (fortfarande). Har suttit och kollat lite resor, snackat lite med Malin, och det är så himla svårt att bestämma sig för vart man ska.. Vi är sugna på:
-Hongkong
-USA
-London
-Cypern

..och några till. Men dessa toppar listan! Vart ska vi åka? Och när? Herregud jag går in i väggen här, vet inte vad jag ska göra. Jag behöver en paus! Jag vill bara åka någonstans.. NU!

Men Malin ska få ta sitt körkort, vilket jag hoppas att hon kommer klara :) Sen åker vi. Förhoppningsvis.. Annars blir jag helt galen. Får kanske åka själv isf? Hade hellre gjort det än att sitta hemma i tråkiga Sverige!

Nu känner jag också att jag vill inte bo i Sverige, vill inte plugga i Sverige osv. Jag kanske ska börja tänka om på det där med att plugga i Italien? Där kan jag ju iaf grunden i språket, gud vad det hade varit roligt!

.. Jag ska fundera på vad jag vill bli.. Sen ska jag kolla om det finns någon passande utbildning utomlands för mig, åh det hade varit helt underbart, är helt i extas nu :D

Urbanisering

Nu är det projektarbete! Sitter och läser lite om mitt ämne och försöker skriva om projektplanen en del, ska skriva om urbaniseringens påverkan under en viss tidsrymd i Asien tror jag det blir, eftersom urbaniseringen är aktuell, till skilnnad från t ex Sverige, som urbaniserades för 50-100 år sen ungefär.. Nu ska jag jobba på!!


Tränat

Så, nu har jag tränat. Första gången på en månad. Men jag känner mig helt frisk så det var ju fritt fram. Nu är jag helt slut, körde löpband och cykelt samt lite rygg på gymmet, dock bara slött, är så seg i hela kroppen och supersvag. Och cykla upp för Hälsobacken är inte speciellt roligt det heller :/
Nu är jag på matten igen, Siamak logga nyss in på msn så får passa på när han kan hjälpa mig!! Sen ska jag duscha, ät något och kolla tv och VILA vilket är väl behövligt..

Huh., Imorgon är en ganska dryg dag i skolan, börjar med samhälle 8.30, sen religion, sen projektarbete tre lektioner i rad. Kommer skriva på prjektplanen och dö av tristess..
Nej. Nu orkar jag inte skriva mer!


Stuck and I can't find my way out

Jag har pluggat matte nu ett tag, bland annat gjort tal som jag inte hunnit göra innan (vi går så jäkla snabbt fram på lektionerna) men är fast på ett tal nu, fattar inte alls hur jag ska lösa det och det finns ingen hjälp i boken. Bokjävel... Käkat massa middag och glass innan, så jag tänkte låta det lägga sig, sen cykla ner i stan och träna ett lugnt pass och sen somna gott efter det. Gud vad behövligt! Måste hålla både kroppen och hjärnan i trim.. Men jag kan säga som så att jag har aldrig känt mig så efterbliven som nu, jag förstår visserligen det mesta, speciellt efter en förklaring, men det finns ju vissa tal man inte fattar alls. Jävla matematik :(
Scrubs är igång på sexan, egentligen vill jag bara lägga mig i soffan i glass-och-tv-koma men jag måste plugga! Jag måste klara denna kursen! JAG MÅSTE!
Gud, tänk så enkelt de vore om jag var extremt begåvad på något och kunde bara klara mig på det, så hade jag sluppit detta omänskliga tvångsbeteendet. Varför ska jag veta vad x(upphöjt)10=2(upphöjt)20 blir? Hur kan det påverka mitt liv? Kommer det hjälpa mig att välja vilken sorts äpplen man ska köpa i affären? Om inte, screw it!

Nej, don't screw it.. Jag måste lära mig det. Om någon vill hjälpa mig så är det välkommet.. Eller kanske ringa mig och skrika högt i luren så jag vaknar till.. Haha det hade varit något! Siamak får hjälpa mig över msn, haha tur jag har honom det mattesnillet ^^

Ska återgå till mina sysslor nu.. Annars har jag visserligen hela helgen på mig att plugga både matte, engelska och projektarbete., Men men!

Sleten

Kan inte fatta att det är torsdag.. Känner mig så sliten så det finns bara inte. Idag hade jag sovmorgon, började med två lektioner av matte, det gick riktigt bra idag! Efter matten hade jag prov i religion och nu är jag helt slut!! Har precis diskat undan en del hos Erica och lagat middag, gjorde pastasås på den sista mögelosten. Nu tänkte jag bara slå mig ner i soffan, andas ut, kolla lite tv och äta min mat.
Så skönt att slippa religionen på mig nu, blev dock besviken för jag kunde kanske 95% av det vi skulle kunna till provet, men man skulle mest skriva vad man själv tyckte om det, men jag tror det blir mvg, det är ju upp till vad läraren själv tycker i detta fallet. Störigt efter allt plugg bara. Det enda vi skulle skriva något om var tibetansk buddhism, men resten då? Vad hände med induskulturen, sikhism, zen-buddhism, mahayana och therevada osv osv osv? Så jävla onödigt plugg för inget.

Men som sagt, vila lite, är helt slut idag :( Sen efter det tänkte jag plugga lite matte om jag orkar..
Imorgon är det fredag, jag har ingen jävla aning om vad jag vill göra.. Malin kanske kommer, men antagligen inte, orkar inte dra ut på något heller.. Det får nog bli att plugga på projektarbetet och skriva klart projektplanen och börja på avhandlingen.. Suck.. Jag orkar inte :/

Jaja, off to rest!

Det bär av till L-hed

Idag har varit en skön dag i skolan! Har pluggat som fan på religionen, förstått mer och mer på matten och börjat på engelskainlämningen och lämnat in min annons i svenska.
Om 2 timmar ska jag till Ljungbyhed och sova hos min baby,, Gud vad jag saknar honom!!
Och ja, juste, käkade nyss en halv lima bröd!! Haha, så går det när man glömmer käka lunch. Illa, vi var helt uppslukade av plugget, haha!
Nu kollar jag Gossip Girl, sen ska jag bara fixa lite, kanske plugga något, sen sticker jag!

that's just the way it is..

Klockan tolv nu, knappt trött ens.. Nej, jag är typ bara hungrig :s Men men.. Jag saknar min älskling.. Känner mig fortfarande dum & taskig, men får iaf träffa honom snart igen.. Känns så jävla tungt att inte få sova med honom, inte få vakna med honom bredvid mig :( Usch, vill inte somna alls ikväll..
Känner mig så deppig ikväll för jag kom och tänka på hur lätt det är att skit händer.. Ni vet, all good things come to an end.. Det är så jävla lätt hänt att man tabbar sig.. Vill inte göra det.. Vill inte att något ska hända :(

Men som sagt, får träffa honom snart igen <3

Oh sweet sunday (eller något)

Idag har det inte hänt så mycket,. Alexander har varit här en runda idag, han har lagat mat; kyckling, kroketter, beasås och ceasarsallad, underbart gott och mysigt <3 Sen så stack han vid halv sju tiden, sen dess har jag bara kollat tv.. Köpte godis men är inte alls sugen :( Kunde lika gärna köpt ett paket glass, guud vad jag är sugen, men egentligen borde jag hålla mig till morötter ^^ haha. Jag behöver träna!! Punkt slut!

Jag har religiondokumentet uppe, tänkte ta upp förhöret på mig själv sen igår och bli klar med det, sen ska jag kolla film 21.00. Undrar om jag har något gott här annars... Har ju lite melon i kylen (Y) annars är det ju bara att sticka till Hemköp och köpa några passionsfrukter eller något!!

På tisdag får jag träffa Alex igen! Har varit ganska tråkig mot honom idag så ville träffa honom i veckan för att gottgöra det.. Men det ska bli mysigt ändå att kunna ses mitt i veckan <3
Jag älskar honom så mycket! Och han älskar mig. That's all that count!

Done!

Nu är alla instuderingsfrågorna besvarade! Jag har hunnit förhöra mig på 9 av 17 frågor och kunde väll 7½ av dem utantill! Så det ser bra ut än så länge med religionen! Den senaste timmen har jag och Malin snackat i telefon, alltid lika mycket att prata om med henne :) Imorgon kommer min Alexander hit, laga lite middag och bara finnas till! Gud vad jag saknar honom, mitt hjärta!!

Just nu har jag hoppat in i Freaky Friday, har ju redan sett den ett par gånger, men behöver en paus från pluggandet (utöver telesnacket då!!) och bara andas ut!
Jordgubbarna ät snart slut, tre små ensliga röda bär kvar i den lilla kartongen, dagens vitaminchock där!! Nu har jag slicat upp melonen, väntar på att filmen ska börja igen efter nyheterna och vädret, sen ska jag kolla vidare på filmen och käka melon!

Hmm, sen vet jag inte. Plugga lite till kanske? Är ganska trött just nu, kanske ska ta och ställa tvn på insomningstimer och somna till den, det är så skönt! Orkar nog inte läsa boken ikväll..
Men ska förhöra mig på några frågor till på religionen, sen film, sen får vi se!! Kanske ger jag mig an på matten, ta en titt på det och se om jag förstår.. Vet ju inte om jag kan fortsätta med den kursen :( Men gud vilket fail att inte klara matte c, det är ju ingen rymdvetenskap direkt, inte för vanliga människor iaf :/ Men ska ta en titt, inte ge upp innan dess iaf!

Ha en skön lördagskväll, alla är nog ute och festar, myser eller något sånt :) Have a nice weekend!
Kan iaf säga att jag och min Malin har en del planer, gud hon är alltid lika skön den bruden!! Kan bara säga detta om henne: I love her!! Den dagen vi inte längre är vänner får aldrig någonsin komma!! Det är sant att motsatser dras till varandra, iaf på vänskapspunkten ;)

See ya :D

Glass, plugg och top model

Såja, nu är jag snart klar med instuderingsfrågorna, 15/17 klara, 5½ dataskriva sidor färdiga! Nu har jag öppnat mandarin/grape glassen, kolla lite halvt på top model, väntar med på att lipstick jungle ska börja.
Blev ingen tjejkväll idag, får ta det någon annan helg och hinna planera mer nästa gång :)

Till middag idag blir det svampsoppa (färdigköpt, shame on me) och baguetter (färdigköpta, once again shame on me haha). Blev sugen på tobleroneglass nu också, dom har det på netto så kanske kilar jag dit sen så jag har något att göra när jag pluggar..
Dessutom har jag skrivit ut några saker från gamla högskoleprov, ordproven och matteproven, som jag kan träna på! Har dessutom en del matte att göra :(

Seeya

Bakisfrukost

Igår var det utgång.. Eller typ. Förfest med linorna, Mathilda, Elin och Ebba, satt och drack lite hos Lina, dansade lite och det vanliga. Sen stack vi in i stan, hoppa på båten, åkte en runda sen av? Dem serverade inga mojitos till min besvikelse, men körde på appletini istället. Skulle kanske sagt "easy on the tini" för fan vad stark den var!! Som en 10cl shot eller något. Det var väll en 60-40 vodka och sourz apple och någon limegrej. Inte till min förtjusning direkt, fyllemathilda fick dra det sista.
Men ja, sen drog jag hem. Klockan var väll en halv tolv på natten, ganska tråkigt :/ Men jag säger det, drack inte mer än en 2-3 cider och 3/4 appletini och vaknar fan ändå och är bakis!?

Så nu har jag köpt en supergod frukost; jordgubbsyoggi, franskbröd, pålägg, melon, jordgubbar, äpplejuice, samt ett paket siaglass till ikväll, det var någon spännande smak, som jag ska ha när jag pluggar!

Back to the breakfast, åh vad jag älskar fyllemat :) Är ändå glad över att jag stack hem, tiden spelar ingen roll alls för jag tappade suget helt och hållet när vi hoppade av båten alltså.. Tappade dessutom mobilen, batteriet flög ut och tror ni att jag kan koden? Nedå! Icke då!

Men ha det så fint denna lördag, ser ut att bli gorgeous väder!! Kysss


God natt

Nu går jag officiellt och lägger mig. Sov så gött alla!!

Louise Special

Nu ikväll har jag fått mina muffins bakade, mums mums!! Har dock bakat helt utan recept, så ska bli spännande att se vad juryn har att säga om dem :) För säkerhets skull gjorde jag chokladsmörkräm ifall inte själva muffinsen är goda, då är iaf krämen god!! Men dem är väldigt fina får jag säga!!
Nu är jag på religionen igen.. Klockan är nu halv nio och jag går väll och lägger mig om en timme cirka, är ganska trött men får nog ta en dusch innan, har ju frukostdate med Mathilda imorgon så ska upp tidigt... Sehär... Jag får gå upp kvart över sju om jag bara ska gå upp och klä på mig, sju om jag ska duscha.. Orkar inte bry mig om det nu,k får la se :)

Nighty nighty

PLUGG!

Snart när det religionsprov, som jag vill absolut ha mvg på, så idag viger jag resterande dagen till att plugga och städa! Just nu äter jag dock, massa mackor (gud vad jag älskar mackor!). Imorgon ska vi UT! Förfest, sen tura, sen är kvällen slut. Kommer dock inte supa ner mig totalt, icke! Festa är såå mycket roligare när man har kontroll på läget, så det ska bli en vild men lugn kväll!

Men nu ska jag städa undan lite kvickt, sen ska jag plugga, sen läsa lite och bara slappna av resten av kvällen!!

Hade förresten lite medition på religionen, så jävla skönt att vila ut kroppen riktigt!

Skön skoldag

Idag blir en riktigt skön dag i skolan. Börjar 10.10 med Matte C dubbellektion med lunch emellan, sen till sist är det religion till 13.50, sen slutar vi för dagen. Har ,assor att ta igen på matten eftersom jag har missat så många lektioner nu, illa! Ska snacka med läraren om problemet att hon aldrig hjälper mig, ska byta kurs om det inte blir ändring på det. Det finns ju ingen mening i att läsa en kurs som är svår om jag inte kan få hjälp, då tar jag hellre en annan och får bra betyg i den!

Nu är klockan snart nio, och jag har ganska gott om tid att göra mitt.. Jag har nyss ätit frukost och dricker te just nu och kollar på knight rider. Imorgon är det utgång och jag har fortfarande ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig, DET är illa!! Ska rota i garderoben sen och se om jag hittar något, annars får det väll bli en runda inom gina tricot eller något, är inte så spännande att alltid ha samma kläder ju!

Så vad kan jag ha på mig då imorgon isf? Hmm, vi får väll se vad jag hittar!!

Nu ska jag fixa till mig lite, plocka undan frukosten och lite sånt.

Nu drar jag!

Äh, det som suger med dessa jävla projektdagar är att ingen är i skolan. Alla ränner på stan och käkar i stan, dock har ju jag ingen lust med det, så nu sticker jag!!! Tänker inte gå och käka i matsalen själv, så sticker hem och lagar egen, ätbar mat. Kanske ta och städa lite, diska undan och plugga på aktiekunskapen.
Och jag har fått en del gjort på min projektplan, skrivit nästan en hel sida på bakgrunden, inte så myket kvar nu alltså. Men innan jag kan fortsätta ordentligt måste jag ju veta vilket område jag ska skriva om, så det är bara att klura på..

Kanske klimatförändringarna i just Sverige..? Eller det är kanske för brett det med, jag tror det iaf.

Återkommer, nu sticker jag hem och käkar!

The girl next door

Sitter och kollar på The girl next door nu, ganska cheesy och larvig film. Men ganska fin ändå på ett sätt, han gör allt som står i hans makt för att få henne. Ni vet, det gamla vanliga som man ser i alla amerikanska filmer. De töntiga killarna får de råsnygga tjejerna.

En sak jag hatar med filmer dock är "första-gången-scenen", som man även ser i bland annat American Pie där dem är i en stuga och festar, tvåan tror jag det är.
"Första-gången-scenen" är alltså när killen och tjejen har ömt sex första gången, långsamt, kärleksfulla blickar och ja, allmänt lökigt. Det är ju fint med sånt sex, visst, men att de scenerna alltid ser ut sådär gör mig bara trött, för det ser inte alltid ut så när man har sex. Varför kan de aldrig ha en riktig hardcore sexscen för en gångs skull? Hehe bara en tanke.

Men som sagt, bara ännu en orealistisk amerikansk löjlig "ungdomnsfilm", ingenting jag skulle vilja se igen.



Bak & bruten nagel

Ikväll har jag inte haft så mycket att göra, därför har jag bakat cookies och muffins.. Nu tänkte jag bara chilla framför tvn, kolla film och sånt, men såg nydd att jag har brutit en nagel (säkert en av de 100 gånger jag brände mig på plåten) så får väll sätta igång och fila den nu. Jävla nageljävel!

Imorgon är det iaf projektdag, ska ta med några bakverk och låta juryn avgöra om de är goda eller inte!

Börja träna imorgon

Åh vad skönt! Efter min lata period plus min sjuka vecka så har jag fått tillbaka gnistan, för tillfället iaf. Ska träna imorgon innan skolan, börjar ju inte förrän tio över tio ändå, så ska köra på som fan!
Nu ska jag nanna :)

Aktiekunskap

Sitter i skolan nu, har aktiekunskap och fattar inte så mycket ;p åkte hit en halvtimme tidigare imorse för jag hade så tråkigt, blev väckt av tyzon 5.30, gick ut och kissade honom och sen hände inte så mycket mer.. Men nu väntar jag på att det kan bli lunch, jag dööör av hunger hehe :p

Fredag = utgång! Är dock ganska på att köra på båtarna hela kvällen, men det beror på vad jag känner för då!
Vi får la se! Men nu slutar jag snart!

Söndag kväll

Såja, då var helgen officiellt slut, eller iaf om ca 45 minuter! Imorgon är det upp och hoppa tidigt, bussen går redan 7.00 (gäsp).
Duschade för en stund sedan, så jävla gött och skrubba, tvåla och ha sig!

Just nu kollar jag Notting Hill, dock ingen överdrivet bra film, det enda bra med den egentligen är ju de som är med i den.. Får ta och zappa lite sen! Eller läsa i min bok som jag har halva kvar av :s

På fredag ser det ut som att det blir utgång. Börjar väll med att tura och kör väll vidare sen och efterfesta någonstans.. Det gäller väll bara att se extra snygg ut, ha lite extra självförtroende med sig i begaget (alkohol fixar det!) och sen bara köra på och vara självsäker så kommer man väll in på de flesta ställena! Jag tänker ju inte gå och supa ihjäl mig bara för att det är 1½ månad kvar tills min 18 års dag!
Men ut ska vi!

Annars blir det en massa pluggande på projektarbetet och religionen. I religionsprovet ska jag ha mvg och ännu mer vill jag ha alla rätt, så de så!

Men nu ska jag sova min "skönhetssömn"! Haha.
Natti natti

Vad hände egentligen?

Jag fattar inte alls hur detta gick till, men jag insåg nyss att jag har tappat kontakten med alla.. Det känns så i alla fall.. Har jag gått och blitt tråkig eller.?
Jag ska ju inte behöva tjata för att få någon att umgås med mig. Jag vet att jag inte är världens mest sociala människa, men varför har alla gett upp hoppet om mig?

Känner mig helt nere nu.. Det faktum att jag inte har råd att sticka ut eller fika alltid borde ju inte vara något som ligger i vägen, det finns väll mer saker här i livet än att supa skallen av sig?
Men, eftersom jag nästan aldrig gör det så kan jag nog tänka mig en utekväll nästa helg också.. Tänka kolla med dom andra nu och se om dom är på, jag vill inte att andra ska tro att jag är en jävla tråkmåns som bar pluggar hela tiden, för det är inte jag! Dock måste jag lägga mycket tid på skolan iom att jag är ganska trög i vissa ämnen..
Men ska kolla med dom nu.. En dålig sak är att dom kan festa på krogen och inte jag. Det är ju inte så kul.

Frisk?

Okej, nu har jag varit sjuk sen i tisdags, idag är det söndag och jag hostar fortfarande ganska rejält med slem. Urk. Men idag ska jag inte slöa, har en hel del att få gjort:
Tvätta
Läsa klart boken till Engelska C
Ladda hem en bra film
Äta upp min Ben&Jerrys
Dricka rälig hostmedicin


Ja, som ni ser så har jag fullt upp alltså!
I veckan ska jag börja träna igen. Är slut på att vara så jävla lat som jag är, hehe. 
Igår kolla vi film, American Beauty, riktigt bra film med Kevin Spacey, men allt med honom är ju bra så..

Men ja, jag ska sätta igång.



Ännu en helg...

Jaha, då var det lördag,. Min dator börjar cpa sig, är lite irriterad över det.. Annars vet jag inte.. Är så trött på allt.. Och har svårt för att bestämma mig angående allt känns det som. En kompis till mig ligger visst i lumpen, det vill ju jag också,, Och om han kom in så måste ju jag komma in.. Så nu ångrar jag att jag inte ansökte ändå, trots allt :s Fan vad dumt, får kanske se sen efter gymnasiet, om jag inte får jobb och inte vill/kan plugga så SKA jag göra lumpen. Om jag kommer in.

Jaja.. Lördag som sagt.

Har inte så mycket mer att skriva.

Trött på Sverige

Nu har jag ångest, ren jävla ångest. Egentligen visste jag ju det, men Malin vill ta sitt körkort innan resa, vilket är fullt förståeligt, men jag har ju varit eld och lågor inför semester så jag helt glömde bort det,, Och jag vet inte om jag kan ta ledigt annars,, Det är ju säkert fullt möjligt, men vill veta hur det blir liksom..
Hittade en resa till Tunisien, 7 dagar, jättefint hotell, 1600 spänn. Vem tackar nej till det?
Känns så jävla synd, för de som inte kan åka med mig vill, men de som kan åka med mig vill inte.. Snacka om tråkigt läge.. Så jag är såååå sugen att bara bjuda med någon på en sån resa, för kostar de 1600 spänn så kan det ju kvitta för fan!

Vill bara iväg till solen.. Festa som faaaan (leva i baren OHYES), sola, bada, ta det lugnt, festa, sola, festa, u got it!

Men eftersom Malin ska ta sitt körkort och är duktig med det så lär jag få vänta en hundra år. :/ Gud, jag är verkligen otålig ;/

Djuren vars rättigheter kränks

Dessa filmerna bör ses. Det är något otroligt vidrigt och jag blir så förbannad.. Det är stunder som denna när jag inser varför jag ville bli vegeterian när jag var liten unge.. Tyvärr så tror jag på kött, men fy fan, såhär ska det bara inte gå till! :(







Blondinbella har stil!


(bild från http://blondinbella.se/)

Titta, Isabella Löwengrip har en likadan tunika som jag, jag visste att den var ett bra köp :) yäy (h)

Plugg

Nu har jag äntligen kommit igång! jag har skrivit ett ordentligt utkast om varför jag vill skriva om klimatfrågan med ordentlig hänvisning till olika källor och brett underlag. Nu kan ju Rikard bara inte hitta så många fel, eller det är ju visserligen Rikard och hans press gör ju bara att man jobbar på bättre, men jag hoppas den blir godkänd! Imorgon blir det antagligen skola för min del, jag hoppas i alla fall det, och då ska jag jobba på med mitt arbete.

Nu ska jag kolla på Grey's Anatomi!

Resa med my love

Snart är det höstlov! Oh jag bara längtar så väldans mycket, vad är det, sex veckor nu? Då ska jag och min stora kärlek Malin åka till ett härligt ställe och umgås bara vi två i en vecka. Gud vad jag längtar. Har velat åka så länge nu. Resorna dit släpps inom en vecka tror jag, sista minuten alltså, och ska in och kolla just nu faktiskt.
Är sugen på Tunisien och hoppas på att man kan åka dit då också, Malin har varit där och det lät inte helt fel!

Åh, höstlovet kommer vara en vecka fylld med värme, sol, strand, bad och massa fest! Vad jag älskar den tjejen :)

Jag har blivit lite galen nu med att resa, har ju inte varit utomlands så mycket ännu, och vill ta tillfället i akt innan jag är fast på ett jobb, en skola eller något annat. Det känns som att det bara går nu och att man måste passa på, men ska ta det lugnt, försöka hitta ett jobb och spara pengar, det känns bra med en ekonomisk säkerhet faktiskt. Men två resor (billiga) unnar jag iaf mig. Gud vad underbart!


Sicko

Nu är jag inne på min tredje sjuka dag, urk. Ligger i soffan sen ett par timmar tillbaka och läser "Det" av Stephen King (har dock precis tagit paus, svårt att läsa ut en bok på 1200 sid på en dag ändå) och kollar Ellen DeGeneres Show, hon är riktigt rolig faktiskt! kollade på hennes show imorse också tid halv sex tiden, somnade om efter programmet.
Men ingen huvudvärk idag iaf, rethosta för det mesta och lite ont i halsen, blir nog skola imorn. Har ju en hel del att ta igen nu, spec matte och projektarbete så det blir att ligga i, men det är ändå skönt med lite press, får ju mer gjort då!

Har suktat efter godis och glass nu i tre långa dagar, har dock hållt ut. Tänkte vara duktig (trots mensfrossan) och hålla ut ändå till lördag kväll. Ska ha filmkväll med Alexander då, hyra en bra film, köpa glass och godis (jag ska iaf haha) och bara myysa! Orkar inte ta mig ut och göra något vettigt och han har brottning hela fredag och söndag, så det blir skönt att relaxa en hel dag då!

Och så har jag bestämt mig för en annan sak, sätta igång med träningen igen,. Har slarvat som fan :( Men ja, vad ska man säga, har inte haft varken ork eller lust, svårt att ge järnet då.. Men när jag frisknat till lite mer får jag sätta igång med det, få upp kondisen och om inget annat bara röra på mig, känner mig så svullen nu som om jag gått upp 10 kg, men det hade ju varit ganska gött ändå, jag är sjuk i tre dagar och kommer tillbaka till skolan och väger, låt oss säga 30 kg mer, undrar hur det hade sett ut? Då hade kanske de andra tjejerna slutat noja över sina kroppar som verkligen är skitsnygga och bara varit nöjda?
Det är ju ganska synd egentligen med oss tjejer (och en del killar), att vi bara tänker vikt. jag tänker inte ljuga, jag nojar också över min, jag har dock aldrig orken eller lusten att göra något åt den. Men det är farligt att tänka vikt och bmi eftersom det är väldigt individuellt! Vikt och kropp har inte det direkta samband som de flesta tror, och bestämmer man sig för att gå ner fem kg istället för att få plats i ett par för små jeans, så vill man gå ner ytterligare fem när man lyckats med sitt mål. Men får man på sig de gamla jeansen så vill man ju att de ska fortsätta sitta så snyggt?

Och är det verkligen så illa med viktuppgång som de flesta tror? Går man verkligen upp i vikt av att äta en snickers extra i månaden? Jag kan äta hur mycket som helst tycker jag, dock finns det dolda fällor som jag ibland går in i och går upp kanske två kilo på kort tid, men jag går ju ner dem igen hur som helst och de syns aldrig så varför noja? Jag äter hellre! Speciellt nu när jag har Den Stora Frossan.
Jag tycker faktiskt väldigt synd om Alexander nu, det måste vara väldigt obehagligt för honom att uppleva att jag äter mer än honom utöver frukosten, trots att han träna hundra gånger i veckan och jag aldrig. Han har säkert fått en sån skräckbild i huvudet av mig om en månad och 100 kg tyngre, and I can't blame him!

Men det är bara för honom att stå ut, jag skulle aldrig ge upp Den Stora Frossan för det är ju då man ska kunna äta så mycket som möjligt av allt utan dåligt samvete (även om jag får dåligt samvete så har jag ju all rätt till det) för det vi tjejer går igenom då förstår inte killar/män sig på, att ha ständig smärta i magen och emellanåt ett krampaktigt grepp är läskigt! Att bli illamående pga blodförlust et c et c tror inte jag behöver gå in på detaljer, kräver faktiskt sina godisoffer för att hålla vårt humör uppe!

Ja, då har jag tömt hjärnan för idag.
kan även informera om att mina tre slemklumpar jag hostade upp för någon timme sen såg exakt likadant ut som guacamole (read and weep Alex) och jag känner hur ett par till försöker ta sig upp just nu, gott!

Men innan dess ska jag trycka i mig en kokostopp, sen göra lite oboy. Ciao!





Blev nyss sugen på att baka något, i brist på både något att göra och något att baka, två flugor i en smäll! Men vad ska jag baka?? Hmmmm, sugen på något med maräng.. Ska klura!

Sjuk och åter sjuk

Har tagit en liten powernap, eller ja, power och power, känner mig bara ännu sämre nu och ännu mer ont i halsen. Men som tur är har mamma lagat en supergod middag, så jag ska njuta som attans av den, äta tills jag stocknar och förhoppningsvis svimmar och vaknar upp frisk om en vecka.. Men nu sitter jag här, ont i skallen, magen och i halsen, nyser på toppen av det.
Har jobbat lite med mitt projektarbete dock idag, hittat lite tillförlitliga källor och tänkte börja skriva ett utkast imorgon om jag är klar nog i huvudet.

Men just nu ska jag kolla 2½ men

Varför är sex så ångestladdat?

Det finns en sak här i världen som jag aldrig någonsin förstått mig på, och det är varför den fria viljan inte längre gäller när det kommer till sex? För hundra år sedan blev man fördömd om man, som kvinna, miste oskulden innan äktenskap, men inte ens idag i vårt moderna samhälle tycks det vara accepterat att ha sex. Varför?
Jag kollar på Oprah just nu, där ett avsnitt handlar om ett par, 14 år gamla båda två, som har dejtat i tre månader och vill ha sex. Det vill dock inte deras mödrar, så de ser till att de aldrig får vara ensamma så att "det hemska" aldrig skall kunna ske.
Just nu är det utfrågning av en blond donna om hur länge de ska vara tillsammans, varför de vill ha just sex et c. Men helt ärligt, måste det finnas en anledning att vilja ha sex? Jag blir så frustrerad, hade min mamma gjort så mot mig hade jag aldrig någonsin förlåtit henne! Sex handlar om känslor, visst, men inte alltid! Sex har man för att man själv vill det, för att man mår bra av det, och så länge man håller det till det så är det väll bra? Det är det mest naturliga man kan göra här i världen, och den enda åldersgräns det borde finnas på gällande sex är t ex att 40 åringar inte kan ha sex med 12 åringar.
Men att förbjuda enligt lag alla under 15 att ha sex liksom? Jag hade sex innan jag fyllde femton, vad ska de göra, böta mig? Slänga mig i fängelse? Eller är det en skrämseltaktik? Så jävla puckat.

Jag förstår att tioåringar inte är redo för att ha sex, men vissa växer upp snabbare än andra, och vill de ha sex så ska de ha det! Med vem de vill, när de vill och hur de vill. Varför? För att de vill!
Man mår bra av sex, sex förstärker förhållanden och håller människor ihop, så dte jag tycker skulle behövas är att ge alla trångsynta kontrollerande mammor en sexualundervisning och pränta in i skallen på dem att deras egna misstag inte kan återgäldas genom att styra sitt barns sexliv.


did Louise sneeze?

Uschi, jag är megaförkyld fortfarande, fast inte så rosslig i halsen som igår, mest rethosta, nyser mycket och snorar väldigt mycket. Utöver min förkylning så har jag fått min mensvärk, inte roligt, och min mens frossa har börjat smyga fram lite blygt, inom några dagar kommer den helt att ta över mig och min kropp, jag finns djupt där inne men kan inte styra över mitt ätande :(
Så ja, det är väll min dag. Missar fotograferingen i skolan, inget jag gråter över, blir ju aldrig bra ändå, hehe. Hade dessutom säkert kunna lyckas pricka in att få sån kramp i magen precis innan fotot ska tas, och ser ut som Frodo i typ alla scener i Härskarringen triologin, ni vet den halvt pinade minen, halvt glada.

Just nu letar jag efter ett intressant och brukbart ämne som jag kan skriva om i mitt projektarbete. Detta får faktiskt bli sista gången jag börjar om, är riktigt trött på detta nu hehe, men just nu står barnarbete på listan, det är ett intressant ämne, dock väldigt brett så jag måste korta ner det och specifiera mer. Mamma sa att många svenska företag är inblandade i barnarbete, vilket är helt sant, frågan är om det är grund nog? Kan man skriva om det som problematisering; Sveriges inblandning i barnarbete?
Och när jag väl skriver om det, hade det inte varit suveränt om all inblandning i barnarbete förbjöds i Sverige? Alltså alla företag som överhuvudtaget beblandar sig med sånt får böta en massa miljarder, som i sin tur går till fonder för barnarbetare? Det är ju inte mer än rätt?
De stora företagen påstår att de gör kontinuerliga (orkar inte bry mig om stavning) besök på fabrikerna för att se att allt går rätt till, men med det menar dem en kvart en gång i halvåret eller? Alla fattar ju att de gömmer barnen i små gömslen för att dölja sin olagliga verksamhet, alla vet det, men blundar. Det är ett problem!

Vad annars kan man skriva om? Miljöförstöringen? Den gamla vanliga visan om att man ska göra si och så för att rädda välden? Kanske inte en så dum idé, kanske hade jag kunnat först skriva relevantfakta såsom hur mycket miljöförstöringen ökat sen industriella revolutionen eller senare, och dessutom ha med en "guide" om hur man själv kan leva grönt?
Får nog leta fakta, skriva ett utkast, maila till min lärare och se vilken feedback jag får. Detta kan faktiskt bli ganska roligt, vi får se.

Återkommer.

Frågor igen

 133 tonårsfrågor

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej
har du varit kär i någon? - ja
är du kär just nu? - ja


Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? -  louise catalina jasmine jönsson
när fyller du år? - 21 oktober
vad har du på dig just nu? - tshirt och joggingbrallor
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  bli väck av alexander när han kysser mig, smeker mig i håret och pratar med mig <3
vad tycker du mest om hos dig själv? - haha vet inte. mina armar
vad är du bra på? - hmm. vet inte
vem älskar du mest på denna jorden? - mest vet jag faktiskt inte. finns fler än en. malin, alexander sen de närmsta i familjen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - själv, annars bara alex och malin jag kan sova gott med
sov tillsammans med någon eller ensam i natt? - ensam :(


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen, men mest är malin
vem är den roligaste av dina vänner? - malin
vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygga
vem är mest partyprisse? - lina
vem är den du helst har filmkväll med? - mathilda
vem av dina vänner är mest "evil"? -  ingen


10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma och erica
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - typ
vem är farligast i din familj? - det är väll jag. vi är inte direkt farliga av oss
vem ser roligast ut i din familj? - vete fan
vem är coolast? - (h)
har ni något husdjur? - bobby
vem har du mest gemensamt med? - ingen tror jag
vem står för underhållningen? - vet inte
vem sover du oftast med? - förutom mig själv så alexander
roligaste kvällen med familjemedlem? - ingen aning


10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit, provat studentmössa, bakat
har du varit glad idag? - nja, för det mesta.
har du varit ledsen idag? - nej, mest sleten
har du gjort något bra idag? - nope
vad ska du göra nu? - inte ett skit
har du gjort något dåligt idag? - nje
vad har du ätit idag? - knäckebröd, pasta och en bagel
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - lite
vad händer imon? - skolan, fotografering


SKOLAN
Går du i skolan? - ja
Har du varit i skolan idag? - ja, en liten stund

ANNAT
Hur mår du just nu? - sjuk, men annars bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - jap
Har du piercat dig? - ja


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - lina
Vem ringde du senast? - alexander

Vem sms:a till dig senast? - coffe
Vem sms:a du till senast? - kommer inte ihåg


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 22.33
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - kollar tv med henne nu
Älskar du din mamma? - jadå



SPORT
Går du på någon sport? - sport och sport
I så fall, vilken/vilka? - gym
Trivs du med den sporten? - inte just nu. annars ohyes
Tycker du att den sporten är rolig? - klart
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - japp


ÖVRIGT
Gillar du punk? -  nej
Har du sminkat dig idag? - ja
Isåfall, vad för smink? - mascara, puder och ögonbrynpenna
Vad har du på dig för kalsonger just nu? - haha ganska klockrent. har faktiskt mina harley davidson kallingar på mig. riktigt sköna!
Hur ser dem ut? -  vita med HD märket på röven
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - en mörkrosa med spets
Hur ser den ut? - står ovan


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -...
Vad gillar du för musik? - rock, ballader, metal, lite blandat


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - nej
Har du en vit bh/topp? - ja
Har du en svart bh/topp? - ja


SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - nästan aldrig
använder du volymspay?-  nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - ibland
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du brunkräm/foundation? - sällan
Uppsatt hår eller hängande? - blandat
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej det giter jag inte
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha nej,


Greek godess

Imorgon är det skolfoto kom jag precis på, hehe. Vi kör på grekiskt tema, alltså ett vitt lakan, lite knyt hit och dit, och sen då? Jag tänkte locka håret och göra en fläta strax ovanför hårfästet som ett pannband typ. Den enda som fattas är att det var lite längre bara. Sen sminket tänkte jag lite bronzat, typ guld och sånt skit.
Ja, vi får se hur det blir! Just nu sitter jag och äter kokostoppar som precis kommit ut ur ugnen, mumsfilibabba! Ska snart baka ut bageldegen och göra klart dem, sen så får jag väll städa eller något, urk. Vill inte. Har stökat ner som fan där och igår innan jag somnade var där tre spindlar bredvid sängen, men orkade bara inte göra något åt det.. Har blivit lite bättre på min spindelfobi!

See ya, får ta med kameram imorgon och fota allihopa, se om alla klär ut sig nu!

Bored!

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 159,5
4. Vilken var den senaste film du sett? you, me and dupree
5. Vem ringde du senast? alexander
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? okej, träna lugnt baby <3 till alex
7. Vad är dagens planer? baka något, kanske tvätta
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? nu precis
11. Vilken ögonfärg har du? gröna/gula
12. När vaknade du idag? 03.00
13. Har du någon gång hittat en katt? japp
14. Vilken är din favoritplats? har typ ingen.. gillar mitt rum när det är städat
15. Vilken plats föredrar du minst? den gamla toan på skolan, andra våningen :( haha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? på ica! hah
17. Vad skrämde dig som barn? typ allt. mörker, spöken, spindlar, skräckfilmer, beccas pappa mm mm. 
18. Vem fick dig att skratta senast? ingen aning :)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej nej ska köpa sånt sen!!
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? ibland nude, ibland helt påklädd
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? afan
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? håsor
26. Är du social? nja, lagom
27. Vilken är din favoritglass? ben & jerrys ofc ;)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? vet inte. skor?
29. Tycker du om kinamat? jadå, men inte för ofta
30. Tycker du om kaffe? ja, men inte min mage
31. Vad dricker du till frukost? inget
32. Sover du på någon särskild sida? höger sida när jag sover själv, annars anpassar jag mig så man kan kela
33. Kan du spela poker? japp. inte bra men jag kan
34. Tycker du om att mysa? yeeah
35. Är du en beroendemänniska? vet inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja ett par stycken faktiskt, blondinbella bland annat
37. Vill du ha barn? niet
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite tyska och italienska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? beror på. pool i sverige och havet utomlands
41. Vad spenderar du helst pengar på? mat. fest. kläder.
42. Äger du dyra smycken? japp
43. Har du någon gång testat narkotika? nope
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? heheheh ;) nej skoja, pasta med svampsås
45. Vem är den roligaste människan du känner? malin
46. Välj ett ärr på din kropp? tuggmärke i huvet
47. Vad har du för ringsignal? alex som chewbaccar
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? japp
49. Flirtar du mycket? haha jag är sämst på att flörta, så ne
50. Vart togs din profilbild för din bilddagbok? vete fan
51. Kan du byta olja på bilen? ja det tror jag!
52. Har du fått fortkörningsböter? nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? nån av marian keyes
54. Läser du dagstidningen? nej. eller ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej inte numer
56. Dansar du i bilen? ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? mix megapol tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett recept
59. När var du i kyrkan senast? minns inte
60. När hade du sex senast? i söndes
61. Vad vill du bli när du blir stor? vill bli? tja, varför inte rymdforskare?
62. Vad gör du en fredagskväll? käkar godis, kollar film typ.

Det finns vissa

Egentligen tänker man aldrig på det, men det finns vissa personer som finns där i bakgrunden. De kanske inte är ens tajtaste vänner, men när man väl behöver någon så är det alltid dem som ställer upp, lyssnar, snackar och bara finns, om och om igen. Det borde vara straffbart att underskatta de personerna.
Puss puss puss hälsar jag till min egna, som alltid är lika snäll, glad och go!


I've got the cold

Fan vad jag är förkyld, helt sjukt! Jag bara nyser och nyser och nyser, och hostar ibland också. Inte kul!! Som grädde på moset kan jag inte gäspa, riktigt störit. Sitter och msn:ar med Siamak annars, försöker komma på någon bra film jag kan se, har ju dock redan sett alla känns det som, så det sket sig.. Suck.
Imorgon vill jag helst bara skita i skolan, krypa ner i sängen och äta glass och kolla film hela dagen.. Åh, pms kombinerat med förkylning är inte bra! Snorar som fan, nyser och ögonen är svullna, ööörk.
Jag har satt upp mål för trean, tvivlar dock starkt just nu på att jag kommer klara dem, jag var så jävla pepp i början, men med matten så sjönk det mesta,.. Måste få tillbaka motivationen, men hur fan då?
Och Sia vill att jag ska åka till Luleå och plugga något där, ofta liksom, känner mig helt iq gräslök så hur ska man då kunna klara av såna studier? Fattar inte.

Jaja, vad gör man nu då en jävla måndagskväll? Förutom att torka snor då.. Är dötrött i kroppen, pigg i skallen. Något jag behöver är ett träningspass, men jag vill inte, fattar inte varför.. :s

Jaja.... Får väll ta och friskna till antar jag, har ju ändå fetehåla imorn så det kan ju spela roll..

Nej

Nu ska jag kolla kläder på nelly.com, kolla lite resor för inspiration och sen ska jag sova.

Blö

Har bestämt mig för nu att det blir en resa på höstlovet och en på påsklovet, vilket är woonderful!! Blir en vecka på varje och räknar med att de inte ska kosta så mycket. Det ser ju ut att bli Spanien på höstlovet, vill egentligen inte dit men det verkar bara gå resor dit i vilket fall som, haha ^^ Sen ser det ju än så länge ut att bli Prag på påsklovet, men mig spelar det faktiskt ingen roll vad det blir, shopping, kultur och sol väger lika mycket, plus i kanten om man kna kombinera två eller allihopa såklart!

Men ja, sånt är det! Nu på höstlovet vill jag nog helst åka till något lugnt ställe där man kan sola, äta gott, umgås bara jag och Malin och festa någon kväll också såklart :) Längtar som ett as, fy faaan!

Nu ska jag klura på projektarbetet igen.. Ska ju börja om... Igen... Suck hehe, förlag någon?

Tjatja lollan här!!

HAHA nej jag dör alltså, sån bloggare är då inte jag, if you know what I mean ;) ;) Idag har varit en minst sagt skum dag, men ja, orkar faktiskt inte bry mig så mycket just nu om det, har massa annat skoj att tänka på så tänker inte låta en skitsak förstöra min dag..
Är hemom, vet inte om jag sover här inatt, men har käkat lite och snackat lite resor och så med min kära mamma, har tre saker jag vill göra, såklart.
Den ena är solsemester med Malin på höstlovet, vilket kommer att bli av, kommer bli så jävla kul!! Det andra är en vecka ev i Prag under påsklovet med klassen, kommer också bli skitkul!! Det som är sådär är London, vill ju dit också, men då är det långweekend som gäller, har kollat lite priser och 20-23 december flyg+hotell går på ca 2500 kr, och det är helt ok! Jag har alltså tänkt mig precis innan jul så kan man köpa lite presenter där och gå på julmarknader etc :)
Frågan är såklart om Lina vill dit då, ååh jag vill vill vill, hade ju gått att åka dit tidigare såklart, nemas problemas you see, men vi får se!!  Tre resor på 7 månader är hardcore, men det är värt det enligt mig! Kommer förmodligen ändå inte ha s mycket tid till att resa sen efter ändå, men we'll see!! Eventuellt kan jag ju bara skjuta fram London i vilket fall som!!

Annars så är jag sleden som ett as, skittrött, somnade tidigt som fan igår och lär göra det idag också.. Uschi!
Men nu ska jag bara checka vidare lite, drömma om resor och sånt kul och hålla humöret uppe. Inte alltid lätt, dock nödvändigt!! :D

Ciao!

Det artar sig

Jag har visst fått en ny läsare, välkommen Ebba, här finns inte så mycket att se eller läsa men kul att du gillar det :*

Just nu har jag aktiekunskap, vi köper aktier och jag har nu investerat nästan 500 000 i bland annat H&M, vad annars? Snart är lektionen slut, ska gå och möta Lina och vara allmänt lökig här i skolan (h)

Annars så kollar jag resor till höstlovet, hittar dock inte ett skit, hmm. Får bli en sista minuten, billigt och bra :) london blir det inte som jag först ville, solen lockar mer och vill ju såklart åka med Malin nu när vi snackat om det så länge, blir ju ev Prag med Linorna och de andra på påsklovet! Så var fan ska jag åka nu i höst då? Det enda som verkar finnas är Spanien, helt reko priser, nu iaf, hur ser det ut v 44 om jag får fråga? Säkert svindyrt, vill inte slänga ut 20 000 på en veckas semester heller ju, inte på själva resan iaf!

Aja, det får gå som det går. Har ju annat att oroa mig över, typ projektarbetet där jag är tilbaks på ruta ett, eller nej, inte ens det. jag är på ruta noll (finns det en sådan?) och jag har ingen aning om vad jag ska göra..

Festade annars i helgen med Coffe, Tildus, Danny, Lina, Sofie och Alex, skitkul! Turade sen hamnade vi på någon flatfest, helt ok den med! Vaknade dagen efter och hade ont överallt, dock inte i huvudet vilket är grrrreat!

Nu slutar vi, tja!

Neeeeeeeeeeej!

Fan också.
Äh, tar det från början.
Dagen ganska ok idag i skolan, blev hämtad av Alexander hos Erica så han fick köra mig till skolan för att jag inte skulle bli jättesen, tack babe <3 Sen var det Samhälle C, dubbellektion med projektarbete och sen Svenska B+C att avsluta med. Ganska soft ändå. Har fått riktigt mycket gjort idag på projektarbetet, både hittat källor som konstaterar det jag vill skriva om också har jag börjat på loggboken. Imorgon ska jag dela ut enkäter!

Efter skolan stack jag hemom, hämtade lite papper och rastade hunden med mamma, sen hem till Ericas place igen. Kom dock på först nu att jag har religionsläxa tills imorn, åååh hur kunde jag glömma? :( Suck.

Förutom det så har jag, Louise Jönsson, handlat mat för typ första gången.
Köpte såna grova flingor (heter det grova?), babychampinjoner att ha i omelett imorn bitti, wasa sport knäckebröd, soldatens ärtsoppa och baguetter. Gooott! har sovmorgon imorn, ska äta rejäl frukost och gå upp super mega tidigt så jag har massor av tid. Sugen på att sticka och träna innan skolan, hade verkligen behövts!

Men nu ska jag göra min läxa, bara en liten men även de små ska göras! Sen ska jag sova!

natti natti

Morrn morrn

Vaknade av att farfar ringde och väckte mig för ca en halvtimme sedan :) Så skönt att komma upp i tid! Om en timme ska jag träffa Mathilda på skolan och käka frulle där, goootte! Så jävla gött att göra det där!
Annars står Matte C först ut på schemat! Efter det är det Engelska C och Aktiekunskap.
Allting ordnade sig med Engelskan igår, snackade med syv och hon skrev in mig och allt. Dessutom går ju Alexander i min Engelska klass så jag har någon jag känner där, wihu!

Usch, GUD vd jag är hungrig!! Orkar inte göra något här ju :s Aja.
Händer annars idg då? Jo, inte ett skit kan jag säga! Kanske hemom eller något, får se!

Ha de gött, nu ska jag se om det går något barnprogram på tv!

RSS 2.0